17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слава на Русия ! Давайте, братушки ! Подкрепям ви изцяло !

Хахахаха Много весели тия краваристанци прости !

Русия да се изтегли от окупирания полуостров,как пък не

Пука им на руснаците за фалшивата ти любов към Угрите,ако беше казал да се махнат от Крим че ние искаме да сме там ,щеше да си много по искрен

Помпео здрасти. Как си ???

Ако САЩ продължават с необмислените си санкции скоро ще загубят и Одеса, Харков, Херсон ... Украйна не съществува като държава. Тя е обикновен протекторат на САЩ

Ето затова Путинистан ще понася санкции до дупка! А за обикновените хорица-повечко самогон...

Украйна да си разработи отново ядрени оръжия Кремлинският дебил разбира само от бой

Успех с разработка на ядрените оръжия.

А русофобо- либерастите ,като теб разбират само от дебел в мекия задник

е как руснаците ще си оставят базата в крим? трябвало е да се разберат с украинците още преди години да им платят, да си отделят тази част и готово. даже и референдум са могли да направят тогава, за повече тежест, но в мирно време. очевидно твърде много са разчитали на нефелния кадър янукович и на ядреното разоръжаване на украйна. а щатите на демократите пък си мислеха, че лесно ще влязат там с юридически трикове-как ще стане това?-абсурд. никоя страна няма да каже :ела, вълко, изяж ме, още по-малко бивша империя. щатите, като империя, би трябвало да знаят това най- добре. както те не разрешиха ядрено оръжие на територията на куба, така и тук., то е повече от логично. и ето ти сега- два братски народа се колят един друг с небивало ожесточение. тъжно и срамно. трябва да се разберат, трябва да намерят начин-макар че след толкова кръв ще е много много трудно.

Руснаците да се изтеглят от Крим?! Това никога няма да стане, защото ако го направят буквално подаряват не само Крим, но и целия Черноморски регион на САЩ и ги губейки ги за винаги остават изолирани и със силно намалена, по тяхна вина, роля и геополитическо значение не само в региона, но и в световен мащаб!!! Въпреки желанията на щатите руснаците няма да се изтеглят от Крим, но при определена, създадена от щатите и подопечното им НАТО, конфликтна ситуация може да се върнат във всички бивши страни на Съюза!

Я да видим дали някой от платените ще отговори? Има ли други държави, които са окупирани и какви са санкциите срещу окупаторите? Има ли други държави, от които е откъсната територия и какви са санкциите срещу държавите, воювали срещу тях? В колко от тези случаи е имало референдум?

Ако Русия поиска подписване на международен договор със следните държави - Украйна, САЩ, Русия и Великобритания, ЕС веднага ще и бъде отказано поради неспазване на Будапещенският меморандум.

(Което е, както общоизвестно е единица на човешката глупост!) - За този пасаж - БудапещЕНският меморандуме.

"Ние призоваваме Москва да уважава принципите, към които се придържа целия свят и да прекрати окупацията на Крим, като изтегли войските си оттам". На 5 декември 1994 г. в град Будапеща лидерите на Украйна, САЩ, Русия и Великобритания подписват Меморандум за гаранциите за безопасността във връзка с присъединяването на Украйна към Договора за неразпространение на ядрено оръжие. Документът се подписва в потвърждение на изпълнението по отношение на Украйна на разпоредбите на Заключителния акт на ОССЕ, Устава на ООН и на Договора за неразпространение на ядрено оръжие като държава-страна по Договора, непритежаваща ядрено оръжие. В съответствие с Меморандума и Лисабонския протокол от 1996 г. Украйна се присъединява към Договора за неразпространение на ядреното оръжие наравно с Казахстан и Беларус като страна-участник, която не разполага с ядрено оръжие. Съгласно Меморандума САЩ, РФ и Великобритания са задължени: - да зачитат независимостта и суверенитета и съществуващите граници на Украйна; - да се въздържат от заплахата или използването на сила срещу териториалната цялост или политическата независимост на Украйна, както и гарантират, че техни оръжия няма да бъдат използвани срещу Украйна, освен при самозащита или по друг начин в съответствие с Хартата на Организацията на обединените нации; - да се въздържат от икономическа принуда, за да подчинят в техен собствен интерес упражняването от Украйна на нейните права, присъщи на нейния суверенитет и по този начин да си осигурят предимства от всякакво естество; - да търсят с незабавни действия в Съвета за сигурност на Обединените нации предоставянето на помощ на Украйна, като не разполагаща с ядрено оръжие Държава, страна по Договора за неразпространение на ядреното оръжие, ако Украйна се превърне в жертва на акт на агресия или обект на заплаха от агресия в които се използват ядрени оръжия; - да не използват ядрено оръжие срещу Украйна, освен в случай на нападение срещу самите тях, техни територии или техни съюзници; - да провеждат консултации в случай на възникване на ситуация, вследствие на която се поставя под въпрос изпълнението на тези задължения.

