Възможни атаки в Куба срещу американци

Няколко американци, посетили Куба, са усетили симптоми, сходни с тези при мистериозните атаки срещу дипломати, съобщи Държавният департамент на САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Възможни атаки в Куба срещу американци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

".... американски дипломати разказаха, че са чували шумове и са усещали вибрации. Имам предложение, за да се прекратят вибрациите, да махнат вибраторите, които са забравили отивайки на работа. Колкото до чуването на шумове, тук работата е още по-проста, ако чуват гласове, в това няма нищо чудно, 80% от сената и самия им президент ги чуват.

Усетили симптоми на заплахи-сигурно са педерасти и са усетили по един дебел отзад!Мръсна американска сгтан!

Страдат от напреднал стадий на шизофрения. Сънуват руски кошмари. Вее ги червен вятър. Виждат как кремълският часовник им отброява последните времена . Сега ги тресат кубински вибрации, спъват се в бели мишки ,чуват гласове от отвъдното. Завалиите.

пак ли претоплихте тази новина за която писахте преди 2 седмици. явно някой се е върнал от отпуска в дир-а и я е пропуснал.

Ернесто Че Гевара нема да им даже покой на чобаните на кравите}:-)))

ВИБРАЦИИ, значи...И СТРАННИ шумове...НЯКОИ ги чували, па други - не...После им се виело свят...Абе тия америкоси удариха кьоровото в Куба! Не се на.баха тия момчета. И по-добре да си траят пред жените си, че оне такъв ще им го хвърлят, че светът ще им остане завъртян во век и веков.

дрога продават в Куба!

Ако са видяли и бели мишлета, да знаят, че са прекалили с рома!

А попитаха ли пострадалите какви наркотици са ползвали? А може да са духове на умрели от Афганистан, Ирак, Либия, Сирия...

про3т русофиль

САЩ са просто държава на деби-ли...... Дори обаче маериканосите почнаха да не вярват на зомби пропгандата. Не лесно все пак основната система изграждаща съзнаието и осмислянето на индивида в САЩ е Холивуд и Телевизията...... А тази глупост с тези звукови атака е просто част от линията за разваляне отново на отношенията с Куба. Защо се прави .Много просто с овраянето на Куба американците ще предпочитат да ходят там ,а не в Маями и парите ще заминат натам. Куба е райско кътче все още неос-ано от капиталистите.

Напълни се с руски орки разбирачи тролефермата ей.

"Силни шумове и вибрации" !? В хотела ? Брех тези терористични атаки, колко коварни са кубинците ! А скърцане на легла дали не са чули ? Щото кубинките са весели, дашни и любвеобилни, иначе дипломат в хотел ходи ли, стои си в посолския комплекс ... :) :)

Е'гати пропагандната статия, една жена на женския пазар каза! Тез х'американци като нашите туристи на Сънчака, ром и пури - и после зелени човечета, и клатят ми се ....

Типична фалшива новина.

от написаното нищо не разбрах, но ми стана ясно че на краврите не им понася нещо си там. ама чии го търсят в куба??? ааа да, ефтинииката .... е стига де , уж богати хора , а търсят почивки за почти без пари

А парене в терористичните си хомзадници не са ли усетили?Егати и долното гнусно племе са тия американци!

Тия НЯКООЛКО американци---що люскат кубински ром с галони-----като виждат, че не им понася?:))))))))

Някой разбра ли от статията, за какво точно става дума ?

Путин щял да разполага ракети в Куба. И да се прицелва право в Овалния кабинет

.

Шумове някви! Ама весели и шумни хора са кубинците. Кът искат тишина да си одят!

при тези шумове и вибрации смисълът ми убягна.

Американците навсякъде се посрещат враждебно. Това е заслужено. САЩ са причинили безброй злини на света. Вредна нация, на която приклякат българските управляващи-продажници

Това е бил духът на Ел Команданте!

не , това е духът на глупоста !

Ох, как ме разсмя!

