Коментари - Критичен доклад на Държавния департамент за България заради корупцията и незаконни арести | Днес.dir.bg

Критичен доклад на Държавния департамент за България заради корупцията и незаконни арести

В документа има заключения за високо ниво на политическо и икономическо влияние върху медиите в комбинация с високи нива на концентрация на собственост

Обратно в новината

Коментари - Критичен доклад на Държавния департамент за България заради корупцията и незаконни арести | Днес.dir.bg

Коментари

Изглежда, че администрацията на САЩ повярва в дълбоките поклони на Борисов и тече обработка на общественото мнение в България, че е изключително важно да се направи редовно правителство, включително с цената на сериозни компромиси. Ако перефразираме една пропаганда отпреди 20 години, можем да кажем на десния човек, че: "Гласуваш за Кирил и Асен, получаваш Бойко Борисов." В подкрепа на подобни 'компромиси' излиза и президента Румен Радев, който открито се декларира като русофил, който партиите са оставили да управлява. Посланието е, че ако искате прозападно управление, направете компромиси и изберете редовно правителство.

Айде сега Дамаджан Войсода (Рашков) пак да ни обясни как е борец за справедливост!!!!

Алкохолна справедливост

Съвсем се обърках... От една страна корупцията, която е ясно откъде идва с включването на Влади Горанов в Оня списък. От друга беззаконието с арестуването на Борисов от Кирил Петков... И сега като се обединят корупцията с беззаконието кво праим...

Да не забравяме, че ухиления харвардски бездарник е креатура на Радев - руската пионка. Ех наивни народе, наивен ли си, прост ли си?

А ти откъде се пръкна? Около теб все глупаци ли има?

Калинките в ГЕРБ бяха на почит. НО ПП показаха, че може и още! Токова некадърност и нескопосаност....... Чудя се, колко ли изкара "Еконт" от умишлено забавеното решаване на проблема в Български пощи- месец и половина възстановяваха сървъри....... та тъй де

Цялото пишещо войнство на комунисти и прикрити комунисти/ възражденци/ е наскачало във форума и яростно пише. Спокойно другаре бъдете по активни в статията за навеждането на вашия джуджак към другаря си.

За трола с еднотипните коментари. Значи моето момче може ли сега тебе да те арестуваме за не трудовите доходи и не декларираните си доходи за писане на коментари-обаче да те обвиним в убийство????? Или за тебе не от значение кой какво е направил важното е там нещо да го арестуваме пък дали е законно или не няма значение??? Не се ли усещаш колко си жалък моето момче?? Значи от една страна хем ревеш защо трябва да гледаме какво казват американците в следващия момент ама той как така бил санкциониран по магнитски пък ареста незаконен? Ами незаконен е, защото е извършен по измислени причини, в нарушение на закона и по заповед на вашата нарушител на конституцията кирчо, който по закон няма такива правомощия.

Този младеж е силно неграмотен и неспособен да разсъждава. Образователната система през комунизма беше по-добра-не биваше да разрушаваме принципите ѝ.

Как така в магнитски 2 американците обвиняват влади че е завлякъл държавата с 600 млн и е раздал част от парите на по висш политик от него,а сега обевяват задържането му незаконно,ами нали трябва да бъде разпитан,разследван за да се установи истината. Каубоите дори вече не прикриват своето лицемерие а е част от тяхната политика,тези два доклада напълно си противоречат един на друг

Е законно ли беше задържането му? Няма нищо общо м/у двете събития. Самият акт на задържането беше незаконно. Проумей го :)

Кой знае какво е обещала мутрата на американците, за да обявят, че е незаконно арестуван. Ако спечели изборите дупе да ни е яко. Ще смъква по три кожи, за да угоди на началниците.

Почти. По-вярната част е, че К. П. е слабоумен. Да не кажа ненормален

Ти си богат човек. Явно добре си припечелил преди 2020. Ако и сега смяташ че сме добре ,защото не 3 а 33 кожи ни свалиха за 2 години, благодарение на кадърното управление на Радев,ПП,ИТН,ДБ и БСП..... или си луд или наистина си богат човек....

Кирчо, кокорчо спрете с тия нападки. кажете на господаря си че нямате шанс!

ДЪРЖАВНИЯТ ДЕПАРТАМЕНТ НА САЩ ДА НИ СЕ БЪРКА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ ?! АА, ЗАЩИТАВАТ ЦИГАНСКАТА ПАСМИНА ДА СЕ ВИХРИ БЕЗНАКАЗАНО ! ДИВАЦИ ПО СРЕД БЯЛ ДЕН ДА СЕ УБИВАТ С МОТИКИ В ГРАДОВЕТЕ !! АБЕ МАМИЧКАТА ВИ КРАВАРСКА !!

