17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълен абсурд,жалко ,но и те ще бъдат"сготвени" като Иванчева и много други инакомислещи,честни и най-вече способни хора..щото в гробарската хунта почетно място е отредено само за некадърни,но верни послушковци..

За сведение на пристигащите (паднали от небето с последния дъжд). Тероризъм е всяко действие внасящо страх, несигурност и смут в нормалния живот на хората и работата на институциите. Целите, може да са различни, а методите са обикновено убийства, бомбени атентати, саботажи и т.н.

тея малко се изхвърлиха... сега питането е тези дето уж трябва да пазят информацията къде са били.

Която да позволи толкова голямо изтичане на данни. Вие хакерите ги оставете на мира, те не са виновни че не си пазите данните. Обяснете кой е виновен- хакера или този който не пази общото, поверено му по закон. Нещо се отклонява центъра на вниманието и отговорността. Защо няма служители от НАП задържани и обвинени за изтичането. То много удобно да се набеждават хакери. И като наблюдавам този случай, си мисля че вече няма никаква пречка да бъде обвинен невинен човек и да му се съсипва живота. А в същото време, едни дето са за затвора се разхождат насам-натам.

Тези от „Тад Груп“ са видели какво има в некоя чужда паница с което са станали изключително неудобни за тези някои. Все пак бих искал да напомня на главния и кандидат главния (написано правилно, а не кекто винаги гладния)прокурор, че съгласно българският Наказателен кодекс, тероризъм е престъпно деяние свързано най-вече с убийство, тежка телесна повреда, отвличане, унищожаване и т.н. в този контекст. Е може би и Калина ще прочете коментара ми и ще понаучи още нещто по темата … що е тероризъм!

Какъв тероризъм е това ? В разграден двор да влезеш и да береш круши също ще е според Гешев ,,Крушов тероризъм".Вината не е в кибер атакуващите, а в тези които отговарят за киберсигурноста по министерства и агенции и на първо място на управляващата коалиция и министрите и.На тях отговорност не се търси ,а на тези които са пробили разградената държавна система.Гешев пак се ангажира по презумция в медиите ,че тези тримата от ,,Тад груп "са виновни ,без да има санкция на съда.Аз ще кажа на полицай прокурор Гешев,че обвинените по презумция са невини до решение на съда.Престанете с показни акции и простотии в прокуратурата, въпреки тежката обица на ухото на Гешев от гафовете му и от Иванчева.

... с червена бюлетина ли ще бъде или въобще няма да се издаде, а само сплашват и си правят ПР? Издаването на "червена бюлетина" на Интерпол означава, че заподозреният ще бъде издирван за арест в целия свят. А не само в Европа, защото Канада не е в ЕС:)

Каква европейска заповед бе Гешев? За какви 5 лева се напъваш.Собственика на ,,Тад груп" по НТВ съобщи ,че е на семинар в Канада и се връща през новата седмица .Да не стане като Баневи да го арестуват на летището на път за София.Стига с този цирк.Време е Бойко Борисов да се намеси и се спре с тези публични дивотии на Симеоновският юрист Гешев.

Да спрем ГЕШТАПО!!!!

Долу герберастката социалистическа атака за права и свободи!!!!

ОЩЕ НИЩО НЕ СА КОНСТАТИРАЛИ И ОБВИНЯВАТ В ТЕРОРИЗЪМ, АЛО ГЕШЕВ АМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ?

По кой член от НК е тоя тероризъм или просто ей-така си приказваме "на ангро" ?

