Кристалина Георгиева: България малко прекали с финансовата дисциплина

България малко пренави пружината на финансовата дисциплина, заяви в предаването „Седмицата" на Дарик българският еврокомисар Кристалина Георгиева.

Обратно в новината

Коментари - Кристалина Георгиева: България малко прекали с финансовата дисциплина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добро утро другарке Сталинке, добре ли спахте?

Лицемерка, защо мълча докато бб беше овластен. Сега всички критикуват, не може да ядете от една баница, а после да се карате. Уж за пред хората, материала не е лош, а вие!

КРИСТАЛИНКЕ,ПОВЕЧЕТО МИНИСТЪРЧЕТА ТИ ГИ ДАДЕ НА ПОЖАРНИКАРА,ТОЙ ОТДЕ ДА ПОЗНАВАШЕ ТАКИВА ХОРА.ТОЙ ТЕ СЛУШАШЕ, ЦЯЛАТА БЪЛГАРИЯ ЗНАЕШЕ ИСТИНАТА,ЗАЩО НЕ ГО СПРЯ.ВИНОВНА СИ ПОНЕ КОЛКОТО НЕГО.ЛОШОТО Е ,ЧЕ ЗА НЕГОВИТЕ ДЕЯНИЯ ИМА ПРИЕМЛИВО ОБЯСНЕНИЕ-ТО МУ Е НАПИСАНО НА ЧЕЛОТО-АМА ЗА ТВОИТЕ ?

Ех, ако ГЕРБ беше раздал пари на монополистите, на политическите и икономически хиени, на партиите - то съвсем друго би било. Народът щеше да бъде доволен и нямаше да протестира.

Кристалина Георгиева-по едно време се чудех-ИМА ли я НЯМА ли я сега изпълзя та и мнение започна да изказва,хайде моля те задръж си го за теб-вече е много КЪСНО.Когато трябваше да вземеш отношение-мълча-сега продължавай и без това полза от говоренето ти вече никаква.

Затягането на колана и удара на кризата, както и некадърното управление бяха за сметка само на редовите граждани, не на управляващите. За тях криза нямаше.

Госпожо, защо чак сега казвате това??

Абе мишоци разбирачи. Не бъркайте баш евреите с псевдо евреите. Едните управляват света и са много в час. Другите са жалка непросветена жалка имитация. Пунт и пластика. Тази лелка не става. Иначе добре е докопала да взима по 15000 Евро. А Вие и вервайте. Нагла кариериестична провинциалистка, кадър на бившия строй. Аман от нахъсани селянчета.

А, откриха топлата вода. Като се обърне колата - пътища мнооого. А къде бяха досега да се усетят, а Кристалина да беше ръсила съвети преди това, а не след...!

Политиците ОГЛОЗГАХА България и народа и.

И СИНДИКАТИТЕ!!!!

Ами не е прекалила с дисциплината, а с феодализма , защото наред с лицензионните режими се въведоха такси без потребление, с които надуха цените. Кристалина нещо не е наясно, но затова пък услужливи журналисти се грижат за рейтинга 'и.

Никога повече на властови позиции,в т.ч. и като еврокомисари пройдохи с еврейски произход! България може и трябва да бъде защитена само от БЪЛГАРИ! До преди месец въпросната госпожа сърцеразридателно хвалеше племенника си сиМунчо сеДянков, за геноцида, който полуеврейчето провеждаше спрямо народа ни.

Празни приказки и евтин популизъм! Колко милиони евро минаха по програми Конкуретноспособност и Човешки ресурси! С тези пари от Европа горе долу при кадърното им разпределение и управление що годе можеше да се стабилизира положението. Колко репортажи съм гледал за неизплатени пари от държавата по тези програми при вече реализирана инвестиция. Но съм и гледал къде отиват тези пари - по джобовете на "наши хора" без реална реализация. Защо държавата задържаше парите на фирмите по договори? Защо държавата иска рекет 10% от техните задължения? Защо държавата изхарчи над 10 милиарда без нищо насреща? Кризата във всичките й форми има една дума ГЕРБ - некадърност, алчност и некомпетентност!