Защитават свойте протежета от ПП. Не ти ли прави впечатление към кой е атаката!

Вие живо се интересувате и защитавате с зъби и нокти чуждата държава русия. Вие с огромен хъс ревахте относно секционирането на горанов по магнитски. Пък сега изведнъж не се интересувате.

Плонжовете на мутрата в американското посолство,предложението за моча и явно нови обещания на чекмеджан са дали резултат, мутрата е примера за най продажен политик за цялата трета държава на бг.

Тва е бой по тиквите на Киро Тъпото и Гнусен Василев!

Не мога да разбера човека написал статията, ти американски гражданин ли си или продажен журналист? Прочитам заглавието и се замислих, аз къде живея, в коя държава или щат на САЩ, за да ме вълнува мнението на “Държавният департамент” и то в българска медия! Аз съм българин и уважавам корените си, а вие журналистите съпричастни към тази статия (и всички там редактори и прочие) сте продажни жалки душици, дано се гордеете с това, че за жълти стотинки продавате това, за което нашите предшественици са губили живота си отстоявали независимостта си!

моето най-искрено уважение!

Същите вие живо се интересувате и всеки божи ден яростно защитавате русия. Ама иначе не ви интересува. Същите вие се скъсахте да пишете коментари как ей сега още утре борисов влиза в магнитски. Ама иначе не ви интересува.

Mediapoool на Прокопиев дори не е пуснал доклада. Що ли? Сега се чуди в коя държава да забегне отново. Тия от ппдб заедно с олигарсите ни върнаха 20 години назад!

Гешев е виновен!

В тоя доклад пише ли за Калин Едрев, осигурявал на Кирил Петков комисионна от 1.35 млн лева за застраховането на ВМЗ Сопот?

Или за Цецо от Белград, плащал на лобисти с руски пари

Да е само това ,при управлението на ПП имаше и много други далавери- с газ,с ток...

И все с руски пари бяха тези далавери...

До вчера ревах те като побъркани че владислав горанов бил в магнитски и възхвалявахте това действие. До вчера непрекъснато обяснявахте как ей сега още утре борисов ще излезе в третия четвъртия петия десетия списък магнитски. Пък сега изведнъж американците лоши.

До вчера ривахти кои били американците да ни се бъркат, като лъсна втори гербераст в Магнитски. Пък сега изведнъж американците добрички.

Вие ревахте по тоя начин защото в магнитски са най-вече вашите спонсори. Включително и един от шефовете на джемкорп.

Да се забранят НПО взимащи пари от чужди държави. Какво се месят американците в политиката на чужди държави. Да си седят в краварника. Американци са избили милиони мирни граждани за 20години и никой не им държи сметка.

Ама статията за платена руска пропаганда не е тази.

Нищо ново не установяват. Най-добре е цялата върхушка от прехода и всички продажници да бъдат "намагнетизирани".

Американци НПО вън от България.

Руските подлоги вън от Европа

Точно САЩ да говорят за законност на арестите и зачитане на правата на малцинствата!! Ха-ха!! Те затова половината щати са на протести срещу полицейското насилие и расовата дискриминация!

Вие защо биете негрите:))))

Кой е държавният департамент но САЩ, че ще ни дава оценка? В качеството на какви ни оценят? - на 51 ят щат на САЩ ли? Виж, ако беше Европейската комисия-да! Явно се чувстват господари на българският политически елит!

А за Магнитски говорехте обратното нали? Кога, както ви изнася

БТВ, Нова, четат ли хубаво частта за медиите, защото от времето на "великата" революция от 2020 само четкат шарлатаните от Харвард

Вярно е, при Цветанка Ризова в поне 3 от 5 предавания от седмицата са или дб или пп, пък те сега нали са едно. А за другите я има едно участие, я не. Те тия медии са виновни за сегашното положение колкото и политиците

Киро Истината чете ли внимателно какво пише за "великите" му арести, "подкрепени" от Кьовеши??

Дреме ми за оценката на сащ - държава, затънала в корупция и престъпност. Критикуват ни, защото не им се даваме за бъдещата война с Русия, която тези сатани подготвят.

Боже дай сили и енергия на един побъркал се, да се оттърве от злата си участ!

Защо да съм побъркан? Кое от написано не е вярно?

