Кристалина Георгиева: Плавното нарастване на лихвите е неизбежно

България изглеждала много добре от гледна точка на растеж и стабилността на икономиката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България матряла не се счита за капитал.

Кой държи по 51 % от капитала на тези две паразитни лихварски структури?

Тъй де, ще се увеличи лихвата, а ми и те са хора, и те трябва да залебят! А САЩ, при пози дефицит дето имат, пари ли са печатали, хахахахаха????

Аман от еничери! И тази мърша отново се появи! Дано Господ си знае и свърши рабаотата, както трябва!

Oт МВФ и СБ по-големи уроди няма в световен мащаб!!! А най-тъжното е че Сталинка е там и уж ни симпатизира,а в същия момент реже вече от кокала...по препоръка на световната банка вдигнахме де що данъци,такси,винетки,ток,вода...остави ни на мира бе :((( а ББ с неговите заеми за милиарди просто как да го коментирам без да ме цензурират :((

При почти нулева лихва по депозити, както и по разплащателни сметки и при двойно и тройно увеличени такси за обслужване (за последните 10-15 години), за какво покачване на лихвите се говори изобщо? Моето мнение е, че банките трябва да си поемат търговския риск сами, както и гражданите. Да се премахнат всякакви гаранции и фондове и да се остави всичко на пазара. Също така като се отпуска кредит банката сама да си прави сметката и проучванията, а не после с косвени такси да си обслужва лошите кредити (образно казано).

Нашата Сталинка каза това което вече знаем. Финансовата система работи като помпичка - ниски лихви - балъците се "нагълтват" с дългове - високи лихви - на балъците им смъкват седем кожи от гърба. Хитра схема, в двайстия век е играна 5-6 пъти. Ама балъците са си балъци, от нищо не се учат. Изводите са по интересни: - Тези с дълговете ще имат проблеми. Ми ние къде сме? Нали и ние глътнахме 16 милиарда за последните "тиквени" години. - Работните места за ниско квалифицирани намалявали. Но се увеличавали тези за високо квалифицирани. Ми ние къде сме? Мамата разкатахме на школото, студентите първокурсници трябва тепърва да се ограмотяват. И тук в нашия " К.Р в Г.ЗА" - Били сме много добре?????!!!! Лъскаме на тиквата чепа.

Тази уговори ББ да тегли 16 милиарда за да получи на ръка някой милиард от лихвите ! Стари Цигански номера !

Най -мразената особа от Българския Народ е Сталинка ! вие ни я представяте като уважавана ! Каквото и да каже ще е лъжа или нещо в ущерб на обикновения Човек ! Да живее България !!!!

Това лелче казва точно това, което са му наредили да каже ОТГОРЕ. Така както и ББ изпуска от време на време разни "бисери"...

Плавното нарастване на лихвите е неизбежно, защото банките са алчни и лакоми, каза КриСталина.

Всичко изречено от продажници слагам в графата "мижи да те лажем". Аз не вярвам на нито една дума на криСталинка.

Явно леля крисТАЛИНА работи с ЦРУто вьв комбина нещо името и НЕфигурира в саита на Уорд банк изглежда работи засекретено вьв чужбина мори Хаити и Севрозападнала Бьлгария с ПРОГРАМИ ЗА ВАКСИНА /

Ето е леля криСталинка в СБе- то играе го прима балеринка всьщност е класическа герберска калинка в номинации е за наградите малинка

Е, ееее :) ))) Аре по сериозно , тетке :))) Неизбежна е само оная с косата ... Да се намърдаш в шлпмска банкова институция по заслуги е едно , да стопляш нещо по темата е съвсем друго ;))) А третото е , че националното предателство няма давност . Капиш ???

Тая тетка и господарите й, ако искат да ги дигнат и с 1000 процентите лихвите по дълговете от кредитите от СБ, трябва да е много тъпа тая жена , ако си мисли, че някоя държава има намерение да си го плаща тоя дълг....особено гърците, само гащите им ще могат да им вземат....И да попитам таяб дърта баба сталинка , къде ще ги носи тия събрани дългове с лихвите, у кои гробища

Е как в кои АРЛИНГТЬНските /УошингтЬн ДС/

Защо се правиш на кимунист след 44г.!!? Парите не са на Кристалина а на 189държави акционери чиито интерес ТЯ защитава?

Съгласни сме със сталинка, дамо ако всеки нов процент отгоре върху лихвите на кредитите върви с нов тумор в туловището на тая цуцулана

Боли ма к...ра за световната банка и за останалата измет с пари!

Ако Кристалина иска да я канонизират за Светица сега е моментът да отклони за България 1 трипион $ /хиляда милиарда-$1 000 000 000 000/ В тази динамика и турболенност на банковия капитал едва ли някой ще усети липсата. Ако случайно някой я обвини в безстопанственост, Георгиева може да се обърне към БГ съдебна система, все пак си е наш човек. И може да е спокойна, защото за 4 млд КТБ не стигат 5 години. На тази база За да я осъди БГ правосъдна система ще са нужни не по-малко от 1 милион години.

