Куба одобри еднополовите бракове на необичаен референдум

Новият семеен кодекс позволява сурогатното майчинство, дава повече права на дядовците и бабите по отношение на внуците им, осигурява защита на възрастните и предвижда мерки срещу насилието по полов признак

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

там са с тежко увредени мозъци от комунизЪма на брадатия боклук и неговата орда психопати, нали това е идеята - неОкомунизъм в целия свят под шапката на Ротшилд и останалите дегенерати като тях с всички възможни извратености като нормалност!

Комунизъм - сатанизъм. Сега и в САЩ. В Куба просто се показва истинската същност на комунизма.

Обтатните се оказаха консерватори , хора със семейни ценности , единствените , които ценят и се борят за брака. Хетеросексуалните се държат обратно при тях наблюдава западане на брака. Единствено при консервативните хетеросексуални се наблюдава пропаганда на брака, може би , защото повечето имат скрити връзки с хомосексуалисти , които им влиаят.

Zаминавам zа Kуба , там е истината и мекия комуниzъм

Мадуро вече не иска да е близо до Путин.

Ком. държава с джендърски бракове (м/у другото в Лат. Ам. половината са педали, в Куба 2/3 дори), та в тоа рет на мисуи, кога в Рашистам?? Доколко знам Медвебефф отдавна иска Рогъзин и т. н. А в Китай кога??? Чувал съм и Ким да евресичко живо...

Глобалистите превърнаха и КУБА в педали. Фидел ако беше жив щеше да си скуби косите.

Това просто не е възможно, пак дезинфо някакво, няма никаква причина да го правят това точно нещо

ми има си причина! те са си лоялни към марксизмоленинизма, а самия марксизъм е заченат в еднополовия брак между маркс и енгелс! и е доразвит от сифилистика ленин, който също е педал!

Ок, но пропаганда на лгбти сред децата не вярвам да са допуснали! Това е проблема! А за пълнолетните - свобода!

Тия от където и да ги погледнеш са си за оплакване,То само това им беше кусурът на кубинците.Еднополовите бракове.

Пък ти щот си цъфнал и вързал...ма няма как да го разбереш....

Само да обясня на форумците, че почти в цала латинска америка се практикува онождане на магарета по техните села и това си е нормално за тях. Обаче не искам това да става традиция в България, ясно. То и нашите цигани го правят с козите, но са нерачита цигани, не българи.

Ясно, че среща силна съпротива, ама подкрепата не е ли два пъти по силна? :))))

Нарочно са го направили 400 члена за да е трудно за хората да се ориентират и да отнеме време да го четат.

сега всички социалисти от всички земни кълбета ще могат спокойно да идат в куба и да се омъжат за кубинец!

И тия перкуляса нацяло

Няма нищо лошо. Рсфр е първата държава в света, която декриминализира това нещо. Все пак мечтата на всеки истински интернационал-социалист е да се поклони пред мумията на сифилистика ленин - първото гадже на зиновиев в паралелна връзка с троцки...

Имаш грешка. Първата страна, която го е нормализирала е Османската Империя, 1828 година. Оттогава пробват легално мъж да забременее, ама нещо не им се отдава.

Ама продължават с опитите:)))

Между декриминализира и нормализира виждаш ли разлика? На твоя принцип с нормализирането са елада, рим, халифата и т.н. Естествено твоята цел е да разсееш дрогарете от латентния им ....

ПАК ПОДВЕЖДАЩО ЗАГЛАВИЕ. Кубинците не са узаконили гей-браковете, а са приели ЦЯЛ НОВ СЕМЕЕН КОДЕКС с 400 члена. Това за гей-браковете е само едно от нещата. Другите 399 защо не се коментират и изведат в заглавието?