АБЕ ПРОСТАЦИ! В доклада не се споменава, че правителството на Кирил Петков и Бойко Рашков са виновни за незаконният арест на Бойко!!!!! Някой като писал статията, си е измислил както на него му е удобно. Току що прочетох доклана на аглийски! Я четете бре преводачи, Да ВИ ЕБА ПУТКАТА МАЙНА и простаци!!!!!!!!!!!!!

Ти чети ако можеш стига опорки за пптата, че омръзнахте на всички.

Ами време е българския департамент да публикува годишния си доклад за САЩ. Това че сме по-малка държава означава, че сме малцинство спрямо по-големите страни, а според американците трябва да се чува гласа на малцинствата.

Тези ни мислят за пълни олигофрени

САЩ се усетиха, че заложиха на куцото магаре - Кирчо и сега си оправят грешката.

Но, не и преди да накарат предишното куцо магаре да се сниши максимално ... Все пак, първо тиквата взе да говори като най-първи атлантик, дори е готов да ни включи във войната, само и само да се хареса на краварите. А, краварите го наградиха с потупване по рамото и леко поизтупване на реномето. Нищо ново под слънцето.

Нямам търпение на 2 април да видя насраните физиономии на Кирчо-олигофрена и Асан-педала.

Ще духаш!

Горанов е санкциониран по Магнитски, така че смятай колко е незаконен арест, ръководен е от Борисов не се е сложил там сам за министър...Вебер еврокмисаря го спаси, понеже е прал огромно количество пари на гермаците, друг в въпроса че с Радев се обединиха скоро заедно да фалшифицират изборите ГЕРБ и БСП, така че всичко е било един кьорфишек....

Чрез Борисов и Гешев България пое по пътя на помиярите Сащ . Кражби Наркотици Убийства Корупция медиите ни представят демокрация по американски. Сащ Великобритания и Полша съсипаха Ирак сега Украйна България вече цъфна и върза и какво ни роди Борисов и Гешев

Страх тресе кочината “ Пълен Провал”! Само един трол останал на амбразурата.

на троловете които още крепят Мутрата. Патетично тъпи ли са или купени? Тройно комприметиран токсичен актив е Мутрафонът ваш. И точно защото си слагате яйцата в неговата кошница, на 2.04 ще видим ПП-ДБ с преднина поне 5% на първото място. Оставете го този мутрафонски сбирщайн, компрометиран с престъпления и слагачество, да си иде с мир в небитието!

ГЕРБ идва и мачка педалите и курвите.

"К.урвите" сте вие. Е, някои от вас са се зидигнали до "мадам". И няма да смачкате нищо, зщаото след очертаващото в исе второ място с под 20% вот на всеки ще му е ясно ,че губите кметовете и съответно всички изпозлвачи и тарикати ще се пребоядисате скоропостижно. Ти ще си най-отпред с друг никнейм.

Мутрата и тази седмица да посети 5 пъти 3 посолства. И псоле по ТВ да обяви, че иснтуктажа там е най-важното нещо в живота му. Може пък да измоли нов мандат.

Демокрация по американски модел кражби убийства измами наркотици това е капитализма България вече не е държава а клозет

Откакто Тиквата каза, че е готов да гази Конституцията само и само да угоди на 3 посолства, да не би арестите му да станаха изведнъж незаконни? Щото преди това получи доста балтии от вън...

Много е лошо да си тръгнеш от политиката с обърнат и разпран хастар.

Сам вашия вожд и учител заяви недвусмислено - "Казах ,че е противоконституциоинно, но ще го подкрепя..." Това че отричате фактите или че не схващате елементарни неща си е ваш проблем. А от политиката си отивате вие. И не ми викай "Ленче". Не можеш да мис ложиш ниаккъв етикет по пристата причина, че хора от всички видове партии не могат да ви понасят.

Кой гази Конституцията бе миндил. Не беше ли Кривоустия харвардец който стана премиер с фалшива декларация. Аман от тъпи разбирачи

Тъп разбирач си ти! Мутрата каза, че ще гази Конституцията. Ако нбякой друг я е газил, то това не го оправдава. Апропо, няма друг лсучай в историята ни, когато някой така да се е унижил вербално и да е заявил ,чеп од чужд диктат ще напрай всичко. Само вашата Мутра "блести" с подобно падение!

Банките им фалират пак а наши търпят оценки от тия миндили

Нашата финансова стабилност е преко следствие на това , че сме вързани за западната система. Ако тя сесрути... не ми се мисли. Докараха ни до там да внасяме дори домати и картофи. Все едно Египет да внася пясък.

