Кристин Лагард: Преизбирането на Тръмп би било заплаха за Европа

Водещият претендент на републиканците се яви в съда по дело срещу него за измама

Обратно в новината

Коментари - Кристин Лагард: Преизбирането на Тръмп би било заплаха за Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един нереализиран педерунгел коментира тази сутрин по БНТ сектор “Сигурност”. Според педерунгела “много чужди служби оказвали неправомерно влияние в сектора”. Гледам го този глист и се чудя кой го пусна да излезе от задника, бе?! Кой му даде виза за истинския свят? По морски или по въздушен път този глист от Горна Оряховица се озова в парламента? Отвратително е, когато осъзнаеш, че те управлява гнусна тиня. Селяндури от Банкя – омазани до ушите с помия, педерасти от Разград, Хасково и Горна Оряховица клатят своите мазни задници в унизителен предателски танц към 1300 години история. Щели, моля ви се, да правят от юрист консулта на русенската психиатрия конституционен съдия! Представяте ли си, бе?! Юристката на лудницата в Русе ще тълкува Конституцията! Деса Песа става гений! Трагедия!Трагедия!Трагедия! Не стига всичко това, но и смятали да забранят “Аз съм българче”, щото нямало смисъл мигрантите да го учат. Педерасти, бате, педерасти с голяма “П” шетат из публичния дом, в който превърнаха родината ни. Но! Има и една добра новина! Уважаеми селяни, скъпи гейове и драги помияри, помнете едно: България и друг път е раждала сволач като вас. Какво да правим – много наведен гъз се пръква из тази наша територия. В същото време, обаче, никой не е останал забравен. Помнете, че в този живот има една голяма мистерия, а тя е, че никой не е успял да избяга от справедливостта. Никой! Така че ползвайте си дамските превръзки със здраве и търпете, щото много скоро и вашият задник ще бъде озарен от справедлива светлина! Васил Петев www.mediamall.info

Колям кеф ще е ако изберат бай Дончо, как тая първа ще търчи да му върти тутурутки.

Кристин Лагард: Преизбирането на Тръмп би било заплаха за Европа, тъй като финансовата помощ на САЩ за Европа и Украйна ще престане и ние сами трябва да осигурим нужните средства за това.

Не страхувай милата,който и каквото и да е еврогейските глупости ще са си пак същите :-) Аа...и да ми приведете 2,5 милиарда главница дето ми ги дължите на първо време,другите после... :-))))

The great Stupid!

как да му викаме на гея кристин, или кристиян... много кръстоносци срещу Бога се навъдихте, напоследак, които все заплашват, "нАучно" и "демократично", галиба... мож ли се обарна къ лагард, с "пусси"? пусси, тоя скеч ни бе веч представян неколкократно от психопатите, кото мечтаят да живеят на острова на юдея-педофил. трансджендърът лагард иска да ни всели страх от... и не само страх, а и вина, от това, че сме "избрали".... елементарно, цру! елементарно, дс-доносници! елементарно сталинка! елементарно урсула, елементарно меркел - с трите пола! елементарно, сорос и отрепките от сбирщайна в давос. какво ще кажете, че с вас ще свършим по-еди-нич-но! както с "призрака (ВИ) от киев"? лагард, ти виждала ли си се в огледалото? нерма такава тъпа злоба на роба на юдеите! епа нема! _ ------- Бог с нас

В Америка почти всички медии не спират да говорят как ама този път ще дойде края на света ако Тръмп спечели изборите. Този път ако спечели изборите ще остане за постоянно на поста и ще изрита всички мигранти, дори и законните. Нищо че при първият му мадат щеше да е Края на света, не не сега вече ще го бъде. Сега пък и за Европа бил заплаха? Заплаха с какво? Ще влезе в съюз с Русия за да нападне Европа и да си я поделят ли? хахаха Само защото има риск да се остави Европа сама да полага грижи за Украйна!? А Украйна до сега какво постигна с цялата подкрепа? Май Зеленски днес рева как нямали оръжие и едва преживявали. Човека още при поста си заяви как за него Америка ще е първа, а другите да се оправят. Какво лошо има на това? А вярно всички свикнали на големият брат да е до тях за всичко.

съществуването на Кристин Лагард е запаха за Европа

Заплаха за света е да управляват такива като Байдън ,Зеленски .....тази г-жа ....

Ако Тръмб не бе станал президент преди години Путин нямаше да посмее да нападне Украйна. Още преди 2 години го казвах… Тръмп свърши мръсната работа за Путин да отслаби НАТО… Добре е, че най-после това де факто се оповестява! По-добре късно отколкото никога, “когато съвсем се обърне колата”!

ТръмБ? Верно ли? Аре марш в училище ....

Малоумно-закоравяла кремълска мърша

Тая що си вре клюна там, където няма работа? Коя е тя, че да дава акъл на Щатите? Като я гледам да си взима памперси за възрастни и да се оттегли някъде заедно със сенилния Бай Дън - лика-прилика са си. Па да си вземат и Урсула и да не се показват повече.

