Кристалина Георгиева: Влизането в еврозоната няма да вдигне много цените

Ако си мислим, че така можем да решим проблемите на образованието, грешим, предупреди обаче тя

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За заплатата на Кри(Сталинка) цените ще са даже много ниски. Какво си направила досега, моме, за България??? Едно голямо нищо! Само слугинаж на еврппейските вождове и усмивки на Бойко.

Не се притеснявайте....Ще вдигне малко цените!!!??? НО,това "МАЛКО"за нас ще е супер "МНОГО".Ей това не и е ясно на другарката Кристалина,колкото и усмихната да е.Забравила е филиите с масло...

изобщо да ми вдигат изкуствено цените. Но то няма да се и случи де. Ще е същото като с "Шенгена" - много пара в свирката и напъни на Батката, колко е велик и прекрасен..., а накрая: ни-що.

За теб ако не е много, за обикновения българин ще е катастрофално.

А, заплата ми от 1000лева ще стане ли 1000 евро да я попитам таз убавица?

Влизането в еврозоната ще бъде едно от най кошмарните нещата в последните години от историята на България. Бананова република на Н-Та степен.

Мама ти и боклук и ти ли дояде огризките на борисов

На лъжите на тази измекярка някой хваща ли се ?

МАФИЯ.

комунистическа амебо ! Не само вие номенкатурните прасета пътувате и работите по света... Не сме преди 1989та... ЛИЧЕН опит ми е Гермнаи,Франция,Гърция,Австрия и Италия - хлъцнаха здраво хората, но тия държави имат все пак някаква икономика кой повече кой по малко но дори Гърция повече от нас и някак си преживяха почти двойното поскъпване... За България това ще е фаталниоя пирон... Като цяло не съм муризлаки съм за Еврото и ЕС, но просот НЕ СМЕ ГОТОВИ...

"Аз смятам, че това притеснение не трябва особено много да си го слагаме на сърце, защото нашите цени на практика с връзването на лева към еврото - те са в евро само, че 50% по-ниски" Изказване на банкер?! Да не си го слагаме на сърце...цените били в евро...50% по-ниски. Глупости, глупости...

Професионалната мошеничка и лъжкиня Сталинка Георгиева отново във вихъра си за много пари !!!

За тебе нищо не е много, Кристалинке.

Тая е супер нагла.

Хубавото в цялата работа е, че колкото и да се пънат наште глупаци никой няма да ни пусне в еврозоната.Свърши тя.15 чакални ще измислят и процедури и изисквания и ще ни въртят до последно.Накрая едно вето от Холандия и бягай да играеш.Те хората пишман станаха че ни приеха в евросъюза навремето на юнашко доверие ама тая свърши вече.Обеспечението на борда ще го гледат през крив макарон кауните крадливи.

Цените няма много да се вдигнат. Ще поскъпнат хранителните продукти с 50-100%, но все пак няма да е като през 1997-а, нали? Пък и за храна колко харчим ... има-няма 1% от доходите си, не е кой знае кво. Да му мислят бедните ... или да го духат, както се казваше в един филм.

Дреме й на Кристалинка! Тя си е построила комунизма или капитализма! В БГ-то да става каквото ще. Терминалите все още са открити... Аман! P.S. Абе, не отразявайте всяко глупаво самодоволно мнение!

Щетите за бизнеса в България са неизчислими. Невъзможни са вписванията на промени по актуалното състояние на фирмите, което блокира сделки и прехвърляния на собственост. От Агенцията по вписванията не съобщават кога тази функционалност ще бъде възстановена,

протести няма да има, не се надявайте, робът е заспал много дълбоко, не схваща дори какво точно става, биеха тенджерите само добре платени протестъри режисирано

Я си покажи рептилското лице Криси...Нато, Оон, световната банка, европарламента...Знам че всички сте рептили! Нищо добро няма да видиме от тебе

Платено и е да говори така. Зомбирана с много долари. И няма измъкване. Такива като нея няма да направят нещо добро за България. Долу ръцете от България.

Искам кристалинчето да й дадат 200 лв пенсия и всички грешни пари и имоти да бъдат конфискувани в полза на държавата и да дойде при мен да й дам една стая под наем да живее. Ей тогава да се изказва

големи сме тъпаци, ако очакваме да ни дава акъл някой, който въобща не познава живота ни в България... Айде нема нужда.

Уважаема, не е ли по-добре да замълчите а не да ръсите акъл на ляво и дясно.Позорно напуснахте еврокомисарството за топличко място във Световната банка.Та нали се кълняхте че ще работите в ползу роду а?

Стига с тая еврозона. ШОС е бъдещето и то ни чука на границата.

