Домашно куче нахапа 8-годишно дете и мъж

Домашно куче нападна и жестоко нахапа 8-годишно момченце и 72-годишен мъж в Асеновград. Инцидентът стана на оживена улица в града.

Обратно в новината

Коментари - Домашно куче нахапа 8-годишно дете и мъж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви са тези организации.Те мислят за своето работно място.Такива кучета трябва да се убиват.Не мога да се начудя на тези които гледат кучета.По-добре да вземат да отгледат по едно сираче.

Що не вземеш да се гръмнеш????

маи наи бобре тебе да те грумне *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

....гледахте ли колко нагло се държа турчина пред журналистите?.....песа се оскубна и нападна оператора на БНТ - тия още си мислят че е доганово време и ще им търпим анадолската наглост

че не сам на мястото на бащата и и кучето и собственика ги гърмя пък да ме съдят ще си полежа,ще ме хранят и като изляза и съдията ще гръмна!!!

Прокуратурата в Асеновград отказва да образува досъдебно производство срещу Ерол Халим. ЗАЩО? А кучето му е отведено в кучкарник, след като се откачило и нападнало журналистите, докато вземат интервю от собственика.

мишоците цензори тук да не са от четири лапи?

И двамата са виновни. Естествено кучето е с минимален процент в цялата работа. Собственика видно е типичен тъпанар и то до толкова, че му лъсна само от десет думи. Мога си представя каква лоботомия ще ми причини, ако ми събеседник цяла вечер. Друго - синджира е дебел наистина, но явно има проблем в каишката към него. Видях как се отскубна. А кучето си беше доста агресивно, прекалено дори. За никъде не е - ни за улица, ни за двор. Знам, че е такова заради неправилн подход към него, но... когато осъдят някой за изнасилване(примерно) никой не се интересува колко трудно ти е било детството. Вината е комплексна.

Само за справка : кучето, което нападна детето е било 60 кг. Дете на 8 години е около 28-30 кг. Как мислиш, дали ако добрият човек не бе спрял кучето, детето дали е имало шанс да излезе живо от тази схватка? Защото аз мисля, че не! И за това смятам, че на забранените породи и на откачените им собственици мястото им съотведно е на оня свят и в затвора. А ти продължавай тука да плюеш, колко са лоши хората и как кучетата трябва да закусват с човешките деца!Горките мили паленца...по 60 кила всяко от тях...на ден ще може да си хапва поне по едно детенце...Отвратен съм дълбоко от всички """природозащитници""".

Как да ти сложат бан, като не си регистрирана? Впрочем, когато нямаш какво да кажеш, а само сипеш обиди, по-добре не казвай нищо. Разбрахме какво искаш да ни внушиш : Децата са излишни, нека всички гледаме кучета. Няма как да стане. Все още има здравомислещи хора, които обичат децата си и се чувстват щастливи от това.И не, няма да гледаме песове, ако не можем да ги възпитаваме и да им предоставим всичко най-добро, за да са те също щастливи. Искам да ти кажа обаче, че дори да си взема някой ден куче, ще обмисля първо добре дали мога да се грижа за него и да му осигуря всичко най-добро.Но въпреки това.....НИКОГА това куче няма да ми е по-скъпо и по-свидно от децата ми! При теб е обратното - псетата и котките не са ти домашни любимци, а са ти като деца, а нахапаната ти дъщеря, дето я шиха в болница ти е като домашно животно.

Няма такова нещо, като това ,че не обичам децата си!Обръщаш нещата! Обичам ги, но обичам и животните. А бан има как да ми сложат, ако не ти е ясно по IP-адрес!!!! На всичко отгоре има и рег тук ! Силният и пълноценен човек е този, който е щастлив и се грижи, защитава този, който се нуждае от това. ПРОМЕНИШ ЛИ СЕБЕ СИ ТИ ПРОМЕНЯШ СВЕТА НАОКОЛО! ТАКА ЧЕ НЕКА ГО НАПРАВИМ ПО-ДОБЪР ЗАЕДНО С ЖИВОТНИТЕ-НАШИТЕ СЪСЕДИ НА ПЛАНЕТАТА!!!ПОДКРЕПЕТЕ НИ!

