Пребиха 61-годишен мъж, за да му вземат кучето

33-годишен рецидивист преби 61-годишен мъж в годечкото село Шума, за да му вземе кучето.

Обратно в новината

Коментари - Пребиха 61-годишен мъж, за да му вземат кучето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Накой от кохортата на Радан пак пребива хората по улиците за едно нищо и никакво куче, защото е гладен трол . Гладът не прощава и на кучетата .

В България се краде всичко и то като за световно. Народопсихология. Случаите на откраднати кучета са стотици. Просто не се пише за тях. Какво да говориме като тук бяха откраднали и едни химически тоалетни на магистрала тракия. Краде се от домовете на хората, от нивите, от магазините. Реално няма нищо, което да не подлежи на кражба. Крали са даже неведнъж капачките на вентилите от паркинга. Платен паркинг. Ненормално племе.

Това някой ненормален кучкар, изживяващ се като герой, ще да е. Само им влезте в някоя от фейсбук групичките да видите що за психопати става дума.

Така като гледам и ти трябва да бъдеш в стая с усмирителна риза

по-тъпа история скоро не бях чел... предполагам доста по-различна е причината за боя..

А съучастничката защо не е задържана. Нима ако не е рецидивистка, не е и тя престъпничка? А върнаха ли кучето на собственика?

Върнато е кучето. Човека е щастлив

...Тука е така...ония ден ме нападнаха в гръб и пребиха за 20лв.и стар GSM .....и учебник по Английски език....не знам колко време ще ми трябва за да мога да ям..А сега по темата : бих убил Гадина при самозащита и в защита на Любимо куче

Теб се те бият бе змей.. На две бири си неадекватна..)))

Кучкарска му работа

Е такива като теб колко са смешни

Що не дойде някой да опита да ми вземе кавкасеца ? Маани ми ще трябва да давам обяснения после за непредвидената развръзка на нещата.

...дай един кокал на кучето си и от мене....човек и куче трябва да се защитават взаимно

Баси филма...

ГА ти и кучето, дето е позволило стопанинът му да бъде жестоко пребит. Та то не струва и една отнесена от стопанина му тояга.

Ъъъъъ и ако имаш Чихуа Хуа или някакво друго малко куче пак ли то ще е виновно, че не може да те защити? Много умно няма що.

Vav BG imahme vinagi po 6-7 ku4eta,no loshi. Tuka vav München si kupih Dadtski Dok,no e goliamo ku4e i e ot blagorodna puroda,noe sas dokomenti za proishot. Mraza nasilieto nat zhivotnite,no ku4itata mnogo gi deprisirat vav BG. Koeto e ozhasno.

много си неграмотна

да затова е отишла в Мюнхен да следва и да си оправи граматиката.

Само да напомня - това е селото на Цецо Цветанов - Цецерон.

Цветан Цветанов-Цецо aka Малката Тиква.

В тази "новина" липсват важни подробности.

Така е - не е написано името на кучето, името на разследващия полицай, името на прокурора, на съдията разписал мярката... И ред други важни неща... Не разбрал дали кучето е лаело докато са го отвличали или е махало доволно с опашка

Животинката как е? Добре ли е ??

А Миле Китич как е?

ГЕРБаджийските дребни мутри вече съвсем му отпуснаха края и почнаха да крадат и кучетата на хората.ГЕРБ-Грабеж на Еврофондове и Рекет с Бухалки.

Нещо си в грешка! Това са комуноидните мутри, които крадат всичко, дори и кучетата на хората! ;-)

Е те ГЕРБ какви са?

поредният продукт на "демокрацията". Няма ли един Пиночет и Сталин и за да са сигурни нещата и един Хитлер. Тая държава всички псевдоправници ни го слагат и гробят държавата - без изключения

ба тъпото куче

Тъпо, тъпо, ама вкусно.

Абе дъртия майму, КУЧЕТО как е?

Знаеш ли,че трима пишем със името Щерев,и тримата сме луди,които се лекуваме,но когато не си пием хапчетата,много мразим Комунистите.Хахаха

че вие тримата сте комунисти начело с репресирания дисидент боко тлъстото.

Интересно ако не беше намесено КУЧЕ дали изобщо щеше да има новина

Пиша от Харема, тук съм назначена ББ да величая Кучето, ще е най- добре, ако може при... Немците? Нека ВG да му помогне да замине и да не го връзват, милото, с насрана Свинска опашка, натиснато в калта!

Тези дупе да им е яко ще ги съдят като за насилие срещу КУЧЕ

Ще го освободят много бързо понеже е мутра под защита на съдебните власти

Знаеш ли че,аз съм луд,и платен трол,сега във. Болничен,а хахаха

Личи ти,хахаха

преди да станеш луд не беше ли педал?

Едно време тия бацили ги пращаха в урановите мини!

Бактерии е думата. Бацилите са убави "Бацилус булгарикус"

Това не е обективна журналистика. Случая се предствава само от гледната точка на пострадалия. Не е изложена гледната точка на "биячите".

За 24 май, са го планирали псето за чеверме!

Родители те ти се срамуват от теб! Рано или късно ще разбереш, дано не свършиш много глупости през нещастният си живот!

Толкова народ да не разбира от майтап! Срам ме е. Честно ви казвам.

И всички са злобни и подозрителни! Върви един световен процес обратен на еволюцията.

Кражба с взлом - да приложат закона по този казус и в затвора. По бързата процедура. Никакво освобождаване след 72 часа. Така ще се озапти развилнялата се паплач.

