Крум Зарков: Колкото съм джендър, толкова съм и кандидат на Румен Радев

БСП може много повече, разкри той стимула си да се бори за лидерството в партията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прав е Зарков, той не е Джендър, той е Педерас затова е и партньор на Радев в тъмната стаичка на Президенството, в която ласките между двамата и надървената генерал Деси продължават с часове.

Кой те знае бе момче! питай дедо Кацамунски как мъже в мелницата ставаха джендъри! Поне това може да научиш от първа ръка. Пък и в родният му край знае как са решавали проблемите с арестуваните, има и такива дето пазят скъпи спомени. Иначе, да не би аз да съм в инициативният комитет на генерала; йде олан

Корнелия Нинова обяви категоричните Червени линии за БСП : ..Не на Истанбулската конвенция ...не на отстъпки за С Македония по исторически и други искания. ...не Болниците да работят като фирми. ..да на увеличени минимални заплати и пенсии.... ..Да на Директен избор на лидер на БСП от всички членове на БСП. .... .... Кое от всичко горе не Ви харесва ?

Станишево Герговските мекотели в БСП са За обратното на всичко по-горе .. Добре ли е ?

"Колкото съм джендър, толкова съм и кандидат на Румен Радев" Значи работата е сигурна! ;)

"Трябва да покажем, че БСП не е това, което хората виждат - скандали между водещите лица” – звучи правилно, но как ще се реализира. БСП изгуби страшно много време. В една страна като България, където бедните хора са около 80%, лява партия като БСП трябваше да процъфтява. На практика нищо такова не се случи, тъй като вече десетки години БСП само на думи е лява партия – реално не направи нищо в интерес на своите симпатизанти. Това се видя с особена сила при Нинова – облика на БСП е по-скоро на дясна партия, свързана с едрия капитал и престъпния режим на Борисов. БСП все още по силата на инерцията има избиратели, които гласуват най-вече за социални идеи. Броят им обаче драстично намалява, тъй като младите хора по никакъв начин не са привлечени от уж “лявата, социална политика” на партията, от която няма никакви резултати. Ако БСП продължи в същия стил, затихването й като политически субект е въпрос на кратко време.

Джендър си….и пръв приятел на русенското курварче кметче

Който ме изтри да му изсъхне семето .

Така е бе, Зарков! Колкото си джендър, толкова си и кандидат на Радев. Дори два пъти повече! А че БСП не може повече е отдавна известно, ама ви курдисаха отново с мадуровското, пардон, с машинното гласуване. Е, верно, с малко, ама е за последно, че Кирето и Кокорчо са по-добрите слуговници и измамници от вас.

Изпадам в умиление когато човек сигурно без и година трудов стаж ьапочне да ръси акъл наляво и надясно. Може ли някой да ми каже какво е работил другаря? . А, сори, работил е политик. Дори и индианците имат съвет на старейшините. Само ние избираме да ни управляват лаици...

Ако този ще оправя БСП можем да сме сигурни, че най-после старата дама ще е "оправена". Какво ли има още да преживеем?

Зарко Джендъров приятно ми е

Ако НЕ си джендър и педдраз, ще искаш да МАХНАТ Маските за Българи в Българи, а чужденците да се ГЪРЧАТ в миша дупка с торби на главата и найлонови ръкавици, дори на футболни стадиони... Маските НЕ спират РАЗПРОСТРАНЯВАНЕТО на вируси.. Вчера един познат отишъл в МОЛ, където искат едновременно и сертификати и носене на Маски... И започнал да се разболява.. До вчера обикалял БЕЗ маски нясякъде и НИЩО му нямаше... Обаче от влизането в МОЛ, се разболял. Хем носел маска.. Със сигурност, някакви китайци са РАЗПРОСТРАНИЛИ вируса.. И с тия МАСКИ, дори НЕ можеш да ги познаеш ,за да ги ИЗГОНИШ от Магазина си, за да НЕ те заразяват.. Трябва да МАХНАТ маските за българи, а китайци и негри да ходят с торба на главата и найлонови ръкавици, за да НЕ ни заразяват.. Ако се приближи китаец или негър, направо да му казват да се МАХА, за да НЕ ни заразява.. Хората ГЛАСУВАХА за партия "" Продължаваме Промяната "" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ и Сертификати, и Софийските олигофрени с МАСКИ - Б.Борисов, Слави Трифонов, БСП, ДаБългария... Затова и за партиите- мошеници с МАСКИ гласуваха само ПОЛОВИНАТА от тия на предишните избори.. Чакаме да МАХНАТ- Маските и Сертификатите за Българи.. А чужденците- араби, китайци и негри да се гърчат в МИША дупка. Министрите са сложени за да ни ПАЗЯТ от ВИРУСИ и чужденци- Нашественици.. Щом има Епидемия от Китайски ВИРУС, министрите трябва да ИЗГОНЯТ всякакви китайци от България и да ЗАТВОРЯТ китайските ресторанти и китайските магазини... След като ги ИЗГОНИМ, Стоките на китайците може да останат за нас, българите. Ако има епидемия от Африканска Чума, трябва да ИЗГОНЯТ от България и да застрелват още на турската граница - всякакви негри маймуни... ЧУжденците, пренасящи ВИРУСИ да се гърчат в МИША дупка, за да живеем добре ние българите !! Всякакви футболисти- чужденци нека да ходят с торба на главата и найлонови ръкавици, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ.

