Кристиан Николов пред съда: Светът ми свърши, щом разбрах, че Милен Цветков е починал

Моето единствено предположение за наркотиците в кръвта ми е, че някой, познат или непознат, си е направил глупава шега с мен, разказва обвиняемият

Обратно в новината

Коментари - Кристиан Николов пред съда: Светът ми свърши, щом разбрах, че Милен Цветков е починал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Марш в затвора, мизерник!

И тоя ланр като Йордан Матев се кани да излезе сух от водата. Браво, умни адвокати, особено за пред супер либералния български съд към дечицата на богатите. На тях все някой друг им е на*кал гащите. Свършил му света, брех, шъ зема да са трогна. Карат ни да забравим, че всъщност, става дума за убийството на Милен Цветков, а не за света от дрога, празни телесни удоволствия, презадоволяване на капризите, глезотиите и осигуряването на безкрайни забавни и празни преживявания на мамин глезльо. Алоу, убил си човек! И си наркоман! Ще убиеш и други! Отговаряй!

Винаги карал със съобразена скорост ?! Проследявал съм миговете на катастрофата поне 5 пъти и не видях нито един път да "чукне" на педала за стоп спирачките, а скоростта беше не по-малко от 100 км./ч. и то на червен светофар, пресичайки кръстовище И ДВИЖЕЙКИ СЕ В ЛЕНТАТА ЗА ДВИЖЕНИЕ, В КОЯТО Е ЧАКАЛ НА СТОП МИЛЕН ЦВЕТКОВ (R.I.P.). Имам чувството, че едва ли не всичко това беше УМИШЛЕНО !!! Вечерта Милен е имал по ТВ разобличаващ материал с коментари срещу Б.Борисов !!! Всички други фантасмагории с , че му донел от колата вода, правил му дишане уста в уста са АБСОЛЮТНИ ИЗМИШЛЬОТИНИ !!! Конкретно за деня на катастрофата, Николов разказа, че не е имал дискомфорт и не се е чувствал замаян и негоден да управлява автомобил.? След това му е причерняло - "не възприемах нормално какво се случва наоколо, всичко беше в просъница, може би някой нещо извика, но не мога да кажа, че го възприех, може да съм направил опит да натисна спирачката". НИКАКВА СПИРАЧКА НЕ Е НАТИСКАЛ, ЗАБОДЕ СЕ КАТО ПИРОН В КИСЕЛО МЛЯКО !! След това помни само силен удар и че е изпитал голям страх за живота си и този на спътниците му. МОЕТО МНЕНИЕ И ЖЕЛАНИЕ Е: ДОЖИВОТЕН ПАНДИЗ БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ, В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ СЪДИИТЕ И ПРОКУРОРА ЩЕ ТРЯБВА ДА СИ ПОНЕСАТ НАКАЗАНИЕТО С ЛИШАВАНЕ ОТ ПРАВО НА РАБОТА В СЪДЕБНАТА С-МА !!!

Този лумпен трябва да му дадът допълнителни години затвор за плитките лъжи които е нсъчинил с адвоката си.Безсрамник долен.Допълнителни 5 години отгоре за манипулуране на истината!

Боже,какви лъжи ,а човека си замина ,заради този наркоман! Наркотици,ама пил чай,пък припаднал. Глупости,глупости!

А така Кристианчо, само така моето момче, малко остана и си пак на свобода да харчиме паричките на майкати, ах каква паста съм ти забъркал ама първо по няколко магистрали и излитаме към рая, никакви коли повече. Само Бело. Айде чакаме те с нетърпение.

има право на мнение и последна дума. въпроса е колко?

Някой взе тялото му назаем в онзи ден...

За кокошка няма прошка! За милиони -няма закони има адвокати и адвокатски колегии

Голям фантаз има това момче! След две години какво ли още "ще си спомни" възможно е и дишане уста в уста да е правил. Гнусно е. Направил си каквото направил, имай достойнството да кажеш сгреших и да си понесеш срока. Работата на Кристиан заприлича на работата на Йоан. Пък може и някой друг да е блъснал Милен Цветков, а Кристиан от уплах се е блъснал в спирката идвайки от насрещното

Жалко за Милен Цветков. Трагедия е, че си отиде не навреме. Другото дето дърдори това нищожество и мастития адвокат е пародия, дано не стане резултата от процеса поредната трагедия.

се навършват ДВЕ ГОДИНИ от убийството на М . Цветков , та тоя убиец за това време трябваше вече няколко ката затворнически дрехи да е износил , а той смешника говори врели не кипели ... Това не е държава а кочина , тъжно но е самата истина .

Това си беше чисто поръчково убийство. “Причерняло му” :)))) как докато му е било черно пред очите със 100 км/час успя да уцели тесния коридор между спрелите в лявата лента няколко коли и тротоара, за да стигне до Милен Цветков? Няма как да му е било чак толкова черно. Успокоителната паста, която е ползвал е напълно разбираема. Имал е работа да върши и е трябвало да бъде максимално спокоен. Милен плати за гражданската си смелост и журналистическа етика с живота си. Поклон!

