Кубрат и Тервел Пулеви стават посланици на инициативата "Да изчистим България заедно"

Желанието за победа не само на ринга, но и в полза на обществото, е тяхната цел в кампанията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В държавата на овцете вместо да се вземат мерки и да се санкционират хората които цапат и хвърлят отпадъци където им е кеф, се мотивират останалите които пазят чисто да се събират и полагат обществен труд?!? Не че е лоша инициатива но все едно вместо да хващат и наказват крадците да събират пари с смси от балъците и да компенсират жертвите. В тая държава всичко е наопаки :)

е нещо похвално и обществено значимо, но ЗАЩО Е ИЗБРАНА ДАТАТА 15-ти СЕПТЕМВРИ, на която дата ДЕЦАТА ТРЪГВАТ НА УЧИЛИЩЕ!? До там ли изпаднаха някои, не визирам братята Пулеви, че за да задоволят личното си его са готови да опорочат и един светъл ден в живота на децата, особено на първокласниците - денят на първият им учебен ден и да се говори колко тона боклуци са "изчистени" по нечия инициатива, вместо да се говори колко училища са отворили вратите си в този ден и колко деца са тръгнали на училище?!

Каква ползата 365 дни да сереш и един да чистиш показно ! Не мисля да да чистя показно защото всеки божи ден гледам да не цапам Сф и БГ ! Кой ще благодари на такива като мен които го правят защото така са възпитани !

аз помня един "звезден" дето беше лице на инициатива ако си пил спри искам да стигна жив, пък взе че уби едни хора пиян като руснак! та тия инициативи са гола вода! номера е да не цапаш, и пазиш чистота, а не да го наак..аш, и сетне да го чистиш

С техните умения, трябва да им дадем от Народното събрания или Министерски съвет да почнат. Да чистят смело, камион ще им пратим!

да изкараш боклука от там, защото ти трябват тирове и то не един или два, а поне десетина, че и повече, защото всички са по над стоте!

Един стига! Ще направи колкото курса трябва.

Бе кви посранници, бе! Да хващат метлите и да почват. И без това са от тъмното братство и не са се преработили.

Все нещо смислено трябва да се наптави през живота. Не може само да се яде и с. ре!

А, и тези кпито са заловени да цапат да ги водят при Пулеви, за по един десен прав съвет. Може и една песен от АндритУ.

Как сочи с пръсти...))