че обшеството ни спотрада от безбройни престъпления срещу личността - от обсебвания на имоти, през рекет до изнасилвания и заробвания. Само че този низ от престъпления дойде под знамето на проимените 89-та година. За тези престъпления отговорност никой не е поел. че дори не са и прекратени. Торнмозът си продължава. Всеки с някаква минимлана власт или дори просто достъп до праивлните доносници, може да посика всичко твое или просто да ти зависи за нещо и да те смачка. Това има ли го в докладаи ли чиновниците са си свършили работата превз пръсти? Чели гугъл и ФБ и решили ,че има проблем?

Дали става дума за ареста на Иванчева, за ареста на "светата" Тиква или за други арести?

Не забелязвате ли ,че те са изкарали и горанов като потърпевщ и онеправдан ,въпреки .че те го санкционират с техният магнитски?Това са манипулатори и лъжци,които се оплитат сами в мрежата си ,защото всичко това им се спуска от горе!

Тая клоака на има няма 250 години много си е повярвала.

Когато се изс..еш на метенто и после се чудиш що се въдят руслямски партии кат Въздраждане. Почнат добре с корпуцията и в един момент идват всички идиотщини зарди , които самият САЩ е с толкова разединено общество , че не се зане до къде ще стигнат. "престъпления срещу малцинства в това число етнически и от сексуално естество." Може би е нужно да ги пуснем да си берат от магзините , катов някои "демократични " градове ? Или да легализираме всичките 876 пола ? "Посочват се и притеснения за независимостта на обществените медии и "недостатъчна редакционна независимост при всички видове медии." - CNN, NYT , Fox News неазвисими ли са , дрОгаре ? Кога и къде е било това , частна медия да не обслужва интересите на собственика си ?! "достъпът на малцинства в медиите " че то медиите са пълни с малцинства , кеф ти арменци , кеф ти евреи , кеф ти турци ..сал едно малцинство го нема освен по Планета , ма то щото те самите толкова си могат "че националистически партии, в това число "Възраждане" редовно обвиняват защитници на човешките права в измяна." - Възраждане не е националистическа партия, а принципно тия с "човешките права " са същите гювендии кат тях "дискриминацията може да бъде наказана със "скромна глоба" .. и това от държава в, която правата на малцинствата се обърнаха на привилегии и могат да те глобят за неправилно обръщение хахахаха

"недостатъчни." , Корупцията в България и борбата срещу нея отново са сред акцентите, "сериозно" ниво, "антисемитска риторика продължава, "недостатъчна редакционна независимост...... бла , бла , бла ! ИМЕНА НЯМА ЛИ ?..... Че и тулуп магнитски бил незаконно спал на нара !!!

Има ли още глупаци за връзване. Парадират с нещо с което те самите са известни. Ако тук корупцията се измерва в милиони, там се измерва в трилиони.

От една страна има неща, за които са прави - корупция, неефективна съдебна система и пр. От друга едва ли някой свестен човек ще лее сълзи за ареста на Бойко Борисов - един идиот с незадоволима алчност, който само граби и ебе страната ни. Това с репрезентацията на малцинствата в медиите изглежда като политкоректна глупост. Никой не е ограничен от достъп заради произхода си или расата си. Иначе нямаше да има водеща на спортни новини от смесена раса. Що се отнася до коментари по социални мрежи - харесват ни или не, всеки трябва да има право да изразява мнение, каквото и да е то. В противен случай тези платформи се превръщат в мрежи само за определена клика.

демагогия? Медиите в България са контролирани от нпо-та подопечни на сащ. незаконни арести се извършиха от правителство пробутано от сащ, пълно с агенти на цру. Кога ще ги сподели някое огромно нещастие, което да ги изтреби от лицето на земята, тези скапани военолюбци?......

Кирчо Глупака и Кокорчо педала пак сгазиха американския лук.

Само че, си в грешка! Ареста на Бойко не е поръчакн от Кирил Петков, а от Радев!!!!!

Хайте пак говорете за Магнитски, скапани педали от ПП

Много се кефя като си представя как два педала се мляскат в устите и си разменят пръстени, демек венчават се.

И каква стана тя тая работа?!? Големият демократ Киро Простото се оказва един обикновен про3так, без никаква подкрепа от уж неговите американски френдове, а?!? Ами какво стана със завода в Ловеч бе, кИро?!? Няма електричество за автомобилите нещо....., май ще се окажете поредният путински проект!!

путинското на простокировия проект? Ходи да му набиват обръчите при херо мустака. Не е бил в руското посолство. Проветрете си вмирисаните от омраза мозъци и се събудете най-после!

