Крум Зарков вижда шанс за пробив по въпроса с "Шенген"

До края на септември "трябва да имаме сили да си поставим исканията пред страните, които не ни допускат"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама сте си повярвали , явна 3 месеца ще ви оправят живота ! Ще видим , какво ще кажат за вашето управление , тези дето идват след вас ! Филмът , продължава , а вие сте само малък кадър от случващото се !

тоя скапаняк не знае на кой свят се намира! не трябва да поставяш искания, пред тия дето не те пускат бе! трябва да ги питаш, какво искат те, та да ти подпишат молбата! нещо много приличаш на северномакедонски искач!

Крум Зарков: "Има и закони, които Европа чака от България, в т.ч. и този за търсене на отговорност на главния прокурор." Ако някой успее да се справи с Каскета/Чадъра, може да се появи светлина в тунела.

Разбира се, Каскета е докторант ПО МЕЖДУНАРОДНО право в ЮЗУ-то БЕЗ ЧУЖД ЕЗИК. Каренин ТРЕЩИ от МОЗЪК и ИНТЕЛЕКТ. И затова 2 ПЪТИ СЕ ПОКРИ от ИЗСЛУШВАНЕ в ЕП.

Репликата е към ЧЕТВОРКАТА.

Зарков, стига се въртяхте около Гешев кат около неква киречова яма Гешев има акъл да та купи и да та продаде без да се усетиш мойто момче.

Акъл,колкото и Зарков има.

Има акъл колкото има една диня или тиква . Избран е защото е прост, безпардонен и не му пука. Впрочем избора на жена говори много.

Зарков БЕ, кажи ми веднъж влизал ли си в съда, едно дело заведено имаш ли ( за спечелено въобще няма да питам), консултация поне....!? Пълен профан- министър на правосъдието, по тъпотия ли ви избират БЕ!?

Майка му е влизала в съда като журналистка Ушатия затова и го назначи

Какъв Шенген бе...разкарай се с тия уродливи идеи

Зарчето...

Внука на ДС генерала Кацамунски да министерствува и да ни поучава, весела мафиотска вдовица - министър, сина на червения чукундур Гечев също и един червен цървул с лампази да ни е държаена глава….????

Няма нужда от Шенген. По добре в Евразия с визи за злия запад.

този специалист какво е работил??

Нищо. Същото като Станишев. Тези са на хранилката цял живот.

Експерт в КПКОМПИ , впрочем Дани Кирилов какво беше работил.

Никакъв Шенген за България. На българите билети за Россия.

в лайняния си червен гъз

Зарковчето е поредния ДСпар във властта.

Дано стане за Шенген, но не се говори за отпадане на визте за САЩ. ИДВАХА ВСЯКАКВИ УЖ вИСОКОПОСТАВЕНИ ЛИЧНОСТИ У НАС, НО ПЪЛНО МЪЛЧАНИЕ. ДОРИ ПРЕЗИДЕНТА СИ МЪЛЧИ. ВМЕСТО НАШИТЕ ПОЛИТИ ДА ХОДЯТ САМО НА БЕЗПЛАТНИ ЗАКУСКИ В АМЕРИКАНСКОТО ПСОЛСТВО ДА ВЯХА СВЪРШИЛИ НЕЩО ДОБРО ЗА НАРОДА. СЕГА ИСКАТ ДА ПЛАТИМ ЗА НОВИ 8 САМОЛЕТА, БЕЗ ДА ИМАМЕ ОЩЕ ПЪРВИТЕ. А НИЕ ПАК СРАМЕЖЛИВО С МЪЛЧИМ. ТРЕТИРАТ НИ КАТО ВТОРА КАТЕГОРИЯ ХОРА, А НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ САМО СЕ СНИМАТ С ХЕРО И ... КОЛКО СА ВЕЛИКИ! ПОМНИТЕ ЛИ РАДЕВ ДА Е СПОМЕНАВАЛ СКОРО ЗА ВИЗИТЕ СЪС САЩ? КОЛКО ПРАВИТЕЛСТВА НАЗНАЧИ? А ТОЙ КАКВО НАПРАВИ? ИЛИ ПАК ЩЕ ИМА ПРОЦЕНТ ОТКАЗАНИ ВИЗИ, РЕШЕНИЕ НА НЯКАКВА КОМИСИЯ, СЕНАТ... ВЧЕРА ПРЕМИЕРЪТ ВМЕСТО ДА ОБСЪЖДА КАКВО СА ПРИЕЛИ НА ПРЕДНОТО НС И ДА СЕ ОБЯСНЯВА КАТО УЧЕНИЧКА ЗАЩО СА МАХНАЛИ ТОЗИ ИЛИ ОНЗИ ДА РАБОТИ. АКО ТРЯБВА ДА СМЕНЯТ 0ЩЕ ХИЛЯДА, НО ДА РАБОТЯТ. А НЯМАТ ЛИ ГОВОРИТЕЛ МС? ТОЙ ДА ГОВОРИ. В ЕНЕРГЕТИКАТА КОГА ЩЕ ДОЙДАТ НОВИТЕ? СТАРИТЕ ШЕФОВЕ В ОРЪЖЕЙНИТЕ ЗАВОДИ НЯМА ЛИ ДА СЕ ВЪРНАТ? СДЕЛКИТЕ НА КОРНИ?

