Куче нахапа жестоко дете пред очите на дядо му

Стопанката на животното го пускала да се движи свободно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

новина ще е "дете нахапа куче" то туй вашето новина ли е банални сте вече!

кучетата да се движат с намордници. Не е нормално спокойствието на едно куче да е по-важно от спокойствието на хората.

Кучето в екаризажа а собственика да го глобят

Гледал съм филм как куче ебе жена, и как магаре прави това, жените са много по перверзни от мъжете, могат да се ебът и с дръжката на метлата като ги присърби

Ами като ви хапят кучетата, хапете ги и вие, зъб за зъб, око за око.

Може кучето да оножда стопанката си и затова тя да е твърдо зад него. Кучето да се застреля а стопанката му да иде в затвора най малко за година

"Стопанката на агресивното куче отказаха да застане пред камера, но обясни, че твърдо застава зад кучето си..." Кучкарка, сър! Псето е важно, гуркото на баба! А унучето на ониа вълци го яли!

Евтаназия.

Няма такова чудо като порода "Канадски вълк!!!! Канадските вълци са вълци на територията на Канада. Казва се черна овчарка ! Що се отнася до собственичката, която си е пуснала кучето без контрол трябва да я спукат от глуби и да наси ефективна наказателна отговорност. Кучето няма вина. Причините да нападне детето могат да са поне10.Кучето обаче щом има собственик, той е длъжен да направи така ,че то да не създава конфликтна ситуация. Докато в България битува простотията ,че дадени породи не подлежат на обучение, защото са си такива /като хъски, акита , пит ..../ ще стават такива неприятни инциденти . Кучето е отговорност не само фукане с висока цена за закупуването му!

Прос народ

Странно, в Англия не видях куче без стопанин да се разхожда само.

Гледах репортажа по телевизията и не видях жестоко нахапано дете.Видях неграмотно дете играло си с голямо куче вследствие на което се е наранило.За такива случаи народът е казал от играчка плачка.Неграмотността и безхаберието са масови сред българите и циганите,което е видно и от коментарите им.Ако подобне куче реши да хапе момченце като това,а не да си играе както е в случая то ще го разкъса за няколко секунди,а няма да му нанесе минимални повърхностно-охлузни рани.Известно време се грижих за подобно куче и то ''Хапеше'' по подобен начин когато си играеше.Половината махла бягаха като изоглавени и повтаряха,че са били нахапани при положение,че нямаха никакви рани,а ако кучето ги беше нападало и хапало щяха да са в болница със сериозни рани.Жалко,е че има толкова първобитни хора изостанали умствено колкото хомо сапиенс,но без неговите инстинкти защото първобитният човек лесно се е оправял с кучета.

Канадският вълк е миролюбива порода, нищо че е голям и то вълк. Чожеш да разчиташ, че няма да те разкъста. Налице е само психо травма, което също е значимо. Затова собствениците на куцета трябва да се грижат за това техните кучета да не могат да причинят травми на околни. Постоянно да са или зад ограда, или вързани и с постоянно наблюдение. Повече грижи изискват по-горгорбашии кучетата, т. нар. алфа кучета, които искат да са доминиращи.. Стават често непредвидими ситуации.

Явно е нужно да се минава курс и сертифициране за да имащ куче и после яки глоби ако е без повод и намордник на илицата (за големите породи). Също на неграмотни и на криминално проявени да се забрани да имат кучета! Страхотна гледка е циганин с питбул

Кога ще се забранят някои породи?

Кога ще започнат да налагат ефективни глоби за свободно пуснати кучета, нерегистрирани, неваксинирани, нечипирани? Кога собствениците ще бъдат задължени да отглеждат кучетата си по правилата? Породата не е виновна.Кучето не е виновно. Виновни са САМО и ЕДИНСТВЕНО хората.

Пише се"намордник",а не наморник!

Жестоко ли е детето? Я да си наемете един редактор (поне със средно), че сте трагедия!

Всъщност, ако се замислиш е правилно. Има доста "жестоки" деца, на които им е обяснено, че не трябва да дразнят кучето, но децата са деца - разбира го, чак след като го ухапе кучето.

Омръзна ми от простаци, които не заслужават да притежават кучета! Омръзна ми от псета, нападащи невинни хора и дечица!

Стопанката твърдо заставала зад кучето... Колкото повече любовта между хората намалява, толкова повече тя се увеличава към животните. На Запад повече ги интересуват маймуните и бездомните кучета в Румъния, отколкото гладуващите и умиращите от глад деца. България успешно усвоява "евроатлантическите ценности" и тук кучетата вече имат повече права от хората.

права е стопанката - съдът е спасение за всички, които нападат българи

Дано застане до кучето си и като го евтаназират.

