Кремъл ще следи внимателно срещата между Джо Байдън и Володимир Зеленски

Очаква се двамата президенти да обсъдят военната помощ от САЩ за Украйна

Обратно в новината

Коментари - Кремъл ще следи внимателно срещата между Джо Байдън и Володимир Зеленски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хахахаха това им остана на нещастните извергнати москали - да гледат жално и безпомощно от страни и да си записват ! Никой в цивилизования свят вече не ги бръсне за слива :):):)

Руснак ли е, на дръвника с теслата и глава забучена на кол обърната към Москва! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Най добрият руснак е закланият, най добрата тор е от руснака!!! НЕКА КЛАНЕТО НА РУСНАЦИ ДА ПРОДЪЛЖИ!!!

С тези расистки и фашистки изказвания по отношение на даден етнос подлежиш на арест и предаване на военен трибунал.

Русофил си ама целиш друго. Мръсно клане и др. Съжалявам те копейко. Едно е да обичаш руснаците а друго е да мразиш диктатурата и путин. Много си евтин в очите на интелигентните хора. Изявите ти са чести и елементарни, копейко.

На украинците и плавници им трябват, в Понеделник 6 станции на метрото в Киев са слети в един голям аквариум в който ще снимат нов филм за украинският Титаник.

Понеделник сутринта се оказа много шумна в Киев. Градът се разтърси от дузина експлозии. Именно руските ракети нанесоха мощен ответен удар, така че украинската ПВО дори не кихна. Украински медии и канали за мониторинг съобщиха, че експлозиите са резултат от мощен ракетен удар на руските въоръжени сили. И е очевидно, че киевската ПВО е пропуснала момента на ракетната атака. Режимът на Зеленски, подобно на заклет неудачник, все още не може да научи прост и ясен урок: всяка атака срещу руска територия - и юмрукът на възмездието ще падне върху Киев. Руската армия разполага с много средства за наказване на невежи. Какво могат руските Искандери дори да удрят тайни бункери? и "Кинжалите" в Украйна го знаят от първа ръка.

Какво значи ответен огън при положение че Киев не изстрелва ракети по Москва дори не и по съседните на Украйна градове и то 2 години след като беше нападната?

Помощта по един или друг начин ще я получат, а това означава още 300-400 хилядя убити орки!

Да, атакуван е щаб на НАТО: след атаките срещу Киев полската военна болница е препълнена с военен международен персонал Подготвя се почвата за още по-масирани атаки срещу центровете за вземане на решения от фашистите.

руско мекере! Дедите на украинците са проливали кръв за нашата свобода 1977-78 г. Чети, бе тъпанар!

освобождават украйнците от правителство от наркомани ,сатанисти и нацисти, накрая 24/7 бомбят цивилни с ирански дронове, а кадиров когато беше в Украйна заяви,че ще реже главите на наверниците...Е..б..ем ти и братската държава, е..б..ем ти и защитниците на източното православие.

Пари нема, действайте.

голям страх ги гони идиотите.След Афганистан СССР се разпадна,след украйна русия ще се разпадне

Следим зорко кремълското Жиже да не избегна от цирка

И аз го следя по телевизият ,не само пацков и не ми е много интересно, за светта чакам реакция

Ми нормално че ще следят внимателно...все пак на цирк са отишли...

Ех тия русNAZI , пак ще звънят на братята си Иранци за куршуми и дронове

Обзалагам се, че ще е така!!! Решава се съдбата на руската кочина все пак... Дали все пак САЩ да не извадят от онези неща под рафта .....

Не знам, ама руснаците в Киев са само такива, които мразят Путин. Песков може да вижда това, като фиско, но това е руско фиаско... :)