Кристалина Георгиева: ЕК никога не е била против Южен поток

Европейската комисия никога не е била против "Южен поток", но иска да види проекта в контекста на енергиен съюз.

Обратно в новината

Коментари - Кристалина Георгиева: ЕК никога не е била против Южен поток | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази година няма ли да връчват "Лицемер на годината" ?

Криси не разбра ли че ЮП - Го няма вече. Какво искаш да видиш? Когато ги имаше се правехте там на ощипани. Сега вече няма НУЖДА!

"Европейската комисия никога не е била против "Южен поток", но иска да види проекта в контекста на енергиен съюз". А Русия искаше да види проекта в контекста на руската енергийна политика. Винаги е така! Всяка страна си има интереси. За да се постигне съгласие се правят компромиси. Защитаваш си интересите и си даваш сметка, че и отсрещната страна има интереси. Търсиш взаимноизгодни условия. Това ЕК не направи! Вярваха, че Русия няма други възможности и въобще не чуха нейните съображения. Повече назад няма нужда да се връщаме, трябва да се търсят пътища в новата ситуация.

името е вчест на кого дърта циганко кажи го на магарето си чехльо много ....

Хахахахаах, ама ти наистина ли Гювендиева???

Амииии! А ние ядем доматите с колците?!

И на нея са ѝ промили мозъка

аман от разбирачи!!!!!

Тази убавата ме закопа с отговора си ? Борисов да си я връща там не е нейното място!

близалке, близалке, що не си в нюйорк при твойте дружки, ам се обаждаш ни в клин ни в ръкав. Де беше кат се дрърлиха за тоз поток. Що не им тогава както им казваш сега. Унгарци, италианци, словенци и австрийци на наш гръб ще си вземат своето, а пък ние ще събираме негативи. Всички сте кухи глави, дано да ги напълнят с хелий, че е инертен газ, не се свързва химически.

Кристалино, кажи какво значи, "да се подготви план за Югоизточна Европа". Не е за газа, нали? Ако ще има война трябва ли и АЕЦ- а да закриваме, всъщност американците са далече.

Днешните Евро парвенюта забравят за предупреждението на великият Бисмарк, че езуитските договори и уговорки срещу руснаците работа не вършат. Получи се, че лакома и плашлива Европа си отряза надеждният източник на енергия.

Ееее, срам няма тая! Че дане би ние да сме били против от 2009 г та до сега! Като ви показа Путин средния пръст мнооого взехте да говорите и да ближете! Как може такова безочие,тая госпожа прекалява!

Като прочетеш само "ЕК никога не е била против Южен поток" и ми става ясно защо Кристалина е политик с такъв висок рейтинг. Защо бе Путин спря потока?

Това сега срещу Ръшата санкции ли са, бе?? Какви санкции имаше едно време??! Най -яката санкция не Европата срещу Ръшата щеше да бъде: - Ние няма да купуваме газа ви от Тръбицата през Покрайната! Да ги видя как ще си вържат .биджета. ?!

То, убаво! Ма в нашите среди на тва му викаме ...самоебавка!!?

Значи Европата е направила жив пропуск да си направи ...вибратор?!! А?

Както ЕК притисна Ръшата до стената , така сега ще "загука" на Падишаха да пуснеогромните танкери с втечнен газ до Бургас!!

А в Бургас какво ще ги правим??! Това да не са германки, полякини, чехкини, украинки, рускини,...??.., с които имаме стар практически опит?

Колегата ще бъде там -ще разтоварва!? Декларирал се е.

Тя, ЕК никога с нищо не е грешала - точно като великото политбюро на ЦК на БКП! Само отделни личности са прокарвали нтересите на други страни и богати бизнесмени... срещу солидно възнаграждение. Така спряхме реакторите на Козлодуй, разпродадохме на безценица търговските кораби, Мариците, златните залежи и кво ли не още. Унищожихме армията си, селското стопанство, промишлеността... и все защото "Брюксел иска!", "ЕС/НАТО така казват" и защото както Боко каза с гордост преди 2-3 години - "Като кажат нещо от Брюксел и ние козируваме и изпълняваме!" Сега сигурно пак ЕК/ЕС не ни натискат за мигрантите (нарочно не пиша бежанци, щото не са такива от правна гледна точка), ислямизират ни, премахват национланите ни ценности, налагат правата на малцинствата над тези на мнозинството - щото "Такива са цивилизационните европейски ценности!" Б...х ти Емигрантския/Еврогейския съюз и комисията му!

е стрина Сталина. Гнусотия до шия.

ДА, "никога не е била против ЮП" ... ДА, била е винаги ПРОТИВ ЮП ПРЕЗ България ... г-жа Сталинке ...

