Коментари - Крупен зърнопроизводител загина при катастрофа с трактор, друг шофьор - след удар в скат (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може да и инфаркт и за това да е загубил управление. Все пак трактора 100 не вдига

На всеки е писано от кво да умре... От трактор от куршум от богаташи хранителен режим.. Не критикуват съдбата... По постовете с сарказъм и критики за трудещ се човек ви е нивото на робска та злоба алчна завислива.... Клюкарска и не може да се изброят с години останалите робско анти ценности,,,,,,, ДуУШИЧКА МиШШЕШКА... Не критикувате съдбата... То и вие и Бойко и зеленскй и баидън и Путин ако съдбата беше решила да сте бедни клошари.... Сега щяхте да сте а вирнати крака в кофи те за боклук... Приемете критиката сърдечно не че и аз като българин не се усещам с подобни критики... Нужна е трансформация извън робски те ценности или по долни робски ценности каквито насажда САЩ за България и отворено общество в своите възпитаници от парламента изключат за сега възраждане...

На 70, очевидно не беден, и да иска да кара трактор вместо да се излежава, да му правят масажи и физиотерапия и да се разхожда на чист въздух, не е редно. Мисля че донякъде си е алчност.

Китайците казват: "Не можеш да имаш всичките пари на света." - какво не му бе ясно на дядката?

Познавам няколко такива дето гледат хиляди арендовани декари - всичките са затънали до гуша в кредити към банки и задължения към доставчици. Не кара трактора защото много му харесва, а защото и най-смотания тракторист иска поне 3 хиляди лева заплата на месец, а той е толкова затънал че едва ли може да си позволи повече от един, а за "хиляди декари" трябват поне трима

Следва загинал с валяк! Въпреки безбройните пътни институти и експерти, милчев и сие! Положението е неспасяемо докато у нас властва девиза аз съм прост и вие сте прости!

Ще протестира те ли а ??? Не видяхте ли какво направиха с запалианковците ? ДА БЕ МИРНО СТОЯЛО, НЕ БЕ ЧУДО ВИДЯЛО!

Когато един човек е на 70 години е много удобно да бъде елиминиран. Спомнет си корона вируса - все възрастни хора порази. Колко удобно - на 70 си, то ти е време, ама като ти пуснат някакъв химически агент и ти ускоряват заминаването. И убийството не е разследвано. Реално погледнато - няма значение дали 90-годипен или пеленаче е загинало. Наистина няма значение. Представете си пеленачето след 30-на години става един мазен мангал като оня от Лясковец.

Човекът е загинал при трагичен инцидент, карайки собственият си трактор. Човека е обработвал хиляди декари земя, което значи че е бил милионер, но въпреки всичко е работил като всички останали. Човекът е бил на 70, но в достатъчно добро здраве и форма за да работи. А ти говориш за ваксини. Ебати простащината. В държавите където хората се ваксинираха на 70-80 %, смъртността от КОВИД е около 1 на 100 В хитрата България, с 25% ваксинирани, смътността е 4 на 100. Та така.

Колко трябва да си тъп за да се претрепеш с... трактор?

техниката не прощава грешки, каквато и да е тя!

На крупните зърнопроизводители народът е измислил много по-кратко название - зърнари.

В Благоевград или в Девин ? Става дума за зърнопроизводител. Може да си крупен в Украйна, Канада, Русия,…..

човекът е карал трактора си, не майбах Мир на душата му

Fendt е майбаха на тракторите.

Знаеш ли колко струва един трактор, ама си ... прочети първо, това не е БМВ -то ти за 2000 лв. на 130 000 км. на километража, и един милион реални,

Тоа май го свитнаха

явно не всеки си кара само Майбах-а.

70 годишен не трябва ли вече да е пенсионер? Природата решава кога си работоспособен и кога трябва да спреш. На тези години да управляваш такъв тежък бизнес, че и трактор да караш?

плавна лява крива?

На видеото се вижда масло на пътя малко преди катастрофата, така че вероятно става въпрос за техническа неизправност довела до фаталния инцидент! Бог да прости загиналите.

когато в ръцете на прости хора се озоват много пари нещата никога не свършват добре за простите хора.

Toва, някаква ирония на съдбата, ли е?

Ще блокирате ли магистралата пак, а? Пито - платено!