И хиляда трилиона да отклони, пак ще сме най-бедните в европа, с разбити пътища и неработеща икономика, но за сметка на това бойко и другите разбойници ще станат трилионери.

Ако Директорът на Банката изпрати 1 трипион $ в БГ по Случай Деня на Б;агодарността може да я осъдят на 1 000 години затвор. Това прави 365 000 дни. Все ще се намерят 365 000 българи, които в израз на благодарност да дарят на Американската правосъдна система по Един франчайз/аутсортинг за да не е ощетена.,т.е. да лежат вместо нея по 1 ден в Манхатънския затвор. Хем ще се запознаят с Уолстрийт и Бронзовия бик. Това може да стане по линия на Партньорското сътрудничество. Ми как иначе: Приятел в нужда се познава.

"Добра" новина за взелите ипотечни заеми. Тези с потребителските и сега си ги доят.

Най лесният начин да обереш една банка е като й станеш директор- американска мъдрост. Сега е моментът Георгиева да изпише 1 трипион и да ги прати в България. Няма да ги пипа с пръсти, играе само писалката.

Стрина Сталина оправи Хаити, Мизия, отрицателния прираст и европейския бюджет, сега дойда време да се връща в България като международен бирник, за да ни съдира с високи лихви. Пази Боже сляпо да прогледа!

Нищо и половина... Това звучи от дрънканиците на Сталинка. И ако въобще някой я слуша, никога да не следва съветите й, защото ще затъне!

Ето сега БЪлгария има звезден шанс да забогатее и да стане уважавана страна. Кристалинка на всички БГ дългове към Световната банка слага един + и обръща заеми в депозити. Т.е. БГ ще взема. Те това е истински Патриот. Ако някой се опита да я пита нещо ще каже , че Господ е слязал на Бруклинския мост и и дал указание да направи така. Американския Господ как слиза тук и там, защо и Бг Господ да не си защити народа?

Значи вместо един милиард лихви на година ще плащаме по 2 милиарда. Лошите новини ги носи гаргата...

е , колкото по от високо гледаш , все по малко виждаш . Та лихви , та проценти , та ала бала , а хората се гърчат и изнемогват . Не виждат че и Природата или Бог / кой както иска / вече не Ни понася , а великите вождове се борят за печалба и надмощие , не си заслужавате и въздуха който дишате , драги им унищожители

Сталинка откога стана Главен изпълнителен директор но СБ ?Невероятна кариера , невиждано за една българка такъв висок пост. Управлява парите на планетата.

След като Кристалина загуби битката за шеф на ООН, Сорос създаде специално за нея "нов пост, създаден от вашингтонската институция, който да оглавява клоновете, които работят с нововъзникващите пазарни икономики (IBRD) и най-бедните страни (IDA)"

Сталинка Г !

Ега-аааати-и-ииии що коментари по адрес на този долна .... мас.тия са изчезнали !!!

Тази женица искаше да заселва из България мигранти за да ни оправели приръста. Що за човек, що за българин е това? ======= Българка с руско самосъзнание и име Сталинка!

Първите две изречения - перфектно. Третото - издънка. Как някой с руско самосъзнание, ще е шев в световна (смятай американска) финансова институция?!?

Сороска агентка, не българка

Кои лихви? Това лелче продължава да кътри с простотии. В УСА ли? В Европа ли?

на мама умника ми той, ела на биберона

мамче - боксов чувал, ела да потренираме.

""Държавните дългове растат с опасна скорост, в момента има огромен дълг в размер на 164 трилиона натрупан дълг, което е два пъти повече от брутния продукт на световната икономика включително", заяви Георгиева." Демек - гответе се за ГОЛЯМА КРИЗА.

Тази женица искаше да заселва из България мигранти за да ни оправели приръста. Що за човек, що за българин е това?

От както почина журналиста, дето разледваше злоупотребите, тая взе да надига глава.....

Откъде ги вадите тези компроментирани стринки.

Сталинке, на английски ли се опитваш да говориш? Ръкомахай да те разберат европейците!

Много е просто, богатите ще станат още по-богати на гърба на обикновенните хора. В момента просто легализират и озаконяват кражбата.

За кои лихви става дума? За тези на долара в САЩ ли? Ами това се знае отдавна от изявленията на шефа на ФЕД. Или за българските лихви? .... Това е съвсем друга история. ... НО.. По-важно е друго: "в момента има огромен дълг в размер на 164 трилиона натрупан дълг, което е два пъти повече от брутния продукт на световната икономика". Демек светът дължи двойно повече, отколкото произвежда. Е, не целия свят, а отделни тарикати - единият е Америка. Има а други. И как се оправя този проблем с такъв дълг?!!?? За съжаление отговорът е неприятен.