Коментари - Куче надушило още от стълбите крадеца полицай в Димитровград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нашто полицай,мнго тъпо бе

този полицай ли е единственият престъпник, че само за него пишете ? Разкажете и за другите достойни полицаи, които също са се отличили с рекет, наркотици и други добри дела !

преди изборите де

Кучето- на щат и пред Парламента за да ги обдушва!

Тази трябва да е следващата песен на Веселин Маринов,и като я запее да се изпоти от зор.

Но недейте да слагате всички под общ знаменател. Има много читави полицаи. Ако човек реши да си върши работата достойно, никой не може да го спре. Ако не е човек, насила няма да стане.

Спира ги системата.Достойните често напсукат защото натиска от корумпираните им шефове е голям

Нещо не ми се връзва, този не трябва ли да го съди военен съд ?

Представлява много по-голяма обществена опасност отколкото измисления случай с Иванчева. Но .. само домашен арест! Както пияният руснак, който уби двама и получи условна. Пък вие се набирайте на Джок.

Осраният от Суджук прокурор явно вътре в играта веднага е освободил гнусното и мръсни ченге да се лекува за нови кражби.

Полицаите са такива щото имат мижави заплати. Катаджиите също имат мижави заплати. Как може да ги плюете, това е може би най рисковата работа, трябва да е добре платена. Винаги съм го казвал - едно време като си плащахме на катаджията директно беше по добре. Даваш пари на него, сега къде отиват парите от глобите?

Добре, бе, но нещо ме гложди! Че е виновен полицая- виновен е! Защо се споменава няколко пъти " полицаят- крадец" Атанас Николов от Пазарджик, а обикновено: "Н. С., С.С. И Ф.Ф. съответно на 13, 14 и 17 влезли в дома на възрастната жена, пребили я, изнасилили и взели буркан туршия. За тримата това са съответно 22, 31 и 44 престъпление!". Разликите???? Като сме на зор- търсим полиция, а не последните трима! Полицаят има семейство от хора, които работят и имат принос към обществото ни, а хипотетичните трима са ни " камък на шията"! Явно техните права са напо- високо ниво от нашите! " Полицаят Лисичков гръмнал някакви тъпунгери, които си мислели, че Бургас е техен и куршум не ги лови!". Ако има престъпление- няма сигнал, но за дреболии "Прокуратурата се самосезира".

наистина е голям зор.

Винаги ли си толкова прост, или само днес ?

Еййй, тия камери по колите ги съсипаха на горките полицаи. Абе колеги шофьори хвърляйте им понякога по 10-20 кинта, че гледайте кво им причиняваме на горкичките тюфлеци.

Толкова ли ниско паднаха полицаите?

От 2008 г.-полицаите са девоенизирани и вече не ги съди Военен съд. На военен съд вече са подсъдни само делата на военнослужещи, но не и на полицаи.

М'дааааа. Нашата полиция ни пази!!! Коментара е за Цв. Цв. и Веско Маринов.

май беше 2005 от 1.05. , но както да е !

тозо за 10 лв го разнищиха а цигавште по силата за компоти и суви до 130 лв не ги пипат щотъ такъв бил закона ако суватй е по малка от130 лв не влшза в канегорията престъпление понежи били гладни

Мъжът й казал бързо да звъни на 112, а той какво няма ли бързо да тръгне към вкъщи а и той да звъни на 112. Все жените да се оправяме с всичко, тази жена е била много смела и съобразителна да заключи от вън. Аз щях да си плюя на петите и да бягам или да звъня по съседи.

Обратно в кухнята, куха феминистка лейко

Превод може ли?

То добре, че е бил мъжа и да и каже да се обади на 112, че иначе можеше и вътре да влезе тая жена. Толкова ви е сивото вещество.

Кучето на димитровградчанката надушило крадеца полицай още от стълбите, защото е бил миризлив пазарджишки циганин - мародер и фен на партия ГЕРБ и Бойко Методиев Борисов!!!