Абе, теб кой те е излъгал, че можеш да мислиш? Много си зле, мен!

Много си тъп бе Сашо....

Там всички сте джендъри, а Станишев е най-големият.

Уникални новини, уникални заглавия.

Потвърди го сам. Мразя педали само кога ми се навират в очите.

Категорично заявете че Ветото за РСМ остава ! Че категорично няма да приемете Инстамбулския пасквил ! Че не сте за Румен Радев ! Лажете че ако други в коалицията са за горните 3 неща, че ще напуснете коалицията ВЕДНАГА ! Ха сега, де !

Хмм Круме ке те клате бе

Хах, джендърите от дира трият наред. Ще го кажа академично за да ме разберете недвусмислено: Има правдива колаборация в заглавието, затвърждаваща отрицанието!

Нека и Крум Зарков си опита Късмета , какво лошо има в това ! Нинова не можа да се почисти от чужди елименти в Партията ! Аз съм против децата на бивши Политически Трупове на БСП , милионери и Милардери , жалки остатки на Лъже Бесепари !

Ами Радев само любовници назначава..ха.ха на кандидата жендър може да го огрее..ха.ха

Че има смяна на генерациите, има. Но ДЖЕНДЪР манията е ПО-СИЛНА отвсякъде. И ПО-НАПОРИСТА. Госпожа Урсула даде да се разбере, че ЕВРОПЕЙСКОТО законаделство е НАД НАЦИОНАЛНИТЕ и НЕ СЕ Е ОТКАЗАЛА от ОБЩОЕВРОПЕЙСКА ратификация на ИК. ТРАНСЕКСУАЛНИ стават министри на ОБРАЗОВАНИЕТО. ПОСЕГНАТ ли НА ОБРАЗОВАНИЕТО, посягат НА БЪДЕЩЕТО.

А бе педел червен всите комунета сте я педали я джендари или курвета долни

Крумчо ти не си джендър а чистокръвен педераст и то въшлив

Ха, ха, само погледнете снимката....

На снимката се вижда един долен педал от долното ниво

Значи си и двете

Рърво гласувал си ЗА Радев. Второ, ще си в коалиция с джендърите на ПП и ще прекарате народа с Истамбулската конвенция. Трето , и бти си комунистическа свиня.

Всички от БСП са хора на Радев и гласуваха само за него ! Бсички от БСП са за коалиция с ПП които са за Инстамбулската, за СЗО и за НПОтата на СОРОС ! Значи всички социта са комундета и са джендъри !

Значи си.. джендър

Никой не е казал, че Крум Зарков е джендър. Казано е само, че той подкрепя "Истанбулската конвенция". Така ли е? Доколкото ми е известно в БСП председателят се избира пряко от всички членове на партията. А щом това е така шансовете на Крум Зарков с тази негова подкрепа за конвенцията са точно НУЛА. И още нещо. "Истанбулската конвенция" не е измислен враг и заплаха, уважаеми господин Зарков. Тя е насочена срещу устоите на българщината! Обвинявате Нинова за провалените избори. Всеки греши. Сигурно и тя е допуснала грешки. Аз обаче съм сигурен, че в тия условия, който и да беше начело на БСП резултатът щеше да е този. Пандемията и машинния вот спряха много от гласоподавателите на БСП и това е в основата на изборния резултат.

Този е супер антипатичен индивид- скандално тъп и мащабно ограничен!

наистина си и двете...

И е с истамбулска конфекция .....

не е кандидат на Мунчо а на майкаму :)))

За сега, кака Корни е най-добре да си седи на дъто, че ако дойдат такива, като този палячо, съвсем ще стане зле!

Този съм го ебал, дъха и прави яко се дави на дълбоко гърло. Космато дупе има което обича да бъде шибано. За спермата му е коремче за лицето. Който иска ще му пратя линк към порното с него в хамстер.

Я сега кажи круме чий дядо ходи да биеш?Щото и моя дядо е бил в Белене и ако се срещнем такъв ще ти бухна в зурлата че свят ще ти се извие!Френската си завършил ама нищо не си научил.

Ама ти си и двете бе боклук!

Език мой, враг мой....точно това сравнение не биваше да прави маминото синче Зарков, тъй като цяла София знае за прекалено левите му наклонности!!!

Егати самопризнанието - две в едно!

Ще има самоизяждане, канибализъм. Истина е,че няма достатъчно служби за толкова много настоящи и бивши заслужили, за синове и внуци.В тая партия всеки с потекло и претенции за дял от баницата.

Е па ти си си джендър, доста точно казано

Много ниска топка за кака си!

И какво е джендър бе червен боклук?