Искам да изясня нещо на всички непосветени в хакерските дела. КОЙ, кой Е? Първо искам да е ясно, че има едни термини които се употребяват много волно от медиите, което въвежда в заблуждение хората. Става дума за - ХАКЕР (подобрител на системи и сигурността им по-принцип). Това се води Бял Хакер. - КРАКЕР (търсещ активно уязвимости(слабости) в системи и възползващ от тях за собственна облага. Това се води ЧЕРЕН ХАКЕР. - ПЕН ТЕСТЕР (Само и единственно ОСЪЩЕСТВЯВАЩ ТЕСТОВЕ без проникване за потенциоални възможности за проникване в компютърни системи, и то по заявка на собственника на тестваната системат). - ПЕН ТЕСТЕР прескачащ при ЧЕРНИТЕ Хакери е КАФЯВ ХАКЕР губещ съвестта си. Т.е. е кръвожадна бяла овчица. - ЧЕРЕН ХАКЕР прескачащ при ПЕН ТЕСТЕРИТЕ е пак КАФЯВ ХАКЕР с малко съвест. Т.е. вълк пробващ се на веганство. Къде е Християнчо няма да стане ясно, защото тези от БОП и Фасул на който шеф щеше да им става господин депотата Пейчо Свинки или накратко КОЙ са си едно лъжливи, манипулативни, много чернички хакерчета към народа клет на високо държавно ниво и служба. Там лъжат, мажат, потретват и окото не им мигва когато има поръчка да окалят някого, да надуват фанфари за показна акция и на финала да се окаже че пак ни съдят в Страсбург и пак са ни осъдили. Глобите разбира се се плащат от наще пари. Толкова са нагли, че не им хрубва да върнат поне 20% от парата дето изнесоха 89г и с това да си оправим държавата. ДС креатурите и номенклатурите и децата им са жадни за още и още, дано им приседне.

Вече виждам как арестуват на летището собственика Иван Тодоров с белезници ,защото има европейска заповед за задържане ,макар че той просто се връща от някакъв симпозиум ,но трябва да се покажем както при Иванчева !

Глупостта "бели хакери", които уж пробвали системите за да покажа ия,вимосри, трябва да се забрани и криминализира. Това е все едно някой да им разбива домовете, за да покаже, че не са добре защитени или да гипребие, за да покаже, че не се пазятдобре. Всеки достъп до чужда информация трябва да се извършва със знанието и позволението на собственика. Всичко друго е престъпление.

Гошкооо, мамин Гошко, то твоят дом много лесно се отключва без разбиване и ключаря го знае. Ако нямаше кой да тества тия системи за пробиви, щяха да ги пробият бандите от Патагония пак без ти нищо да разбереш.

УНИКАЛНА БЪРЛОГА НА ШПИОНИ! НАДСВЕТОВНО НИВО ! И ЕСТЕСТВЕНО ВЕРБУВАНИ В "СВЕТА" НА ИМПЕРИЯТА...И това под носа на Контраразузнаването на РБ !

ами как да се справят с десетки елитни чужди шпиони, внедрени навсякъде в страната - те ни елиминираха жлъчката и черния дроб и сега само дишаме - просто си дишаме все още...

Данс, по добре да я закрият, след като едни пикльовци ше си правят каквото и м е кеф. Наблюдавщия прокурор да се освободи от системата поради допускане отклонение на лица от наказателно преследване. Това държава ли е или разграден двор?

ПРЕРОДИХ СЕ! Оказа се, че не е нужно да носиш Калашник, Коран или Библия. Достатъчно е да кажат публично "Оооо могъщи Интернет" Не се споменават имената на БОГА!. Там в Рая Ви чакат 70 девици. Но, първо е необходимо да умрете....... А вие сте си живи под гаранция. Не е същото!

А бре господа и дами лейдис анд джелтъментс,педераси и джендъри умници и малоумници влюбени или разлюбени котета или плюшени мечета знаини и незнайни воинни за истината или не истината аз ли избрах госин Борисов за 3 ти път за министър председател.Кой го избра кой му повярва кой му даде доверие да ни управлява кой,руснаците щатите ,франция англия или македония кой бе кой??????????????.Като искате справедливост демокрация изберете някои друг да реши проблемите.Ееее колко е лесно да плюваме да плюваме и да обиждаме .Аз не харасвам Бойко Борисов за нещата които се случват в държавата на аз подкрепям Бат Боико докато не се намери някои друг някои които да осъществи ваште и наште мечти .Може би курнеля или не знам кои ...вие решете и после пишете.................

Излишна злоба и отмъщение от безсилие! След тези излишно жестоки репресии среу заподозрения следващият, който разбие липсващата защита на некомпетентните просто няма да се хвали. Уместни ще са жестоки репресии среу некомпетентните кратуни, които са оставили разсипани данните на данъкоплатците на улицата и всеки, който иска може да си вземе. Трябва да се отрежат кратуните и на тяхно място да се назначат УМНИ, ЛОЯЛНИ и ДОБРЕ ПЛАТЕНИ хора. Некомпетентни кратуни са виновни и за предишния скандал в Агенцията по вписванията! Трябва да се режат кратуните некомпетентни!