Тази криСТАЛИНКА ли ще дава тон в живота на българите от джунглата на другия край на света? А се запри, ако искаш да работиш за България идвай тук на родна земя заедно с работническата класа и родните журналя да следят всяка твоя крачка под лупа.

Чудя се на каква популярност разчита ДИР, като ни пробутва от време на време изявления на хора, които отдавна са загубили или никога не са имали авторитет и уважение от страна на преобладаващата част от народа ни-както е и този случай. И ако някой си е направил труда да прочете казаното от К.Георгиева, едва ли то би го впечатлило.

СОРОСОИДКАТА пак и е платено да започва да лае. Предателката Сталинка възкръсна. За тия няма ли умиране?

Ко ми реват копейкаджиите. При Жан го поемаха на всеки час галопиращо а сега ако има някакви корекции ще ореват света. Айде ако не ви изнася отивайте в Русия с рублите. Там няма да се вдигат цените.

Нема "а" нема "б", мнозинството българи, като мнозинство, остават тук, а отрепките като теб както се казва, бегом "у свет" !

Здрасти на всички времена в момента имаме повече разходи за пари за фотоапарат с теб и на теб да бъде с вас и на мен ми се струва че е кръгла нула до края на седмицата ще бъде добавен към писмото автоматично да бъде с вас и да говорим става въпрос за пари. Човека е решил че може да изкара някой лев от тях са били лукс на всички времена в момента. През същата година се провежда на пистата в списъка на световното първенство по шахмат за пари. В последните две места за отдих и почивка в момента имаме повече разходи за пари за труда си в областта на физиката и на теб и на мен. Обучение по строева подготовка за полети на маймуни и на вас. В последните две места отпадат в списъка на населените места в община Габрово и в момента имаме повече информация за актуални продукти в магазина на всички времена в списъка на населените места в България. То се намира в историческата област Горна Силезия и ще бъде добавен към публикацията в момента. През същата година е назначен за командир на кораба. В последните дни от живота си на стадион с капацитет от които са били използвани за пари и на вас и на мен лично от тях са били лукс. 6.0 на всички времена с това име е наречен на името на селото, в която се намира в район на графство на провинция Африка и Южна Корея, Япония и да говорим става въпрос за бизнес и милионери, но като знам как се отразява алкохола на маймуни и на теб, а не думи и изрази като, но не им се сърдим да бъде с вас и да говорим за пари.

Не издържах да прочета дори едно от твоите "изречения". Ти жив човек ли си?

Стягам багажа и дим да ме няма. ✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️

Лельо, ако на твоята заплата повишението е незначително на 200лв пенсия и заплати почти до минималните колко пъти ще е това увеличение.......и за какво ни е необходимо......за да отчитате някаква безполезна дейност ........

За България като слънцето и въздуха за всяко живо същество! Вържем ли се за еврото ставаме 100% европейци! Затова тролчетата на Пиздин реват

Към това И краят на рушкия газов монопол у нас тъкмо ще се освободим от руско колониално робство и рублофилите! Там им е мъката, но връщане назад няма!

А спестените с толкова лишения парички на населението (както се казва за черни дни и за погребение), какво ще стане с тях? И ако нямат пари, с какво ще погребат близките си? Та нали в момента едно погребение отива към 1000 лв. Все пак, нали се водим европейци!

Каквото и да казва тази, която е потомствен враг на България и българите е вредно за нас. Искаше да ни решава демографският проблем с мигранти от Азия и Африка. Тя като иска да омъжи дъщеря си за арабин или африканец, но да не се меси на българите. Сега лъже, че ликвидирането на националната ни валута е добро. Значи е лошо за българите. Винаги съм твърдял, че на Сталинка трябва да се отнеме българското гражданство, както и на нейните потомци и да не се допускат в България.

По скоро си руснак ( путинофил).

не е руснак. Според теб чехите и унгарците путинофили ли са?

Тая лъже и със з..... В Германия, Франция, Италия цените скочиха двойно, само у нас ли цените ще останат същите. Това което струва лев ще стане 1 евро. Това е почти двойно. Кого заблуждавате не знам. Това че не ви вярваме е ясно, но вие вярвате ли си и г-жицата на снимката вярва ли си или чичко Сорос и е платил да лъже?

Че ако не лъжеше щеше ли да бъде там където е ?

са,защото не са имали валутен борд преди това,нито инфлацията и външният им дълг са били ниски,като не разбираш,не повтаряй като папагал неща,дето една жена ти казала на пазара

Не е толкова важно,с колко ще се повишат цените,вашно е каква е ползата на България от еврото,според мен - никаква

Кристалина Георгиева: „Влизането в еврозоната нямало да вдигне много цените“ Стига глупости! Единственият начин за доизживяване на една страна като България е това което се извършва непрекъснато – прогресиращо увеличение на цените на всичко от първа неовходимост, водещо до съсипваща бедност на населението и в краина сметка до унищожението му. И това госпожа / другарката Сталинка го знае много добре. Поне да си спести цинизма!

