Коментари - Кремъл нарече "пълна лъжа" твърденията, че Пригожин е бил убит по заповед на Москва | Днес.dir.bg

Кремъл нарече "пълна лъжа" твърденията, че Пригожин е бил убит по заповед на Москва

Песков отказа да потвърди окончателно смъртта на наемническия ръководител, най-малкото защото се чакат резултатите от пробите от телата

Обратно в новината

Коментари - Кремъл нарече "пълна лъжа" твърденията, че Пригожин е бил убит по заповед на Москва | Днес.dir.bg

Коментари

Тези които предават България и избират Русия няма да бъдат ценени от Русия. Предателите са 0!

“ „ Когато Чингис хан обсажда Бухара, той не може да го превземе с взлом, по тази причина написа на жителите на града: „ Който е на наша страна, е в сигурност “. Жителите на Бухара се разделилли на две групи. Първата група изрично отказала да се подчини на Чингис хан, а втората се съгласила. Чингис хан писал на тези, които се съгласили да му се подчинят: „ Ако помогнете в борбата с тези от вас, които отхвърлиха, ние ще ви поверим града ви “. Така те последвали заповедта му и сред двете групи избухнала война. В последна сметка „ последователите на Чингис хан “ победили, само че огромният потрес бил, че завоевателите взели оръжие и почнали да ги избиват. И тогава Чингис хан произнесъл думите: „ Ако бяха правилни, нямаше да предадат братята си поради нас, когато бяхме непознати за тях … “ Моралът на историята: Който съобщи един път, предава и втори. Ибн ал-Атир, прочут и авторитетен арабски историк и биограф”

SirBob

Очевидно е лъжа. Повече от ясно е, че не администрацията на Путин има интерес от ликвидацията на Пригожин. Отговорът най-вероятно е свързан с Африка и разклатените позиции на едни бивши величия там.

Да живее Пригожин! СМЪРТ НА ПУТИН! Свобода за Московия!

Това означава официално съобщение че Пригожин е мъртъв.

Руското разузнаване,тогава няма да си признаят,а ще кажат че е имало технически проблем или птица е влязла в двигателя на самолета.Ако обаче е атентат от украинското разузнаване,тогава руснаците ще направят всичко възможно,за да заловят и оповестят всички замесени лица.Въпрос на време е,да се разкрие ,ако са замесени украинците.

зеленото говно мрази много Пригожин, щото вагнеровци еваха таковата на много укрофашаги ! 100% тва е негова работа!

Голата истина обикновено е елементарна. Гената Пригожин(царствие ему небесное, да будет ему земля пухом) заедно с още 6 негови най-близки сътрудници, бяха убити с терористичен акт извършен от укро ГУР-службите и наглосаксонското MI-6. А CIA им предоставяше разузнавателни данни включително и от шпионски спътници. От смъртта на Пригожин най-голям интерес има точно колективния Запад начело с Кравария. ЧВК "Вагнер" много ги плаши тия капути. Сигурно франсетата са ходили да реват, щото нещата за тях в Нигер всеки ден силно се сговняват. Нищо чудно малкият френски Баболюб-Бабоеб да е ходил тайно да реве за помощ про дедо си Байпън. Друга цел на тази операция е да дискредитират Путин по света и в самата Русия, надявайки се че вагнеровците ще свалят Путин от власт. Един вид всяване на интрига между Путин и вагнеровците. Винаги при такива събития се задава въпросът Cui prodest/Cui bono - от латински: кой е облагодетелстван от това?

Когато Кремъл каже, че нещо е ПЪЛНА ЛЪЖА, целият цивлизован свят знае, че става дума за 100%-ва ИСТИНА. И обратното....

Кой тоз цивилизован свят, ЕС и САЩ са само 1 милиард, останалите 6 милиарда са с Русия или неутрални !

ние всички вярваме на кремъл! Няма по правдива информция от тази която казва кремъл. От кремъл винаги са казвали истината! Така че до хората от кремъл, вярваме ви)))))

Самолета не е свален с ракета на ПВО,а е взривен от вътре.Една от стеордесите е казала,на нейна близка по телефона,че щяло да се забавят с излитането,заради някакъв непланиран ремонт по самолета.Явно тогава е сложен взривателя,но дали е от ФСБ или от украинското разузнаване,така и няма да се разбере скоро.