Ало, ИСТИНАТА, троле руски, Може за много членове да мечтаеш, обаче баш гей-браковете са одобрени на референдум. Да не би да си мислиш, че на него е имало 400 въпроса, на които всеки да отговаря с "да" или "не"? Баш братска Куба ви подля вода и показа цивилизовано поведение към пед...стите, които в Путинския халифат биха отишли в затвора, само защото са пед..сти.

референдум в Куба е малко като референдум организиран от руснаци ... на малко , даже кубинците имат повече мярка...

Е то и при нас, ако го беше предложил това, бай Тошо, също щеше да се приеме

Фидел Кастро е шибал малки момченца - това е известен факт.

като Данчето Христова ли?

Помниш? Казва се анална памет:))

Брей, не били само "еврогеьовете" и други нормални хора имало! Само един "мачо" ще остане - Путин! А, щях да забравя - и неговите "възрожденци"-последователи в България. Не се ли разбра веднъж за винаги, че правото е призвано да уреди живота. Хомосексуализмът не е заболяване - около 8% от хората са с предпочитание към другия пол. Те не трябва да създават семейства ли - и да не го допуска правото, ще го правят (може ли на една жена, живееща с друга, да бъде забранено да роди и да отглежда детето със своята любима). Но по-добре е правото да регулира тези отношения, отколкото фактическото.

Ами то в Бразилия на брикса хомосексуалните бракове отдавна са признати, а Бразилия е единствената страна в която държавата поема всички разноски по операцията за смяна на пола.

Чудесно, защо е обаче това "Ха-ха"?!

До 123, ХОМОСЕКСУАЛИЗМЪТ Е ЗАБОЛЯВАНЕ - СЕКСУАЛНО ОТКЛОНЕНШЕ. Под давлението на ПОЛИТИЧЕСКАТА ПРАВИЛНОСТ променшха медицинската дефиниция в политическа. Избор, който зависи от сексуалния ти уклон. Ако си нормален, ебеш жени; ако си с отклонение, се дървиш на комшията, или му се дупиш съответно. Просто и ясно.

ко стана, бе комундели???

Скоро и теб ще те демократизират ..анално

ДЕМОКРАТИЗИРАХА и Куба...

Изненадан си, мислих, че вече си информиран. Ето - още една изненада!

ИзненаданА съм, господин 123, защото ЦЕЛИЯТ свят ЩЕ СЕ ИЗРОДИ. ... Очаквам ДА ЗАБРАНЯТ "мама" и "татко" и да наложат "Родител 1" и "Родител 2" . .... ИЗРАЖДАНЕТО прогресира и е ФУНКЦИЯ на ИЗРОДИТЕ, които го подкрепят.

3евзек

Ало, инфото, Страх те е, че жената ще бъде Родител 1 и ще лъсне кой е шефът вкъщи ли?

3евзек

Ало, инфото, тролице руска, Каква си ти, за да ми казваш като какъв съм се бил припознал? Уж си голяма противница на екзотичните полове, пък сама си се припознала като с име от среден род. Не те ли е срам бе?

Айде и тия. Кастро се обръща в гроба!!!!

Хубавото е, че е в гроба:)

В Куба е пълно с педерасти и бисексуални, нека се праскат на семейни начала

Куба е по-напред и от нас

В педерастията ли? Или в содомията?

А сега стана ясно защо най видиния ни русофил ходи в Куба с цялото ръководство на партията :):):):) Не говоря сивата златка а за бялата сиват е на границата да излезе от гардероба

Кво бе? кубинците са успели да се измъкнат от зоркото око на рассиа щото се е разсейвала с украйна и не е имало кой да им обясни за евроджендърите, семейните ценности и англосаксонците.

Чуваствете ли вятъра и бурите по света? Това е от Кастро който се върти като вентилатор в гроба си.

Защо лъжеш бе? Кастро е признавал, че отношението към обратните в Куба е било несправедливо и признава собствената си вина за това. Върти се в гроба си заради всякакви плужеци, които се изказват по негов адрес без въобще да имат представа.