ДА НЕОЧАКВАТЕ ЛИБИИЦИТЕ ДА ВИ ПОСРЕЩАТ С ЦВЕТЯ ЧЕ ИМ СЪСИПАХТЕ СТРАНАТА?САМО СМЪРТ ЗА ВАС КЪДЕТО И ДА СТЕ ПО СВЕТА.

Тези " шумове и вибрации" обикновенно се появяват при хора обзети от параноя ,като следващия стадии е пълно полудяване и психиатрия !

А при последния, летален стадий, крещят "Кубинците идват" и се мятат от последния етаж.

Аха, Куба организира и изпрати няколко гемии с "демократизатори" в Залива на свинете, находящ се по бреговете на Флорида... От няколко години вече официалните власти на САЩ демонстрират глупост в такова обилие и с такова постоянство, че спряхме да им се дивим, и да им се смее престанахме, станаха просто досадни - като муха, която кръжи около чинията с обяда. Бихме ги отминавали с безразличие, ако глупостта, съчетана със сила, не беше опасна. За всички ни, в това число и за САЩ.

чудя се защо те за най мразените по света-и те нали са хора и великата демокрация.

а с какво се чуди една рускиня??

Тези хора израстнали в свободна страна със свободен дух със всяка фибра на своето тяло изпитват алергична реакция към духа на тоталитаризма с който е пропита Куба. Добре ,че съществува световната опора на демокрацията явваща се еталон за свобода по който всички ние се настройваме

Това е заплаха за националната сигурност! Ако продължава за в бъдеще, ще трябва да се отговори с всички възможни средства! Демокрацията е в опасност! Това гнездо на комунисти трябва да се размисти веднъж за винаги! Пфф...! Тоя "филм" как ми омръзна!

Както знаем по времето на соца в Куба е построен само един захарен завод.Тези стари хотели са пълни с духове на американци от времето,когато Хавана беше едно голямо казино и сега тези духове си искат своето:-)

Напалм?

а бе...??? в ню-иорк инсталират някакви ,,кули,, и никои не знае за какво са...!!!

да облъчват народи де под контрол.

Руснаците водят тотална война срещу Америка и Запада.Да видим до къде ще стигнат

а бе мануелчо, а бе насименто, тая плоча я въртяхме миналият месец бе! ми пусни няква друга плоча бе!

Ние случайно да не сме станали американски щат, че ни информирате за "възможни атаки срещу американци", все едно особено много ни интересува това. :-)

Все още не сме американски щат, но сме американска колония.

Където и да сте по света, тъпи янки, винаги ви срещат на нож. Затова ви се струва, че и в Куба ви "атакуват". По-малко пийте и по-малко се друсайте и атаките ще престанат - няма да чувате шумове и да усещате вибрации. Чудя се въобще защо нашите журналета ни занимават с вашите психопатии.

ги ударили най-вероятно. Да мобилизират шаманите от Флорида и от индианските резервати...

" че в хотели в Хавана е имало атаки срещу служители на Вашингтон"?! Чакайте бре, нали всичко ставаше в посолството откъде се пръкнаха тия хотели, или оплакващите вече не знаят къде и какво са "усетили";)

ЦРУ в тон с рижия искат да прекъснат връзките с Куба леко подхванати от черния.

хамериканските дипломати гейове са забравили, че са си напъхали вибраторите на определени места и са чували странни шумове. Очакваме официално потвърждение от държавния департамент. Клоуни:-)))

"УСЕТИЛИ СИМПТОМИ"... Хиля се с глас .... Какви бяха симптомите - боцване под кръста, чужд тяло в устната кухина или бели петна по дрехите? :))

Майко божия...

Ами никой не ги е карал насила там.. Така и не проумяха че навсякъде по света има недоверие към американците които където стъпят освен поразии да правят нищо добро не носят

Явно американските империалисти нямат работа в Куба, щом не им издържа здравенцето.

Атаките да не би да са били предшествани от запиване с ром? Че той като се взима повече от препоръчваната доза заглъхват ушите, предизвиква замайване и даже може да предизвика повръщане.

Какво симптоми го гонят уважаемия преводач на статията?