Освен некадърни и мързеливи но и крадливи....МВР пълно но много скъпо недоразумение!

корумпирана Алчна Гад!

Това да се приеме като предизборна негативна реклама от опозицията и да се премахнат коментарите. Защото възниква въпросът: " Кой и как е назначил човек с престъпно мислене в полицията?" Нали има психолози, анализатори, отговорноци по човешки ресурси, които да проверяват кандидатите за тези позиции и да носят отговорност, ако има пробив в системата? Или няма такива и назначението е шуробаджанашко, защото заплати високи за никаква работа...

E, чак пък превод... От такъв "умник"...

Малки са им заплатите... Ей с 1200лв не се живее... Човечеца просто е заработвал в извънработно време... Родната милиция ни пази, да не станем прекалено богати и да почнем да се охраняваме на частно...

Оф омръзна ми да чета глупости

Всички малки момченца искат да станат полицай като пораснат Да бият и да арестуват лошите Според мен в полицията отиват най мързеливите и некадърните

Кучиту е приятел на човека

ПОЛИЦИЯТА НИ ПАЗИ докато ПОЖАРНИКАР НИ УПРАВЛЯВА!

полицаят е кучето на потърпевшата и трябва да го обявим за куче на годината .

Значи в МВР работят полицаи- крадци, катаджии- рекетьори, търтеи на гърба на народа чакащи заплата ...

Всяка банда и бандичка разполага и с доверен ключар, така че хората са безпомощни да се справят с толкова много бандити, включително и униформени. За да се издадат лиценци на ключарска фирма, трябва да се минава през 100 врати, но къде ти държава. Бокомутрия....

Щом и полицаите вече чорят от жилищата на многодетни майки, ясно е докъде е докарал държавата Бокотиквата :)

Ае дано следващия път си платиш на медицинската сестра кеш, че не стига парата нещо до нея, щото сте над 100 000 фуражки с една гънка и два джоба...

Докато има престъпления ще има нужда от полиция.

Ей че паркуристи тия полицаи! Здравословното му състояние е идеално! Счупената пета изисква покой. В затворническата стая ще получи точно това.

Няма никаква информация за останалите в жилището съучастници на заловения. Не е трудно да предположим, че са ги извели "по терлици". Но са пропуснали от МВР да помолят настоятелно стопанката да престане да твърди, че е чувала гласове на НЯКОЛКО души.

Не стига, че им плащаме заплатите ами ни крадат жилищата и рекетират на пътя.....

Ами изберете си текезесарката да ви управлява и ще се оправите

Ти изобщо прочете ли статията. Жената първо е заключила отвън, а след това е звъннала на мъжа си, за да провери дали все пак не е той вътре... не знам каква майка те е раждала тебе, че да имаш такива наблюдения за сивото в-во на жените.

Нека позная: един куп некомпетентни тунеядци с физиономии на дръвници и в скъпи костюми отново ще се изредят да повтарят думичката "безкомпромисни", а униформените ни углавни тюфлеци скоро пак ще ни зарадват с ново пиене на кафе с ракия пред парламента за ново увеличаване на заплатките.

Впрочем май току-що ми се изясни що честното ни, компетентно и в никакъв случай корумпирано МьеВьеРье предупреждава преди празници да не сме държали пари и ценности у дома, ако заминаваме. Те чисто и просто просто са наясно що за стока са им служителчетата.

Баси неграмотно написаната статия.

Прокурорът поискал домашен арест за крадец полицай, който 100% има връзките да повлияе на следствието. За сравнение, циганинът, със служебната кола на който се претрепаха тумба млади цигани, го оставиха в ареста, щото неясно как синът му е докопал колата.

гледам, , и не си вярвам на ушите!!! в стаята на взломен обирджия се провежда закрито заседание, на което димитровградски съдия уважава искането на пазарджишки прокурор престъпника да е под домашен арест????!!!! ми на тоя "полицай" не му е нужно дори за адвокат да се охарчи!!!