Ти ли заведе дъщеря ми в болница? Не-аз! Ти ли и държа ръката в операционната докато я шият? Не-аз! Ти ли нарани сина си казвайки ,му да махне веднага куче, купено за много пари и гледано от бебе с много любов? Не-аз! Така, че недей да говориш без да знаеш нищо. МОЛЯ ТЕ!!

......

Трийте, трийте коментари. Това показва ,че цензурата е по силна от всякога. Демокрация ли??? Няма такава, да не мога да изкажа мнение, само защото на някой не му харесва!!! Браво модератори. А сега ако ми сложите и бан ще докажете, че съм съвсем права!!

Преди време имах немска овчарка която системно беше тормозена от някакъв всеки път когато минаваше покрай двора. Дразнеше я за да лае и я замерваше с каквото му падне. В един хубав ден на нея и писна, прескочи оградата, преследва го до автобусната спирка и го събори по гръб. Не го изпохапа, защото беше обучавана в полицейска школа и имаше чин майор, но го държа така докато и беше казано да го освободи. Горкият, беше понамокрил гащетата и сигурно оттогава мрази още повече кучетата, но поне спря да я тормози и със сигурност си прави сметката че разстояние което той взима тичайки за минута се преодолява от такива кучета за секунди!

иам "майроът" в породата "помияр превъзходен" не разбрах

Аз се чудя на родителите на тези нещастни дечица...какво повече от това някаква бясна мастия да нападне,изпохапе жестоко и изплаши до смърт двете ти деца, може да ги накара да действат по-твърдо.Просто не проумявам в какви мишоци сме се превърнали.Кой очакват да защити децата им?Държавата?Смях...Просто в тъмното претрепваш бясното псе и да вървят да доказват кой,кога и защо погуби горкият дом. любимец.

Пиши "БТВ Агресивно куче нахапа дете". Виж синджира дали е за пинчер. Виж му и наглата физиономия на тоя "каракондьовец".

глупави въпроси не отговарям...

Знае ли някой дали има Закон за защита на човека?

айде "природозащитниците", надайте вой че "кученцето" е невинно. виновен е ББ, ЦвЦв, СерГей, Доан, кризата, "скапаната държава". само псето е невинно, дайте му кокалче.

Защо прокуратурата отказва да започне следствие и дело срещу тоя ... Халим ? Ако това се случи с мой близък гарантирам бърза и не много болезнена смърт за кучето. Нали правителството все реве, че няма приходи. Ми турете едни хубави глоби и гледайте как ще потекат реките от пари. Щото собствениците на такива кучета биха си платили, вместо да влязат у затвора. Всеки ден по няколко хиляди от глоби и бюджета оправен. И тиквобойко може да си асфалтира лунната пътека.

Ще го осъдят. Ако не заради детето, то заради гафа с новините. Докато този неандерталец се правеше на голям мъж пред камерата и обясняваше колко му е добро кучето и няма как да се развърже, кучето се отскубна от веригата и нахапа репортерката и оператора.

научи се първо на правопис и след това давай мнение тъпако

Научи се да четеш написаното с курсив и ситни буквички тъпако!

За пореден път се убеждавам в каква скапана и проста държава се намираме. Този г-н се държа толкова арогантно и нахакано пред камерите, че повече няма на къде. Проблема не е в кучето - гледам и съм гледал много породи, като в момента имам ротвайлер и немска овчарка. Защо моите кучета не са по телевизията ? Кучето е умно животно и както си го обучиш/възпиташ/ това ще получиш! Ясно си пролича че този г-н не е сред най-възпитаните и културни хора - как очаквате да обучи Куче?!?! А не знам защо съда е ОТКАЗАЛ да повдигне обвинения това ми е по-интересно!

