В Сиера Леоне регистрират по 5 нови случая на Ебола на час

В Сиера Леоне епидемията се разраства. Великобритания обещава 125 милиона лири в борбата със заболяването, а Куба праща първа група медици в Западна Африка.

Обратно в новината

Коментари - В Сиера Леоне регистрират по 5 нови случая на Ебола на час | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не еболират от въздуха? Доста бързо се разпространява заразата.

Нарича се аритметична прогресия. Първо е един, после двама, после четири, осем и т.н.

Това, което си описал е геометрична прогресия.

НИЩО ПРОТИВООБЩЕСТВЕНО НЕ КАЗВАМ ... ... ПРОСТО КОНСТАТИРАМ ВИДЯНОТО ВЪВ ФИЛМИТЕ ЗА ЗОМБИТА КАТО WALKING DEAD ... .... АКО ЕПИДЕМИЯТА Е СВЕТОВНА , ВИРУСА ЩЕ ЖИВЕЕ СТОТИЦИ ГОДИНИ И ВСЯКО БЕБЕ КОЕТО СЕ РОДИ ИЛИ ТРЯБВА ДА ПОЛУЧИ ИМУНИТЕТА ОТ МАЙКА СИ ИЛИ ТРЩБВА ДА ПРЕБОЛЕДУВА .... ИЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ВАКСИНИРА

Всички социалисти и комунисти да заминават за Сиера Леоне!

мерките, които се вземат са предимно вербални и са напълно неадекватни и несъръзмерни на/за реалната ситуация. това, че "запада" бил добре оборудван за случаите с ебола е самоуспокоението на потъващите, че вода има за всички. какво стана с "ваксината" не е ясно, понеже медиите предъвкват онова, що им изплюят "отгоре", за да го преглътнем и ние. все пак отговорът на въпроса винаги е: не ме интересува! нали така.

СПОРЕД МЕН ЕБОЛА ЩЕ ПРЕСКОЧИ И НА ДРУГИТЕ КОНТИНЕНТИ И ШАНСА Е 1 НА 3 СА ОЦЕЛЕЕШ .... 45% ОТ ЕБОЛА + 15% ОТ МАСОВИ УБИЙСТВА КОИТО САМИ ЩЕ СИ УСТРОИМ:)))) ... ТАКА Е ЗАГИНАЛА БЪЛГАРСКАТА ИМПЕРИЯ - ПРЕДИ ДА НИ ПОРОБЯТ ТУРЦИТЕ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ МИНАВАТ 2 ЧУМНИ ЕПИДЕМИИ ...

Скоро парите няма да могат да помогнат. Хората няма да могат да помогнат и само поголовното движение на смъртта ще остави хора за живот , след смъртта. Като ги гледам онези на снимката, разбирам колко е ниска оценката на риска за заболяването. 5 души на час е условно определение, защото е неясно какво се случва в самата джунгла и кога чернокожите ще осъзнаят че трябва панически да бягат и няма къде да отидат. На практика градовете трябва да се затворят, улиците да се изпразнят и държавите с ебола да спрат движение, за да се ограничи какъвто и да е контакт. СЗО не може да спре епидемията без пълна забрана за движение на хора,багажи и товари. Само изолацията може да спаси хора, лекарства няма за всички и няма да има.

humfry

Но бомби, алчност, лицемерие и оръжие има не за всички, а за 10 пъти населението на земята.

Днес съобщиха,че американецът,който се беше прибрал от Либерия в Америка с Ебола е имал контакт с 80 души! А тези 80 души кой знае с колко други са имали контакт,а онези другите пък с колко,просто не ми се мисли....

humfry

"Президентът на Куба Раул Кастро обяви, че първа група от 165 кубински лекари и сестри отиват в Сиера Леоне, за да помагат за лечението на болните от Ебола, предаде Ройтерс. Медиците са се подготвяли две седмици преди отпътуването. Обучението им е било водено в Хавана от международни експерти, специализирани в областта на тропическите болести. Други 296 лекари и сестри от Куба ще отидат в Либерия и в Гвинея. По данни на СЗО Ебола е отнела живота на най-малко 3300 души в няколко западноафрикански държави." Как е възможно комунистическа Куба, която има едни от най-добрите медици в света да направи такова нещо, а демократичните богати братя да се стискат за някой и друг милиард? Заплахата е реална и е надвиснала над човечеството, а нашите се чудят дали да отпуснат 1 или 2 милиона... Всичката алчност и лицемерие накрая ще отиде в отвъдното.

