Кремъл за "тайните преговори за Херсон“ със САЩ: Не знаем дали е вярно или не

Множат се съобщенията, че Москва може да запази сухопътния коридор към Крим и бойните действия да спрат

Обратно в новината

Коментари - Кремъл за "тайните преговори за Херсон“ със САЩ: Не знаем дали е вярно или не | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путето го биха при Киев,после при Харков,сега и при Херсон.Защо да преговарят.

Е какви преговори са да си запазят сухопътния коридор до Крим. Те още от началото на войната това си искаха.

Руснаците не могат да водят сложни бойни операции от такъв мащаб! Те могат да водят просто бойни операции! Истината е обаче че украинците нямат капацитет за нищо без НАТО и ако то иска да сложи край на конфликта те ще трябва да клякат, инак руснаците ще се върнат в Киев не с 20 000 а с 200 000!

U S A , С ТЕРОРИСТИ НЕ ПРЕГОВАРЯ !

всички срещу Русия, досега САЩ и Англия са били съюзници на Русия и са печелили войните, но сега - през 1919 година при интервенцията са участвали всички заедно срещу Съветска Русия, стигнали са до Ленинград, но Ленин раздал на селяните земя и Червената армия на абсолютно доброволни начала победила, парадокс но Ленин върнал империята в нейните предишни граници, тогава западните армии са използвали като причина помощ на белогвардейците, сега на украйна, как ли ще свърши всичко?

Да припомним 3.3 1918г се сключен Брест-Литовският мирен договор - триумф на българското оръжие и българския национален дух. До него се стига благодарение на победите на армията ни в края на Първата световна война, с които към родината ни са присъединени население от 3 203 500 души и 77 293 квадратни километра стари български земи - раздавани от Русия на съседите ни в предходните десетилетия. Част от този грабеж е извършен включително със Санстефанския мирен договор, с който Северна Добруджа е подарена на Румъния като компенсация, че Русия си присвоява Бесарабия - преди това румънска територия.Благодарение на това развитие Полша, Литва, Латвия, Естония, Украйна, Финландия излизат от Руската империя и възстановяват своята държавност. Турция получава територии в района на Батуми и Източен Анадол. Русия води преговорите в Брест-Литовск едностранно, без съгласието на своите съюзници от Съглашението.

"Украйна защо не излиза, както е влезнала в СССР? Да не говорим за автономията Крим, която е преди Кримска автономна ССР, а после Автономна република Крим и град Севастопол! Правото им на отделяне е същото. Не забравяйте кой започна тази война! А именно бандеровците нацисти, заплашвали с убийства руснаците. САЩ гонещ си там война. И глупостта на ЕС, които вместо да ги спрат, насъскваха. Русия като предупреждаваше ли предупреждаваше, никой не я слушаше." Защото всички промени на границите в периода от 1945 година до 1991 година са били законни и легитимни! Аргументите, че те били извършени от Хрушчов, защото бил украинец, или от болшевиките, или от комунистите и затова могат да се игнорират, са несъстоятелни! Хрушчов е бил тогавашния Путин, болшевиките тогава са били на власт, а не меншевиките и т.н! Може би ако не беше Хрушчов тогава Първи секретар на партията, нямаше да е така, ако не бяха победили болшевиките, може би щеше да е различно, но В историята "ако" няма!

Касапницата в Източна Украйна е пълна. Руснята търпят най големите си загуби от ВСВ насам. Много русляметата си губят расзсъдъка и започват да стрелят и по свой. Как няма да го губят,. До вчера си пиеха водката свободно и гледаха тв. А днес са мобики на 1 ва линия. Обстрелвани с Хаймарс и Джавелин.

Три милиона от Киев се канят да евакуират че ще изпукат зимата... Ти колко от тях ще вземеш у вас!? А трябваше само да си изпълнят Минските съглашения които си и подписаха ...и да дадат автономия на Донбас

Това го казват по руската ТВ! Не им вярвай, не е трябвало да се дава автономия!

