Ксения Собчак се е завърнала в Русия

Журналистката и дъщеря на някогашния ментор на Путин избяга в края на октомври, след публикации в медиите, че може да бъде арестувана по дело за изнудване

Обратно в новината

Коментари - Ксения Собчак се е завърнала в Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И така, сухия остатък: За да привлече отново вниманието към себе си, тази особа "бяга" в Израел....Вдига се шум...уви, недостатъчен. И момичето се прибира...Защото в Израел (а както един написа и в България) никой не се интересува от нея.

Алоооо , в България сме. На кой му пука за Собчак,че ни поднасяте тази "новина"

хубава мадама

Остава само да познаем от кой етаж ще скочи

Преди години и Навални се върна в Русия, като знаеше, че ще влезе в затвора. Собчак също се връща, като не знае какво я очаква там. Явно в Русия не е чак толкова зле, колкото ни го представят нашите пропагандни медии.

Интересно как повечето олигарси и властимащи и в Русия и в Украина имат израелско гражданство.Да не ги изброявам,но сега и тази ми направи впечатление Преди това пък Ала Погачова забегна в Изсраел.Явно има някаква връзка между парите,властта и Израел.

свърши парите и се връща

Свършила парите.Ще ги свърши след като ги даде на путкин за спонсориране на войната. Ако не даде ще я намерят я във ваната, я под високите етажи на някой хотел

Ще намериш Путин под леглото на майка ти !

Ксения Собчак какво ни интересува бе хора... да си е*е путььта майна! Кажете за еврото за БНБ констатациите нещо важно за нас!!!

Европейската комисия изпрати на САЩ писмено искане за промяна на закона за намаляване на инфлацията, в противоречие с нормите на СТО! Това не ни ли засяга? Пишете за някаква дръгла....

Разликата в цените на енергията между Европа и САЩ, както и субсидиите от правителството на САЩ за привличане на бизнеса, поставят производителите от ЕС в неизгодно положение на световния пазар, каза френският министър на финансите Бруно Льо Мер в интервю за Echos. Европа започва да подозира нещо...

Обещала е, че повече няма да прави така и добрият чичко и е простил.

оказва се че всички избягали и верни на запада бенефициенти на НПО един по един се връщат в "лошата "Русия, щото навън за тях стана по страшно-вече са ненужни и ще бъдат утилизирани от западните си ментори.

Евроджендърите не могат да ебът свястно. Ние ще свършим работата и ....нещата ще се уталожат.

Е, то това е мъжка приказка.

Още една евреика се бори за Украйна, така че и украинци и руснаци и европейци да го закъсат

Тая така и не проумя, че след като изпълни задачките менторите и вече не я искат при тях и взе, че се върна белким като Нахални вземе да се прави на ''жертва''..

Крила се е леля ама никои не я е търсил.

И тя като Нахални видяла дебелия за престъпленията си и решила някоя облага от менторите си да вземе, ама май се оказала в положение прилъстена и изоставена и от тях...

На почивка при Навални.

Малии, сега сигурно Кадиров ще я опъне на площада!

Завърнала се е за да изпие един руски чай! ХИ ХИ ХИ ПутКин изтрепа всичките си подлоги, за да не се налага да ги хрантути повече!

Подготвили сме площадката на 7 ми етаж да се спъва и пада колкото си иска ….

На съда всичко е ясно. Да влезе убитият!

Интересно като каква се е върнала след "драматичното бягство от Русия" ? Разузнавач?

като послушка, кротушка:))

Израелски паспорт- петата колона на Запада. Много евреи плюха по Русия и избягаха в Израел. Това не им помогна много, защото там няма какво да се краде и се завръщат безславно.

Никой не може да се равява на Русия по кражби.

Това е мечтата на хазарските цуионисти от древността.Такива цели имат и към България и Българите ,но тук действат като уж'приятели'.

Таз мома или я държат с нещо , за да се върне или е глупава. Веднъж размахат ли ти държавната бухалка, бегай надалеч и не поглеждай назад, щото вероятността да я размахат втори път и тоя път да те нацелят е голяма.

Тази ''мома'' се чуди н кой да служи срещу някакво заплащане единствено...Толкова е ''търсена и гонена'' в Русия, че си развява байрака наляво и надясно и пак се връща в Русия ако може още малко глупости да посътвори за да оправдае дадените и пари..

Silikonka ot Rusia... I tuka sigi imame bol

И там и тук па до силиконките анзуци и златни синджири ?! дали не е случайно

+pri4eski Presi-Vafli+ekskurzii na pazar v Odrin+ 4aka-Raka Stuff.... etc.. etc

Да не отиде при Дурина...

Зеленски ги решава тези работи.

при шефовете на кгб няма зелени, там са само печени