учеше невръстното си внуче да гони с пръчка кучета, те бягаха отдалече щом ги видеха, но това не е избягало.

Си кучкар, нали! От онези, дето мразят децата.

Ловна пушка или отрова ще оправи кучето . Поне аз бих направил така , двете работи заслужава и стопанката на кучето

София е пълна с хора, разхождащи без повод и намордник едри и опасни породи почти във всяка градинка. Малцина са тези които чистят след тях. Има наредби, не се спазват масово, никой не следи и не налага санкции на собствениците. На село пък...съвсем анархия...

Кучемразите са много ербап на псета, все пушки и антифризи вадят, но другаде ич ги няма. Нещо за Ценко Чоков и Асен Пакетов антифризите и пушките ги няма... ;) А бабето е виновно, защото пуска свободно и без намордник вълча порода.

Ако те нахапят глутница кучета, както мен и не само мен са нахапали, тогава друга песен ще запееш. Темата е за кучетата, не е за тинтири минтири.

Хапан съм от пес и знам какво е. В крайна сметка това животни и действат по инстинкт. На агресивното псе една сопа му стига, за да си научи урока. Далеч повече боли, когато държавата ме хапе с данъци и такси за несъществуващи услуги всеки месец като вампир. Там сопата не стига, но и няма много такива селски отворковци - защо ли.

Песента е: 1.Защо има закон, а не се спазва и не се налагат ефективни наказания, вкл. затвор? 2. Къде "потъват" парите за бездомните кучета, които вместо да се кастрират и връщат по места, се умъртвяват по жесток начин, прибират се пари за садистки направени или изобщо ненаправени кастрации ? 3.Кой има полза от от безконтролното и безотговорно развъждане , особено по селата?

няма кучемрази момче, има кочефиломрази.

По време на лошият комунизъм имаше ловджийски дружинки, които един път в месеца избиваха безпризорните кучета. Сигурно тогава са били луди, а сега сме много свестни, позволявайки им да се движат сред нас, да мърсят и ни хапят.

И сега ги трепем. Особено ако излязат 200м извън населеното място. А ако ги видим в ловната територия, направо ги правим хейви метал. Обаче винаги се намира някой извратеняк-кучкар, който да ореве орталъка, за това че нито той, нито мастията му спазват елементарни правила, да не говорим за закони.

Ако аз или който и да е вас се изакате пред кметството или центъра на града ще ме глобят. Ако едно куче го стори ще се подмине с безразличие. Защо, кучешкото ако по-ценно ли е??? И трябва ли да търпим???

"твърдо застава зад кучето си" - ще се радвам да го направи, като насоча дулото към кучето, няма да се целя кой знае колко

Те за това трябва кучетата да се хранят редовно с антифриз.

Може би по- скоро безотговорната и селяндура трябва да бъде почерпена с антифриз!...

Този дето ще ги "нахрани" с антифриз, трябва да е голям извратеняк. Обачееее, те такива не подбират - дали, дете, дали куче все им е през оная работа. Та, моли се , това което им пожелаваш, да не се върне като бумеранг при теб!

Сега си намерете адвокат и я осъдете! Ако историята не е украсена, като нищо ще вземете поне 2000, а защо не и 5000лв. Тези пари няма да покрият разходите по лечението на детето, нито пък ще му помогнат да се справи със стреса, но със сигурност поне малко ще дисциплинират безотговорната стопанка, която е пуснала мастията, дори без намордник. Това, че кучето лае по минаващите, е явен признак, че: 1. Не му се обръща нужното внимание. 2. Не е направен дори минимума по дресировката му. Иначе породата е прекрасна и при подходящ стопанин, става както чудесен домашен любимец, така и подходящо за служебни цели куче. Виждал съм дори такива кучета-водачи на слепи, макар че не са подходящи за целта.

Крайно време е кучкарите да носят наказателна отговорност, същата каквато, ако те са извършили това, което е направило кучето. Аз ако отитида и , с извинение, се изсера на центъра на София, ще дойде полиция и ще ме глоби за хулиганство, какво ли остава ако взема нож и ей така взема, че заколя дете посред бял ден.

Ако ти хванеш и нахапшеш така някого (куче включително), съдът ще те признае за луд и ще те освободи от наказателна отговорност.

що мрънкате бе? първо, това не е куче, а домашен любимец и това не е дядо, а мух.льо!

Прочете ли породата,куражлиьо?

ъхъ! що? само тая порода ли хапе??

И бащата на детето не е набил стопанката на кучето, а него не е застрелял все още? Е това е несериозно!

Безпризорните кучета движещи се свободно сред хората трябва да бъдат на часа унищожавани, кой с каквито средства прецени. Щом държавата и общината не може да се справи с тях, няма да се оставим да ни изядат, така как изядоха професор и един и два случая ли още има.