Мартин Шулц не харесва новото правителство в Лондон

Председателят на Европейския парламент Мартин Шулц разкритикува новото британско правителство начело с Тереза Мей, предаде АФП, цитирана от "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Мартин Шулц не харесва новото правителство в Лондон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой е този "Мартинчо Шут"? Някой незаконен коняр от английската окупация ли? Сещам се за един наш МартинЧО

Това , което очаква Англия е много тъжно и неизбежно! Естествено защитната реакция на Брюксел срещу разпадането на съюза ще бъде безжалостна. А британската икономика е без потенциал и е значително изостанала. Но най-тежки ще са последиците върху поколенията британци живеещи професионално от помощи!

Петров , Петров , смешно и гротеско е от нашите позиции да берем греховете на англичаните , но ти очевидно не можеш да го схванеш.

Това означава, че британците са направили правилния избор.

Кое правителство или Парламент в условията на измислената от вас демокрация не е "основано на консолидирането" на съответната партия, спечелила изборите, респ. референдума?

Аз мога да кажа, че поведението на политиците от ек, еп е повече от инфантилно и прилича на детска градина. До вчера се присмиваха, как Джонсън бил се скрил зад полата на майка си, а днес се оказа, че самият Джонъсн бил изненадан от изборът му. :-))). журналята от комсомолските медии приличат на теракотените войни, но на меркел. :-)))

Вече е от ясно по-ясно, че някой друг дърпа конците на въпросния Джонсън! Борис ли беше?!

Между другот Мей не я е избирал народа. Избраха си я консервите дори без конкурс щот другите се отказаха. За справка консервната партия в ЮК има членска маса от 0.01% от населението. Ха познайте кой-упрвлява сега....

мартин шулц, който е назначен директно, или цялото ек, което също е "избирано" и общо представляват още по-малко от 0,0000001% от населението на ес? :-)))

Консервативната партия (торите) в Англия на последните избори 2015 год спечели 37 % за изборите на Парламент...Самият Камърън е консерватор!Какви 0,01% членска маса, какви пет лева?

А този колко ли дава за фризъор ?!

Тоя му е бонус.

Борис Джонсън си направи шега с Обама , защото се знаят и винаги Сащ и Англия са били едно , а този скочи да събира точки пред Сащ като последен лакей , малко стил на нашия президент

АНГЛИЯ ПРОСТО Й ПРЕДСТОИ ДА ДОКАЖЕ, ЧЕ ЕДНО ЧУДО ДВА ПЪТИ НЕ СЕ СЛУЧВА - ДА ТАТЧЪР БЕШЕ ВРЪХ, НО ФАКТА, ЧЕ ОТНОВО НАЗНАЧАВАТ ЖЕНА НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ТАТЧЪР Е ВЪЗКРЪСНАЛА НА ПРЕМИЕРСКИЯ ПОСТ

ТЕ ЗАТОВА НАПУСНАХА- ЩОТО НЕ ИСКАТ ТАКИВА КАТО ТОЯ ДА ГИ ХАРЕСВАТ ИЛИ НЕ, ВАЖНО Е ДАЛИ НАРОДА ИМ ГИ ХАРЕСВА! НАЛИ ВИЖДАМЕ ДОКЪДЕ ГО ДОКАРАХМЕ С ПОДОБНИ =УПРАВЛЯВАЩИ" ЕС! ЕВРОПА ПЪЛНА С ИСЛЯМИСТИ, ВСЕКИ ДЕН ВМЕСТО ДА ГИ ВРЪЩАТ ТЕ ГИ СПАСЯВАТ В МОРЕТО И НИ ПЪЛНЯТ С ТЯХ, МИЗЕРИЯ И НЕСИГУРНОСТ....ЧУДНО !

Англия желае да остане на световният политически връх. Но на върха са вече доста държави .Може този напън да е от кралската династия? Светът се променил и макар да владеят похвати на изненада ,времето им е минало.Хората се преселват където си желаят и се вижда че ограниченията не помагат.

ЕТО ЗАЩО ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ИЗЛЕЗЕ ОТ ЕС: Мартин Шулц, председател на Европейския парламент си позволява да заявява, че новото британско правителство "...е основано повече върху консолидирането на Консервативната партия на страната, а не на националните интереси на Великобритания." Мартин Шулц не разбира, че това не е негова работа и че не е той, който ще дава такива оценки. С една дума, в ЕС се създаде прослойка на неадекватни еврочиновници, които смята, че могат да подменят националните правителства.

Ако познаваш вътрешната политика на Великобритания ще знаеш, че въпросът е наистина единствено и само свързан с консолидирането на Консервативната партия. Шулц ми е крайно противен, но в случая не казва нищо нередно. Целият европейски дебат във Великобритания е свързан единствено и само с Консервативната Партия. Референдумът беше спечелен разлика от само милион и половина гласа, при електорат от над 43 милиона, като кампанията се базираше на много лъжи, които започнаха да излизат наяве. Тези милион и половина души разлика запитани как биха гласували сега казват, че се чувстват излъгани. Хора като Шулц са срам за ЕС и съюзът има нужда от реформа. Но твърдението на Alex по-горе, че Шулц не е прав показва единствено, че Alex няма грам представа какво става във Великобритания.

