17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще почне някой да блъска в 2-3-4-5 часа сутринта и никой няма да се обади в полицията или да му се строи странно? Що за прост народ?

Ха ха хи хи хе хе дреме ми на хвърчилото,че са откраднали пари от крадци-лихвари, банковата дейност е паразитна дейност, няма абсолютно никакъв принос за развитието на една държава, това е система източваща пари от населението.

Пак ли българи!

Какво стана с областния управител на София от десни реформатори продал Царските конюшни на пъпа на София за стотинки? Схемите едни и същи и все не разбрали

Колега, тук за друго се пише в тая статия. Моля, по-внимателно следи темите.

Разбрахме, че имало Основно ЧУК. Сега, ако и Сърпа се намери, то обирът ще е направо "Мосфилм"...

На бандата пожелавам другият удар да направят на турския ибрикчия б.б .да му отмъкнат 1—2 милиарда

Направо няма да забележи , че липсват 1-2 милиарда. Аз мисля , че е най-добре ние да си ги върнем , все пак от нас са окрадени.

Кмета на село Горно Нанадолнище всеки месец си ги взима 100 бона от подкупи

Трябвало е В.С. да бъде през нощта там... при толкова шум-чукове, разбиване, флексове, оксижени, рязане... ама те дискотеките виновни, бе! щото живущите в блока са били с противошумни тапи на ушите!

Некои задигнаха цела банка , КТБ имам пред вид ,ем се знае горе-долу кои са , вие тука от едни 100 000 новина правите.

Голяма работа...има си полиция да ги търсят....

Той ни "оправя" за по-малко от 1000 дни и си взема всички имоти. ...Колко крадци са минали от тук...идея си нямаме... И продължават но такава кражба е присъща само ако имаш власт. Иначе не може законно....! Тез 100 к на бнб печатницата ще ги напечата за 45 секунди...не е зор.

Пичове , направете си партия бе , вкарайте си законодателство и си крадете законно и спокойно. А ти модераторе съучастнико в престъпленията на управляващите ни политици не ме трий.

търсили са ценни саамски кози, скрити дълбоко в трезора- егати, и обирите вече не са, каквото бяха едно време

ГЕРБ. Зад банковия обир стоят Нинова и Радев.!?..!!??

Сега монтират клипчето с унструкциите на нинова. Чакай първо да го наравят него. Не разгласявай тайната.

За руснаците това е вечерно упражнение. Загрявка, тренировка за по-голяма банка.

И лично Путин е участвал в обира.- санкции-и-и-и.

Сто хиляди са нищо в сравнение с милиардите източвани "законно" с любезното съдействие на парламент и правителство. Бълха ги ухапала.

Голям жилищен блок, удари с чук в стените... И никой не е позвънил в полицията. Това е важното в случая. Защо да си хабиш стотинките за обаждане, когато знаеш че службата отговорна да се спазва държавноста, реда и закона НЕ РАБОТИ!!!

А защо да звънят в Полицията, след като Симеонов не е засякъл завишен шум над нормите, защо ? :)

Преди 10-на години видях обърната кола край пътя. Намачкана до неузнаваемост но няма жертви или ранени. Изоставена след катастрофата. Обадих се в полицията (нямаше 112 по него време). Оказа се , че колата е собственост на местни алкохолици майка и син, които след като се обърнали отишли да си допият... :) Него лято ме дърпаха 13-14 пъти в полицията да обяснявам и пиша какво съм видял. Беше ме срам от съседите през ден да идват призовки или полицаи да ми звънят на вратата. И защо? От тогава съм "глух и сляп" - Не чух, не видях, не разбрах. Единствено ако някой бере душа мога да си разваля рахатлъка...

Завалийките! Оборудвани били,подготовка са си направили и накрая....100 бона в торбето! С далеч по-малко труд,риск и съобразителност,редица важни хора в Държавата откраднаха милиарди.И нито са новина,нито пък някой ги издирва.

Йок, Нинова и президентът са организирали и подкрепили.

Грешиш??? Нинова само си гласува„ ЗАКОН ЗА ДАВНОСТ?

Хората не са се обадили защото са очаквали Валерката да им направи акт. Сега Сидеров да го инспектира!

Е кви са тия аларми дето нямат датчици за вибрации. Аз използвам за сейф гората.

