Крум Зарков към конгреса: Спите ли дълбоко? Упоени ли сте вече достатъчно?

Оставка, констатиране, пряк избор, напомни на делегатите социалистът по повод подписката с искане да бъде отхвърлена

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кака Корни е номер 1. Зарков - Марков не мога.

Зарков подскача като спортен кон, под изпълнения с надежда поглед на Станишев.

1."dir" не е ли на Моника Станишева? 2. И в парламента, у нас и по света не е ли така - оставката се гласува и се приема или не, както реши болшинството! 3. Колко пъти и до кога ще разиграват и хвърлят цяла партия от изборири в избори, докато проумеят, че те вече не са искани? 4. Резултатът от гласувснето е категоричен, защо да е задължително излъчването и на изказванията, за да се злоупотребява след това и с ли? А дали не все пак да бъде и пощадена "опозицията", та тя без проблем и отмога това се изказва по всички телевизии и СМО! И този път Станишев, Гергов и т.н И Боко не успяха, дали най-после няма да проумеят, че вече и сами ги изгубиха?

Нинова е жената бетон за БСП.Изгони всички стари муцуни ,вкл.и Станишко ,Електоратът им я уважават ! Подлудяваше Боко Тиквата ! Караше го да подскача от яд !! Високо интелигентна. Мечта за лидер на всяка партия в България !! Това го казвам като страничен наблюдател

никога няма да гласуваме за БСП с Нинова

Крумчо и майка му с прислугата им на Дондуков 2 не успяха да се справят с жокейката от Крушовица. Курнелия излезе най-хитрата селянка сред селяните ! показа им среден пръст ! Не се отчайвайте , следващия ще бъде просто Киро и комсомолската му сбирка. Другарката винаги се е целила в стола на ПРЕМИЕР ! Ще има нова серия Нинджите идат !

Това вече не е БСП. Нинова и сие затриха лявата партия и си направиха частна партийка в техен интерес. Нито млади, нито стари ще гласуват повече за БСП. На следващите избори ще имат 2.8%. Нека Крум Зарков и др прогресивно мислещи уредят нова лява партия.

Край ,свърши се, това момче си изяде бъдещето ,подкрепяно от Станишев и сие и амбициозната му майка ! Анна Заркова не се посвени да застане и срещу Вигенин не само срещу Нинова!

БСП си отива към 10% представителност и само конюнктурата й даде шанс за стабилизиране, който явно няма да бъде използван...

и кво ли точно ме бОли кво е казАл..

"които милеят за лявата идея"- такива като тебе станишевси изопачихте лявата идея, отдавна не изповядвате лявата идея а имате някаква извратена ваша си безумица, която не е ясно защо още продължавате да я наричате лява идея. Изчезвайте с "шефа" си и предателя Радев и оставете БСП на мира.

приложиха я на практика и се нагушиха и налапаха с квото можаха

може да бъде лидер само чистачите на септични ями, като им показва с личния си опит как го прави с уста.

От 2-ри април 1990-та, когато амбреажа Александър Лилов умишлено ликвидира Българската Комунистическа Партия /с над 1 000 000 членове/ , в България лява партия, която да защити интереса и достойния живот на трудовите хора няма. БСП си е същия изкле......як, като другите социалдемократически партии..... И те така баце ......

то пък предината как ги защитаваше.....

Само с мерак, в банята! За ръководна длъжност, още повече взета с преврат, трябват ум, нерви и мъжество, а не само сой.

Г-н Симов, на 02 Април 1990 г. БКП беше идейно ПОМЕТЕНА.

бяха пометени хората дето пвярваха че сдс е нещо различно

Мафиозите и бароните вън. Тепърва ще расте тази партия

расте но не старее... и освен това се разклонява с поразяваща скорост

Тоз нещо е упоен и заспива .... прегърнал идеята , че е новия председател .

Ама това МНОГО ОТГОВОРНИ всички алчни кариеристчета като се почне с биволицата??! За тия образи ЛАПАНЕТО отдавна стана "отговорност"...

Много отврътителен е този пендел Зарков като всички комунета

да лижеш ББ

Щом Корнелия остава, БСП си отива! Корни устремно крачи по стъпките на Бойко.

Корнелия ще довърши БСП.

после бсп ще се трасформира както едно време в некое ново сдс и сичко ше си потече отначало

ще последваш Кирил Добрев, Круме.

Тоя пък, мн го яд. Вече се виждаше лидер

Затри ви така обичаният от вас Радев. Направо ви Ева майките на всичките. Дори не се усетихте. Ревете сега. Поне имате шанс след няколко месеца като разбиват министерства и президентство да се измъкнете в нещо стил "и ние бяхме предадени".

Тия или са нагли или тъпи. Затри ги и морално, и политически и имиджово свръзката с ДПС . Отделно електоратът им е на възраст и или не гласува или вече не е този свят. Лошото е , че на практика десни хора няма. Самообявилите се за десни са мутри и бесни нагаждащи от комунистическа номенклатура. Жълтопаветни сноби и егицентрици като Москов.също не са десни. Всички са сива бизнес класа.

че изглежда доста противно, но и говори доста противно. Не знам какво очаква да се случи след такива приказки.

Каква змия се криела под гелосания перчем на мамин Зарков . Сссссссс

Мазен и гаден плазмодий! БСП си заслужава такъв лидер!?