Крумчо кажи истината- холандските расисти ни причиняват вреди за милиарди всяка година с тия граници! Не сме и конкурентни! Поне 20% от евросубсидиите отиват в денгуби и административни и данъчни въртели! Следователно, по- големи разсипници и крадци на европари от холандците- здраве! Ама Ристю няма да се възмути! За целта трябва да не си наведен мазно пред стопаните!

Ти в Холандия ходил ли си?

Братя българи, разберете че русофилията няма да ви помогне, стига сте сънували Русия като гладна кокошка просо. Не подкрепяйте тази страна, а в същото време да ми ходите по западна Европа и САЩ и да се възползвате от техните блага

Без руска газ няма германско икономическо чудо и експанзия, а следователно няма да има и субсидии за нас… най- добре немците да я купуват газта и да я разпределят и за нас!

Хахахаха. Ти луд ли си? Съвсем скоро Европа ще намери изход и знаеш ли защо? Защото там хората могат да мислят.

Откви бшага се възползват Българите бе мършо. Вие Соросоидите се възползвате от благата им деба тъпака прос. Пулни изрод прост.

какъв Шенген ви гони, като сме тоалетната на Европа. Българите сме клоака и това няма да се промени, защото сме продажници. Успех пожелавам на тези, които произвеждат тоалетна хартия.

Мазният комунист Крум Зарков, който се пошегува, че измъчвал нечии бащи както ДС правели навремето

За съжаление народа е неук и манипулиран дори не вярва на очите си, а на приказки жалко......

Бойко,върни се! Спаси България!

Феновете са се активирали. Яено искат да ги ебат Кировци физически и финансово. Докато не фи набучат на кол няма да мирнат

Ние ЛГБТ не сме проблемът на България. И да се ем отзад, теб какво те интересува. Ти да не светиш на хората, че да ти пука какво правят леглото?? За разлика от ‘мачовците’, ние: 1. Не сме агресивни 2. Плащаме данъците си 3. Харчим пари, които се връщат обратно в икономика 4. Не пипаме жените ви, тъй че повече за вас Не се оплаквай, че ни има!! Радвай се

Как евроджендърите ще ядете колците в близко бъдеще. Само кютук ще ви оправи сбърканите мазохистски глави

Кютек за теб в Сибир се готви.

Няма я вече тая бедност , която беше при комунизма, ЕС си е ЕС, САЩ си е САЩ.

Не ни трябва Русия да ни казва какво да правим и да дишаме ли или не.

Да бедността е по голяма ,ела в северозапада да видиш кой мисли за Европа.

Свърши времето, когато комунистите даваха на българина едно парче хляб и той се радваше.Сега е 21 век и има цели хлябове.

Пътуваме по света, свободни сме, а свободата е по важна от салама.

В кой свят си свободен да пътуваш Не виждаш ли че нямаме пари да се усмихнем Свободен освен това означава и независим А ние сме......?

Обичам когато някой зомбиран пикльо, говори за "бедността преди 1989". Дишай си там райския газ и си вярвай в комикси

Братя българи, разберете че русофилията няма да ви помогне, стига сте сънували като гладна кокошка просо от Русия.

България е член на ЕС и НАТО и е пръв съюзник на САЩ , това е положението и това ще бъде.

Влизането в Шенген е нормално и редно.

Може да не е за дълго и да се освободим и от това робство

Аве, русофилът Радев и комудетата от служебното правителство, не са ли назначени само да организират избори?