Какво да се очаква от некъддурници които упр.Ако не е наясно управляв. мнозинство в 21 век войните се водят през нета не е задължително да нахлуват,казва се кибер война, сега данните са или при американците или при руснаците,наздраве и да почерпите за новите изтребители

ДИР-е, ако тези хора докажат, че всичко за тях е Гешевска манипулация и осъдят в Европа прокуратурата, ТОГАВА ДИР-Е КАКВИ ЗАГЛАВИЯ ЩЕ ИМА???ЩЕ НАПИШЕТЕ ЛИ "ПРОКУРОРИ И УПРАВЛЯВАЩИ НА СЪД ЗА НАБЕЖДАВАНЕ"??? Аааа, ДИР-Е???

Тези отлични специалисти са силно интелигентни и умни специалисти и ще осъдят България, както много хора до сега!

Отлични специалисти - мухахахаааа! Посмали манго! Двама мякащи селтака, от които единия е сандвичар и едно тъпо селянче без диплома. Типичните жертви на хората на Решетников. Употребиха ги и си избърсаха задните части с тях.

"Обвинени" не знначи доказано виновни. Нагледахме се на виновни и после оправдани от съда. И после осъдили Бъългария. Пак ще плащаме значи. Ей дебилна цивилизация. Не се учи от грешките си и пак гласува за престъпниците които я унищожават.

Някой дали обърна внимание, че датата на файловете е 10.11.1989г?

Напълно съм съгласна. Да не говорим, че винаги могът да извадът точката с позоваване на разследване и да не показвът нищо, естествено, щото го нема. Те публично сичко могът да декларирът, но никой от нас не е видел доказателства. Ерго, априори са лъжци и престъпници. Да видиме доказателствата публично, щом целата нация е засегната, да ги публикуват и да стане ясно какво вършът де. Ама не им изнасе, щото ТЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ДОКАЗАТЕЛСТВА НЕ,А НЕМА И ДА ИМА. ПРАВИТЕЛСТВОТО СА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, И КУМАНЯГИТЕ НА ВЛАЗТ.

Пълен разпад в корумпирана мафиотска държава, в която емигрантите пращат милиарди, за да живуркат роднините им, която краде отвсякъде (и КТБ), в която престъпниците са в парламента и във властта и се борят за подкупите за купуване на всичко - от камъни и павилиони по улиците до изтребители на тройна цена от САЩ, на които са се нaгъзили и козируват и онези ги крепят на власт. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Ами ако има американска следа ?? Ко шъ кайш Гешев?

Не вярвам на гешевци и цацаратури! Още с Иванчева се оср@ха. Това е просто война срещу опoзиционни сайтове и фирми.

вербална бухалка която измисля вербални глупости за да вкарва вевинни в ареста тжва му стана практика на тоя а го издигат за гл прокурор няма такама държава

ПРИЯТЕЛИТЕ НА РУСИЯ - БЪЛГАРОФОБИТЕ СА В ОСНОВАТА НА ИЗБЯГВАЩИТЕ БЪЛГАРИЯ ИНВЕСТИТОРИ !

Някои инвеститори дори предпочитат Русия пред нас, други Турция, . . толкова сме зле

Тероризъм ли? Я ся да видим нещо, което доста повече прилича на тероризъм - биотероризъм, примерно: - през 2018 г. фирмата на Кирил Домусчиев купува американската фирма АgrіLаbѕ - една oт гoлeмитe ĸoмпaнии в CAЩ зa живoтинcĸи xpaни и биoлoгични пpoдyĸти, cвъpзaни cъc здpaвeтo нa ceлcĸocтoпaнcĸитe живoтни. - през април 2019 г. Дeпapтaмeнтът пo зeмeдeлиe нa CAЩ cъoбщи, чe имa нaмepeниe дa дaдe нa бългapcĸaтa "Xювeфapмa" eĸcĸлyзивeн (!!!!!) лицeнз зa eĸcпepимeнтaлнa вaĸcинa cpeщy Aфpиĸaнcĸa чyмa пo cвинeтe - през юли в България пламва епидемия от Африканска чума по свинете.... Слочаености, а?