Винаги така съм си представял бледоликия комсомолец, който е роден, за да не работи истинска работа нито един ден в живота си.

По примера на бате Сер гей Станишев.

Крумчо я заспивай че да не ти завра Бузлуджанския кебап отзад!

БСП са продажни боклуци. Нищо по-различно от СДС и останалите

Чакаме Кури да приватизира ДКК и тогаз ша ствами.

БСП докара на България много зло и хич не ми пука за журналистите и или за депутатите камо ли за избирателите и. Нинова дано остане та да ги довърши.

Корнелия е жена с топки, зарко е травестит без топки, с писклив женски гласец и визия на олигофрен, затова е пъдел на селския идиот мунчо, проклети да са.

Следобедната дрямка за старците е нещо нормално, но ти си много тъп за този пост.

Следващия който ще изхвърлят от партията след добрев

Поредният конгрес на бкп тече и от дир си мислят , че това е нещо "значимо" та постоянно ни го натрапват ?

Се надява този.Няма дори парашут за да му се отвори. Цяла България чака този последен удар да нацепи БСП на малки и изчезващи групички

Идиота Крум Зарков беше издигнат ит Корнелия и беше като пуделче все около нея, но му пораснаха крилца и реши, че може да лети и да изрита благодетелката си..нагъл, противен тип, кариерист и глупак.

Кажа мински! Мунчо!

Кримчо! Ти и майка ти сте едни долни манипулатори и лъжци! Заркова не случайно я застигна съдбата и! И ти не си по различен! Как е апартаментчето на Дондуков?

Много мина , мъничко остана до окончателното самоизтребление на жалките останки от тази бутикова партийка - защитаваща единствено интереса на шепа червени олигарси . Закривай !!!

Този ми прилича на обратен. Мунчо затова го иска за шев на БСП, за да може да го командва както си иска. Не харесвах преди Нинова, но щом тя се опълчи на зеления чорап ми стана любимка. А оная Йотовица като я видя и отивам в тоалетната да повръщам. Рядко отвратителна жена.

Най много гласове загуби не БСП,а ИТН,но никой не иска оставката на Слави Трифонов.Тия вариации на проценти са конюнктурни.Кой е предполагал,че ПП без да имат изградени партийни структури ще спечелят изборите.Извода е че всички искаха смяна на ГЕРБ,затова резултатите бяха нетрадиционни.След като Нинова успя да убеди спечелилите партии че без БСП,няма как да правят промяна,тя доказа,че е голям организатор.Така,че на следващите избори БСП,ще си вдигне броя на избирателите,затова не бързайте да отписвате Нинова.

ПП може да нямат сруктури, ама имат венецуелски машини.

капиталистическа,затова има и милионери. Такива са всички партии. Социалдемокрацията е нито лява нито дясна партия. Но народът ни е прост.90% бедняци гласуват за десни богаташки партии. Излъгаха го с пазарен механизъм и демокрация Каква демокрация бе тъпаци.Богсташът с парите командува и ако не слушаш си аут. Синдикатите ли ще те защитят?Те са мафията. Свободен пазар? Още по тъп трябва да си за да вярваш в това

Тогава къде виждаш лявото,социалистическито!Всички соцпартии в Европа са буржоазно-демократични ,социал реформистки нещо като политичиски синдикати!Къде е КПСС,големите компартии в Италия и Франция и др.?Вероятно историческият момент е такъв сега-не е настъпила голямата криза на капитализма,която да го срине и да пренасочи трудещите се към лявато окончателно!"Буржоазията сама създаде оръжието , с което срази феодализма и което ще ликвидира и самата нея-капиталът!"карл Маркс.

Това е заравянето на БСП, Крумчо я зачеркна с любезното съдействие на Илияна Йотова, която ги навива да вървят срещу Нинова!

Абе докога ще ни занимавате с тая изгнила партия? какви новини са това - корумпирана бабичка не ще да пусне кокала? За кой е новина това??

Зарков ми бе симпатичен,но се взе много на сериозно. В БСП има много по -стойности личности ,които може да обединят партията и левите сипазтизанти за да решат представители са на българите на наемния труд и интелектуалците или на капитала.В противен случай разделете БСП на тесни и широки социалисти,на Кирчовци и Жабляновци ,а може и Герговци .Правилния ход на Нинова е да се отегли иначе ше заприлича на бившия комунист Борисив ,който съсипа идеята ГЕРБ с алчноста си към парите ,охолния живот ,жените и мнението му на непогрешим същевременно заобиколен от папагали,пудели и койоти.

Кум Зауков е най-достойната първа дама за БСП!

Ще свалите Нинова, когато Радев си види клепоухите уши, без огледало. Сиреч -нивгъз !

Ако не беше майка ти да те набута в политиката, никой нямаше да те знае. Чудя се кой е по- противен? Станишев или ти?

Гоце и Виденов.

БСП е наследник на БКП и се представлява от синовете и внуците на най-долната предателска прослойка на БКП, която навремето беше обслужващ персонал на лидерите; /разбирай шофьори, пазачи /УБО-та, треторазрядни секретарки/държанки и т.н/ С решение на Народното Събрание, КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ Е ОБЯВЕН ЗА ПРЕСТЪПЕН, като това важи и за всички негови приемници, като отломките на долнопробната залязваща коалиция БСП.

ПП и ДБ са същите. След 1989 Луканов създаде опозицията и от тогава на власт са само пребоядисани комунисти