Избраха строителя на завода за боклука

Обединението “Хут-Станилов“ е кандидатът, класиран от комисията по оценявана на оферите за строителството на завода за боклук в София.

Обратно в новината

Коментари - Избраха строителя на завода за боклука | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какъв приятел бе вие сте луди като не го познавате не пишете простотий

Приятел на дъщерята на ББ.И какво от това,чак такава щедрост,няма да е само приятел!

Ако беше друга фирма по малко ли щяхте да я плюете???

Такива заводи трябва да има във всеки областен град.Първия край Пловдив вече работи сега е ред на софийския има и готови проекти за заводи в други градове.Лека полека ще станат нещата.

пак питам -някой знае ли къде е мястото на изграждане на този "завод"??? щото да не се окаже,че изпълнителя избран ,а мястото не!?

"Започнаха софийския завод за боклука 15:23 / 03 април 2009 Работата на завода за отпадъци на територията на с. Горни Богров край София ще стартира до година и половина и ще осигури 150 работни места. Това обяви столичният кмет Бойко Борисов, който участва в церемонията по първа копка на завода, предаде Фокус. Новият завод е прекрасно място за съкратените от "Кремиковци" работници да намерят нова работа, изтъкна кметът. " 3 АПРИЛ 2009 + година и половина, значи 3 ОКТОМВРИ 2010 ?!?!?! Дали ? Само , че кукувото лято явно няма да е през октомври тази година .

защо сте толко озлобени и зависливи немога да повярвам !!!!

Сега илиза, че ще е двойно по евтин. Какво ще се прави с останлите 200млн.?

НА КОИ Е ЭЕТ

някой знае ли къде е мястото на изграждане на този "завод"???

Този Станилов е ортаг и създаден от Комунистическата мафия в тази държава още от татово време. Цялата общинска мафия е воглаве с Фъндъкова на яслата на такива като него. Жалко че не падна със самолета в океана като се връщаха от поредното гуляйско туре в Бразилия за сметка на тъпия народ който 20 години не можа да разбере кой го скубе и дои като свещена крава! Да Ви е честит новия завод от другаря Станилов, който не можа да се задави от тръби на каскади като Белмекен и др.

каква а тази злоба и клетви бе човек

Как на кой е ортак? Естествено на ББ! Групата ТИМ със седалище във Варна на кой мислиш е ортак - отново на ББ! Аверчета...нали разбираш? Трябва да се подкрепят едни - други, нали са много "бедни", гонят "оцеляване"... :-)))

Като се има предвид ,че въпросният Станилов изгражда и метрото мисля ,че е пределно ясно на кой е ортак.

Нещо не излизат пак сметките. Цена на строителството 210 милиона лева, а заема 360 милиона .Къде отива разликата?

От кофите за боклук се препитава цял етнос. Дали сметките за рентабилност няма да излязат криви?

честито.... Този Станилов на кой е ортак?

Е как на кой е ортак - кой се дуе, че постори метрото? Не стана ли ясно, че който вземе власт си набутва в далаверките свои хора! Може и тоя да е бил гадже на дъщеря му и да е ял шамари.

Не знам, ама строил метрото ;)