Напоследък зачестяват случаите, когато агресивни, злобни и безпризорни деца на 3-4 годинки нахапват уличните кучета по градинките и парковете. Тези деца ръмжат и лаят заплашително, след което в глутница се нахвърлят срещу беззащитните улични кучета и ги хапят по краката, тялото и главата. В последствие уличните кучета трябва да бъдат оперирани в "Пирогов" и да бъдат лекувани от смъртоносната детска тения. За това настоявам да се забрани на децата да си играят в градинките, а ако се допускат там, да им се слагат намордници и яки каишки. Така нашите улични кучета спокойно ще могат да се изхождат и уринират по местата за игра с пясък.

Браво нашия, само така! Ма много си прав, всеки тръгнал деца да гледа без да вземе никакви предпазни мерки!!! Ха-ха-ха-ха

Предлагам на собственика, сам да гръмне кучето, за да не го съдят за непредумишлен опит за убийство и да се моли детето да се оправи, че иначе ...(лично бих го ...), парите не са всичко на тоя свят (с тях можеш и от затвора да излезеш, но не можеш да купиш здраве на детето си (случ.Ставийски), а правосъдната ни система тук се осира на всяко дело (за добро или за лошо за коя да я страна).Справедливост няма,

А кученцето добре ли е? Да не са го наранили нещо?!

Който не е гледал снощи новината, да си намери видеоматериала в сайта на БТВ. Вижте поведението на стопанина на кучето!!! И какво стана след това...

Смятам, че въпросът с домашните и най-вече с бездомните кучета трябва да се разреши кардинално .За домашните кучета да се дпазва законът.За бездомните- наистина трябва да се приберат, да се предложат за "осиновяване" и накрая тези, които не са потърсени - да се оставят в приюти, а не да се кастрират и хоп пак на улицата.

Проблема е в собствениците на кучетата а не в кучетата-да лаят и хапят им е природа и те няма да се променят. Само солени глоби и присъди за собствениците ще ги принуди да самоликвидират проблема.

Вярно е!

и ако го санционират какво нищо да го пратят с кучето му в кучешки приют за месец най малко

Какво излезе? Че домшните кучета хапят повече от уличните. И до какво опираме? До човешкия фактор основно! Не си възпитаваме кучетата, децата, самите ние сме невъзшитани

Собственикът в затвора и цялото му имущество да отива за обещетение на пострадалия - така е в цивилизованите държави. Там има закони и никой не го интересува песа ти след спици ли тича или е тъп като стопанина си.

е, така трябва да стане! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бе много странно как и той, и брат му са били "нападани". Явно са дразнили животното.

Калояне, и репортерите ли дразнеха кроткото нещастно кученце, че скъса веригата и ги нападна?

Мен ме нападна куче без причина от моя гледна точка: стопанката му го държеше за повода, аз минах покрай тях и кучето буквално се изтръгна от ръцете на жената и ме захапа за крака и то, когато вече бях с гръб към него!!!И аз винаги се шегувам, че сигурно не е харесало дезодоранта ми! Друга причина не мога да измисля! Но е факт - кучето ме ухапа абсолютно без причина от моята, човешка гледна точка!Затова смятам, че хищници не бива да се разхождат между хората!

Мен веднъж ме нападна куче. Домашно, но отвързано, излезе под оградата и ме гризна по краката. Според собственика и МВР, се оказа, че аз съм бил виновен, щото съм минал много близко до оградата (около 3 м), и кучето било решило, че съм "крадец". Спестявам по-нататъшни подробности, но вече кучето никого няма да хапе (сетете се защо).

Слагате в сурово кюфте 2-3 рибарски кукички - т.нар . "тройки " и го подхвърляте на "любимеца " - ГАРАНТИРАН резултат :)

ликвидираите кучето и неговя собственик...избите ги *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Трепане и това е - май няма друг начин - като си обичат помиярите да си ги гледат зад оградата ...

На любителите на кучетата, ще им каже, че ако това беше станало в Чикаго, последствията са следните: 1.Куршум за помияра. 2.Съд за собственика и иск за обезщетение от минимум 1 000 000 долара. Адвокатите ще го разкатаят. И правнуците му ще плащат на семейството на детето.

