КТ "Подкрепа" готви протести срещу бюджета, най-вероятно през следващата седмица

"Управляващите опитват възможно най-бързо да прокарат проектозакона през НС", посочи Ваня Григорова

Обратно в новината

Коментари - КТ "Подкрепа" готви протести срещу бюджета, най-вероятно през следващата седмица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най ефективно било с безсрочно стачка, само дето забрави да спомене, че ако стачката е месец, то работника ще вземе 0 /нула/ лева. Тя би ли останала без заплата цял месец. Така че по добре ПРОТЕСТ, не стачка.

бе тая ваня три пъти на море в гърция ли е ходила, или е от маскуда?

Всяка година викат крякат, но за работниците по-добре не става. Всеки си пази заплатката!

Българските работници са прекарани до тм, че не само да не вземат никакви пари, ами и условията в предприятия и складове да са смъртоносни... Идете в централния склад на Спиди в Горубляне, няма един вентилатор вътре, а е, като парник, лятото над 40 градуса, хората колабират вътре, идват линейки и ги изкарват от там, после работодателят уволнява всеки, който си вземе болничен, по каквато и да е причина... Важни са парите, не здравето на хората, те, ако ще да мрат, ще намерят други бъдещи трупове да им робуват...

Тая си е комуне ама не бих и простил Сладурана е.

Айде стига червени номера!

Протестраме, ама за по сладка службичка, не за друго. Къде ли не кандидатства тази госпожа, но не я огря. Политиката стана доходен бизнес и няма нищо общо с интересите на "работещите".

Тук е пълно с идиоти, които бъркат политическата с икономическата среда! А бе, малоумници! Да не би да са паднали цените на храните в магазините, че нещо да плюете по хората искащи по-висока заплата? Ама так е! Пада ви се! Ние сме били държавата с най-много полицейски служители на глава от населението в Европа, а като мина съкращението в КАТ, не махнаха канцеларските плъхове, а махнаха жените на гишетата. Миналата година лятото изпищяха за регистрациите на автомобилите, паспортна и социала, но такива съкращения има и в бюрото по труда и навсякъде. Затова подлоги, следващия път като трябва да пускате отпуск, за да висите по гишета, спомняйте си днес как сте плюли по администрацията.

БСП политическата среда, подтиква подкрепа да протестират срещу икономическата среда, За да може червената политическа среда да си вдигне електората!

ДАНО НЯКОЙ ЧУЕ ПИСЪЦИТЕ ТА ХОРАТА. ЗАЩОТО В НЯКОИ СЕКТОРИ СТАВА ДУМА НАИСТИНА ЗА ПИСЪЦИ. И ПОСЛЕ ДА НЕ СЕ ЧУДИТЕ ЗАЩО В ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ Е УЖАС. НОРМАЛНИТЕ И ЧИТАВИ ХОРА БЯГАТ ОТТАМ. А АСЕН ВАСИЛЕВ И СИЕ СЕ ПРАВЯТ, ЧЕ НЕ ВИЖДАТ И НЕ ЧУВАТ НИЩО.

Нищо, Курнелия е подготвила 500 червени хрантутници, БСП калинки, За техните места в държавната администрация на България!

Подкрепа и БСП червената мафия, Са едно! Курнелия бунтува народа български! Иска власт и още червени калинки във властта на България!

Що не протестирахте по Тиквено време ???

Нинова не беше казала! Сега трупа електорат!

Тая на снимката е кумониска, не и вярвайте.

Бюджета на Асатка предвижда 8.7% инфлация... А дали ще е 9%, или 19% - вие си правете сметката. Стъкмистиката е на ход.

Каза,че с 3 процента дефицит ще сме бедни,без растеж.

Но икономисти липсват. В Западна Европа инфлацията и големите дългове са ги направили богати а сега ни спъват с тези 3 процента дефицит. Щатите си увеличиха дълга и направиха 5 процентА растеж,Италия и Гърция имат огромни дългове,а ние вечно ще сме последни с тия 3 процента дефицит.

Другаря Тренчев в действие, хубавото е че след 30г.се видя истинския облик на синдикати и назначени индустриалци.

Скапани гАвняри са и "пУткрепа" и КНСБ-то!! Мързели и търтеи, които на гърба на членската си маса си организират по 5 пъти в годината "семинари" в 5 и 6-звездни хотели, на които се счупват от плюскане, е.Ване и поркане до откат!!! Това са "профсъюзните" деятели в България!! Търтеи нещастни, а откакто се разбра за кемтските желания на Григорова и подкрепата от БСП-вече са ми кристално ясни какви са измамници!!! Трябва да се закрият веднъж завинаги!!!!

Едиствената задачка на тази измама, наречена правителство, е да прецака българите отново. Принудени сме да плащаме европйски цени с български доходи ама те се правят, че не са от тука. Само гледат да се сложат на господарите си и да наливат парите ни в месомелачката в Украйна.

ПЕТАТА РУСКА КОЛОНА Е АКТИВИЗИРАНА НА МАКС...

Ето на това се казва "Предизборна кампания"! На гърба на работещите! Браво на скапаните комунисти! По-долу няма накъде.....

Това е предизборна Акция на БСП И Ваня Тренчев Тренчев Кво прай тая комунистка р КТ Подкрепа

Това протести ли ще са или провокация в полза на правителството? Някой много си търси повод за въвеждане на ЗЗД.

Тия отрепки да бяха протестирали пред предното правителство, че не подготви бюджет в началото на годината, ами решиха да го пуснат като се оказа, че ще се състави правителство. Да имаш синдикати, които се назначават от политици - тва е все едно жена ди та я чука цялата махала - възможно е, но за теб файда никаква. А таз мургавата деятелка е назначавана от БСП.

Подкрепа, КНСБ, това са някакви синдикати на някакви държавни служители. Иначе синдикати в България няма. Те тва е голата истина, и с протести и без. Все тая.

Протести не знам ама тази хубавица е така напращяла!

Тъкмо се чудех , откъде ги намират тези циг@няри !?

Ем пич, позорно си уволняваш си главния счетоводител (за недоразбралите вот на недоверие и падане на Кор правителство) и след 6 месеца пак го назначаваш. Интересно какво очакваш?