Алекс не казва, че Шулц не е прав, а казва че НЕ Е НЕГОВА РАБОТА да дава оценки правителства на други държави!А ти "грам не четеш", но също даваш оценки!

Някога любимият ми лозунг беше "Няма нищо по предприемчиво от посредствеността Това е като характеристика на Шулц.

Ето това е типично изказване та германската раса. Както преди няколко дена Меркел се изказа за една друга нация- те имат добро отношение към Германия- макар, че ставаше въпрос за ЕУ. Германска наглост- безкрайна и бездънна.

Че този Мартин Шулц, какво общо има с Лондон? И дали някой от Лондон, му иска мнението ?

Как ще бъдат доволни. 1. Отпада вноската на Англия от 20 млр.(за по-простите-милиарда) фунта стерлинга. 2.Натиснат е бутона "Пуск" на разпадането на ЕС.

Аз пък не харесвам ЕС. Е, и ?

Всеки да си гледа в собствената кочина, а не да дава акъл и оценки за другите

ПРОСТО НЯКОИ НЕ БЯХА ПРОЧЕЛИ ТОВА И НЕ ЗНАЕХА КАКЪВ Е ФИНАЛА НА ПЛАНА "ГОЛГОТА" КОЙТО АНДРОПОВ БЕ ЗАМИСЛИЛ С ПЕРЕСТРОЙКАТА. ИНТЕРЕСНИ СА ЕТАПИТЕ ПРЕЗ КОИТО ПРЕМИНАВА ПЛАНА И КАКЪВ Е ЗАВЪРШЕКА МУ. НА ФИНАЛА НА РЕАЛИЗИРАНЕТО МУ СМЕ. НЕ БИХ ЖЕЛАЛ ДА СА СЪМ НА МЕСТОТО НА ТЕЗИ КОИТО ЩЕ БЪДАТ "ПРЕВЪЗПИТАВАНИ". ЛОВЕЧ И СКРАВЕНА СА ДО БОЛКА ПОЗНАТИ МЕСТА ЗА ВЪДВОРЯВАНЕ НА ТЕЗИ КОИТО ПОДЛЕЖАТ НА ПРЕВЪЗПИТАНИЕ. Там нещо кучета или прасета ги бяха яли

ти казвам както по-доло, ти ще бъдеш от първите хвърлени на свинете, недодялан тъпагьоз:)

От такива като него, свинете ще се обърнат с погнуса от лочника.

Аз пък не харесвам Шулц. Да го сменят веднага! ;) Та толкова за лъжата, че държавите в ЕС са суверенни.

като всички некадърни, така наречени политици в Европа, се взе на сериозно.

А Путин дали му е простил на Борис Джонсън за това, че написа във вестник за Путин следното : "освен, че прилича на домашния елф Доби от Хари Потър си е безмилостен и манипулативен тиранин." Изобщо като казват хората, че назначаването на Борис Джонсън е нелепо имат предвид, че не е останал нито едни необруган от него световен лидер.

За сега недоволство от назначението на Джонсън е изразил само Шулц. Явно останалите обругани са по-добри дипломати от немеца. И отново - какъв е Шулц на Великобритания, че да се меси в кадровата политика на Мей?

Иван Петров

правилно!

На тоя гей какво му влиза в работата какво е правителството на Великобритания. Нещастник!

Шулц да го д*ха

Не разбрах кой е Шулц ,че да харесва или не кой ще управлява Англия ,не може да си скрие яда

пък неразбрах кой ще управлява Англия и кой ще си крие яда Веско, обоснови се:)

Чувствата очевидно са взаимни , британците не харесват Мартин Шулц и подобните му.А тоя брюкселски зеленчук като какъв се изживява да дава оценка на показалите му среден пръст.

в другото крачолче на килотите.

Този да види първо собствената си партия, която скоро ще бъде задмината по брой избератели и от АзГ... А иначе и аз не харесвам Юнкер, Меркел, Оланд, Шулц, Ренци, Могерини и другите, определящи гибелната политика на Европа... Но кой ме пита?

Колкото се стреснаха в Крим, толкова се стряскат и във Великобритания

ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ШУЛЦ АНГЛИЧАНИТЕ ИЗЛИЗАТ ОТ ЕС. АМА КРЕТЕНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ПАК НЕ СА РАЗБРАЛИ. АКО ПРОДЪЛЖАВАТ ТАКА, ЩЕ ИМА ОЩЕ ИЗЛЕЗЛИ

пък заради такива като тебе влизам... да пиша коментари естествено, голям анализатор си ша знайш:)

Питай Юнкер как ще преговаря с човек, когото нарече "мишок". Толкова за тия, които ръсели обиди на ляво и на дясно. Най-неприятните обиди са тези, отправени към избирателите, от разни хорица, на които не им хареса този или онази референдум.

