Куба изпрати още 91 медицински работници срещу Ебола

Куба изпрати още 91 медицински работници в Западна Африка за борба с Ебола. Те ще работят в Гвинея и Либерия.

Обратно в новината

Коментари - Куба изпрати още 91 медицински работници срещу Ебола | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

zlatni komunisti!!!

Смачканата от 50 и повече години американско ембарго Куба изпраща лекари срещу Ебола, а "господарят на света" САЩ изпраща войници....усетихте ли разликата в намеренията???

ТИЯ ПИЧОВЕ ИМАМ ЧУСТВОТО ЧЕ ОБСЪЖДАТ СЕКРЕТАРКИ .... ... А ЗА ЕБОЛАТА - ВИЕ СТЕ ПРАТИЛИ В АФРИКАТА ЕДИН КЕРВАН С ЦЪРВУЛКИ ... ВЕЧЕ БИЛ БЛИЗО ДО ГРАНИЦАТА МЕЖДУ ЛИБИЯ И ЧАД :)

По добре СЗО да обучи повече медицински кадри от самите африкански държави, така ще са по полезни за държавите си. И крайно време е африканците да се научат на труд, а не само на правене на бебета.

това е СОЦИАЛИСТИЧЕСКА КУБА!!!

Да се поучим от Куба!

куба е велика страна

пред всички,дето отиват да помагат, а са директно заплашени от смъртоностна болест!Колко бихме направили такава саможертва?!Успех в борбата с ебола!

Толкова имали, толкова пратили... Иначе на приказки са много добри. Както всички комунисти де. Между другото, защо болните от ебола африканци не отиват да се лекуват в Куба, където здравеопазването било безплатно и било най-доброто в света?!? А?

А ние демократите какво изпратихме? Нов контингент в Афганистан. Егати лицемера си!

Че то не останаха лекари в България, ти искаш да изпращаме в Африка. Я пий едно кафе та се събуди :)))

моля те кажи ми кое здравеопазване в света е добро?

И още нещо, ДИР. Прекратете с тези реклами за анкети, които цъфват при всяко отваряне на заглавната Ви страница! Заприличахте на порно сайт.

ДИР, защо ми скрихте коментара? Как може да наречете спам факта, че Куба изпраща лекари в Африка, а България - войници в Афганистан? Къв си модероатор вземи се в ръце и не се излагай!

Браво на кубинските медици!Малката карибска островна държава прави толкова много за западна Африка,това е повече от достойно,а ние в България изхвърляме новородени.Така,че мили хора,помислете си,що за човеци сме ние.

Значи недемократична Куба изпраща лекари, а демократичните САЩ - 3000 войника. Интерсно ми е, с какви куршуми ще стрелят по вируса.

С демократични, колега, с демократични :-)

Luna0102

Ех да си лекар в Куба, искаш не искаш, отиваш да громиш Еболата. Много се съмнявам да са ги питали преди това. Германия в момента обучава над 4 000 здравни кадри ДОБРОВОЛЦИ (тази дума е непозната на всички комуняги), които ще отидат в опасните райони на Африка.

Не ръсете глупости ! САЩ строи 17 болници в западна Африка, големи и модерни палатки, оборудвани с легла и всичко необходимо ! Даваха ги тук по ТВ-то. Строят ги войници, бързат много с построяването им, но ще са готови към средата на ноември ! Всеки помага с каквото има и с каквото може, а ние българите с какво ??? С плюнки по форумите !

Да беше отишал(като санитар) и др.Храбър Маринов от ВМА.Белким се научи на нещо.