Кристиан Николов остава в килия, разнася баките с храна в Софийския затвор

Софийският градски съд отложи делото за 1 септември поради смърт на един от експертите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига е разнасял баките ! кога ще бере и дегустира крадтавиците ?

Разбира се че е изключително момче. Успя да убие само един човек при положение че шанса му да убие поне 5-6 човека на пешеходната пътека се измерваше в 1 секунда

Да мие кенефите!!! На мама детето няма да илзезе колкото и да плаща!!!

Отсега го гласят да го пуснат възможно най-рано. Това с разнасянето на храна е очевиден пиниз, да мине после като "добро поведение". Това леке ще гледат да му дадат минимална присъда и минимален престой в затвора, помнете ми думата. Единственото, което пречи към момента е - че уби известен човек и все още това предизвиква високо обществено внимание към случая. Но след година, 2, 3 - като се позабрави случая - рязко ще му намалят присъдата или дори направо ще го освободят.

Би трябвало да мие кенефите.

Щом е "изключително момче" да остане там за по дълго!

Това копеле трябвше да сме го обесили отдавна. Вместо това корумпирани прокурори ще се опитат да го спасяват като протакат делото.

Май ще е по полезен за обществото, ако си седи в затвора.

Този случай е показателен за цялата ни държава . Как функционира, разследва и правораздава . Резултата накрая ще покаже има ли изобщо надежда или поредното прокурорско споразумение ( плащане под масата!)

Колкото повече плаща мама, толкова по-изключителен ще става. Дори любимец на съдиите

браво, нека да разнася и баките с пресни лайна.

Може да стане супервайзер в кухнята. Но по вероятно да бъде момиче на повикване в спалните

да питам защо тоя го квалифицират умишлено убийство а ренгенолога дето гони няклакъв и го уби в гръб -не? защо зорова уби 1 и инвалид друг не? защо опиц не? защо прокурорския син убил 2ма на тротоара не? защо маричков не?

Виж какво значи евентуален умисъл. Не се е опитал да спре, съзнавал е какво може да се случи, но не е направил нищо, за да го избегне = умисъл. За капак е бил друсан, а лъжеше до последно, че не бил друсалка. И за още капак спътниците в колата тотално се оплетоха в лъжесвидетелството.

спътниците не с а определящи за квалификация на деянието и калтака милен е бил друсан застрахователя отказва да плати...та курвите му дето не ги чувал 5 г спретнаха смс просия за пари з а детенцата едното на 26г? смятам че нарочно е така защото лесно ще се докаже ,че няма явен Умисъл и наказанието пада..най много 2 г условно... сега тече пазара за подкупите

roskataS

Ами питай де, но не тук, а там., където трябва, питай си друже и не мрънкай, а питай онези,от които зависи!

Между другото, исккам да попитам, как решихме, че Кристиян е убиец? Нали знаете, че има разлика между това просто да наруши правило на пътя и да си убил някого? Защо ще вкарват в затвора някого, който просто е карал със 100, там където е можело само с 50? Ами то значи половината които сме тук трябва да виснем ан въжето така ли? С какво например, някой от вас е залсужил повече да живее от Крис, след като е карал със 100, при ограничение 50, а пред него просто не е имало кола с Милен Цветков, а?

при дилъра и ще се успокоиш...

Изключително прост и абсурден коментар. А с какво този индивид, след като доказано е бил дрогиран трябва да заслужи като вид наказание, след като убива с действията си на пътя един случаен човек, който в случая за нещастие е бил Милен Цветков? И с какво допринася един зрял и млад индивид на 22 години, да седне дрогиран с около 6 вида наркотични субстанции КАТО Е НАЯСНО ЧЕ Е "ПОДСЪДНО И ОПАСНО ДА ШОФИРА ЧОВЕК ПОД ВЛИЯНИЕ НА ДРОГА И АЛКОХОЛ", И С КАКВО ТОЗИ ЧОВЕК ЩЕ ДАДЕ ПРИМЕР НА ОСТАНАЛИТЕ, КОИТО СИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА СЕДНАТ ДРОГИРАНИ И ПИЯНИ ЗАД ВОЛАНА, АКО НЕ БЪДЕ ОСЪДЕН С НАЙ-СУРОВАТА МЯРКА? Даваш ли си сметка какво въобще написа с тези несериозни изказвания???

Тук не става въпрос само за каране с превишена скорост. Да, превишавал съм скорост, но не съм карал със 100 км в зона за 50. Където е 50 км/ч ограничението обикновено е градска обстановка. Да караш със 100 в градска обстановка, навлизайки в кръстовище, е нещо съвсем различно от това, което описваш. А да не говорим за карането докато си дрогиран..... Това също не съм правил и няма никога да направя.

Щото, ТЪПАКО с това ен ис УБИЛ човек. Дрогиран до козирката.

Ти си нещастник

Да го "уважават" всеки ден! Па и по няколко пъти!

Той ако е изключително момче, аз дето не съм убил никого, трябва да съм някакъв бог.

Изключителен е , да! Питайте роднините и децата на Милен Цветков колко е изключителен. Питайте ги, и тея от ръководството на затвора ги питахте..вземете шефчето и го закарайте при жената на Милен Цветков и го питайте как е ?

коя жена се пак ?а самият миленчо е бил дрогиран също

пак го е уредила като ‘изключителен’.

Коя е тя?

"Защитата поиска по-лека мярка за Николов, защото е в ареста твърде дълго време - година и два месеца". Ми Милен Цветков също от година и два месеца е затворен. В ковчег. Но за него дълго ли е, кратко ли е няма значение! А и той няма как да си поиска да бъде освободен от ковчега. "Изключителното" наркоманче обаче не пропуска да квичи как иска на свобода. Защото не поема отговорността за свършенто от него. Разнасял баките колкото е помагал на милен след като го уби!! не вярвам на еднасричка изречена от товя самозабравило се говедо-плод на корумпирана продажна дребна женица изкарала лесни, но за сметка на това мноооого пари. не вярвам и на продажния му адвокат (който за 5 лв може да оправдае убиеца и на собствената си майка или дете, безнравен, безскрупулен долен индивид)!

Изключително е да, изключително рядък тип наркоман, убиец!

Как искам да го оправдаят и корумпираните журналя да скочат.

Ами условна ще е, щото нали е изключително момче.

Те Теодор Петков оправдаха та този ли?