Мафия приятелю. Няма отърване от нея. Тази чума според мен е нарочна ако има такава, за да си внасят месото от чужбина и цените да скочат съответно, като не се знае да ли е годно за употреба и да си пълнят гушите. Как така само в България има " епидемия "?!

Тероризъм е когато вървиш срещу течението. В този случай това се наричат иновации.

истина не е случайно.

Разпродадоха държавата на чужди корпорации и фирми, а сега и хората продадоха

Всички разбраха ли сега как се действа - всички бухалки са специално създадени за целта, и утре може да ударят и вас, които стоите зад комповете и мислите, че не ви касае. Спецпрокуратура - повдига измислени обвинения, спецследствие - наглася фактите, КПКОНПИ - запорира имуществото, защото има обвинение от спецпрокуратурата, естествено недоказано, и т. н. Следват 20 години ходене по мъките, за да докаже някой, че шайката е сбъркала, и накрая осъжда държавата. Плаща се от бюджета, т. е. - никой не е лично отговорен за простотиите, които върши, нито Гешев, нито, Пеевски, нито ББ, никой. Това е положението. Остава да въведат изходни визи, както при комунизма. Всъщност това са същите хора и техните наследници.

“....и утре може да ударят и вас, ...“ Ако не сте член на политическа партия,. това НЯМА как да стане, Но ако сте член на политическа партия, може и да станете неудобен на която и да е друга партия:) Изводът е само един- НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С ПОЛИТИКА И НЕ СМЕСВАЙТЕ ПОЛИТИКАТА С ПРОФЕСИЯТА СИ, И ЩЕ СПИТЕ СПОКОЙНО, ЩЕ ЖИВЕЕТЕ НОРМАЛНО И ЩЕ СЕ ЧУВСТВАТЕ ДОБРЕ:)

вЕРНО ЛИ. МИ ДА СПРЕМ И ДА ДИШАМЕ, ЧЕ ИМ ПРЕЧИМ НА УПРАВЛЕВАЩИТЕ, ДИШАМЕ ИМ ВЪЗДУХА ШЕ ЗНАЕШ. ТИ СИ МАЛОУМЕН БЕ. ПОДЛОГО ЕФТИНА ПРОДАЖНА КУМАНИЗКА ЕВРЕЙСКА.

Илюзиите укрепват психиката на невежия. Кой се инитересува т партията ти, бе? инетерсни са паритеи имотите ти!

Добре де , ама аз от къде да съм сигурен , че фактите са нагласени ?

До "2019-07-25 16:21:31 111 (нерегистриран) Само стой и гледай... 1.Такива неща се доказват адски трудно.“ Вие в качеството на какъв вид специалист го пишете това- в качеството на колега- адвокат, който е пеналист, ли?:) За всяка болка си има лек! Оставете доказването на юристите- нека всеки даси гледа работата- от това ще спечели цялото общество. “....2.Вече нагазиха блатото, ако въпреки некомпетентността си са декриптирали нещо, то е незаконно, защото не е спазен закона и съответно негодно като доказателство....“Тцъ- пак не познахте- кажете на шефа си, че и той не познава закона, въпреки , че е член на ДБ:) ОТ АПРИЛ МЕСЕЦ ИМА ЧИСТО НОВ ЗАКОН, КОЙТО КАЗВА: Народно събрание брой: 28, от дата 5.4.2019 г. Официален раздел / НАРОДНО СЪБРАНИЕ стр.2 Закон за защита на търговската тайнаУКАЗ № 59 На основание чл. 98, т. 4 от Конституцията на Република България ПОСТАНОВЯВАМ: Да се обнародва в „Държавен вестник“ Законът за защита на търговската тайна, приет от 44-то Народно събрание на 21 март 2019 г. Издаден в София на 28 март 2019 г. ЗАКОН за защита на търговската тайна Изключения Чл. 9. Придобиването, използването или разкриването на търговска тайна НЕ СЕ СМЯТА ЗА НЕПРАВОМЕРНО в следните случай; 2. за разкриване на престъпления, нарушения или други противоправни деяния, когато това се извършва с цел защита на обществения интерес;

1. Защото сам издирвам такава информация в компютърни системи. 2. Що ли си мисля, че тук по-приложимия закон е ЗЗЛД а не ЗЗТТ, както и директива 95/46/EC... Ама... аз сигурно не разбирам от "право"... само от компютри...