Имаше време, когато можеше нещо да се договори между Русия и Украйна. Това време отмина. Украйна поколения наред няма да вярва на Русия и това няма как да се промени. Ако украинците не се бият сега до край, те винаги ще се страхуват, че Русия ще нападне веднага щом се възстанови и тогава за Украйна може да е и по-лошо. Затова трябва да има преговори с Европа, САЩ, Китай и Турция, които да управляват Донбас, Запорожието и Крим и тези области да станат международен протекторат поне за 50 години напред. След 50 години референдум във всяка от областите дали искат да са в Украйна, в Русия или независими. Дотогава там никакви войски, никакви руски или украински военни бази, никакво тежко оръжие. Само това е начина. И Украйна и Русия трябва да се откажат за дълъг период от тези земи и да ги предоставят на по-цивилизовани и по-силни икономически и военно страни да ги възстановят и управляват следващият половин-един век.

Укронацистите зачистват Донбас от орки като луди, имам чувството, че дяволите са е е вселили в тях! А това в Палвловка направо е сатанистка касапница! Путин обаче се е закани да преследва дяволите, както Дон Кихот е преследвал вятърните мелници!

Да спре настъплението на Украйна ! Бахти жалките орки

Хе...контранастъплението...кво стана с него!? Айде че идват зимата и 300 хил мобилизирани... Накъде ще контранастъпват - към Киев ли

Тези триста хиляди укрите ще ги могилизират до зимата и за още ще питат!

Ъхъ...те досега бяха само 150 хил руснаци и 50 хил от Донбас...200 хил общо и държат фронта Сега се увеличават повече от двоино...А украинците направиха досега 5 мобилизациии и вече подбират и жените... Може да ги изпратят тях срещу руските мобилизирани...украинките са си дашни по природа...

Украинките отдавна са на фронта, само че не като мобилизирани, а като доброволки в Националните Сили за Защита! Разбира се, че те не само ще се изправят срещу могилизираните, но и яко ще ги млатят!

Точно...а тука тия дето ги дондуркаме по хотелите са само холограми... Че и протестират че не им е удобно на принцесите

Тия тук имат не по-малко патриотична мисия, да отгледат бъдещото поколение на Украйна! На фронта са само жените с изгледани деца! Даже и за мъжете с три и повече деца е преценено, че ще са по-полезни за Родината си, като се погрижат за бъдещето на страната!

Очевидно е че американците опипват почвата за преговори. Май нещо украинската прокси-война им намирисва на провал? Защото англосаксите преговарят единствено когато губят, иначе е "авантаж".

Наш источник сообщает, что публикация в газете La Repubblica (Италия), месседжей по херсонскому кейсу, это попытка запада, публично огласить Кремлю условия в проводимых торгах. По нашим данным, Херсон сейчас в шорт листе на торгах. Американцы обещают русским, что если Херсон сдадут ( ВСУ его отвоюет), то они обещают поддержать переговорный процесс по украинскому кризису. Вашингтон считает, что город имеет важное значение — как стратегическое, так и дипломатическое. Власти США на постоянной связи по этому вопросу с европейскими странами и самой Украиной - пишет издание. Источник указывает, что цель американцев, убедить Кремль слить Херсон, а запад в этот момент попытается раскачать зрада кейс в России, запустив революцию патриотов, против власти. Тогда и переговоров не надо, а просто подпишут капитуляцию.

Дооста тайни ще да са били преговорите щом Песков не знае. Джурналята от т.нар. демократичен свят съвсем изпушиха.

Края на войната е начало на партизанската война за освобождение на Украйна. Нашите си го в рубладжийските тикви.

Преди време, когато руски самолет бе свален от турците, Путин се побесня, но Ердоган му каза, че за нула време ще разгроми руската армия ако се наложи. Мнозина му се присмяха тогава. Сега разбираме колко прав е бил Ердоган. Руснаците са Гола вОда и плашат с ядрено оръжие в безсилието си. Ако го употребят то това ще бъде самоубийствено за тях пред целия свят.

