Критик на Борис Джонсън ще дава обяснения в полицията

Влиятелният депутат Уилям Раг обвини "Даунинг стрийт" в опит за изнудване на депутати

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

достигна дългата рашкова ръка по линията на сътрудничеството?

борис джонсън им показа среден пръст на пландемията и естествено сега ще го линчуват с всички средства

Тапако Ангичаните Винаги Печелят ! Много Сте Мъдри Там Славе Трифонов Ви е Учител ! Уплаши се той Защото Знае Кой Управлява След Жан Виденов В БГ !!!Е И сега Явно вече си назначиха Техен Човек От Кодадец стана Българин ХаХааХаа циганина Костов ? Комарджията Кобурготски Пожарникара Бойко Ех Българиьо Тежко Ти С Тез Подлоги Хамерикански

Маймуняци Не Ги Мислете Англичаните за 4 Години 5 човека преговаряхя с Несменяемия Мишел Брание ошашавиха го и постигнаха това което Поискаха !!! А вие за 30 години демокрация още ви управляват от вън едни 20 политици не изучихте Сган Тъпа Българска !!!

Ако не беше протеже на Ротшилд,отдавана БоДжо да е в миналото

Нашите безказармени чалгаджии да им бършат колониалните задници. Умните и красивите предатели

Голяма свобода и демокрация а?!

В демокрацията можело да плюеш властта и да си упражняваш свободата на словото, а? Може ама като във вица, онзи дето препикавал президентската лимузина ама без да го вади.

другарю, хайде пак прочети статията и осмисли написаното, моля! Самият депитат е поискал среща с полицията за да 'повери случая на професионалисти", а не го преследва полицията заради неговото изказване, както се случва по нашите и източните земи с хора, несъгласни с властта. Заглавието е подвеждащо, но по-долу всичко е написано. Четене с разбиране, другата, а и не само заглавието.

Борис ! ще го махат износи се ! Свърши Добра Работа ! Но Бе с Тръмп ! Сега 100% Имат Човек приятел с Байдън !!

Не, не! Току виж светът потъне в климатичен апокалипсис без борката. Само той и Грета стоят между нас и войните за вода, въздух и гориво в стила на лудия макс. За всичко са виновни друсалките, на които той не мой смогна да им отнеме паспортите защото знаем, че ВСИЧКИ МЛАДИ ПИЯТ НАРКОМАН!!!

Борис никога не е бил с Тръмп, а напротив.Имитираше го постоянно и не го посрещна в UK. Образовай се преди да пишеш глупости.