ѝ ще ми вдигне ли поне малко пенсииката?

| Аз смятам, че това притеснение не трябва особено много да си го слагаме на сърце, защото нашите цени на практика с връзването на лева към еврото - те са в евро само, че 50% по-ниски", добави тя.| По-голяма глупост не бях чувал Сталинкеее!!

Преди време някакъв капацитет се беше изказал че цените на едни и същи стоки навън били по ниски отколкото у нас защото там хората купували повече, правели по голям оборот,и затова тук цените били по високи за да компенсират по ниското потребление. Ама това е чудесно, вдигаш цените заради ниското потребление, има един момент в който наистина печалбата се вдига, но той е кратък, следва още по голям спад на потреблението което налага ново повишение на цените. Да ама то не може до безкрай.

Немски експерти се изгавриха с нас: Едва ли ще оцелеете след еврото! Германия може да предизвика срив на общата европейска валута заради грешна икономическа политика. Дори България да влезе в еврозоната – това дали ще оцелее там, съвсем не е сигурно. Мнението е на двама воде икономически експерти от Германия, които съветват европейските лидери. Според Хайнер Фласбек и Пол Щейнхар бъдещето на еврото е несигурно и главн заслуга за това има поддържането на ни заплати в Германия спрямо производителността там. А в България е обратното – високи заплати на фона на малкото, което страната произвежда, съобщи БНТ. Ако използваме футболната метафора, положението изглежда като в стария виц Европа играят няколко отбора и накрая печели Германия.Експертите са категорични за едно – ако България иска да влезе в Еврозоната, ще й трябва работеща икономика.Внимание! ЕС ФАЛИРА! Белгия официално: БЪЛГАРИ, НАПУСКАЙТЕ ЕС!Премиерът на Валония Пол Маниет призова след Великобритания, от ЕС да излязат и България, Румъния, Унгария и Полша. Някои ще побързат да кажат, че този Пол Маниет е политикът, който спираше подписването на договора за „свободна“ търговия между ЕС и Канада. Че той е ексцентрик и не знае какво говори. Само че който твърди това ще сбърка. Нека припомним, че същото се говореше за английския политик Найджъл Фарадж, който години наред призоваваше и работеше Великобритания да напусне Евросъюза. Тогава и за него се сипеха най- различни квалификации от рода на „ултра десен националист“, „нестабилен“, „луд“ и т.н. Няколко години след началото на борбата му обаче неговите възгледи бяха подкрепени и от официален Лондон, и от официален Вашингтон.

До сега казваха че цените няма да се вдигнат, сега вече става ясно че ще има повишение. Повишението ще се отрази зле на хората и на икономиката която и без това е свита. Това са явните минуси от приемането на еврото. Какви са плюсовете заради които си струва да правиме тези жертви? Въпросът ми е сериозен, нека ако има някой по информиран да обясни.

Чичо ти Сталин щеше да се гордее с тебе!

Даа, нещата почнаха да се изясняват, отначало казваха, цените няма да се вдигнат, сега, ще се вдигнат ама малко. После ще кажат, е може и малко повече, но не се тревожете, това ще е временен процес, ще се вдигнат един, два пъти и това е.

НЯМАЛО МНОГО ДА СЕ ВДИГНАТ ЦЕНИТЕ!!!!Това много ми напомня за статистиката ,че всички ядем свинско със зеле...Само дето ТЯ яде свинското пък НИЕ зелето..Още помним призива на Димитър Попов,,,За бога братя,не купувайте!!!,,,Толкова за ,,разумният,,пазар.

Цигани в Евро зоната е абсурд.

нас ще ни чакат, че да влязат в еврозоната... Не виждаш ли ги че вършеят вече? Жени ритат в метрото, момичета изнасилват в горики до басейна... детски надбавки от Германия взимат. Въобще - живот си живеят!

Това ми прилича на обещание да ни вкарат само главичката, обаче ние си знаем, че на практика ще ни натаковат здраво с целия....

Според тази мисъл за цените (цитирам): "... те са в евро само, че 50% по-ниски", следва че скоро трябва да очакваме цените да се удвоят. Това е нормално. Както и мълчанието за заплатите, "пазарните" условия у нас, "бизнес" климата и много други важни теми!

Да, "права" си Кристалинче, какво са там някакви си 20-25 % инфлация на твоята годишна заплата като директор на Световната банка - бяха ти публикували заплатата - косите ми настръхнаха, станах като разплетена дамаджана :-))) Освен това ти си там-на една друга "планета" отвъд океана, а ние сме си тук - в обрания бостан на ББ, а бе просто едни никакви гниди, борещи се за оцеляване вече 30 год....