Коментари - Критичен доклад на Държавния департамент за България заради корупцията и незаконни арести | Днес.dir.bg

Критичен доклад на Държавния департамент за България заради корупцията и незаконни арести

В документа има заключения за високо ниво на политическо и икономическо влияние върху медиите в комбинация с високи нива на концентрация на собственост

Обратно в новината

Коментари - Критичен доклад на Държавния департамент за България заради корупцията и незаконни арести | Днес.dir.bg

Коментари

Изглежда, че администрацията на САЩ повярва в дълбоките поклони на Борисов и тече обработка на общественото мнение в България, че е изключително важно да се направи редовно правителство, включително с цената на сериозни компромиси. Ако перефразираме една пропаганда отпреди 20 години, можем да кажем на десния човек, че: "Гласуваш за Кирил и Асен, получаваш Бойко Борисов." В подкрепа на подобни 'компромиси' излиза и президента Румен Радев, който открито се декларира като русофил, който партиите са оставили да управлява. Посланието е, че ако искате прозападно управление, направете компромиси и изберете редовно правителство.

Айде сега Дамаджан Войсода (Рашков) пак да ни обясни как е борец за справедливост!!!!

Алкохолна справедливост

Съвсем се обърках... От една страна корупцията, която е ясно откъде идва с включването на Влади Горанов в Оня списък. От друга беззаконието с арестуването на Борисов от Кирил Петков... И сега като се обединят корупцията с беззаконието кво праим...

Да не забравяме, че ухиления харвардски бездарник е креатура на Радев - руската пионка. Ех наивни народе, наивен ли си, прост ли си?

А ти откъде се пръкна? Около теб все глупаци ли има?

Калинките в ГЕРБ бяха на почит. НО ПП показаха, че може и още! Токова некадърност и нескопосаност....... Чудя се, колко ли изкара "Еконт" от умишлено забавеното решаване на проблема в Български пощи- месец и половина възстановяваха сървъри....... та тъй де

Цялото пишещо войнство на комунисти и прикрити комунисти/ възражденци/ е наскачало във форума и яростно пише. Спокойно другаре бъдете по активни в статията за навеждането на вашия джуджак към другаря си.

За трола с еднотипните коментари. Значи моето момче може ли сега тебе да те арестуваме за не трудовите доходи и не декларираните си доходи за писане на коментари-обаче да те обвиним в убийство????? Или за тебе не от значение кой какво е направил важното е там нещо да го арестуваме пък дали е законно или не няма значение??? Не се ли усещаш колко си жалък моето момче?? Значи от една страна хем ревеш защо трябва да гледаме какво казват американците в следващия момент ама той как така бил санкциониран по магнитски пък ареста незаконен? Ами незаконен е, защото е извършен по измислени причини, в нарушение на закона и по заповед на вашата нарушител на конституцията кирчо, който по закон няма такива правомощия.

Този младеж е силно неграмотен и неспособен да разсъждава. Образователната система през комунизма беше по-добра-не биваше да разрушаваме принципите ѝ.

Как така в магнитски 2 американците обвиняват влади че е завлякъл държавата с 600 млн и е раздал част от парите на по висш политик от него,а сега обевяват задържането му незаконно,ами нали трябва да бъде разпитан,разследван за да се установи истината. Каубоите дори вече не прикриват своето лицемерие а е част от тяхната политика,тези два доклада напълно си противоречат един на друг

Е законно ли беше задържането му? Няма нищо общо м/у двете събития. Самият акт на задържането беше незаконно. Проумей го :)

Кой знае какво е обещала мутрата на американците, за да обявят, че е незаконно арестуван. Ако спечели изборите дупе да ни е яко. Ще смъква по три кожи, за да угоди на началниците.

Почти. По-вярната част е, че К. П. е слабоумен. Да не кажа ненормален

Ти си богат човек. Явно добре си припечелил преди 2020. Ако и сега смяташ че сме добре ,защото не 3 а 33 кожи ни свалиха за 2 години, благодарение на кадърното управление на Радев,ПП,ИТН,ДБ и БСП..... или си луд или наистина си богат човек....

Кирчо, кокорчо спрете с тия нападки. кажете на господаря си че нямате шанс!

ДЪРЖАВНИЯТ ДЕПАРТАМЕНТ НА САЩ ДА НИ СЕ БЪРКА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ ?! АА, ЗАЩИТАВАТ ЦИГАНСКАТА ПАСМИНА ДА СЕ ВИХРИ БЕЗНАКАЗАНО ! ДИВАЦИ ПО СРЕД БЯЛ ДЕН ДА СЕ УБИВАТ С МОТИКИ В ГРАДОВЕТЕ !! АБЕ МАМИЧКАТА ВИ КРАВАРСКА !!