Ти къде беше ма, когато щерка ти обикаляше фолк певците ? Нали им пригласяше на мутраците !!!! Не виждаше ли че се краде и коня отива в реката.

До другарката Сталинка, Очен хороший популизм, не очидал от вами, дерзайте товариш криСТАЛИНА! Ваш Сталин

Евтин популизъм от посредствен икономист, жалко.

Няма нужда България да тегли заем за саниране. Българинът е достатъчно изобретателен и спестовен стига да бъде стимулиран. Достатъчно е държавата да компенсира разходите направени от хората за саниране например в един период от 5-7 години.Било като данъчни облекчения или като месечни субсидии за ток и парно. Така държавата и хората ще спечелят от занижената консумация на енергия, а също хората ще бъдат доволни че им е излязло почти безплатно. Да не говорим за спестените за държавата плащания по лихвите на тези заеми.

Що не си гледаш работата. Акъл на кило ще ни дава. Голямата работа. Голямото й е, че целува еврейски г.зове.

акъл не ни трябва , трябват ни пари , а тя нищо не направи за Българския мизерстващ народ

само малко ли .... от страни е много лесно и назнаино защо всички много обичате и милеете за родинана ама елате тука де! каде са заводите,каде е работещата ицономика и селско стопанство още да питам ли че тя нашата булгаря е много богата бе защо казват че сме последни в еу има още да се разграбва и продава!

И ти си в лайната, гадино!

Другарко Сталинке (както ти е правилното име по паспорт) - както си вирнала брадичка , си се надула сякаш нещо и на теб не ти е по сърце народния гняв и недоволство а ???? и Още едно нещо бих те попитал - не знучи ли малко вулгарно израза ти : "България малко прекали с финансовата дисциплина " - демек- да разбираме , че БЪлгария е другаря Борисов - и да се сещаме колко е велик - не тпй е прекалил - а цяла България е прекалила ..- защото той е едва ли не повече от България .... Уж си виден политик и икономист- световно уважавана личност- а говориш толкова дразнещо и просташки

ТАЯ ТЪПАЧКА НЕМА НУЖДА ДА НИ РЪСИ АКЪЛ! СЛЕД КАТО ЗА НЕЯ Е ПО-ВАЖНО ДА НЕ ИЗПУСНЕ АВАНТАТА В ЕВРОПАРЛАМЕНТА, ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ НАПРАВИ СМЕТКА КАКЪВ И Е МОРАЛА! АЙ СИКТИР БЕ, КОМУНИСТИЧЕСКА ОТРЕПКА!!!

а ти кога го забеляза? Червена въртиопашка.

деер

Митове от хората, които нищо не разбират: 1. Дисциплина имало в България -Глупости. Дисциплината води само до възход! 2. Външното саниране намаля грандиозно разходите! - Глупости. Вътрешното саниране е много по-евтино и 4-5 пъти по ефективно! Т.е. избива се от първата зима още! 3.Български работят за подобряване на ситуацията в България ! Не , те не работят , а крадат . Продажни са и майчиното мляко биха си продали! 4. На изборите народът избира! Не, народът се хипнотизира за 4 години!

Мари како ти нали беше комисарка по бедствия и аварии в ЕС. Че то по - голямо бедствие от това да те управляват милиционерите има ли ? Оти не информира европарламента за бедсвеното дередже у нас ? Нали бяхме стабилни за сметка на пенсионерите и малкия бизнес. Защо ма како нали ти съветваше и беше в светлините на прожекторите. А сега олеле. Ощипана мома. Оди си ма како. МОем и без тебе.

Ако имаш изобщо желание по-добре ще е да дойдеш и сама да оправиш кашата ,която забъркахте с доведеното ти братче.А ако продължаваш да даваш съвети от там, за теб ще важи приказката, че сит на гладен не вярва

Тя е еврейка.Защо се учудваш?