Тази гарга плаши гаргите.

Надеждата на света е в Тръмп

Да, в света на малоумните…

Мен лично повече ме плаши това нещо на снимката....Какво е?

Коя е тази костенурка, която ще казва кой ще се кандидатира и кой ще бъде избран за президент на САЩ! Я обратно в корубата!

Наистина прилича на костенурка...

Кристин Лагард и заобикалящите я мишки са заплаха за европа! Амерка не може да праща войски на всякъде по света, а европейците да харчат пари само за безсмислени програми, т.е. определени хора да крадът. Европа трябва да инвестира във собствен военен комплекс от една страна да се стимулира производството от друга да може да се защитава при нужда! Цяла европа разчита на САЩ за защита, това не е нормално! САЩ не могат да са навсякъде по света!

Разбирай - за оялите се европейски елити от политици, банкери и чиновници. Пък и такова изказване си е чиста проба намеса във вътрешните работи!

ама тая като я гледам, е крайно време да въведат носенето на хиджаб на обществени места

Вижте я само.... Вижте го само това нагримирано, дърто, сенилно бостанско плашило...

Ммм оранжевия не нагримиран, ама грам, не..

И как точно? Ще спре финансирането на НАТО и всичко ще се реши от самосебеси?

Не е редно да се намесват международни институции в суверенни избори. Демокрацията е като съдебно решение - не следва да се коментира

Да бе то в САЩ няма фашизъм !?

Няма! Фашизма е в Европа и най-вече в Украйна.

И кой дава пари на украинците , САЩ !!!!!!!!!

На кого му пука за фалиралата, фашистка Европа? Тръмп е правилният избор за света.

Помнете ми думата , Тръмп ще го спрат на всяка цена но друг като Де Сантес Например ще стане президент .

Байдън е бита карта, той е стар и немощен. Тръмп го душат по съдебен ред, скоро ще стане още по-напечено. Ще пробутат верен еврейски слуга за президент и битката ще бъде епична. Ще се помни това време в историята. Злото се е разляло по света, един столетен план в момента се разразява с противочовешки цели и Злото е много разлютено, че някой му се противопоставя. Главният секретар на ООН го каза, Макрон се опита и го затъпиха за шията, италианката я смазаха, тя се предаде и сега я награждават за предателсртвото. Но хората започнаха да разбират каква е постановката. В дъното на всичко или по-точно казано най-отгоре са една шепа хааари, наричани евреи, понеже са приели в някакъв истортически момент юдаизма. Те управляват Федералния резерв и военнопромишления комплекс на САЩ. Овладели са и медицината и ще работят и чрез вируси и ваксини, какъвто цикъл вече направиха веднъж и благодарение на продажници като Урсула успяха да умъртвят вече сума народ, но и да спечелят стотици милиарди от това. Те са примитивни. Би трябвало да загубят. Би трябвало хорат ада разберат, че златният телец не е истинският Бог на хората. Че семейството и моралът са водещи за добър живот и че някой посяга на това с мръсни ръце, лишени от човещина и морал. Примитиви. Онази шепа нечовеци.

Да,защото при Тръмп Америка за първи път не води войни по света за да си налага хегемона.Да,защото каза на Европа да си оправят вътрешните проблеми и да си сменят некадърните политици.Да,защото показа на Европа,че не може само да си живее разчитяйки на Русия от енергоизточници и на Америка от нейната армия,а трябва сама да си вземе живота в ръцете.Да,за така наречената "Зелена независимост",че е една голяма лъжа,и това до едно десетилетие ще стане много видимо,че става въпрос за Диктат над народите,а не за "Зелена енергия". По-добре Тръмп,отколкото Левите- Давос старци,мечтаещи за заробване на човека по техен диктат,като така наречения -Мултикултуризъм/човек-полу-машина-полу човек/,отричащи произхода на всяко живо същество от Божия Създател.

Абе Кристин, то Байдън и кукловодите му щото не са опасни. Цяла Украйна ви натрясоха, и икономически Ви поробиха. А ти за Тръмп си се загрижила.

току виж спре войната в европа......

"битката срещу изменението на климата" Хахахахахахахаха

Не е работа на доказано корумпиран европейски чиновник да дава оценка на кандидатите за президент на САЩ

Оооо Боже, и тая СКЛЕРИ се изходи по въпроса. И такива недоразумения ни управляват. Европа е обречена !!!!!!!!!!!

Глобалистката Кристин Лагард беше направила официално изявление преди 2 години,че "пенсионерите живеят много дълго..."

Петродолара гушне ли букета - гушва го и печатницата ...! И войните по Света спират ...

Аз си мислех че баба Яга е само персонаж от приказките...

Т.е. съобщава ни се, че Европа не рпосто е изпаднала в тотална екзистенцална зависимост от Америка, ами даже от един определен тип администрация в Америка?!?!?!?! Чии оставки следва да искаме за това срамно и застрашително положение, до което са ни докарали?