Будапещенският меморандум

Какво отличава демократичнитеот не демократичните държави? Какво е определението за окупация? Какво е анексия? И защо тези определения са обърнати с главата на долу от т.н. демократичен свят?

Като прочетох внимателно коментарите стигнах до заключението :КРИМ НЕ Е РУСКИ!!! (точка)

Ама не е наш, братчед. Що се кахъриш тука ? Докторът пак ще ти вдигне дозата.

Това е, защото не владееш добре български. То е нормално за един американски трол

Къде? Натикани в резервати! Точно САЩ да не дават поуки.

Разбира се. Това ще стане веднага, щом американците се изтеглят от земите на Индианците, както и от земите на Мексико.

Помпео е изпаднал в длбоко заблуждение. Крим не е окупиран. Жителите му се самоопределиха като част от Руската федерация по най-демократичен път. Това стана със законен референдум и избори след това.

на Помпео мисълта е " стани ти да седна аз"

Щерев, не те ли прибраха.Мудно действат линейките на 4-ти километър.Не се пеняви бе...ще получиш апоплектичен удар.

то тази новина е върхът на простотията краварленд !!!!!!!!!!темата крим е приключила още 2014г а тези за розови сънища мечтаят !!!!!!!!!!краварите са бесни че имат само загуби от тази операция !!!!!!! затова и лаят!!!!!!!!!!!!ама кервана е заминал далеко далеко !!!!!!!!!!

ЛУД умора няма така и с департамента на орлите с пилишки мозаци !!!!!!!!!!!!

Що за идиоти верват че САЩ биха признали Окупацията ма Крим?! Даже Белорусия не я е признала ;)

Мурзилките се бяха превъзбудили след Хелзингския цирк и им се привиждаше раша като световна сила Пак Ги приземиха Мъкаааас

Не бе соросите си помислиха че нещо ще се промени, и пак почнаха да декларират с декларациите. Нека си декларират, ама тва ще е, хиляди декларации, ама Крим си е руски.

Нормално кравар да е изтрещял.

"Ние призоваваме Москва да уважава принципите, към които се придържа целия свят и да прекрати окупацията на Крим, като изтегли войските си оттам". Поредното доказателство за американското двуличие. Значи, мълчат си за окупацията и последващата анексия на Голанските възвишения от Израел, думичка не обелват цели 37 години за незаконността на действията на еврейската държава и за връщането на тези земи на Сирия, чиято законна територия са, не намират и думичка да критикуват предложението на американския конгресмен от Флорида Рой Де Сантис към Министерството на външните работи САЩ да признаят Голанските възвишения за израелски земи или да скастрят Нетаняху за изказвания, че Израел няма никога да върне Голан на Сирия. Но когато стане дума за Крим - о, тогава са пределно критични и безкомпромисни и си спомнят за основните принципи на международното право и Хартата на ООН: "Никоя държава няма правото да си присвоява чужда територия...". Истински образец за принципност в политиката и международните отношения, нали!

Путин незабавно да идва да целува ръка на бате Бойко и да моли за прошка. После бате Бойко може да му уреди, нещата и НАТО да му прости на Путин, ако се изтегли от Крим. Иначе, тояга за Путин.