Отдавна държавата е продала всички данни на чужди фирми и корпорации, а сега си измиват ръцете с някакви пикльовци

репей от Волуяк за да стане гл. прокурор такива зулуми направи и прави,че ние простолюдието ще плащаме яко. Този е втори Ц.Ц.Той не знае,че нищо не знае.

Нооо, ние знаем, че преди девети 1944 имаше един Гешев в полицията. Е, сега е повишен като прокурор- просто да бие хората словестно- било по- демократично и хуманно.

Друго си е биволицата от Крушовица, викаш.

Какъв тракторизъм, намерете виновните некадърници на държавна служба, и ги обвинете за системно безхаберие и НЕ вършене на работата за която получават заплати....

Е, ти сега пък- трябва ли пак да търсят Цецо Марийката Габриел?

Баси така се осраха че докато замазват тия лайна ще повлекат една камара хора

На мен ми е интересно на какво основание са го пуснали за издирване. Дори и да го хванат някъде, преди да го екстрадират съда ще иска нещо повече от голо обвинение в тероризъм и това ще е забавния момент... Ще обясняват после как съда бил виновен, защото те си били свършили работата... В Канада нашите милиционери нямат влиянието, което имат тук и съда да им играе по свирката...

Няма ли да се потърси отговорност на отговорните неосигурили достъчна киберзащита на НАП.Герб са оставили всичко на самотек.Държавата е на автопилот.Интересуват се от къщи,кражби на банки,пред нищо не се спират да грабят, всеки ден скандали доказващи тяхната некомпетентност и вредност.Не им вярвам.НабедихаИванчева.Вътре в скандала е Гешев.Сега -Кристиян.Нямат доказателства.Ще ги изфабрикуват...Провал след провал.И договорът за самолетите е унизителен,и чумата напредва ,може да обхване цяла България,туризмът е пред провал.Явно експерти няма ,има назначени герберски калинки.ГЕРБ е раково образувание.ОСТАВКА!

С всяко действие само доказват още повече колко са некомпетентни. После обвинените ще осъдят България и ще плащаме всички ние за разчистване на политически сметки!!!

пелтек,тук сериозно си пропуснал да прочетеш закона

Само стой и гледай... 1.Такива неща се доказват адски трудно. 2.Вече нагазиха блатото, ако въпреки некомпетентността си са декриптирали нещо, то е незаконно, защото не е спазен закона и съответно негодно като доказателство. 3.Ще умра от смях като затворят хората и дойде следващата порция данни, която те няма как да пратят докато са затворени...

Добре, де- ами ако не стане така? Ако съдът прецени, че има доказателства- тогава какво - ще твърдите- ааа, неее- има грешка, съдът е корумпиран и тн.:) В едно съдебно спорно производство винаги има недоволна страна и това обичайно е загубилата страна:) Не слагайте каруцата пред коня- нека изчакаме1во решението на съда поне на 1ва инстанция, и тогава да видим!

Пич, трябва да си абсолютен профан да може да те хване нашата милиция за 24 часа. Ако си такъв няма как да можеш да правиш такива неща. Детето е талантливо, доказало го е преди години, сигурен съм, че знае какво прави и че нашите милиционери ще го хванат за петите ако е той. Мосад, НСА дори ФСБ - да, ама нашите милиционери сами не могат да намерят от къде се включва компютъра...

истинският хакер си мълчи и се подсмива, чака ги докъде са способни да стигнат и когато нагазят здраво в ..., ще пусне ново съобщение и тогава вече резилът ще е пълен. Още малко търпение.

Да видим какво ще се роди от всичко това..Ха дано

Има ли още някой който да не знае, че дори и една написана буква на компютъра- дори и да не е включен към интернет- моментално се преработва в знак, който после се разчита като буква? Тези тринтири минтири с парола за да си отвориш компа са за заблуда на собственика, че само той си знае и може да го отвори. Ето защо във всички разузнавателни служби се ползват машини за писане които дори не са електрически! Така че тези тъй наречени скандали са за парлама.Да има какво да се говори на женският пазар,пък и да има работа за всички от ИТ сектора. Там където има електричество там всичко се знае. Затова и държави които са слабо електрифицирани са трудни за окупиране- не се знае точно къде и какво.