Защитават свойте протежета от ПП. Не ти ли прави впечатление към кой е атаката!

Вие живо се интересувате и защитавате с зъби и нокти чуждата държава русия. Вие с огромен хъс ревахте относно секционирането на горанов по магнитски. Пък сега изведнъж не се интересувате.

Плонжовете на мутрата в американското посолство,предложението за моча и явно нови обещания на чекмеджан са дали резултат, мутрата е примера за най продажен политик за цялата трета държава на бг.

Тва е бой по тиквите на Киро Тъпото и Гнусен Василев!

Не мога да разбера човека написал статията, ти американски гражданин ли си или продажен журналист? Прочитам заглавието и се замислих, аз къде живея, в коя държава или щат на САЩ, за да ме вълнува мнението на “Държавният департамент” и то в българска медия! Аз съм българин и уважавам корените си, а вие журналистите съпричастни към тази статия (и всички там редактори и прочие) сте продажни жалки душици, дано се гордеете с това, че за жълти стотинки продавате това, за което нашите предшественици са губили живота си отстоявали независимостта си!

моето най-искрено уважение!

Същите вие живо се интересувате и всеки божи ден яростно защитавате русия. Ама иначе не ви интересува. Същите вие се скъсахте да пишете коментари как ей сега още утре борисов влиза в магнитски. Ама иначе не ви интересува.

Mediapoool на Прокопиев дори не е пуснал доклада. Що ли? Сега се чуди в коя държава да забегне отново. Тия от ппдб заедно с олигарсите ни върнаха 20 години назад!

Гешев е виновен!

В тоя доклад пише ли за Калин Едрев, осигурявал на Кирил Петков комисионна от 1.35 млн лева за застраховането на ВМЗ Сопот?

Или за Цецо от Белград, плащал на лобисти с руски пари

Да е само това ,при управлението на ПП имаше и много други далавери- с газ,с ток...

И все с руски пари бяха тези далавери...

До вчера ревах те като побъркани че владислав горанов бил в магнитски и възхвалявахте това действие. До вчера непрекъснато обяснявахте как ей сега още утре борисов ще излезе в третия четвъртия петия десетия списък магнитски. Пък сега изведнъж американците лоши.

До вчера ривахти кои били американците да ни се бъркат, като лъсна втори гербераст в Магнитски. Пък сега изведнъж американците добрички.

Вие ревахте по тоя начин защото в магнитски са най-вече вашите спонсори. Включително и един от шефовете на джемкорп.

Да се забранят НПО взимащи пари от чужди държави. Какво се месят американците в политиката на чужди държави. Да си седят в краварника. Американци са избили милиони мирни граждани за 20години и никой не им държи сметка.

Ама статията за платена руска пропаганда не е тази.

Нищо ново не установяват. Най-добре е цялата върхушка от прехода и всички продажници да бъдат "намагнетизирани".

Американци НПО вън от България.

Руските подлоги вън от Европа

Точно САЩ да говорят за законност на арестите и зачитане на правата на малцинствата!! Ха-ха!! Те затова половината щати са на протести срещу полицейското насилие и расовата дискриминация!

Вие защо биете негрите:))))

Кой е държавният департамент но САЩ, че ще ни дава оценка? В качеството на какви ни оценят? - на 51 ят щат на САЩ ли? Виж, ако беше Европейската комисия-да! Явно се чувстват господари на българският политически елит!

А за Магнитски говорехте обратното нали? Кога, както ви изнася

БТВ, Нова, четат ли хубаво частта за медиите, защото от времето на "великата" революция от 2020 само четкат шарлатаните от Харвард

Вярно е, при Цветанка Ризова в поне 3 от 5 предавания от седмицата са или дб или пп, пък те сега нали са едно. А за другите я има едно участие, я не. Те тия медии са виновни за сегашното положение колкото и политиците

Киро Истината чете ли внимателно какво пише за "великите" му арести, "подкрепени" от Кьовеши??

Дреме ми за оценката на сащ - държава, затънала в корупция и престъпност. Критикуват ни, защото не им се даваме за бъдещата война с Русия, която тези сатани подготвят.

Боже дай сили и енергия на един побъркал се, да се оттърве от злата си участ!

Защо да съм побъркан? Кое от написано не е вярно?