Това гадно копеле трябва да полуци максимална присъда

На отрепката отнела живот на Великден: Бел ден да не видите вие и семействата Ви. Да ви се връща по 100 Какво виждате на шибаната камера утайки ? Тезата Ви не може да издържи в ТВУ

Да го питат като е вързан за детектора да видим тъй ли е или не...

Изприказва всякакви небивалици само и само да отърве затвора!

Тия от прокуратурата просто трябва да докажат, че се е дрогирал съзнателно поне веднъж. Ако не могат как да очакват съда да го осъди като наистина не може да се изключи че някой си е направил шега която е довела до припадането.

рърдъ

Въпросният чай за който говори Кристиянчо, с медицинска марихуна, се казва 'чайче със CBD. Ако го е купил легално е с премахнато съдържание на активните вещества, причиняващи наркотично действие THC. Няма как от такова чайче да се надруса до степен да не знае къде се намира, химически и физиологически е невъзможно . След такова чайче ляга и заспива кротко ,ако изпие 3 литра от него примерно, все едно е думнал два три блистера валериан. Може да си набави и чайче без премахнато THC, но в България употребата му не е законна , нито уреголирана за медицински нужди, така , че би трябвало да се приравни на това да си е купил трева от дилър., щото внасянето и търговията на такива продукти на територията на ЕС е забранено и се счита за контрабанда с упойващи вещества. В държавите където е разрешено ползването на медицинска марихуана дават рецепти. Къде е рецептата на Кристиянчо да ползва чай с високо съдържание на THC?

повервАх му - 30 годинки да получи поне с 1ви шанс за помилване след 25 - ще има достатъчно време да мисли...и книга може да напише

Пълни фантасмагории на наркоманчето, адвокатите му са го подучили да каже тези глупости.

Щом лъже - максимална присъда!

Камерите май друго бяха снимали...

Този ни лови съвсем за абдали. Някой му сипал наркотик, без той да знае. Добре, бе шапшал, някой ти сипал, не си разбрал - случва се. А така да ти направи впечатление, че не си в ред и нещо ти се случва? Или това ти е нормалното състояние и ти не правиш разлика? Ако бях аз - директно те осъждам на смърт за предмишлено убийство и изобщо не ме брига колко си млад и колко животът е пред теб. Милен Цветков беше НЕЩО и ДАВАШЕ на хората нещо. Ти си НИЩО, при това вредно нищо и подлежиш на унищожение. Жалко, че с нашата съдебна система, ако не ти се размине с условно, ще те осъдят на 2 години и ще лежиш една за добро поведение. МРЪСНА ТВАР!

Този заслужава ролята на Хамлет в затворническия театър. Каква проза, какво чувство струи от казаните думи. Бах аз тая паста за зъби. Бах и притеснителния младеж - хич не се притеснява да вземе на майка си служебното возило без позволение, иначе. Определено съм скептик. Западните ценности са такива - щом пияната свиня, убила Шабан Шаулич в Германия го осъдиха на три години и половина ефективно за същото, не вярвам и тоя да му дадат повече. Ще му дадат 5, ще лежи още година и половина и ще си ходи в къщи при мама, но "поправен", а мама е олекнала с шестцифрена сума където трябва. Пълно леке. А починалия - него кучета го яли!

Ръчните скорости на това Q7 са воновни!!!!

Не ги правят, като едно време ей!

им трябваше, за да измислят как да го измъкнат за платеното/нареденото убийство и за ”студента” повече от една година да си научи репликите хубаво + сигурно половин година ги е тренирал за да почнат да звучат правдоподобно!

Ама нали беше чай?!Сега измислици някой го дрогирал без да знае!Причиняване смърт по непредпазливост - 3 год условно и 1 год без книжка.....ако се приеме че не е взимал наркотици.Добре че не го пуснаха щеше да духне.

Даа, И го е качил в колата с приятели Пък го е накарал да кара...

Чай е, Ама с трева

Ко стана с онуй леке малкия мозък от на Лъчо мозъка от ГЕРБ.? То защо избяга от местопрестъплението и оная пачавра наркоманка също . И тях ли кучето ги е дрогирало или котката на комшията ???

Е,на това му се казва наглост и безочие! Ако и този случай остане ,като приказка за принцове, най добре ще е да отидем на площада ,но не с яйца и домати,а с лопати и то не за отмъщение, а за да ги изринем до последния лъжец, включително и чистачите от парламента и президента, всичко на вън ,само лъжи и измами….

Имали съдия който да се върже на тези глупости? Ако има, ведага всякакви проверки и наказание.

Просто адвокатите така добре са го научили какво да повтаря, че да могат да го измъкнат. Сега адвокатите ще пуснат и няколко коментара тук и там, после ще накарат някой да пусне някоя статийка и този ще е на свобода с условна присъда и ще изчезне я в Дубай, я другаде. Жалко за Милен.