не може да се отриче,понаучили сте нещо...

Аха, и един мармот завива... Както и да е, живей си със заблуждението...

пък знаем, че просто можеше да изтрие всичко и да унищожи компютъра. Работата е свършена, нали? Защо ще чака да го хванат?

А рече да натисне делита на всичко то как тогава ще си направят сценария, че и ще отчетат дейност? Па и онази- Марийчето Габриел нали цифровизира нацията...Между другото- има държави в които военните не позволяват да се инсталират при тях новите типове електро и водомери- тези на импулс- за да не се знаело колко военни имало и т.н. Те това е електриката, но народа нека вярва и нека завива шоколадите...

да сме специалисти по криптиране, можем да направим извод, че компютрите не са декриптирани до този момент по две много прости причини: 1. Никой до този момент не е казал официално, без увъртания, че компютрите (и колко на брой) са декриптирани. 2. Ако имаше вероятност да ги декриптират, служителите на фирмата щяха да съдействат, за да запишат точки при ясен изход от ситуацията. Значи пак се разчита на манипулация и тролове, както обичайно.

Взели са им всичко. Заедно с достъпите до фирмите, които поддържат и достъпите до техните бази. Сега вече ще извлекат всичко от набелязаните фирми, които не из спускат нищо и държат голям пазарен дял.

А пък аз, освен в Снежанка, повярвах вече и в дядо Коледа;)

Яки тъпанари ни управляват. Ама супер яки. Ако нямаше мейл. който да ни разкайе за хакването те нямаше и да разберат оше сумати време. Сега обач за една седмица откриха всичко, че и обвинение повдигнаха. КОМУНИЗМЪТ НЕ СИ Е ОТИШЪЛ, НИТО ТЪПОУМНИТЕ МУ ПРЕДСТАВИТЕЛИ!

Ти си тъпак ! Сони как разбраха , че са хакнали сървъра ?! Като им поискаха откуп или да спрат филма за корейският диктатор ! Нали японци са велики защо някой трябва да им казва , че са им хакнали сървъра ?!

Много съм доволен от направеното от държавата за защита на гражданите си.Само дето тоя не трябваше да го пускате до Канада.Нема връщане,но ще го намерят ,както Арабаджиеви,Баневи и т.н.Строга пандела,а на лакомуте адвокати дето плашат хората с санкции само за инфо.Когато е застрашена националната сигурност,а това да хвърлиш цяла Бя ев тревога е тояно това,няма съд който да не оправдае действието на специализираните органи.Законите са изковани да служат на народите ,а не на мафиотските структури.Пандела!

Грешка!У нас законите служат на мафиотските структури

Поредният балон на герберасите ще се спука много бързо, но явно сега го надуват защото трябва да се представят пред еврогейските си ментори че нещо правят.. И един от обвинителите ако попиташ няма да обясни реално в какво точно се състои този ''тероризъм'' ама се перчат и като дойде време за плащане на обезщетения ще се скрият в миша дупка.. Поредната простотия да пускаш заповед за търсене на някой след като не си го призовал редовно на което той не е откликнал

Мали туй 20 год внуче на курНЕЛИЯ ще го правят булка още първата нощ в зандана! А на 3 тия ден ще роди тризнаци! Писле бай Ставри, Асан и Мехмед ще спорят на кой са!

1. Хакерите не правят фирми и не наемат офиси. 2. Хакерите не си оставят личните данни на пуснатите към медиите файлове. 3. Хакерските машини не би трябвало да стоят по офиси и да могат да бъдат декриптирани за 15 минути. Особено от българската милиция. НЕ ВИ ВЯРВАМ! АМА ИЗОБЩО!

И най-важното си пропуснал ! Хакерите го правят за кеф ,а не за пари ! Тези които го правят за пари се наричат кракери !

dani_sht@

Глупости... Кракер е съвсем друго. Хакерите правят атаки по мрежата. Кракерите разбиват защитите на платени програми и правят кракове за тях, тоест клонирана версия на която е прескочен екрана с въвеждане на сериен номер, за потвърждаване на покупката.

Ан така! Дето се вика, вкараха им чадърчето в дупенцето и в момента го отварят

завист в това изказване