Новопръкналата се дребна селска буржоазия в лицето и на тази Георгиева се гаври по един просташки начин с нацията ни. Първо съсипаха доверието ни към Русия, оплюха я, държаха се като гамени с Путин, веха си рушвета от амриканските евреи и съсипаха енергетиката ни. Днес най-мутренски твърдят неща, за които в една кръчма трябва да получат юмрюк в лицето. Лъжите им са толкова гадни, толкова ниски и просташки, че е изумително как сме допуснали до управлението подобни скотове?! Когато след малко време в страната се настани пълната катастрофа, студ и глад, умните и нормални българи ще си дадат сметка защо в течение на 136 години страната ни е символ на неудачи, нисък стандарт, простотия и дясна шизофрения.

Лъжата и лицемерието издигнати в култ от група некадърни предатели! Как мислите, че ще ви мине номера, защо подценявате българите? Нали вашите санкции, заплахи и тормоз спряха възможността България да стане газо-разпределителен център в Европа!

veska

Тази дъртуфела да ходи при френския яси любовник! Стига се е гушила от името на България! А приказките й като на мутрата боко. Днес казва едно, след малко обратното, без да се отрича от първото.

Сталинке,ти народа за идиоти ли ги имаш-как така най-нагло казваш сега че Е.К. не ебила против Южен Поток?!?!?-На вас с Боко Хъба,Цецо Лъжецо и Чехльо комсомолеца-ви израснаха дълги носове от постоянни лъжи....вижте се само на огледало нещастници....Закопахте бъдещето на нашите деца и почернихте последните дни на нашите родители-пенсионери,пората се самозапалват,скачат под влакове и от високите етажи,бесят се където намерят-това е вашият успех,това е вашият Е.С.,вашето НАТО и измислените ви Атлантически ценности.......Плитък гроба тебе Сталинке и бандата предатели-Боко Пъба,Цвинокио,Чехльо......

Тази Кристалина Георгиева-НИЩО НЕ НАПРАВИ за България.Само пози -ГРЕШНИ ПАРИ за нищо.

И ТОВА БИ БИЛО ДЪРЖАВА !!! А ТАЯ ИМА НЕЩО С БЪЛГАРИТЕ ??????????

Ха, каква стана тя? 1.Европа никога не е била за затварянето на 3 и 4 ти блок на АЕЦ Козлудуй-ние ги затворихме. 2.Европа никога не искала спиране на строежа на Белене - ние го спряхме. 3. Европа никога не е искала спиране на Южен поток - ние го спряхме. БЪЛГАРИ, ВЪРНЕТЕ СЕ МАЛКО НАЗАД В БЛИЗКОТО МИНАЛО И СИ ЗАДАЙТЕ ЕДИН ЕДИНСТВЕН ВЪПРОС - КОЙ???? Какво е Европейско в управляващото ни от 25 години политическо котило? Нали същите хора ни управляват и сега. Какво чакаме - живота ни премина в чакане. Тази измет трябва да бъде изрината. Младите хора на България трябва да го направят! Не платени раннобудни или бабички и дядовци с плакати за по две банички. Вярвам че Нашите синове и дъщери ще им разгонят котилото-рано или късно. По добре да не е късно!!!

не е била против ек така е! америка е била против и ви го е свела за изпалнение!

Българите вече искат да се ДИВЕРСИФИЦИРАТ от американски глобалисти и некадърни европейски чиновници-подлоги.

Ок,само аз ли не разбрах какво става-СерГей по влияние на Москва приема Южен Поток през 2008ма.през 2012та Бойко подписва договора,който не е чел,ЕС не е против газопровода,започват да идват тръби и баржи,след идването на ГЕРБ обаче искаме да охвърлим натиска на Русия/каквото и да значело това/,едните обвиняват другите,а накрая България излезе най-малоумната държава в света,бягаща от 400 мил евра доход годишно...и тия ни управляват.

Време е за народен съд. Иначе може да си ги търпим пет века Ако не ги ..............по дърветата!!!!!

Поръчай тоя потрет за твоя личен клозет! Като сонда ти влиза, гз ти бесс зор излиза ! Доц.Тодорка Мердерска

Орешарски кого послуша за да спре проета?

Нещо против Народен съд???!!!

И каква стана тя сега! ЕС не са били никога против ЮП! Бойко Борисов е за реализиране на проекта ЮП! Значи само комунистите и Държавна Сигурност са против! Бойко Борисов заклейми Правителството на Орешарски, че е спряло изграждането на ЮП! Те са виновни за всичко кофти в България! Всеки вече го знае! Имаме си постоянни виновни! А, спомняте ли си, че Комунисти и ДС, бяха до скоро оплювани и охрачвани, че пробутвали в България ЮП, който не ни е бил нужен, от същите тези, ГЕРБ, ДСБ, СДС и подобни!