Вие махнете главния прокурор(престъпник).

Пак започват празните обещания и фантасмагориите.Ти вкарай някой мафиот в пандиза ,а не ни лъжи за шенген др.Зарков.Кажи с какви пари си купи апартамент в центъра за 298000 евро.

С комунистите на Мунчо?,Никакъв шанс!

Само така, проблема на България се казва Русия и трябва да излезем от нейната орбита.

Това е така защото Русия като супернова има тежест на световната сцена. Тва САЩ, тва ЕС са прах из космоса и нямат тежест или значение. Затова САЩ и ЕС нямат орбита.

Русия е пунта мара, бедна страна.

ГолАм оптимист новоизпечения министър. Нито в Шенген ще ни приемат, нито в еврозоната, заради ширещата се корупция и безнаказаност, с която слъжебното правителство няма как да се справи за 3 месеца

Който работи по поръчка на мафията Шенген на кукуво лято

Мафията е Русия и винаги е била.

Като че ли това е проблема на България !

ㅤ

Искаме референдум за/против въвеждане на евро!

Няма такъв филм ние сме ЕС и НАТО това е.

ㅤ

След като сме строй "демокрация" (управление на народа) не може да няма. В противен случай е тоталитаризъм - онУЙ, от който така отчаяно (уж) бягаме.

Г-н Зарков, Необезпеченото евро предполага друга политика, а не директно приобщаване към тази финансова тактика. Г-н Хампарцумян педлага на хората да си обърнат парите в евро или да ги оставят в левове. По-всяка вероятност и той не се е замислил защо точно само една валута да има дадена страна. Без претенцията за финансов магнат, само бегло ще споделя виждане, че ситуацията с международните разпллащания е изяло приепнала към долара. А щом той запоне да пада, то и вътрешната валуга го последва, нали? От което може да си направил извода, че са ни потребни две валути: една само за вътреши разплащания непознаващ инфацията и втора-за международен обмен. Дали това са имали предвид бащите на еврото не знам, но тази валуту беше обявена в началото за РЕЗЕРВНА. Според други изчисления в условията на военна обстановка, допустимо е да си приемем със закон двете нови валути, ктато оставим и еврото. По този начин ще имаме два варианта да "шикаркавим" за да не допуснем загуба. Кой както предпочете да даговорира с нас, ала ние да си знаем нашщенското. В крайна сметка, след проверка около тодина , може вече с твърда решимост а отсечем със закон новите финикийски знаци у нас. Приятен ден

Единственият шанс за България са ПП.

ㅤ

Да. Единственият шанс да я дозакопаят.

Абсолютно! Единствени! Неповторими! Уникални! Фантастични! Великани във вселената! Суперзвезди със суперпръдни!

За всички пътуващи българи,а те хич не са малко,темата"Шенген"е болезнена.Унизителна е. Както винаги-втора ръка,второ качество.Всички са пас фрий,ние-по опашките за контрол.Хърватите ни изпреварват.Боко 13 години се кле,че ще реши проблема.И нищо.Технически може да не сме зле Но корупцията и върховенството на Закона са пречка за редица страни,които упорито ни спират.То се видя и по скандалите на "Капитана". Успех на Зарков. За РСМ можехме да се пазарим по темата"Шенген",ама....

И какво ти е унизително? Или те проверяват само теб а останалите пътуващи не?

И аз не разбрах. Няма значение дали си българин, французин или американец. Целият самолет отива на проверка.

Глупак.От самолет се изсипват пътници след 3 часа полет,напр.Франсета,белгийци,испанци,просто напускат летището.Българите чакат на опашка,за проверка.Тъп си на ръб.

Ти самолет си виждал само на снимка, нали?

циклон

ZIG, ти на самолет качвал ли си се? Аз за летище на което не те проверяват не съм чувал. А пък такава глупост да разделят пасажери от страни членки на ЕС на шенгенски и нешенгенски е обидно даже да се коментира

Когато границите и съда и прокуратурата се контролират от Таки Маки и други гербомутри какъв Шенген сънувате.

Ако мечтанието не се случи (Шенген), вината остава за сметка на все още члена на БСП и на цялото БСП !

Най после и това младо комунистче се нареди на трапезата.

точно на тия русолизци шенген ще даде някой... я влака за москва там да си хващат и стига ни занимавали

Да, да - а ние сутринта видяхме една фея :-).

Няма нищо безплатно на този свят.