Привет от паралелната вселена. Путин тогава му наложи санкции - ама истински. Прекъсна всякви връзки с Турция като АЕЦите, газопроводите, търговията, туризма. Всичко. И султана дето не бръснеше никой за слива ходи да му се извинява. А Путин като истински император, който се отнася добре към васалите си го спаси после от опита за преврат. А относно ядреното оръжие - радвай се че плашат. Другият вариант е да го използват. Нали не си мислиш че са хвърлени толкова пари за разработката и съхранението му, толкова земя е отровена от ядрените опити, над шест хиляди парчета имат, и това е само за красота!? Вариантите са два - плащат или използват. Изборът е на клиента

и кога го е казал тва ерДоганя,я дай да вилим де е тва и кога? мноо сте тъаи тва чалгопитеците ве. ерДоганя каза , че ше ви пръсне гяурските трътки за още едни пестин години.. ббаахаха

Първата работа тогава на Ердоган беше да отиде в Брюксел и да иска помощ от НАТО. Ама от там му отказаха, Путин му наложи санкции и оня изгоря. Казал бил че ще го разгроми!? Фантаст

Тролчета, вие четете ли изобщо? Путин ви казва, че се чуди как хем да остане на власт, хем да обяви поражението да успех, след някакви преговори, а вие сънувате настъпления и превземания напролет. Те досега нищо не превзеха, сега ще чакат пролетта. А всичко щеше да е само за седмица. Тъп, по-тъп, най-тъп. Що е то - путински трол.

Олигофрен...Украина е 600 хил страна с 50 млн население... За седмица превземат само американците водени от Рамбо... Целта не е да я срутят и да избият няколко милиона...щото това е тяхна земя и хората ги имат за свои... Заблудени но свои...както ние македонците... Да ти го обясня още по просто - когато си си пуснал квартирант в дома...но той се е самозабравил, то ще трябва да го изгониш по трудния начин... Ма не си срутваш къщата, щото тя си е твоя и ти ще живееш в нея и всичко потрошено после ще е на твоята глава... Гледаш да го изкараш с максимално малко разрушения... пък макар и по бавно... Спирането на тока е добра стъпка...още повече пък когато идва зимата...

И кво имаме до тука!? Двете най-важни индустриални области - Донецка и Луганска... Двете най важни селскостопански Запорожка и Херсонска - южни степи подходящи за отглеждане на плодове и зеленчуци. А Крим беше най-важната стратегическа - контрол над него означава контрол над Черно море... Дотук добре но е свършена само половината работа - остават още четири...Харков, Днепропетровск, Николаев и Одеса. С това Украина ще приключи - останалата бандеровска селяния да ходи в НАТО, ЕС, на Марс или на майната си...

Няма да оцелее вашия Путин до Нова година.

Блядта пищи безпомощна, безценно Пищи, О бляд, пищи, твоите вопли, химн са за моите уши. And the Oscar goes to…. Vladimir Putin, NATO and EU salesman of the year. Няма друг по-голям глупак, повече допринесъл за разширението и на едното, и на другото. После пак ще реве, че го били притискали. А не вижда как сам си го начуква. Нали си е тъп. Лайте, лайте, копейки, друго не ви остава. Цъкайте минуси през VPN.... Мършта Митрофанова ще гледа лошо и ще трепери от яд. Копейкаджийските и проксита като Болен и Костя Копейкин ще врещят и ще правят по някой пърформанс с лумпени от време на време…. Това е….

Мършоляк..пак си зациклил...няма ли кой да те рестартира...с един отзад

Ама украинците уж напредват, разгромяват, пък не спират да искат оръжие и то всякакво от всички. Нали им се даде такова ,че и пари постоянно и пак искат ли искат . Как така унищожаваш врага , пленяваш оръжието му и все нямаш оръжие . България предложи муниции, те казаха ,че искат гаубици , танкове , ракетно зенитни комплекси . Ако погледнем историята,този който напада и превзема никога не е искал от другите, но пък обаче този който е бил в отстъпление винаги е разчитал на помощ от други .