хахахах, и къде видя взлома? разхвърляте правни квалификации нагоре-надолу - чели, недочели....

Недей да съдиш за другите според себе си! Само вие, студентите, сте такива - чели-недочели. А даже бих казал за някои, че са и нискочели! Особено ТИ, като ти гледам грамотността и правописа.

Хахахахах! Аз съм луд боклук хахахаха

Не си Щерев. Иначе си боклук, тук съм съгласен

Щерев това е единственният ти смислен коментар за последниет години. Право супер ауткам направи!

Боклук боклук, но можеше поне правописа да научиш ? От тук нататък, да пишеш: Аз съм луТ, ребийш ли Пичч!

Шопска му работа, от кореняк шопи :)

Кучкарството трябва да се признае за психическо забаляване

Мания.

Точно така! Може би са го сметнали за агне това куче.

И на кой му дреме за тоя ве, аре у лево всички кумунисти ахахахахаха

Щерев,предписах ти хапчета, но пак не с ги взел, защо постъпваш така? Вредиш на себе си, моляте разбери го!

Да, така е. Пак не съм пил хапчетата хахахаха. Защото съм изпражнение хахахаха

Човек прибит заради едно куче. Нищо ново в тая новина. В България вече е ясно, че живота на едно куче е по ценен от живота на един възрастен човек. Това го знае всяко дете, пардон стар човек от провинцията. Тая новина, не е никаква новина.

Историята може да има предистория. То ест още нещо да не е съобщено.

Намирисва ми на любовен триъгълник и престъпление от ревност... познайте от кой етнос си крадат булките :)

33-годишен рецидивист преби 61-годишен мъж в годечкото село Шума, за да му вземе кучето. Ебаси кучето, докато пребиват стопанина му то само е мяукало.

стареца е пазача на базата а мен ме държат вързано... кво да напраа бе 5-ров??? аз съм куче, ако бях депутатин щях да мяукам и с език дааа... чистя козината на некой с кинти...

Само козината около гза! Да ти бъде, ясно, от сега? баба Тодорка

Представители на организация за защита на животните пребиват възрастни хора - това някого учудва ли го? Предполагам не. Има нещо сбъркано с правозащитниците и на животните и на бежанците - и едните и другите са готови да сложат интересите на своите "доверители" над интересите на обществото. И едните и другите са привърженици на йезуитското мото "целта оправдава средствата", демек готови са и да ви пребият, но да е на тяхното. Има нещо сбъркано с правозащитниците...

Наистина най-големият въпрос е защо им е било кучето?! Оставяме настрана,че за пореден път рецидивист бие,убива,краде и т.н, държавата не съществува и всеки нормален българин участва в някакъв психо-трилър или реалити оцеляване на предела,но защо въобще им е било това куче?А най-вероятно въобще не им трябвало,но е повод,за да го пребият човека и оправдание за пред съда.Очакваме съда да го признае за невинен - кучето го гледало лошо и щото е много добър и хуманен не бива да се нараняват животни затова е решил да пребие собственика!

Добрите ловни кучета струват много, и мога да си представя, че става дума за обучено гонче. Такива често се крадат, баща ми е ловец и ми е разказвал. Горкият човек! А смотанякът, който го е пребил, следва да остане в затвора!

Жалко за кучето..

Ако бяха ударили кучето нямаше да излязат от затвора !

Това куче явно не е куче след като бият стопанина му,и то нищо прави.

Това село,както някой кухи кратуни се изказват за Село Шума че било,някакво си тъпо село,ще ви кажа че това село не е някакво си тъпо,защото то е на самият Цв Цв,и няма да ви казвам там какъв палат има,но това вече е друга тема.

Така е тази държава Където правата на КУЧЕТО са по-защитени от тези на човек ! - Кучешка държава !

Изроди... Дано има Господ за такива, защото закона няма да ги спре!

Това село Шума близо след разклона за Годеч,не беше ли на Цв Цв,имах спомени че имал вила кат палат там.даже специално заради него асфалтирали пътя до него,и един път охраната му НСО направили катастрофа на връщане от там,но това е да си Цв Цв,имаш Крайслер със Две големи Уши пиеш Мляко,нямаш Крайслер,не пиеш Мляко!!!

Бил го е за спорта. Изобщо не му е трябвало кучето. Навремето рецидивистите не излизаха от затворите. Щото се чудят на кого да извадят душата заради лош поглед. Извратеняци!

Бригада мутри отишли на село при дядо Йоцо и го попитали: - Знаеш ли кои сме ние? - Hе знам - отговорил старецът. - Hе знаеш кои сме ние? - Ами откъде да знам кои сте - повторил старецът. - Тогава за наказание ще ти вземем едно агне. Hа следващия ден мутрите отново отишли при дядо Йоцо и пак го попитали: - Знаеш ли кои сме ние? - Знам - казал дядото. - Знаеш ли?! Как така знаеш? - Ами разбрах вчера, когато ми взехте кучето.

Време е, да разберем, и ние, Бойко- мутрата какво развъжда в двора си? Дуе се, прет една магнолия, ебасси !

Не беха мутри, тая бригада, а само виетнамци! Тодар мутри не понасяше, и, не ги развъждаше? Навади ги БКПе за да прибере масста и парите! Бойко да каже ? Ама не ще,така си е ного добре! баба Тодорка

Аз обичам животните.

Да аз също.

Ей, ей, чакайте..