Вие сериозно ли сте си въобразявали, че Тръмп и САЩ ще признаят Крим за руски? Ако е така, плачете за квалифицирано психиатрично лечение.

Никой не го кара да го признава, а и никой не се интересува какво мислят американците по този въпрос- темата е приключена.

Момчета и момичета, разбирам, че това вестниче е собственност на русначета. Но все пак преди да пишете глупости и да натискате червените бутони многократно срещу истини, които целият цивилизован свят знае, помислете добре...Искате ли наистина мръсният руски ботуш да гази България пак и да търпите сибирски простотии и липса на всякаква култура? Мястото на България е в цивилизования свят, който е отдалечен от Русия светлинни години... Мястото на Путин е пред Трибунала в Хага...

Никой не ти забранява да си европеец- Европа се напълни с мюсюлмани та напълно те разбираме, че и 500 години под мюсюлманско на такива като тебе им е малко. Хайде търчи в Европата да миеш кенефите, защото мюсюлманите там чакат да си получат помощите.

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА С НАЗВАНИЕ УКРАЙНА!

Ще има,ще има.То и Косово нямаше,ама ви го създадохме,и северно кипърска турска държава имате и нова столица на еврейска държава имате.Много неща сме натворили на света,като има кой да ни трае

Когато САЩ закрие 800 военни бази на чужди територии по Света,тогава . Двойните метърчета при Путин не вървят. Когато се е водела кримската война от руснаците, тия са били индианци още. Аман от "демократи"

Щом Путин иска, не можем да му откажем. Той е титан на прогресивното човечество. Започваме изтеглянето близките дни, на Връбница, в сряда.

по света разни територии с населението си се стремят за териториална независимост от ... или за отделяне от ... само към Русия все някои иска да се присъединява. Интересно защо ли, вероятно заради високия стандарт на живот, стабилността на рублата високата продължителност на живота и повишаването на пенсионната възраст.

Не! Заради страхотния боярищник...отлежал, двойно дестилиран!

Русия не присъединява. Тя освобождава, без да пита дали някой иска да го освобождават.

Русия обеща да се оттегли от Крим веднага след 31 януари 2518 година. Мухахахаха САЩ-КРИВ МАКАРОН-КРИМ, така върви редичката

И кво те кефи толкова това?:) Пак си си същия мизерник и лузър и ще си прекараш жалкия живот в омазан анцуг, панелна гарсониера, 30 годишна бракма, евтина ракия, лайняна храна, тъпи реалитита по тв-то и потна дебела жена:) И с Крим и без Крим:)

Илюзиите на малкия нищожен диктатор да забравят престъпленията му отидоха на кино. Това никога няма да стане. Трибуналът в Хага забавя, но не забравя...

Драги украинецо, това е български сайт. Второ - Трибуналът в Хага се е превърнал на място за артисти от изгорелият театър, та никой не ги базари и за слива. Но на вас украинците ви е разрешено да вярвате в този сценарии- то друго не ви остана- курабииките на оная дето ви ги даваше и те се свършиха.

Е това ви е проблемът на вас евразийците - за вас законите на цивилизацията са театър...

опасявам се, че бат бойко може да УДАРИ Русия, ако не изпълни решението на Тръмп

С меките части. Ама тоз път неговите си собствени.

На оня инструктиран обявител на война и на Русия и на Китай да не би да не издържаха задните части

ФАЩ, Гуантанамо, Кога???

Ни-кога!:)

През 1846 година в резултат на военна интервенция САЩ окупират и присъединяват половината територия на Мексико-това са днешните щати Калифорния, Ню мексико Аризона и Юта-изконни мексикански земи. Ако тези земи янките върнат обратно на мексиканците тогава и московчаните могат да помислят за Крим.

Какво да помислят за Крим, той винаги е бил Руски и никога в историята НЕ Е БИЛ на изкуствено създадената Украйна. Няма какво да мислят, нещата са несравними.