Украинците още не могат да затворят небето си и това е от първия ден, вече осем месеца! Едва около 90 % от изстреляните ракети по тяхната територия ги прихващат! Не четеш ли, че има поразена гражданска инфраструктура, на някои места няма ток с часове!

Руснаците пък не могат да превземат Киев вече осем месеца. А това че Украйна няма ПВО, а те не могат да настъпят само показва колко силта армия са. Но не схващаш, нали тролчо?

Киев е огромен 4 млн град и не се превзема като на електронна игра... Два са вариантите - да го предадат украинците отвътре...или руснаците да го срутят... Ония не се предадоха...а Русия няма интерес да го срутва, щото после трябва да го строи

Украинците се защитават от варварското нападение на Путин. И не настъпват, а си връщат Украйна. Какво става с настъплението на смешната путинска армия?

Кво точно си връщат!? Лиман - едно 20 хил градче...и !? А 500 хил Мариупол, а 350 хил Херсон, 350 хил агломерация Северодонецк-Лисичанск... А 200 хил Мелитопол и 100 хил Бердянск...Кога ще ги върнат!?

Супер укрепената от НАТО,ключова военна крепост Бахмут ще падне скоро. От там до големите градове на Донбас Славянск и Краматорск е един хвърлей място.

Бахмут все 'скоро' пада.. Пригожин обаче продължава да си блъска кухата престъпна кратуна в стената.. Дали не е по-разумно да се откажат?

Това кога го сънува бе, копейко тъпа. Целият свят се смее на великата пиянска армия. За една седмица щяха да превземат цяла Украйна, а вече осем месеца са пушечно месо. Да не говорим за ръждясалото им въоръжение. И сега Путин се чуди как хем да остане на власт, хем да обяви поражението за победа. Но вие сте толкова тъхи тролове, че и това те виждате.

Бързаш за някъде ли българино..Руснака е у тях си и не бърза за никъде... И за Голод и Холод се е подсигурил...Нефт, газ и зърно - бол.. Ма за Украина това не важи...Украина е без ток - той и без това е съветски... Тамошните бандеровските свини, както и нашите соросоидни нямат сложени 2 тухли една върху друга... Нали искат да се отърват от комунистическото наследство...сега е момента. Тока не е само светло и топло...а в Украина -20 зимата е нормално... Той е и вода...и интернет...и телефони...и ЖП транспорт...и т.н. Да се връщат във времето на Фред Флинстоун... А напролет руснаците ще подпукат оцелелите щото Харков и Одеса чакат...

Руснаците имаха огромно превъзходство в района на Бахмут, защото изпратиха там две хиляди затворници! Превзеха няколко села южно от града и достигнаха до него. Но това беше преди месец, всичко тече, всичко се променя и вече превъзходството го няма и силите са изцяло изравнени!

В Павловка е било голямо клане! А само преди седмица руснаците се хвалеха, че настъпват към Угледар! Украинците пазят своите бойци, не настъпват към изоставения Херсон, за да не им се случи същото!

Преговори се водят ако има война, а не някаква си операция. Ватенките много изнаглдяха

Блядта пищи безпомощна, безценно Пищи, О бляд, пищи, твоите вопли, химн са за моите уши. And the Oscar goes to…. Vladimir Putin, NATO and EU salesman of the year. Няма друг по-голям глупак, повече допринесъл за разширението и на едното, и на другото. После пак ще реве, че го били притискали. А не вижда как сам си го начуква. Нали си е тъп. Лайте, лайте, копейки, друго не ви остава. Цъкайте минуси през VPN.... Мършта Митрофанова ще гледа лошо и ще трепери от яд. Копейкаджийските и проксита като Болен и Костя Копейкин ще врещят и ще правят по някой пърформанс с лумпени от време на време…. Това е….

Мършоляк..пак си зациклил...няма ли кой да те рестартира...с един отзад

Изтрий всички бе мама ти модераст гнил!