Много важно. Обрали едни лихвари.

Каква е разликата, между обир на банка и б.г приватизация!? А ми вторите си гласуваха закон за давност за престъпленията(кражбите)които извършиха!

Банката коя е ?

Май намирисва на самообир.

Баце е Велик,неговите министри са Велики.Това не е банков обир като ни са откраднали поне милион.

Е, не може така! Нали се уговорихме да се разбиват банкомати само за празника на мвр-то!

Готино ми е

Хората изнасят лева и ще върнат евро.

Нали искате руснаци.

МРЪСНИ ДЖЕБЧИИ

Allianz..

Много свежа новина за началото на деня! Отивам да си направя едно хубаво кафенце! Лек ден на всички!

Нерегистрирни крадци откраднали ........лв,а регистрирани бегалци милиярди,обраха банките на народа,обраха целият държавен печаливш бизнес .т.е.пак богатствата на държава,то конюшни,то боянски сарай,то тецове,то вецове,то Кремиков и,то БМФ и безброй ,но те са регистрирани крадци и нито съд ги съди,нито полиция ги търси.Така е у нас.

Много свежа новина за началото на деня! Отивам да си направя едно хубаво кафенце! Лек ден на всички!

Дръпнеш стената - и оп, на Али Баба пещерата! Досущ като в каубойски филм, как с кон и въже освобождават аверите си от зандана на шерифа... Та тия безименни засега герои просто са се самоосигурили, като не им вдигат заплатите. Това е то да гладуваш, дано им стигнат до сряда. После - на държавна издръжка и порцион каша в Централния....

Аз видях кои обраха банката.Бяха Путин и Медведев.Шойгу пазеше отвън,а Лавров ги чакаше с Москвича малко по надолу.Мария Захарова им подготвяше алибито.

А аз те знам-ти си бай Коста, когото после еб.ха под моста.

От мен е (+)-а,защото в поста ти долових сарказма ,,Бай Коста":)))

Единия с ник "Бай Хей ", другия "bai kosta", а ние които баем на пъп как да се отбележим ?

Това го гледах в "Под Прикритие" :)

Само те са...Големият и Малкият Близнак,а Куката ги чакаше в колата....това са хората на Иво Андонов...явно е свършил парите,дето ги раздава по телевизията от ТАЛОНЧЕТАТА:)))

Оня от влака в Лом му смотали 17к, голем праз. Банка в некакъв офис, няма охрана, няма сот - голем обир. Кажете името на таз велика банка да не пристъпвам там. Не че другите ги ползвам...

Афери маршала и никой нищо не знае хахсха

Банките у нас са на мутрите и ни обират всекидневно. Отмъкнали им 100хил.лв, рев до небето. На баби и дядовци им вземат жилища за повече и никой не си мърда пръста от управляващите.

Точно си описал,нас ежедневно ни обират с непосилни сметки,ток,вода,отопление,скъп бензин,плащаме фалирали банки. Та затова който обира добре,ама да не го хванат,защото досега законните оборджии не ги хващат,нако ги хванат ги оправдаят,в затвора няма държавни крадци.Мутростан

"Извършителите са били добре оборудвани и все още се издирват". С ЧУК !!!

Че какъв е тоя банкова клон да няма СОТ?

СОТ няма ли този трезор? Коя ще да е таз банчица...

Ти какво очакваш, да откраднат и СОТ-а ли ?

Как се разбива стена в жилищен блок? При това през нощта? Нещо май журналята си фантазират...

Някой кърти стена посред нощ в жилищен блок и никой не реагира :) Защото за нашето ниво на развтие, това е нещо съвсем нормално :))

При съвременно българско строителство по морето....стена се бута с поглед:)

Ееее, яко. Заслужили са си парите!

100 бона?.. в БГ липсват 100 мрд,те 100 бона

А неизвестен инсрумен теслъ дали са плзували?

Сигурно са бивши полицаи или настоящи охранителни?

Егати банката. Като се прави офис предварително се преценява дали има възможност за точно такъв обир. Освен това охраната трябва да е преценила какво става ако се разбие стената. 1. От банката са абсолютни тъпунгери 2. От охраната на офиса полза няма - не са спрели крадците. 3. Да не се изненадвате утре като ви вдигнат лихвата на кредита. Вие трябва да платите сумата на този обир.