Тези Национални Предатели, които са служили и служат на МВФ, Световната Банка, "ЕС"- еврейския Съюз и Американските Ционисти - Бжежински - ЦРУ - Ротшилд, превзели Щатския Парламент "ЕС" и Медиите на Запад, е време да се изпратят там от където са изпълзяли! Някои от ТЯХ са : Дянков, Кристалинка, Добрев, Митов, Костов, Борисов,ДПС, ПФ, АБВ, "Реформаторите" от СДС и ОДС, Бареков, Кунева, Прокопиев, Цв. Бориславова и още 90% от "професорите" по "История" и "Философия" и ректорите на СУ, НБУ...! "Българския Хелзински Комитет", 90 Не Прав.Орг-ии! Както и всички НЕ Български купени от САЩ - ТВ и "Медии" бълващи Дезинформация, Агитация и омраза на наша територия!... Всички тези подземни същества служат на ционистите от САЩ - Единственно за власт и пари! Въпроса е ДО КОГА ТАКА? Не бой се Народе иде и техния ред!

Според мен, тая има психични проблеми!

Като я слушам тая, си мисля, че или в ЕС са страхотни лицемери, или са по-тъпи и от наш Боко, та му вярват и подкрепят.

Че са лицемери - лицемери са, но в случая Кристалина е права. Против Южен поток не са били, просто го използваха за натиск срещу Русия, но срещу перспективата голяма част от газа за Европа да зависи от полу-ислямистка Турция, палачинката взе да се обръща.

никой никога не е бил против нищо. до тогава, докато това нищо не е заставало напреко на развитието на цивилизацията, която в днешно време и след стриктен лабораторен анализ не бива открита. не знам на какво са ви учили, другарко и другари, но фактите от действията ви показват, че сте преизпълнени с нищото. това е.

и глухите чуха че в България има само две Полетически партии: Атака и всички останали! Честито ви гЪрбаво правителство.

Шило

Криси, а не лъжи като пропагандатор от близкото минало. Остана да основеш и стенвестник на ЕК, и да списваш в него.

от ЕС поискаха договора да е в унисон с европейското законодателство. НООО това не хареса на ЦАР ПУТИН! Няма да има монополни цени за България!

българия няма ли право да направи диверсификация на нато,европеииски съüз и еврогеииски ценности....

...Кристалина, знаем. ЕС, също така, никога не са били против блоковете на АЕЦ. Просто направиха така, че ние сами да си ги спрем. Тоя вече сме го яли...и ще го ядем още.

Така казва господаря зад океана. Блокираха ни с проверки и заплахи за наказания за да се впишем "достойно" в анти Руските санкции. Преди имах надежди в тази госпожа, а сега разбирам колко корумпирана е от вътре.

Абе тая въобще не звучи като българка ... те Меркел и Юнкер, макар и лицемерно някак звучаха по-съпричастни към ситуацията ... Не мисля, че е нормално представителят ни в ЕК да говори по въпрос така силно засягащ страната ни все едно обсъжда климата в Папуа и Нова Гвинея ... ....ако били подготвили нещо, комисията щяла да бъде така добра да разгледа... А някакво мнение от нейна страна, някаква активност...?!?!?

не зацапвайте светлия празник с тая пача.

ЕХ г-жа Хубавелкова--взе да се излагаш !!!!

Знаем кой и го даде, първата пожарникарска подлога! Ебати политика е Сталинка....

БЪЛГАРИЯ ПОКАЗА ЧЕ ИМА ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО!!! БЪЛГАРИЯ ПОКАЗА ЧЕ ПРИНАДЛЕЖИ НА ЕВРОПА!!! БЪЛГАРИЯ Е ЕВРОПА И ЕВРОПА Е БЪЛГАРИЯ!!! НАРОДА НЕ ИСКА ЮЖЕН ПОТОК!!! КОЙТО ИСКА ЗАЩО НЕ ИЗЛЕЗЕ И ЯСНО ДА ЗАЕВИ ПОДКРЕПА КАКТО ГРАЖДАНСКИТЕ ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ОРЕШАРСКИ И ПОДМЯНАТА НА ЛЕГИТИМНАТА ВЛАСТ КОЯТО БЕШЕ СВАЛЕНА С КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРЕВРАТ ОТ МОСКВА!!!

А Европа знае ли къде е България? Тя знае само, че там в периферията има една удобна територия на кръстопът и Боко прави магистралите и храни кучетата с пържолки. Те това е. Ти си подкрепяй ЕС, няма лошо.

Защо така ми напомняш един мой познат - комсомолски секретар?!И той беше факир в лозунгите!

Млъкни, глупако! Писна ми от клишета и тъпи парчета като теб, повтарящи ги като папагали! Мекере тъпо!!

МАНГАЛИТЕ ВИ СЕ ПОДИГРАВАТ БЪЛГАРИ - АКО СТЕ БЪЛГАРИ РАЗБИРАСЕ !!! КОИ ВИ Е ДАЛ ЕДНО НОВО РАБОТНО МЕСТО ЗА 25г ЦИГАНИ ДА ВИ КОМАНДВАТ !!! ВИЕ СТЕ ПОЗЛЕ ОТ РОБИТЕ В АМЕРИКА !!! ДАЖЕ НЕГРИТЕ НЯМА ДА ПОЗВОЛЯТ ТАКА ДА СЕ УНИЖАВА ДОСТОИНСТВОТО НА ВСЕКИ ГРАЖДАНИН !!