Може да има преговори за: 1. Връщане на границите от 1921г., преди влизането в СССР, като им оставят западни части като компенсация за ВСВ. Без да достигат Черно море. Или референдуми за самоопределение в регионите; 2. Забрана на бандеровски формации; 3. Защита на населението по етноси; 4. Нови избори; 5. Невлизане в НАТО и ЕС.

А ти кой си, че да нареждаш кой какво да направи ?

Уставът на ООН е от 1945 година!

Украйна защо не излиза, както е влезнала в СССР? Да не говорим за автономията Крим, която е преди Кримска автономна ССР, а после Автономна република Крим и град Севастопол! Правото им на отделяне е същото. Не забравяйте кой започна тази война! А именно бандеровците нацисти, заплашвали с убийства руснаците. САЩ гонещ си там война. И глупостта на ЕС, които вместо да ги спрат, насъскваха. Русия като предупреждаваше ли предупреждаваше, никой не я слушаше.

Бахмут Авдеевка наш! Миллионы покидают Киев

Преговори за примирие са възможни по всяко време! Това обаче не са преговорите по мирните договори, последващи всяка война!

Е как не знае, нали ДИР са го написали вече?

До 145 : Не забравяй и Еритрея !!!! Вожда е един от най- верните на Путин, както и могъщата еритрейска армия, въоръжена с безаналогови копия ,стрели и канута!!!! : ))))) Приятел ми е във Фейсбук и всичко това го знам лично от него !!!!:)))))

Я пак : кой къде бяга !!! Руснаците или украинците, защото от лятото къде са напреднали армията на Путин, че не се сещам?? : ))) Айде,припомни ми ,ама честно и без да лъжеш за някое село или плевня !!! : )))))

https://www.segabg.com/hot/category-the-war/nastuplenieto-na-ruskata-armiya-kray-pavlovka-zavurshi-razgrom

Поредната излагация на миризливите вати. Цял свят вече ги видя каква им некадърна и гнусна армията.

жива Ванга щеше да им каже

Всичко ми е ясно, но не разбира само, Путин гръгъл идиот ли е, или е велик лидер и ще живее по дълго от Русия.

абе сега като им пратиме мега супер българското оръжие москва ше каитулира

Само за нашите боеприпаси са тези напъни, за съветски тип оръжие!

Русия всеки ден е разгромявана, Путин умира от тежка болест, руската икономика се срива, приходи няма.. ..но вече се говори за преговори! Което е чудесна новина! Предполагам Украйна ще преговаря да остави Москва на Русия. Стискам палци!

Унищожава милиони украинци дотук унищожи 10 пъти повече техника отколкото украйна някога е притежавала....... И непрекъснато в знак на добра воля освобождава от присъствието си все повече територии.

за техниката позна ..русия направо ги громи западните боклуци

Давани от руската пропаганда-не е ясно кой и с какво се бие срещу руснаците. Щото всичката техника оръжие боеприпаси вече са унищожени и украинските войници са убити поне пет пъти досега.

При всяка война се говори за преговори и завършва с мирен договор! Въпросът е друг, дали Путин си е мислил, че е възможно да се променят границите според мирния договор? Не говоря за договор за примирие!!!

Ужасно е, когато хората се гледат като проценти.

За две години не свикнахте ли?

Положението на орките се подобрява все повече.....А САЩ и НАТО вече не подкрепят Украйна ))) ''Министр обороны Алексей Резников сообщил, что в Украину прибыли зенитно-ракетные комплексы NASAMS и Aspide'' Те и с преносимите стингери брулеха отрепките на Путлер, пък сега съвсем ще стане мазало )))

Я да ти припомня няколко изказвания на честните и никога не лъжещи руснаци? И някои договори и действие. Меморандума от будапеща-русия се задължава да гарантира териториалната цялост на украйна, замяна на ядреното оръжие останало на украинска територия. Русия спази ли го? Да или не? Да продължим нататък-путин в речта си при анексията на крим. Нека по украинския народ бъде спокоен, русия няма териториални претенции към украйна. Да припомним и точно преди нападението-русия никога няма да нападне украйна това е западна пропаганда сега ще да скара украинския и руския народ. Я ти да видиш-самия путин твърди че има украински народ. Да продължавам ли с многобройните изказвания относно развитието на войната??? Да продължа ли с така наречената бомба на кримския мост-дето първоначално русия това беше че била дошла от одеса и минала през България. пък после путин каза че няма доказателства за бомба душа от одеса и минава през България.

