Крум Зарков: Има напрежение в БСП, в момента лидерският пост не е моя цел

Социалистът е делегат на форума, очаква да бъде поставен въпросът за лидерството на Корнелия Нинова

Обратно в новината

Коментари - Крум Зарков: Има напрежение в БСП, в момента лидерският пост не е моя цел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от конгреса се натоварвайте на Ниновата летяща чиния и отлитайте еднопосочно в небитието. Ти, Крумчо чудесно ще се вместиш в ролята на Хан Соло.

Този от комунистическа рода щял да урежда Демокрацията и правилните закони в съдебната система в 2023 год този уреждач е Янаки за награда Радев го назначи конституционен до живот богат по богат а вие шарани още гласувайте за комунистически фамилии служебно назначени от Радев управляват вече 3 год заедно с радевите протежета подмяната

Този келеш се оказа всеяден, изключително неприятна личност.

Даже се говори, че яде котенца.

И ти се оказа кариеристче, което не би могло да напредне във Франция и си дойде в България. Първо започна да правиш партийна кариера, за да стигнеш и до такава на държавен пост! Какъв ляв политик си и какви ценности изповядваш!!!! Министерствай се и не се занимавай с БСП, която те интересува само заради личния интерес!

Мяу, мяу, защо заитниците на животни мьчат, мълчат и бнт,бтв, нова, боже държавата е купена от олигарси и масони-пловдивски!

Крум зарков яде котки! Живи!

като му видя физиономията, веднага тичам до тоалетната!

котко-удушвачът...

Зарков обаче разкри че към момента постът на председател на партията за него не е цел а неговата цел са котките и котенцата.

Непримирим враг на бг котки!

Кой нормален ще гласува за Мунчо? Тоя "министър" на правосъдието не е влизал в съдебна зала.

Може и да влезне заради издевателства на котки но като подсъдим.

Докога ще допускаме тези комуняги да ни крадът? Незабавна лустрация на бкп/бсп!

И как ще се случи това, като цялата ни върхушка от там произлиза? Няма дошли от Марс. Леви/десни - за България трябва да работят, за жалост правят обратното. Само Възраждане има про-българско говорене, но до тук е само говорене.

Министъра на мафията остава да си доработи полученото,че първото четене не устройва ъндърграунда..Върти суче ,мамипулира,важно" реформата" да е в интерес на олигарсите и когато ги хванат в крачка да притискат и изнудват прокурори,а гл.прокурор да няма право на надзор.А твмедиите подплатени с " дребни" да грачат в хор.Както направиха със специализирания ,върнаха комунистическия ред за да им забатачат делата и освободят запорите.Продажна пасмина,каква държава,каква реформа,нещастници!

Заркооф е персийската котка на Мунчо и се облизва за стола на Гешо но място на стол ще седне на хой педала долен комунделски

да внесе отново същите законопроекти за осъществяване на съдебната реформа и ===казва Крум Зарков. Рецептата не може да лъде друго освен метлата за целия ВСС барабар с принадлежащия му инспекторат от клатикури. Тоест, нужна е една предварителна законодателна вършина на всякакви инфлуенсъри, лобисти и псевдопатриоти обявили се за доктори на науките или доктори -лекари.

Всичко ми е ясно относно БСП, но не разбирам само, защо се нарича българска и социалистическа.

А други, защо се наричат демократични? А някои са се кръстили и на болести, като ГЕРБ (Гастро-езофагеална рефлуксна болест).

Искам, ама не ми стиска

Кацамунски се гласи за главен прокурор не за стола на Нинова.

Корнелка трудно ще даде поста, макар и огризано до край кокала си е кокал…партията -майка си отива, надявам се завинаги, но има израстъци,които още се размножават. Дали ще тръгнем по правилния път зависи от пипалата на ДС, трудно ще ги отрежем. Светлото бъдеще ще дойде само тогава, когато БСП и ДС изчезнат,трудно!но …дано.

К Нинова издигна 5-6 хубавци като този, в борбата си срещу старата гвардия в БСП. Е, те се оказаха (предвидимо) самоуверени, абсолютно безпринципни и неблагодарни, нещо като ПП вътре в БСП. Тя самата не е цвете, но тези (на които е бъдещето) нямат нищо общо с исторически съществуващата БСП и ще я угробят.

Този американците го купиха!

Ами, продажен партиец, ченге синковец, Сорбона-кой плаща?

Когато и да умре БСП все ще е късно. Тези копелета осраха всичко, включително социалистическата идея...

Тази социалистическа идея е-а мамата на България и продължава и до ден днешен.

Кво не и харесвате на корнелия? Според мен си е супер. :))

И тоя келеш се взе много на сериозно,зер е министър в момента.

Ха хаа, и коткоудушвачът значи, щял да присъства на конгреса на комундетата!

Казах и повтарям! Ако днешната лъжелевица не се отърве от всички еврогеьове лапачи в и чрез ЕС(като СтаниШеф) и НЕ СЕ ВЪРНЕ КЪМ ИСТИНСКАТА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПОЗИЦИЯ ЗА НАПУСКАНЕ НА ЕС И НАТО, свършено е с БСП.Друго,което трябва да се направи е да се възстанови името БКП.Българските комунисти не са виновни за измекярите от Полибюро,които предадоха Социалистическа България и Българският народ на турци и американци. Всички проевропеисти и натовско мърши трябва да бъдат изхвърлени от БСП.За предстоящите избори трябва обединение на всички леви формации със същото условие-изхвърляне на всички паразити,които защитават омерзилите ни и нихилиралите ни НАТО и ЕС.Това е!

Тази партия трябва да бъде забранена!

Нинова е като цвете за мирисане, спрямо такива борци с котки. Само че в БСП лидерството е на мандатен принцип, с до 2 мандата и тя самата си каза, че и е последен.

Леля ти Йотова добре те издига незаслужено та чак министърче те направи! Другите бълъци да почват от А,Б ,но ти си отряда за Бързо реагиране та и цяла партия искаш да киндилкаш!

Абе майчето Анна Заркова Кацамунски, човек на Мунчо действа тук, мафия бе, и Киро ни го пробутаха Та разклати БГ.

Мило мамино кацамунче, ах.

крумчо зарков фен ли е на гейконвенцията или да?

това е настолната книга на Кацамун-младши и на хер Вигенин