колко винаги-200г ?!?! А България била 500г под турско. Не смятате ли че Ердоган може да поиска анексия?!?!

А Калининград като е бил немски, що не го върнат на Германия?

През 1774 г. Руската и Османската империя подписват Кючук-Кайнарджийския мирен договор, с който Кримското ханство получава независимост и на практика попада под руско влияние. През 1783 г. целият Крим е анексиран от Руската империя. Тази "независимост" силно ми намирисва на окупирането на България през 1878 от руснаците, а? Слава богу че им поизпилихме зъбите на алкохлиците.

Къде е сега Волжка България?!?! 140 народа са под руско иго и задължително поробените народи плащат кръвен данък- служат в руската армия като руски еничарски корпус за да загиват заради руските господари.

Ще им се на янките еднополюсен свят в който те да са ''лидер'' , на друг език казано господар на Света , но нещо удариха на бетон с Русия и Путин.

и двуполюсен не става.

Не съм уточнявал броя на полюсите , колкото , толкова , но няма начин да е един.

ти Путин за полюс ли го имаш..ха.ха никой не го....за слива. С Японците се кара за японските острови,с Канада се кара за Арктика....Кой ли не е враг на Путин..ха.ха за да е двуполюсния модел трябва да има коалиция. Де е руската коалиция бре..ха.ха сега да не вземеш да набедиш китайците че и те не признават Крим за руски..ха.ха

Мерси за комплимента- не съм руско м е к е р е !!! българофил съм.

След срещата в Хелзинки руската пропаганда тръбеше, че едва ли не Тръмп е признал Крим и е бил съгласен на нова Ялта, където да подари, ей така заради величието на Путин, половин Европа отново на Русия. Сега Държавният департамент им затвори устите като врата на „Москвич“ - с рязък удар.

От къде ви намират такива недоносени сектанти от яхова...:))))

май колегата те настъпи по мазола и почна с "учтивия руски"..ха.ха

А дали Русия чува и знае за това? Като е отворен Държавния Департамент да нареди военна помощ- "износ на демокрация за Крим" Ще е забавно - няколко минути за всички ни.

(нерегистриран) Ние НЕ сме ви колония!!! ВЪН от Родината ни-неканени от никой Българин вражески-нежелани "гости" Оня с трабанта-сюлейман паси ни ги натресе даже и му удари и един рев накрая... Подкрепян от евроатлантическия кон петър стоянов и цялата плеяда на психодясната общност.

Що да ги гоним..ха.ха за да дойде руския ботуш ли-така сме си добре.

да не вдигнеш кръвно. Твоето време приключи. в историятя сте драги евроатлантици,вашата империя ГОРИ. А покрай сухото гори и мокрото-стара Българска поговорка. Бог с вас.

са на НАТО, а не американски, стига сте лъгали. И не са точно бази, а тренировъчни полигони, където в ученията участват и военни от много други страни, веднъж дори и от Сърбия. Пък и да имаше американски бази, още по-добре. Така на ватенките няма да им стиска да направят някоя народна република по морето.

Въпроса ми е реторичен разбира се. Ясно е че на краварите им трябват такива слабоумни продажни мекерета като теб. За съжаление си.

Като са на НАТО,да си ги правят на Атлантичесия бряг Какъв го търси тук американския боклук

Ще ги преместим на североизток...

Ако фанатиците от сектата на русофилите пропагандираха вместо взимане на крим от русия, връщане на западните покрайнини в България... Равни нямаше да имат. Ама сега са безполезни

те са повече сърбомани от колкото българи....та нали благодарение на тях беше измислена македонска нация -първа стъпка за голяма славянска федерация н която да няма България.....това бяха плановете на Москва.

Е те това е фалшива еврогейска новина !

ама вчера Дерипаска е пуснал молба в САЩ да му отменят санкциите на Русал. Даже бил готов да си предаде акциите за доверително управление на американска компания, а гарант щяла да бъде една американска еврейска банка, нещо с „Р“ беше...