Нито с минусчета нито с откровени лъжи отричане или пропаганда ще ги промените

През 1994-а Украйна се присъединява към Договора за неразпространение на ядреното оръжие, като декларира че НЯМА ядрено оръжие, защото Украйна наистина няма собствено ядрено оръжие, но на нейна територия все още има ядрени бойни глави които са били собственост на СССР, Украйна отказва да се признае за правоприемник на СССР, и така освен че няма да плаща дълговете на СССР тя губи и правото да има претенции към това което е било собственост на СССР... А в Будапещенският меморандум има точно две "обещания": Страните се съгласяват в отношенията помежду си да се придържат към устава на ООН и че държавите притижаващи ядрени оръжия няма да ги използват срещу... Украйна. Меморандума така и не е ратифициран от Украинската Рада. В последствие САЩ и Украйна сключват договора „Мегатони в мегавати”, според който Украйна, като страна по Договора за неразпространение на ядреното оръжие, трябваше да предаде съветските атомни глави на САЩ, а САЩ сключи с Русия договор за утилизирането им , така че те да бъдат преработени в гориво за атомните електроцентрали на САЩ... последната съветска ядрена глава, някога базирана в Украйна, е преработена от Росатом и предадена като ядрено гориво на САЩ през... 2014-а, годината в която украинските нацисти взеха властта със сила.

Меморандума също е публичен и всеки може да го прочете. И русия се задължава да гарантира териториалната цялост на украйна. Нещо повече задължава се да я защитава ако украйна бъде нападната от ядрена сила. С други думи в момента русия би трябвало да изпрати войници, които да помогнат на украинските войски да унищожат руските войници нападнали украинската територия.

На укрите сега им трябват много боеприпаси и ние ще им ги доставим! Като освободят окупираните си територии, започват преговорите!

Днес край Сватово са унищожени над 300 от новите могилизирани.

мобилизирани украинци на по 16 години

Има и жени и това е нормално! Те защитават собствените си села и домове, не са тръгнали да завземат чуждото! Ако тази война беше по руските села, нямаше да е същото!

Укрите яко ги могиризират! Тези триста хиляди до Нова Година ще дадат фира!

ще ще

Ако Украйна иска граници като през 1999год тогава сто процента ще има атомна бомба. Русия няма да допусне това.

1. Граници не към 1999, а към 1991 година, когато е създадена държавата Украйна! 2. Русия няма да пусне атомна бомба над Украйна! Руснаците знаят, какво ще се случи, ако пуснат такава, при това без атомна бомба, а с конвенционална!

Системите за ПВО NASAMS и Aspide пристигнаха в Украйна. Това съобщи министърът на отбраната на Украйна Олексий Резников.„Това оръжие значително ще укрепи въоръжените сили на Украйна и ще направи нашето небе по-безопасно. Ще продължим да сваляме цели, които ни атакуват. Благодаря на нашите партньори: Норвегия, Испания и САЩ“, написа той в своя Twitter.

