Кристиан Николов пред съда: Светът ми свърши, щом разбрах, че Милен Цветков е починал

Моето единствено предположение за наркотиците в кръвта ми е, че някой, познат или непознат, си е направил глупава шега с мен, разказва обвиняемият

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ако беше някой друг, нямаше да ти пука, нали така наркоманче?

Добри са му адвокатите, няма спор

надрусан боклук! ако не беше съпорта на мутрата и корумпетата около него, тая отрепка вече щеше да е в затвора!

Ааанннаааааа йапма недей

Ако ти мине номера, някой ми сипа 3 вида наркотици, то нали се сещаш, че от тук нататък няма нито един да носи отговорност за употреба на наркотици, сиреч всички ще се позовават на твоя случай. Съдията много да внимава ;) Иначе не разбрах какво ти е оправданието да шофираш с 100км/ч при ограничение 40! И на мен ще ми причернее като изпраскам някой отзад с над 100км/ч!

Може да завърши НАТФИЗ задочно от затвора с преподавател Ина Лулчева. Боклук! И тя също, че ги защитава!

Мамчето работи при Миньо Стайков , който е спонсор на хунтата на Радев и този ще се отърве с лека присъда.

Три години затвор, от които една условно. Ще се приспаднат и две години. Шансът младежът да влезе в затвора е минимален. На толкова бе осъден в Германия и причинилият смъртта на Шабан Шаулич и на още един човек при сходни условия.

На този грешката в тия му разсъждения за наркотиците е че се е метнал на кола която не може да кара. Няма как млад шофьор да се метне на 3-5 литрово животно и да не нацепи мантинела, дърво или човек.

Мястото ти е затвора! Наркоман, убиец, лъжец....

Добре, де някой ти сипва/слага/ нещо в питието/чая/ или не знам точно къде... и ти нищо не усещаш цяла вечер... и изведнъж като се качиш в колата се отрязваш тотално и за капак ръчната ти скорост нещо не работи и съвсем невинен размазваш и убиваш човек със огромна скорост и без спирачен път... ми не ми се врязват нещо нещата!

Ако не сте виждали бял циганин, ей го на.

А на децата на Милен Цветков е започнал, така ли?!

Няма осъзнаване, разкаяние и съжаление, отрича и омаловажава престъплението. Налице е висок риск от нови правонарушения. Психолозите и психиатрите трябва да го изследват за психопатия.

Този е наркоман, боклук и убиец! Доживот минимум заслужава!

Повярвах ти, че някой нещо там ти е сипал, добавил и т.н. Един свестен и стойностен човек, баща на 2 деца и любим мъж, мил син, вече го няма. Защото ти си се навъртял и си седнал зад волана, лекенце мамино. Най-строгата и сораведлива максимална присъда за теб!

Наркоман да каже, че е той ... сипали му, джипа на майка му, парите също - той нищо не си спомня.

наглец

Няма как и да ускориш и да завиваш оставайки в лентата като ти причернее! Също така няма как "светът ти да свърши" и да драпаш за най-лекото наказание! А версията която се прокарва е за наивниците - да преглътнат поредниото смешно назание - достойно за бананова република...

Ако беше блъснал и убил някой друг, вече случая щеше да е приключен отдавна и да са пратили картичка с извинения на семействата. Въпреки това, предвид коя е жертвата, това още се проточва. Българското законодателство е на много сериозен кръстопът с този случай, и ако някой нещо говори за промяна, това е добър пример за започването и. В противен случай, ако се даде там 1-2-3 години затвор, значи всичко ще си остане същото и е време да се запътим дружно към Терминал 2

Хайде сега, шега било ?!? На 2 метра под земята шега няма!

На този ще му обясня , че наркотиците изчезват най-бързо в слюнката, сълзите, потта. 5 дена. После изчезват в кръвта 30 дена, в ноктите, 12 месеца, в косата ако една жена не си скъсява дългите коси може да стоят там 20 г. Следователите имат много начини да разберат в кой месец и коя година какво е вземал.

Три вида наркотици от пробите,но не бил наркоман. Очевидците от катастрофата казват, че изобщо не е помагал на жертвата, а заедно с аверчетата са бързали да изхвърлят нещо от багажника на колата.Мама е от свитата на Миньо Стайков. Всичко е точно...

Съдия който " повярва" на този ,да се счита за корумпиран и да лежи в затвора заедно с него.

Ами ако в затворя няма подходяща за него среда няма да ходи . Той сега е под домашен арест, а това се смята за затвор. Ти за какъв друг затвор говориш?