АБЕ ПРОСТАЦИ! В доклада не се споменава, че правителството на Кирил Петков и Бойко Рашков са виновни за незаконният арест на Бойко!!!!! Някой като писал статията, си е измислил както на него му е удобно. Току що прочетох доклана на аглийски! Я четете бре преводачи, Да ВИ ЕБА ПУТКАТА МАЙНА и простаци!!!!!!!!!!!!!

Ти чети ако можеш стига опорки за пптата, че омръзнахте на всички.

Ами време е българския департамент да публикува годишния си доклад за САЩ. Това че сме по-малка държава означава, че сме малцинство спрямо по-големите страни, а според американците трябва да се чува гласа на малцинствата.

Тези ни мислят за пълни олигофрени

САЩ се усетиха, че заложиха на куцото магаре - Кирчо и сега си оправят грешката.

Но, не и преди да накарат предишното куцо магаре да се сниши максимално ... Все пак, първо тиквата взе да говори като най-първи атлантик, дори е готов да ни включи във войната, само и само да се хареса на краварите. А, краварите го наградиха с потупване по рамото и леко поизтупване на реномето. Нищо ново под слънцето.

Нямам търпение на 2 април да видя насраните физиономии на Кирчо-олигофрена и Асан-педала.

Ще духаш!

Горанов е санкциониран по Магнитски, така че смятай колко е незаконен арест, ръководен е от Борисов не се е сложил там сам за министър...Вебер еврокмисаря го спаси, понеже е прал огромно количество пари на гермаците, друг в въпроса че с Радев се обединиха скоро заедно да фалшифицират изборите ГЕРБ и БСП, така че всичко е било един кьорфишек....

Чрез Борисов и Гешев България пое по пътя на помиярите Сащ . Кражби Наркотици Убийства Корупция медиите ни представят демокрация по американски. Сащ Великобритания и Полша съсипаха Ирак сега Украйна България вече цъфна и върза и какво ни роди Борисов и Гешев

Страх тресе кочината “ Пълен Провал”! Само един трол останал на амбразурата.

на троловете които още крепят Мутрата. Патетично тъпи ли са или купени? Тройно комприметиран токсичен актив е Мутрафонът ваш. И точно защото си слагате яйцата в неговата кошница, на 2.04 ще видим ПП-ДБ с преднина поне 5% на първото място. Оставете го този мутрафонски сбирщайн, компрометиран с престъпления и слагачество, да си иде с мир в небитието!

ГЕРБ идва и мачка педалите и курвите.

"К.урвите" сте вие. Е, някои от вас са се зидигнали до "мадам". И няма да смачкате нищо, зщаото след очертаващото в исе второ място с под 20% вот на всеки ще му е ясно ,че губите кметовете и съответно всички изпозлвачи и тарикати ще се пребоядисате скоропостижно. Ти ще си най-отпред с друг никнейм.

Мутрата и тази седмица да посети 5 пъти 3 посолства. И псоле по ТВ да обяви, че иснтуктажа там е най-важното нещо в живота му. Може пък да измоли нов мандат.

Демокрация по американски модел кражби убийства измами наркотици това е капитализма България вече не е държава а клозет

Откакто Тиквата каза, че е готов да гази Конституцията само и само да угоди на 3 посолства, да не би арестите му да станаха изведнъж незаконни? Щото преди това получи доста балтии от вън...

Много е лошо да си тръгнеш от политиката с обърнат и разпран хастар.

Сам вашия вожд и учител заяви недвусмислено - "Казах ,че е противоконституциоинно, но ще го подкрепя..." Това че отричате фактите или че не схващате елементарни неща си е ваш проблем. А от политиката си отивате вие. И не ми викай "Ленче". Не можеш да мис ложиш ниаккъв етикет по пристата причина, че хора от всички видове партии не могат да ви понасят.

Кой гази Конституцията бе миндил. Не беше ли Кривоустия харвардец който стана премиер с фалшива декларация. Аман от тъпи разбирачи

Тъп разбирач си ти! Мутрата каза, че ще гази Конституцията. Ако нбякой друг я е газил, то това не го оправдава. Апропо, няма друг лсучай в историята ни, когато някой така да се е унижил вербално и да е заявил ,чеп од чужд диктат ще напрай всичко. Само вашата Мутра "блести" с подобно падение!

Банките им фалират пак а наши търпят оценки от тия миндили

Нашата финансова стабилност е преко следствие на това , че сме вързани за западната система. Ако тя сесрути... не ми се мисли. Докараха ни до там да внасяме дори домати и картофи. Все едно Египет да внася пясък.