Ама лельо, нали ти ми каза така!??

СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА!!!Госпожата щях да я уважавам ако се беше сетила преди 2 години до какво ще доведе тази политика!

Или ако не беше "захапала големия залък",като знаеше чия ръка и го подава.Иначе големи фрази, като-исках за Родината да се раздавам,сега очевидно декиш не хвашат.

Никога няма да го каже.Идеология,както каза Дянков.Турболенций , както каза тя,важното е да има печеливши от тях.

каква е тази ? тя да си затегне финансовата дисциплина а не да гушва 10 000 евро заплата на месец за сметка на нас и от такива съвет не искам !!!!!!!!!!!!

20 000 ЕВРО НА МЕСЕЦ ПЛЮС ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСРИ ЗА ОКОЛО 5000 ОЩЕ!

И аз не ти искам съветите,а само паричките

Шенген е необходим на олигарсите. Обикновеният беден "материал" няма пари за хляб и лекарства, камо ли за пътувания в чужбина. Така че не ни интересуват жалванията за Шенген. Дори на гръцките пенсионери дадоха Коледни надбавки, а ние трябваше да бъдем първенци в мизерията.

Видя се вече цели шест години колко Брюксел се интересува от беднотията на българите. Накараха куневица да подпише за затварянето на стотици предприятия, уж приватизация, за да пласират техните си стоки. Превърнахме се само на пазар, където да пазаруваме в техните молове, на техните цени, с нашите мижави заплати.

Кристалинче,затъмнено кристалче.Зам че като жена, ти никога няма да кажеш стига,затова предлагаш заем,но знй че заем брашно-тъпкано се връща.А може и да имаш пръст в някоя от фирмите за саниране на жилищата,затова ипредлагаш такъв заем.

ТБ командват и БНБ с контрол на съзнането на висши централни банкери в БГ по безжичната мрежа на частен телеком. Реплики при работата ми в корумпираното БНБ: "това са твърде големи банки, да ги регулираме..." "за мен е ОК /да отпадне ограничението за кредитиране преди кризата/" "банките раздават колкото искат кредити, не можем да ги контролираме"

И тази прехвалена селска мома е допринесла много за упадъка на българия. Да не се прави на вода не напита. Търсейки кариера е продала родината си.

А стига бе! Пак да търсим отговорност от Михаля... и как нашата мила родина е прекалила - балкана ли, морето ли ?! Уважаема Г-жо, конкретни лица са прекалили, че и се знаят, не е България!!!

За некои хора на високопоставени позиции нямаше никакваа финансова дисциплина. Тя беше основно за редовите хора. Основно те са потърпевши от нея.

Не се сърдеде на Кристалина. От многото стоене там In The West проста бърка горката - Фискална политика с Фекална политика.Бъркат Българския език, от многото стоене In The West.

Кристалина, дай да се разбереме за пружината, България ли пренави пружината или ГЕРБ. Дай да постигнем коНсенсУс.

Госпожата, както и нейния плененик , за това бяха пратени - за да се фалира държавата и да се теглят нови заеми. Глупав народ сме, навремето ЦАр ходили да търсят, сега сме се огъ.ли, и кой мине ни онакова.

Не вярвайте на тази жена - посредствен икономист и не в час действителността.

Ами къде беше досега? В друга Вселена ли? Защо не посъветва Дянков и Тиквата за това преди това???!!!

защо заем, на гърците им опрощават и дават още, а на нас заем, кои и как ще го връща този заем, или да станем още по - подчинени, единственият правилен път на бг е да има референдум за излизане на страната от този бандицки европеиски съуз създаден да защитава големите и да поробва малките, нека теглим чертата сега и да видим ползите и вредите от това, сигурен съм че всички сме на едно мнение че вредите са в пъти повече и за това трябва да корегираме това защото ние нямаме наша политика ние следваме заповеди от европа.

