Анкета: Еврото влияе лошо на националните икономики

Еврото се отразява негативно на националните икономики, сочат резултатите от проучване в 12 страни от Европейския съюз, които бяха публикувани днес на фона на засилващите се глобални опасения за европейската дългова криза.

Обратно в новината

Коментари - Анкета: Еврото влияе лошо на националните икономики | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истината за кризата в Европа - наличие на конкретна държавна финансова грешка link

"проучване", има точно тежест нула за мен. Мнение на институция, научна разработка (модел) и тн. е коренно различно. Някой казал нещо, ама мие го питахме за това-онова е маркетингов трик от преди всички да го научат.

Който го интересува проблема в дълбочина, може да напише в Google : "Джърман Маршал фънд + Сорос" и нещата са ясни. Някои форми на живот нямат насищане. Трябва да се лапа от страданието на околните. Сега трябва да чакаме нови напъни на каквито се сетим пазари.

Благодаря за посочената следа! Намерих интересни неща като: "БЪЛГАРСКИЯТ преход е част от един ГЛОБАЛЕН преход, при който се трансформира политическото, приватизира се общественото пространство, променят се медиите и научното образование" и "Защитата на частни интереси зад фасадата на гражданското общество крие много опасности. Подобен процес протича във Франция в момента, където Сорос, Джърман Маршъл фънд и други американски донори започват да спонсорират гражданското общество".

Ха-ха - негативното мнение дошло от Англия, България и Полша - нито една от тях не работи с евро. Другите негативни били фалиралите - Испания и Италия. Голема новина - напънала се мишка и родила планина.

Нез Евро половината икономики на Европа щяха да пият такава студена вода през тази криза, че им е бедна фантазията! Част от тях са тези, които са против Еврото. То за това са и против, защото като някой се засили да се срине, кой може да го спре?! България все още не се знае на земята или на небето е. Хората са изпростели. Нямат работа, но не и търсят, чакат някой да ги заведе на червен килим до работодател, който да им плаща по специалността. Аргументът е: 'За какво съм учил?!" По-тъпо,най-тъпо, българин без работа...После Еврото му било виновно. А той си е прост. На такъв му трябва болшевизъм, та да му е хак! Много зле е работата, много са затрити мозъците на хората!

Сегашното ни управление е "христоматиен пример" за управление на лумпен пролетариата. Според теб явно това е най-доброто за страната. Ами добре, но явно мнозинството от българите не мислят така и ако това продължи, много скоро българите по света ще са с пъти в повече от тези живеещи в страната носеща името България!

Много си акълия.Знаеш ли , че повечето хора си търсят работа.Но вече и никой не започва за 300лева и каквото и да е.Никой не чака на готово освен ромите. А псевдо бизнесмените се радват ако искарат повече оборот от 1000 лева... ха ха един бесработен в Германия получава повече. Истината е, че няма икономика в БГ .. има мафия .. има обирджии.. които работят на жълтите павета.

що лъжеш хората, нашия оборот расте от април, клиенти на опашка и се чудим каква е тая криза по сайтовете, верно продаваме индустриални стоки ама и за строителство и дома също, повече е финансова криза и то заради гръцките банки

Няма време! Трябва бързо да ни приемат в еврозоната преди да е изчезнала.