Q7 с ръчни скорости, сигурно е поръчково. Това за наркотиците на мама го обяснвай така как някой ти ги е сипал без да знаеш.

Живея в Канада и донякъде съм запознат с правораздаването там. Та ,ако адвокат даде съвет на обвиняем как да лъже пред съда ,за да избегне наказание ,си губи адвокатските права. Тука естествено е на обратно. Затова и сме на това дередже.

20 години на спокойствие за да мисли! В компанията на мама и ония човекоподобни наречени адвокати!

Дано следващия такъв младеж да се стресне от невероятното правосъдие!

На мама доброто дете , То ангелче невинно, как ще го изкарват наркоман , Не няма такова нещо то детето яло копър и от него му причерняло.

Днес българина ще разбере, че проблема не е Гешев, а българския съд. Днес българина ще разбере, че законите важат за Токев, но не важат за мафията на радев! Днес НПО-та няма да се изказват за убийството на един български журналист!

Сега така е посъветван да каже. А след сблъсъка си е бил неадекватен и дрогиран. Но не от другиго който си е направил с него „глупава шега“, а от трези в колата му които бързешком разчистваха субстанциите от задната седалка без да погледнат блъснатата от тях кола. В затвора и то по-дълго от Шефа Такев.

че някой говори истина или лъже? Аз не разпознавам такива неща при хората, един вид далтонист съм в това отношение.

хич не ти пука за милен, ами гледаш да отървеш кожицата. Действително трябва и твоя животец да сърши, живееш вече една подарена година от корупирания съд.

Толкова глупости не бях чел..чудо е че изобщо са го извадили цял из ламарината :/

Кой ми сра в гащите, а?

Ако наистина това е казал, той или адвоката му е много глупав, последния със сигурност е и много нагъл. Първоначалната информация беше, че такива изцепки са правили и на предните сфетофари, още повече беше казал че е пил разни енергийни напитки. А бе изобщо, лъжи и лицемерие.

Е гати лъжеца… по чатове се вижда че се друса яко, само вижте приятелката му, надрусаната на всяка снимка. Искаме максимално наказание!!!!!

работата на съда е да каже дали прокуратурата си е доказала обвинението. Съд не обвинява и не доказва, той отсъжда доказано ли е или не е

Запознай се с публипно изнесените факти, хронологията и ще разбереш. На този брадвата му два пъти на едно място не сече.

Освен че си убиец си и лъжец. Тоя свят може би трябва да изчезне. Няма никакво развитие а само деградация. Отвратена съм от институции и самозабравили се хора.

Това е пропаганда, за да потушат общественото недоволство, като позатихме малко ще го осъдят ма нещо, ще работи, ще се приспадне домашния арест и ще излезе от затвора бързо, бързо.

Спрете с атаката за смяна на главния прокурор ! Оправете законите и съдиите! Подхванете адвокатите !

Гербаджийчето не било наркоманче, някой му напъхал белото през анала, както на Боко му сложили папките и пищака с Дрина на Радев. Светът му свършил... като падна ГЕРБ и стана ясно, че ще лежи мръсния убиец. Няма кой да го покрие сега.

ОЧАКВАМ гнусният наглец, на следващото заседание ДА ЗАЯВИ(подучен от адвокатите), ЧЕ НЯКОЙ, познат или непознат, си е направил глупава шега, като Е ШОФИРАЛ ВМЕСТО НЕГО!

Готвач влезе в затвора много бързо, а богатшчето на мама за убийство стои в къщи 2 години вече. Срамота! За това трябва да се обединим и да протестираме!!!!

И на шеф Андре Токев приятелите се пошегували и му сложили наркотици в супата, ама човека има и чест и достойнство и ще си сърба попарата, а не е отнел човешки живот. А съм сигурен че и пари има и познанства да се измъкне. Решил е да даде пример и също така да избяга от приятелите си които му слагат наркотици в супата.

Иначе е примерен, не близва алкохол и не употребява бело, а смело и безотговорно взема ключовете на чужд фирмен автомобил, предоставен за ползване на майка му.

Аз му повярвах, повярвайте ну и вие. Така по лесно ще преглътнете оправдателната присъда. Този сценарий е писан пряко и косвено от всички участници в цирка. А ако искате правосъдие, имам тъжна новина за вас. СБЪРКАЛИ СТЕ ДЪРЖАВАТА.

Друсалката трябва да лежи 20 години и да е весела булка в катуна.