И ЕКИПА НА БТВ НАПАДНАЛО БЕЗ ПРИЧИНА... КЪДЕ СТЕ, ЗАЩИТНИЦИ НА КУЧЕТА..

ако има малко мъжество собствееника да го застреля.

надявам се келеша да си е направил изводите друг път да не дразни куче

абе кучкар смотан , защо не се навреш в кучия гъз

Аман вече от тия домашни зверове, колкото и да криминализират поведението на собствениците, явно тоя прост народ не може да отглежда големи и зли породи. Да се забрани в България отглеждането на кучета над 5 кг. и ще си решим проблема! По парковете ще има само мини пинчери и дакели, егати кефа :)!

Хахха, та те най-малките са най-хапещи, просто хапят от страх! Е, ухапванията сигурно няма да са така фатални.

Мен ме нападна куче! По пътя за работа в неделя рано сутринта.Вървях спокойно по широка улица, бях още сънена. Дори не разбрах от къде дойде кучето.Нито го бях видяла, а и да бях не би ми хрумнало да го закачам или да го дразня. Аз обичам животните. Но това куче беше огромно, когато се изправи и се опита да ме събори, беше високо почти колкото мен.Опитах се да запазя самообладание и започнах да говоря : Добро момче, добро момче, какво става, гладно ли си, какво има...и т.н. Но в отговор то само ми тракаше със зъби, докато се опитваше да докопа част от мен.След няколко минути борба се изплаших наистина и се примолих на човек, който минаваше наблизо да ми помогне. За щастие беше млад и здрав мъж и прогони ръмжащото куче, докато успея да вляза в най-близката сграда. От тогава нямам никакво доверие на кучетата, че нападат само когато са гладни или раздразнени от някой - в случая аз не го подразних с нищо, дори не го бях видяла.Мисля, че такива животни трябва да бъдат приспивани веднага-при първата проява на агресия към човек!

Задължително трябва да застрелят гадното псе!!!

Хората трябва да се наказват, а кучетата с агресивно поведение да се застрелват на място. Така е по човешки, но ако искаме да сме справедливи, трябва да застреляме собственика, а да преобучим кучето, така ще е по законите на природата.

То не е за всеки да отглежда деца или животни - трябва да е нормален човек, та да си ги възпита, а в тая България явно е нужно и изпит да полагат желаещите да стопанисват кучета, защото половината са олигофрени явно! А тоя стопанина, Реза ли е, Мюмюм ли е, ако не му повдигнат обвинения, и то не за "небрежност" или някаква такава тъпотия, а поне за нанасяне на средна телесна повреда, дано бащата на детото му запали къщата!

НЯМА ДА ГО ОСЪДЯТ. НЕ Е С ПРАВОСЛАВНО, БЪЛГАРСКО ИМЕ.

прав си следователно не е способен да отговаря за постъпките си :)))

Не пиши глупости това с какво име е не е предпоставка дали ще бъде наказан. Има много примери от близкото минало на кучета нахапали жестоко деца и възрастни жени чиито стопани са с православни имена и също не са наказани . Върви да защитаваш Волен в друга дискусия тук става въпрос за това, че такива собственици трябва да се наказват. Според мен със затвор.

Кво е тва малоумие всеки който каже, че турци и цигани са толерирани да бъде обявяван за последовател на Сидеров?

Кошмар някакъв! Горкото детенце, дано не му останат белези от това нещо! А баща му да си купи една хубава ловджийска пушка и да раздаде всекиму заслуженото, щом като прокуратурата не иска да си върши работата!!! И на собственика имам предвид, ако някой не е разбрал! Хора, които държат големи и хищни кучета, нападащи деца по улиците, заслужават да бъдат "възнаградени по заслугите си"!

Подкрепям! Само така ще се оправят нещата....

После да почне кучелюбците наред,че ми писна от налудничавите им пискания.

аууу, за убийства призоваваш, а!?

ако съм на родителите на мястото, да съм го отровил това псе още при първия инцидент