Щом светьт е свьршил за него, както твьрди, да иска максимална присьда от сьда.

Всичко е инсценирано от Щит, Николов е важен в инициативата Отмъстителите, а Цветков е бил шпионин на Танос. А един мърмот завива станиола в шоколад. Това не съм аз когато съм гладен.

Свършила му е дрогата, Пуснала го е и света му е свършил. Сега го очаква едно ново начало в един по различен свят, на реалността

Момчето е невинна жертва на обсотятелствата - Дали да му наркотици без да разбере - Пил е алкохол без да разбере - Мил си е зъбите с индийски коноп Всичко това е много лошо стечене на обсотоятеслтвата. На всеки може де се случи :)!?

Убития е убит не може да го върнат. А сег а как да провалят бъдещето на есно младо интелигентно момче от цвета на мацията. Трябва да му се даде втори шанс щпто е казал че съжелява и без да иска!? Калто се казва на всеки може да се случи?!?

Милен бебе изрод! Отдавна си го търсеше , но този смърт е случайна!

Пишман студента добре е наизустил тирадите които са му написали адвокатчетата. Ама колко трябва да са тъпи слушателите и читателите на тия приказки от 1001 нощ за да му повярват че уж не помирисвал наркотици само с медици ски цели и някой му бил сипал нещо в питието!?! Още малко и щв ни убеси че земятс е плоска! Тов леке се е друсало напълно съзнателно и още по съзнателно е шофирало като безсмъртен джигит с голямата джипка. И след катп умишлено блъскаи убива Милен се чуди да обяснява кал като майла Тереза е скочил да помага на жертвата?!? Айде журналята да напишат нещо и за приятелката му наркоманка която от алкохол и наркотици си е изпържила мозъка - чукте само каква музила слуша и мпже да полудеете :) Да му дават 25 години ефективно и това да служи като назидание за другите дрогирани келеши и мамини синчета с джипко!

И мен са ме били като малък насила да ям кюфтета.

Дете на бившо комунисти, а сега с аи на власт. Ясен е изходът.

Има ли тарифа в НЕГ за такива наркоманчета и деца на богаташи? Журналистическо разследване? Или е политнекоректно?

Но не си я спомням. Синът ми 90- ти набор, като кандидатстваше за НЕГ, щото не обичам връзките, вечерта преди изпита ми съобщиха темата по л-ра направо насила. На промоция, приятелки, за без пари. Техните ги приеха където се бяха уредили. А ние гордо за където остана място.

НЕГ - 91 Немска езикова гимназия в София. Има тарифа за да те спуснат отгоре, но питайте Кастрева и Катранджиева колко е, за наши хора може да е безплатно

Колко трогателно….пуснете момчето, то е добро ,ще учи, ще слуша,но другите са виновни, той….иначе….е, какво е виновен,че е наш човек,родители с пари! До тук с шегата, този боклук трябва да бъде подобаващо наказан, а не да се прави на жертва! До като има наши и ваши, така ще е …сигурно е невинен, все пак други са му дали да пие ! Затова ли изроди такива ,мотаехме делото две години….срам и позор…защо обаче Европа мълчи, по добре да ни изпрати и прокурори и съдии поне за десет години,иначе тези говеда с пари винаги ще са над закона!

плача в тоалетната и ми се размаза даже грима след тая история която прочетох...

Малко, невинно същество. Не е като онзи Токев, да изгние в затвора дано.

Сега разбирам, защо в съда не се приемат записи от улични камери. Оказва се, че те всички са манипулирани и показват точно обратното на това, което твърди обвиняемият. Да наркотиците и алкохола неговите приятели са му ги слагали на шега. Пастата за зъби и тя с наркотици. Горкият младеж, явно всички го мразят и му слагат наркотици и алкохол без да знае. За големи балъци ни взима.

Но тук си имаше и свидетели, които по чудо оцеляха

Мисля че на всички ни е ясно че тази история е съшита с бели конци. Момчето лъже най-безсрамно, иска да се измъкне бензаказано от деянието си.

Ай айй, какво ангелче бил Коки бре!!!А пък вие убиец му викате, в затвора ще го вкарвате.Ма той нищичко не направир нарочно,прилошало му....не помни, сънувал....и те така ако може уважаемия съд да го помилва.

Демек като изтрезня от наркотиците и разбра, че този път се е оакал хууубаво. Никога не е късно да си научиш урока момче.

На тебе светът ти е свършил още когато си почнал да се друсаш с по три-четири наркотика Късно е за разкаяние убил си най светлия и весел човек на света един от най-достойните журналисти на България а ти си едно мръсно келеме

Не говори така, Може майка му да те чуе Неприятбости

преди да разкаже тези халюцинации и измишльотини в съда? Доживотен затвор, убиецо!

бах ти наглото лъжливо копеле мръсно нагло боклук излишен на никого не нужен

ти каже адвоката... тва разправяш пред съда...

Че е боклук, да, но е нужен на семейството си, както и загиналия Милен