че обшеството ни спотрада от безбройни престъпления срещу личността - от обсебвания на имоти, през рекет до изнасилвания и заробвания. Само че този низ от престъпления дойде под знамето на проимените 89-та година. За тези престъпления отговорност никой не е поел. че дори не са и прекратени. Торнмозът си продължава. Всеки с някаква минимлана власт или дори просто достъп до праивлните доносници, може да посика всичко твое или просто да ти зависи за нещо и да те смачка. Това има ли го в докладаи ли чиновниците са си свършили работата превз пръсти? Чели гугъл и ФБ и решили ,че има проблем?

Дали става дума за ареста на Иванчева, за ареста на "светата" Тиква или за други арести?

Не забелязвате ли ,че те са изкарали и горанов като потърпевщ и онеправдан ,въпреки .че те го санкционират с техният магнитски?Това са манипулатори и лъжци,които се оплитат сами в мрежата си ,защото всичко това им се спуска от горе!

Тая клоака на има няма 250 години много си е повярвала.

Когато се изс..еш на метенто и после се чудиш що се въдят руслямски партии кат Въздраждане. Почнат добре с корпуцията и в един момент идват всички идиотщини зарди , които самият САЩ е с толкова разединено общество , че не се зане до къде ще стигнат. "престъпления срещу малцинства в това число етнически и от сексуално естество." Може би е нужно да ги пуснем да си берат от магзините , катов някои "демократични " градове ? Или да легализираме всичките 876 пола ? "Посочват се и притеснения за независимостта на обществените медии и "недостатъчна редакционна независимост при всички видове медии." - CNN, NYT , Fox News неазвисими ли са , дрОгаре ? Кога и къде е било това , частна медия да не обслужва интересите на собственика си ?! "достъпът на малцинства в медиите " че то медиите са пълни с малцинства , кеф ти арменци , кеф ти евреи , кеф ти турци ..сал едно малцинство го нема освен по Планета , ма то щото те самите толкова си могат "че националистически партии, в това число "Възраждане" редовно обвиняват защитници на човешките права в измяна." - Възраждане не е националистическа партия, а принципно тия с "човешките права " са същите гювендии кат тях "дискриминацията може да бъде наказана със "скромна глоба" .. и това от държава в, която правата на малцинствата се обърнаха на привилегии и могат да те глобят за неправилно обръщение хахахаха

"недостатъчни." , Корупцията в България и борбата срещу нея отново са сред акцентите, "сериозно" ниво, "антисемитска риторика продължава, "недостатъчна редакционна независимост...... бла , бла , бла ! ИМЕНА НЯМА ЛИ ?..... Че и тулуп магнитски бил незаконно спал на нара !!!

Има ли още глупаци за връзване. Парадират с нещо с което те самите са известни. Ако тук корупцията се измерва в милиони, там се измерва в трилиони.

От една страна има неща, за които са прави - корупция, неефективна съдебна система и пр. От друга едва ли някой свестен човек ще лее сълзи за ареста на Бойко Борисов - един идиот с незадоволима алчност, който само граби и ебе страната ни. Това с репрезентацията на малцинствата в медиите изглежда като политкоректна глупост. Никой не е ограничен от достъп заради произхода си или расата си. Иначе нямаше да има водеща на спортни новини от смесена раса. Що се отнася до коментари по социални мрежи - харесват ни или не, всеки трябва да има право да изразява мнение, каквото и да е то. В противен случай тези платформи се превръщат в мрежи само за определена клика.

демагогия? Медиите в България са контролирани от нпо-та подопечни на сащ. незаконни арести се извършиха от правителство пробутано от сащ, пълно с агенти на цру. Кога ще ги сподели някое огромно нещастие, което да ги изтреби от лицето на земята, тези скапани военолюбци?......

Кирчо Глупака и Кокорчо педала пак сгазиха американския лук.

Само че, си в грешка! Ареста на Бойко не е поръчакн от Кирил Петков, а от Радев!!!!!

Хайте пак говорете за Магнитски, скапани педали от ПП

Много се кефя като си представя как два педала се мляскат в устите и си разменят пръстени, демек венчават се.

И каква стана тя тая работа?!? Големият демократ Киро Простото се оказва един обикновен про3так, без никаква подкрепа от уж неговите американски френдове, а?!? Ами какво стана със завода в Ловеч бе, кИро?!? Няма електричество за автомобилите нещо....., май ще се окажете поредният путински проект!!

путинското на простокировия проект? Ходи да му набиват обръчите при херо мустака. Не е бил в руското посолство. Проветрете си вмирисаните от омраза мозъци и се събудете най-после!