Аз си санирах жилището,но сметката ми за еленергия през декември 2012 г.е три пъти по висока спрямо ноември 2012 г. и декември 2011 г. и мисля,че ЕРП-тата изманипулираха електромерите ни в м-ц декември-2012 г.

да върнат обратно и на място, а не по диреци - старите електромери ! Да си приберат лично поставените за крадене електронни електромери и да се измитат заедно с тях, завинаги!

гърците си харчат и си питат оная работа и си живеят добре и пак ги респиктират и им дават още повече да си харчат, ние немаме пари, нищо не харчим и пак не ни уваяват и пак не ни дават пари, къде е логиката господа от европата, маината им ние сме на балканите и трябва да се възползваме от това но в момента европа е тази която ни спира и обижда постоянно.

гърците са в еврозоната затова ги поддържат за да я запазят и върнат увереността в нея пред финансовите пазари а ние нямаме евро.и как европа те обижда-посочва истината,че имаме корупция и неработеща съдебна система или ти блокира чуждите инвеститори.я пообясни логично

Ново 99 и 9.Комисар, а де.

ей, страшен циник е тази. За пръв чувам директно признание на Световната банка, чийто представител е тази, да си признава, че управлява България и то с цел геноцид, не че не го подозирахме, ама друго е да го прочетеш в прав текст. Искат да ни направят колония на западните икономики, барем да бяхме колония на Германия, ами то на Чехия ...смях и рев...

Малко, малко- колко да е малко?! Няколко стотин самоубили се- скочили от мостове, хвърляли се под влаковете, от блоковете, подпалили се, застреляли се, няколко хиляди емигрирали завинаги, десетки премръзнали в студа, изнасилени и пребити от "малцинствата"- колко да е "малко"?!

Защо ръкопляскахте преди 3 години и потупвахте по рамото отличника Дянков и бате му Бойко? Това ли беше целта да се пренавие пружината и да се скъса?!? Отврат:(

Но защо сега го казвате бре?Ама вие наистина ли ни смятате за кухи лейки, че ще ви се вържем на брътвежите ви а?Вече 3.5 години слушам глупостите ви, марш от тука щото ако не си идете с мир тогава ще ви принудим.Трима изгоряха, още куп други сънародници се самоубиха от глад и мизерия а БУДА-ГЕРБЕРАСИТЕ ни заявяват, видите ли ние маалко прекалихме.ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ.

Щот им се "зарони" почвата под краката.Тия прозрения никога нямаше да ги "споходят",ако държаха властта здраво и си разиграваха коня по тяхно му.

леле, какъв цинизъм, не е за вярване.

и защо да е прекалила ? щом имаме дефицит дори и малък означава ,че държавата харчи повече отколкото събира !! как може да предлага да се вземе заем с който да се финансират соц.разходи ,а кой ще го плаща ....децата ни като ние сега ще изядем парите !!това не би създало трайна заетост а ще е само едно раздаване на пари .

Цял свят живее на кредит! Виж дефицитите на големите:) Историята познава и безвъзмездни помощи.

това,че някои живеят на кредити не означава ,че е правилно.кредитите трябва и да се връщат а има и лихви по тях. защо да сме специални за да ни дава някой безвъзмездна помощ ,които пари са на някой чужди данъкоплатци.я обясни логично как чуждо правителство би го обяснило на своите избиратели.гърците ги финансират за да запазят еврото но нас защо ?

Ако вземем няколко трилиона кредит от СБ и след това го обявим за омразен дълг - аз съм за.

Цитат по памет,,благодарение на строгата фискална политика са постигнати стабилни параметри на макроикономическо ниво.Това дава възможност свободно , безрисково движение на капиталовите потоци.....После справка на БНБ,,ЗА 2012 г. от банките на територията на България,към банките майки са трансферирани 4,2 млрд. долара/евро/.......