Ааааа, усетихте ли гаврата, а?!

Аз пък хич не харесвам германското правителство и европарламента не харесвам и т.н.

Ти , че не го харесваш Шулц си е твое мнение световно без значение. Но мнението на Шулц за правителството на ЮК е от огромно значение, защото британците ще преговарят с него. Представи си да преговаряш за кредит с банка, която е предубедена за теб и финансовите ти възможности. Има разлика, а?

дкми

тоя па кой беше, че да се меси във вътрешните работи на който и да е? Е, за разлика от нашите дупедавци - в Англия им е през...... какво е мнението на шулц.

пианде от село до Аахен в Германия.

само Британците имат право да КРИТИТУВАТ британския премиер. Така че Шулц, Мулц и останалите от ЕС да ги гледат работата. Те и Путин не харесват, ама никой не ги пита! По-лошо е, ако им се наложи да работят после с Тръмп! Да му мислят тогава! )))

Шулц, Барозу, Меркел, Юнкер.. ако знаят тях колко хора не ги харесват - ще се гръмнат!

Какви критики? Назначенията на г-жа Мей показват недвусмислено, че англичаните няма да се съобразяват с брюкселските зелки. Такава беше волята на избирателя. Не виждам Шулц и себеподобните му да са си направили необходимите изводи, защо хората не могат да ги понасят.

а него кво го боли? Да не би е британец деге??? Всеки некадърник иска да се меси там, дето не му е работа въобще и изобщо.

Ако някой може да ми обясни какво точно печели Великобритания с външен министър, който обиждаше всички наред - евала му правя. НЕ мога да разбера каква е идеята да се назначава най-недипломатичния политик от партията за външен министър.

Кралицата иска да види Империята си извън не ставащия за нищо ЕС. И много правилно, кой иска да го команди МЕРКЕЛ. Дори Албанците няма да искат

Някой мазохист?

И защо ''право куме в очи'' да е вредно за мислещите или управляващите??Каква дипломация е това да подлагхаш народа си на мизерия като наш боко, да се отчиташ на друга държава кат наш митов като си чиста проституция

За да се вдигне пак самочувствие на британците, трябва да има силен характер, твърда ръка, и да може да отговаря с "НЕ" на всякакви лаладжии като Шулц, мулц,Меркел, деркел... Британия е империя, такава винаги ще бъде. Извинявай, но при малките народи няма това самочувствие, че той е гражданин на великата държава, за това трудно е за разбиране от вашата страна.

Вие сте цензур в сайт, който не обича различни мнения. Жал ми е за вас, защото сте ограничен човек. Не може да скривате мнението ми защото нещо в него не ви харесва и да лъжете хората, че мнението ми било спам! Спам е непоисканата от мен реклама на ЛевИнс, която се изплющя най-отгоре на екрана ми и покри всичко друго. И понеже аз също съм администратор, ви гарантирам, че една малка мрежа вече няма да може да достъпва този преднамерен сайт за срок от 30 календарни дни! Честито!!!

Този Шулц ще се жени ли или ще прави политика?

Ще е началото на края на организации като НАТО , ЕС и разни такива подобия!

Тези тъпаци от Брюксел не разбраха, че хората искат сами да си решават съдбата. Амбреажино Шулц оди да акаш някъде другаде простотии!!!

Господин СИМЕНС ДЕЛАВЕРОВИЧ, на кой му дреме , какво харесваш ти. Ти със сигурност си падаш по 20 годишни Прайдаджийчета

И аз не харесвам Мартинчо, не харесвам и Меркел... ама те не си подават оставката?

Боре Джонсън ме разпиля от смЕх с лафа за садистичната мед сестра. Соросоиди, съжалявам ви. И ми е мноо забавно да чета новинки от "свободния свят", особено като почнат "партньорите да сдържат Русия". Хилъри, Джонсън, Шулц, един дол дренки пълни т*панари.

НЕ ДАЛИ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ , А КОГА ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ ЗА БЪЛГАРИЯ ТОВА ЩЕ Е РАВНОСИЛНО НА НОВ ДЕСЕТИ НОЕМВРИ! МАЛЦИН САЧЕЛИ И ЗНАЯТ КАК ЗАВЪРШВА ОДОБРЕНИЯТ ОТ ЮРИЙ ВЛАДИМИРОВИЧ АНДРОПОВ ПЛАН "ГОЛГОТА". ЦЯЛАТА ТАЗИ НАРОИЛА СЕ ПРЕД "ПРЕХОДА" ПАСМИНА ЩЕ БЪДЕ НАБУТАНА В ЛОВЕЧ И СКРАВЕНА!

тебе май първи ще те бутнат там при прасетата като недодялан неграмотник чалгар:)

Язък че Серго те мъкна като мечка на свадба. Зле и за него! МНОООООООГО сте зле у Брюксел, време ви е да си ходите, ама ВСИЧКИ!!!! То само с мераци да управляваш не става!

Затова ще излязат от ЕС, защото им се бъркате в работата и се опитвате да налагате вашето мнение.