Възможно е защото при социализма има достатъчно лекари защото не може да завършат в Куба и на другия ден да ходят на Запад да работят.

природата се мъчи да се спаси от говорещите животни !

Комунистите от Куба как смеят да изпратят стотици лекари в помощ на засегнатите страни в Африка. Това е някакъв долен комунистически план да се завземат нови територии. Веднага светът трябва да осъди този варварски акт и да наложи санкции на Куба и на засегнатите от Ебола страни, които също са в заговора срещу демокрацията.

Това е грандиозен провал за глобализацията и политиката на отворените граници. Какво ще спре пандемиите ако няма граници? Явно за този малък проблем никой не се е замислил. Ама не се учудвам. Колкото и умни да са глобализаторите, те нямат опит в това се опитват да направят, светът никога не е бил обединяван, ако не броим приказките за Вавилон разбира се, когото Господ разрушил заради нахалството му и амбицията му да обедини всички народи под едно правителство. А сградата на Европарламента е копие на Вавилонска кула. Нищо добро не ги чака кандидат глобализаторите.

Това е провал на световното еврейство.

...........В Сиера Леоне регистрират по 5 нови случая на Ебола на час....... ---------------- Aide be izostawame... Koga i u nas?.... ----------------

Боже колко прости хора имало! Дано си първия

...

"Великобритания обещава 125 милиона лири..." Ам...ко ша праат с тия пари? Ще бомбандират вируса ли..., ще го подкупват да се омита ли или ще платят на наемници да го утрепят? Га трябваше да вземат мерки спаха и си викаха "е тои е у африка - далече. нема проблеми" са ....

А ти какво направи - дрънка по форумите празни приказки!

Принципно, вирусните зарази причиняват грип. Почти всички грипове не са смъртоносни, като дори смъртоносните се отнасят само за малка част от населението. Примерно, т.нар. испански грип отнася живота на малък процент от европейското население в началото на миналия век, като повечето хора го преболедуват. Вирусът представлява няколко молекули РНК, обграден с няколко молекули протеин. При навлизане в човешкото тяло протеинът се разгражда, РНК-то реагира то ДНК и се свързва с нашето ДНК. През този процес организмът на човека може и да не издържи на изпитанията, ако не е достатъчно силен.

Твърдението, че вирусните зарази причиняват грип е толкова вярно, колкото да кажем, че след като котките имат опашки, то значи животните които имат опашки са котки, а конете са животни, следователно конете са котки, защото имат опашки.

браво докторе! това в биология за 9 клас ли го прочете!

В трудовете на Кари Мюлис (Нобелов лауреат) и Пол Дюсберг. Там си пише...

Пратете FAT МАН, той ще реши проблема!!!

ще се изприказват много приказки докато един ден ... почука и на други врати а тогава ще е малко късно състоянието на света в момента е доста примитивно колкото и някой да си мислят че са развити не са съзрели още , не могат и да си дадат неизкривена самооценка това е : нататък или ще вали или нема да вали

Мда, случват се циклично подобни събития, сякаш да ни напомнят колко жалки сме и колко смешно живеем. Трагичното е, че не изглежда човечеството да си е взело поука, а продължаваме да задълбаваме в дребни сплетни и битовизми.

А ти промени ли се?

Това е най-хуманния начин света да се прочисти! Ако само има как да пратят малко и към ИД...

От какво да се прочиства? Не четете ли, че жертвите са много малки деца?

Bell

Good luck Ebola!

защото въпрос на време е заразата за плъзне навсякъде.

То въпросът е, колко дълго живеят болните. Ако не живееха дълго, нямаше да могат да го разпространяват. Но май от много разпространени грипове, смъртността в световен план е голяма. Имало и един отишъл в САЩ. Сега и там може да тръгне. Често от такива болести, някаква малка част отцелява и все едно е имунна. Чувал съм го и за СПИН, че са заразени, но няма да умрат от нейното действие.