Вижте, има 2 Русии, както има и 2 Америки, и 2 Българии, и пр. ипр. В момента, едната Русия е на Дерипаска и к-ия, а другата е Онази Русия, страната на Духа, на изкуството, на мира, на вечните ценности. Лично мен, никой и нищо от пропагандата на властимащите не успя да ме убеди или възхити. Успя нещо друго- ето това /от Ютюб/: Отава Ё - На речке, на речке (Otava Yo - By the river) Бъдете живи и здрави.

декларация без никаква стойност. нищо ново в нея.

Путин ще млъкне с лъжите че са се договорили с Тръмп за Крим

Той никога не е заявявал такова нещо! Ако друг те е излъгал - това е друга бира.

Когато нослето ти е човка на ястреб , инстинктът ти е хищнически , а мозъчето пилешко.

А в Крим имаше референдум!

от окупатори и туристи..ха.ха не се признава.

Бг русофилистичната паплач се радва на анексията на Крим, все едно са получили лично територията и са им дали нотариален акт:)))) Ква е тая възбуда, къф е тоя ентусиазъм, нормален човек не може да го разбере:)))))

Педе...., опс- руснаци, сър, просто руснаци:) То и до сега не им е известна силата на нотариалният акт като документ, удостоверяващ правна сделка, а Вие искате от тях да дадат това, което нямат- интелект и разбиране по въпроса, както и специализирани научни знания:) Няма как да стане- никой не може да даде това, което няма:)

вие се намирате във състоянието което България се намираше през 89-90 година. Или накратко-в началото на разпада! НО все още не го осъзнавате,така както ние Българите през 89-90та година не го осъзнаваме. И Бог с вас.

Абе откъде ви намират такива кретени ?

за русофилистиците ли питаш? не знам..наистина е чудно откъде...такива дебили в природата не се срещат..може да ги произвеждат в някакъв завод за тъпаци...в русия:)

Тогава Руснаците може и да си помислят какво да правят с Крим.

когато ги изгонят от собствените си държави...тебе кво те бърка. скоро и Украйна и Грузия ги канят да си построят база...ха..ха.ха трябва да се противодейства на путлерофащистите.

Канят???? Ама с четала на врата.

Крим е благословено място. И мечта на много държави. Но най-голямо историческо и морално право да го притежава има Русия. Американците са аут ...

моралното право е на местните ... руските окупатори са от 200г там.

Ами тре местните си казаха какво желаят на референдум така че хайде краварите да си гледат тяхната теритрия дето не позволяват референдуми последно при Калифорния....

Сърбия вече чака от САЩ същата декларация и за Косово, че е част от Сърбия.

и България чака за западните покрайнини....интересно защо ли не споменавате..ха.ха

Е как да признаят. Американците бяха пуснали поръчки за да изграждат военни болници в Крим. Бяха подготвили да се настанят там. Платиха повече от 5 милиарда за цветния преврат в Украйна и поставянето на марионетно правителство. И се готвеха да изгонят руския черноморски флот, базиран в Крим. Или поне да го държат на прицел и лесно да го ликвидират. Изведнъж всички сметки се объркаха. Ето това не могат все още да преглътнат американците и се опитват да го върнат. В действителност, както Украйна и останалите държави си поискаха 1991г независимост, тогава Крим също си поиска естествената независимост и си я обявява. Но от Украйна пристига така наречения Влак на дружбата, пълен с леко въоръжени бандеровци. Те много лесно разбиват неорганизираните и идеалистично настроени кримчани. Де факто тогава Крим попада под украинска окупация. Въпреки че се води като част от тази държава. Но ако се разсъждава така, то и Украйна трябва да е все още част от СССР. Между другото, юридически Украйна все още е в СССР.

"Между другото, юридически Украйна все още е в СССР.":)))) Кво е това СССР? Юридически, де?:)))

Питай ООН, там много добре знаят това :)))

Питах ги...свиват рамене и се чудят....някои казват, че имало такава държава ама изчезнала, саморазпуснала се, разпаднала се, и всички, които се отделили били много щастливи и доволни:)))