тия и си верват ше бъдат смазани

Спекулации всякакви. За САЩ няма такова нещо като приятелство. Предавали са много пъти "приятелите" си. Всичко е икономически интереси. А Украйна започва да се превръща в икономическа тежест и все по-трудно и в САЩ и в Европа ще има подкрепа доставянето на помощи на държава, която просто се поддържа, защото е срещу Русия, вместо тези пари да се дават на вече обеднялото европейско население. А някой да си мисли, че Украйна, макар и с негласната подкрепа на платени наемници, ще постигне военен успех .. смешно е. Единствените им "успехи" бяха, след като Русия се изтегли от определени територии, преди да бъдат определени новите граници на Русия. Личното ми мнение е, че дори да има договорка за спиране на огъня, тя няма да трае много дълго, защото процесите на разпад на държавата Украйна (която е във фактически фалит от 4 месеца), вече са започнали. Полша приема западна Украйна, като "източна Полша". Самите украинци или както те се наричат ще разберат, че нямат бъдеще в една измислена, фалирала държава, която ще трябва да изплаща стотици милиарди на кредиторите си в продължение на десетилетия.

Поляците мразят руснаците заради военните престъпления извършвани от съветския съюз по време и след втората световна война.

Поляците мразят и украинците. Помагат им защото им е кеф техните врагове да се избиват. Това са думи на поляк.

Ако има примирие дори и един ден, Украйна ще бъде в НАТО и окупирана с ядрени ракети от САЩ. И ще използват атомните бомби срещу Крим, защото за тях това е Украйна. Само ако се докопат до подписан документ от инфантилния Путин че няма да използва ядрено оръжие и са сварени. Ние също. И за съжаление този вариант е много вероятен.

Под примирие се разбира сключване на някакъв мирен договор с условия. И със сигурност ако едното условие не е свързано с членството в НАТО, няма как такъв да бъде подписан. Мисля, че за политици на такова световно ниво, това е А, Б и В. Тези договори се планират с много десетилетия напред какви ще бъдат последствията.

абе истината е че в момента руснаците размазват укрите по всички фронтове,сутринта даже за влезнали в бахмут и укрите бегат през глава до седмица жертвите от украинска страна ще са над 450 000 хиляди.

Това си го говорите от февруари, ако беше така вече украинец жив да не е останал

горе долу почти укрйна няма армия..само наемници и верно сутринта бахмут е вече руски

Как беше? Руснаците героично отстъпват, пък украинците страхливо настъпват:))))

И аз го чух това... по радио гарит мацква...

Я пак : кой къде бяга !!! Руснаците или украинците, защото от лятото къде са напреднали армията на Путин, че не се сещам?? : ))) Айде,припомни ми ,ама честно и без да лъжеш за някое село или плевня !!! : )))))

Значи според вестниците били преговаряли. Според официална москва-руснаците не знае ли за никакви преговори. Обаче москва дето никога няма да нападне украйна говори за лъжи:))))

Путкинистите не че лъжат, а имат друга, незападна гледна точка за истина и лъжа :-))

Руснаците и украинците се избиват взаимно. Големите печеливши са САЩ и Китай, по-малките- Турция и Иран. ЕС за съжаление са третите губещи след Украйна и Русия.

Има и нещо положително - прости руснаци се трепят с други прости руснаци

Тихо.... Ще те сложат в "миротворец"

Щото освен че получава изключително евтино ресурси от русия в момента-защото русия няма на кого да ги продаде. Съвсем скоро ще придобие и територии от русия. С референдум подобен на руския референдум.

Пълни глупости....Никакъв коридор към Крим не им трябва на орките, защото и той не е техен....Ще върнат всичко и хоро ще играят

Англосаксороидите да не се радват, щото Путкин ще им спретне още един блицкриг и за една седмица ще прегази Украйна! Даже както е набрал скорост може чак във Варшава или Берлин да се спре. Това един общ преател на Копейкин и на мене ми го каза. И му вервам!

Дето за три дена щеше да превземе киев?

Да бе, даже зад Киев щеше...

И руснаците и платените руски трудове водещи руска пропаганда.

Тоя рунтав пияница все не знае, какво се случва:)

Ти нали знаеш.........

Знам, каквото трябва, за разлика от този...прочети му изказванията

При Павлiвка е било мазало! Още една брутална битка загубена от руснаците. Тази война ще я помнят като най-унизителната след Кримската!

дръжте фронта олабите ли останалото от свинарника е за поляки после ще е трудно бой до край