При Тръмп почна пЛандемията, воюваше и в Сирия. Така, че и той е управляван от кукловодите

Стана ли са много безочливи в лъжите си и жалката си пропаганда. Ако изберат Тръмп, той ще се занимае с проблемите на US и всички дето са на хранилка на US, ще увехнат. Освен това и света малко ще си почине от износа на американска демокрация!

Да дойдат на власт консерваторите, начело с Тръмп. Тогава и САЩ ще спечелят и ние ще се отървем от боклуците които управляват.

На пиян хой.

Кукумявката не знае ли какво е демокрация? Шепа крадливи богати задници от Давос ли ще управляват света? И кой им е дал тази безконтролна власт?

+

Тази е нещо като нашето Ленче Поптодорова, само че вместо за кражба на кремчета е осъдена за финансови злоупотреби за 400 милиона евро. На нейно място като шефка на МВФ сложиха Кри-Сталинка Георгиева, завършила "Политикономия на социализЪма" във ВИИ "Карл Марк", хахаха. "Ако си вземем поуки от историята, с което визирам начина, по който той (Тръмп) проведе първите четири години на неговия мандат"... И какво толкова направи Тръмп? Не започна нито една нова война, икономиката на САЩ се стабилизира, безработицата спадна...

Още по-голяма заплаха за Европа е, когато некадърни политици, без образование и квалификации, биват избирани за лидери на централни банки. Вместо да учи монетарната политика понеже не я разбира, това недоразумение коментира политика, при това други международни лидери. Изключително некомпетентно.

Нали не беше редно една държава да се намесва във вътрешните работи и в изборите на друга ? Голям скандал стана когато митрофанова каза че ако можеше би гласувала за Възраждане.Що тогава ЕС се меши на Америка като рекламира радикално левите на бай. Дън.

А-ха, всичките в Европа сте марионетки на дермократите в сащ и ако републиканец доде на власт в сащ ще ви престанат далаверите, а току-виж и започнали съденми дела срещу вас... говедарски подлоги!

Поредната Мисирка на ЕС! Тази не я ли съдиха за мошенничество? И такова изявление не е ли намеса в изборите на САЩ?

Смях , ти ли ще казваш кой да е президент на САЩ, опасност защото всичките глупости който не са икономически изгодни ще бъдат спрени и пак ще излезе от парижкото споразумение за климата

Шило

Фактите- Тръмп не започна нито една война, подготвяше изтеглянето на американците от Афганистан и Ирак. В момента, по времето на Байдън в света има две войни- една в Европа, друга в Близкия изток, както и замразени конфликти в Сирия и Либия, които могат да се "размразят" много бързо. Лагард вместо да се кахъри за изборите в щатите, да вземе да помисли, как да се спре огъня в къщата и в антрето на Европа. Вижда се, че САЩ не желаят това.

Интересно Сороспомиярите ги няма нещо Във форума. Що ли ?

Трябва да ходим и на работа. Само тролетарята сте пофесионалисти тука. :)))

Защото не е добра идея, да плюят срещу Тръмп, утре може да им спре парсата.

Тръмп, Сорос, все тая за тебе, а? :)))))

Добро и Лошо ченге.

Шило

Докога едни и същи политически мумии ще задават дневния ред? Не е ли работа на американците да си избират президент? И, в качеството на каква, тая се изказва? Да не се окаже накрая, че "функционери" от Брюксел се месят в изборите в САЩ?

Обясни ни, защо Путин не е мумия. Заради голите му снимки ли? Или заради обичат на 104% от руснаците?

Шило

Като гледам, при него има виталност, при тези- не! Друго?

Значи, заради голите ми снимки. Молодец! Ако си пратиш палаката ми от спалнята си ще ти го разпиша с маркер.

Щото старец с деменция да е президент не е заплаха за света и Европа...

Ми запалаха е. Точно това казва. Тръмп е запалаха за Европа. Но според мен трябва да го разглеждат като възможност за еманципация на Европа. Германия трябва да има ядрено оръжие.

Заплахата за Европа и света ще намалее рязко, когато кръвожадният Джо Алцхаймерът Байдън - слезе завинаги от политическата сцена

Очеизваден факт е, че по времето на Тръмпона великата държавица с 250 годишната историйка, не започна нито един военен конфликт. Подобри си взаимоотношенията с Русия и друго дуржави, с които по подразбиране се дразнеше, и светът наистина бе едно по-добро място за живеене. Сега еврогейците вият кат' бясна мастия за кожена сопа, щото искат война с Русия. Европа е под огромна заплаха заради политиката на Жо Бидоня и на подобни на Меркел и на Урсула Лайняната и тем подобни изруди. Русия никога не е заплашвала Европа. Европа през последните десетилетия просперираше точно заради евтините енергийни и всички останали ресурси на Русия.

Ако Републиканците внесат искане в конгреса да бъде изслушан шефа на федералният резерв относно това дали твърденията че FED е частна собственост са верни,то това може да доведе и до тяхната победа на изборите. Разобличителя

ФЕД си е частна собственост на водещите еврейски фамилии Ротшилд и Рокфелер.