КС не върна Валери Жаблянов като зам.-председател на НС

Магистратите са приели, че социалистът е погазил закона, защитавайки Народния съд

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ааа ще учите история вие герберасти продажни, ще учите да я научите, да разберете вас какъв народен съд ви чака, там пише по кои закони ще бъдете съдени, там пише ясно само четете и се образовайте че така неграмотни и алчни няма да свършите добре. фашисткото правителство приело че комунистическия режим бил престъпен, де бре и фашаги, я ги дайте да видим поименно кой го е гласувал това, фашиста гласува срещу комуниста и си приема закони каквито му отърва, ама по-полека, много искате, че не можте му плати цената после, вай какви хитреци, престъпниците били жертви, репресирани били че не можели да мачкат народа как си искат,ай ай, аре поименно да видим кой е гласувал за "престъпния" комунизъм и за светлата "демокрация" която излезе по-фашистка от най фашистките режими нали!!!

Ааабе Валю що се не врънеш на село Диканя си джпаме низ реката под Кардашиете. Mани го тоио парламент.

Достойно и справедливо съдебно решение. Кокинов

Този фашист от БСП още ли е в парламента. Вън соц. дебил.

жесток провал!

Нюрбефгския съд осъди 28 нацисти за втората Св. война а тн "народен" съд издаде 2400 присъди като преди това без съд избиха хиляди други Избиха цветът на нацията Според Жаблянов това енеизбежна необходимост Такъв наглец не трябва да е там.

Цирк! На кого му пука за Народния Съд??? Толерантността към чуждото мнение вече я няма. Искаме да сме стадо и да си имаме само 1 овчар, но ходим да гласуваме за парламент. Кога ще спрем да влизаме от диагноза в зиагноза?

То и без това скоро ще има Нов Народен съд...

И там Жаблянов ще е подсъдим и най-вероятно осъден за пропаганда на тероризъм.

Има закон. От 2000 г. с който режимът управлявал България от 1944 до 1989 еобавен за престъпен, а т.н. "нароедн" съд ( който нее никакъв съд, а още по-малко е нарооден) е обявен за незаконе, а решенията му - за невалидни. Толкова! Законът трябва да се спазва. От всички. И който не го спазва трябва да бъде наказан. Иначе още утре ще започнем да се разхождаме със знамена със свастики. така, както БСП маршируват под знамена със сърпове, чукове и петолъчки. Всъщност каква е разликата межди нацизма на Хитлер и болшевизма на Сталин? Само това че сталин е победител във ВСВ. И формата на мустаците на лидерите. е, и в броя на жертвите - жертите на болшеизма са между 50 и 100 пъти повече от тези на нацизма и фашизма взети заедно. Апропо, др. Хитлер също е имал народен съд. И сигурно и той е бил необходим.

Ясен си като прочетен вестник, фашаго... Достатъчно е да се види, че Сталин го изписваш с малка буква, а Хитлер с голяма...

Като дойдат БСП на власт, ще го направят шеф на новия народен съд! Тогава ще видите вие, кон боб яде ли!

Значи на кукуво лято!

Конституционният съд за противоконституционност ли се произнася или за политическа коректност и целесъобразност?!

Има закон от 2000г, който тоя е нарушил. Какво не си разбрал 80%-товия?

Значи няма тази крастава жаба да е зам. председател. Това добре. А днес бесепарите и турците не са в парламента. Дано никога повече не влезат в него.

Като сме тръгнали да учим историята, да погледнем насилственото потурчване и исляменизиране на българското население по време на турското робство, клането в Батак, да погледнем и към отрязаните глави на партизаните и давенето им в Дунав след септемврийското въстание безчинствата на българските фашисти. Това явно е забравено, а се помнят избирателно исторически факти.

Септемврийското въстание е вдигнато от елементи работещи против България, в полза на друга враждебна държава. Как да ги накажат тези изменници!? И между другото: В България доколкото е имало фашистки партии и организации те са били малобройни като членове и НИКОГА не са участвали във властта. Камо ли да предприемат репресии над комунистите. Всичко това са измишльотини на БКП-то, "оправдаващи" безчинствата им.

По принцип Жаблянов е прав. Но имайки предвид, че е част от политическата "класа", всяко наказание му е малко.

Всяка жаба да си знае гьола.

да си го вземе на Дондуков 2..