Погледни на другата статия - има нещо като следи от изстрел отдолу, който не е могъл да пробие. Оградено е в кръгчета - червени. Това моzе да направи всеки. След, което при капково изтичане на гориво се взривява. Това обаче би трябвало да се засече в кабината на пилота. Освен ако дупкуте са малки...абе не зная бразилци да могат правят самолеtи, но....

В Кремъл има само фашисти, убийци и лъжци

Си има мотив, тук мотива е ясен да се гушнат милярдите на пирожкин. Заради тези пари някои скачаха от прозорците, други се гръмваха. Трябват му пари на садиста путкин за войната

Ах тази светла сияйна личност на Пригожин. Ликвидиран от "мръсника" Путин!

Хитро е да убиеш Пригожин и да набедиш Путин, не ли?

Пирожката си беше пич От тия, дето одеските вагабонти от времето на Илф и Петроф ги наричаха "Вор в законе".

Ама чакайте сега! Нали Пригожин беше престъпник и щяхте да го предавате на Международния съд в Хага? Забравихте ли? Забравихте ли какви ги вършеше в Украйна? Сега май ревете за него? Което за мен е необяснимо! Ако все пак от Кремъл са очистили Пригожин би трябвало да похвалите Кремъл и Путин, а не да го обвинявате за което! Каква е идеята? Да бъде реабилитиран Пригожин ли?

Не само е пълна лъжа , но би трябвало да заведете дела за уронване на престижа ви. ´Dе факто тoj е бизнесмен, чиито услуги кетъринг на храни са били ползвани от Кремъл. Като собственик на въоръжена охранителна фирма Прогожин е работил с PА до влизане в сила на наредба за задължителна регистрация и сключен договор с РФ, които той отказва, така правейки дейността на фирмата му вече незаконна за РФ. А това, че той се опита по много долен начин да руши имиджа на Кремъл и на Руската Държава с предишно познанство и ползвани услуги (пак пиша кетъринг) до 2014 е една от фундаменталните му грашки наред с въоръжения бунт. РФ са водеща вoнне сила, и политически фактор; над 150 милиона души население, и такъв тип поведение е недопустимо а и не се среща често дори и в бананови републики. Истински самозабравил се човек. В БГ има поговрока: Пази Боже сляпо да прогледа.

Ние знаем, че те лъжат. Те си знаят, че лъжат. Те знаят, че ние знаем, че лъжат. Ние знаем, че те знаят, че ние знаем, че те лъжат. И все пак те продължават да лъжат. -- Ал. Солженицин Това е удачно да го изпишат на знамето им.

Те не лъжат. Пригожин и групировка Вагнер работиха с Украйна срещу интересите на РФ, като това дори не мисля, че е напълно ясно и на сътрудниците на Прогожин във фирмата. Понеже Украине не могат да победят РФ се опитват да гио дестабилизират вутрешнно чре подклаждане на неверен имидж: Пробваха с авторитаризъм, царизъм, престъпен имидж и т.н. и т.н. Кремъл имат връзка с бизнеса на Пригожин колкото президенството в БГ със СИК на Бойко: Никаква!

Ахахаха :) Да, нищо общо нямат. Само Пригожин снабдява войската и училищата в Рудия, а самият Путин каза публично, че са налели милиарди във Вагнер. Но тя късата памет си е част от руската душа. Иначе не би оцеляла. https://webcafe.bg/international/putin-vagner-beshe-na-palna-darzhavna-izdrazhka-dali-sme-86-mlrd-rubli-za-tyah.html

И на синята, и на жълтата част.

Честна пионерска. Не сме ние.

и аз не вярвам московията и путанин да са наредили да убият престъпника пригожин! московията и путанин убиват хора като немцов и политковская , а не изроди като пригожин!

Сред няколкото версии за взрива в самолета на Пригожин има една, която малко коментатори споменават: Двигателите на бразилския "Ембрайер" са "Ролс Ройс". Било задължителна практика, когато се лети, двигателите да са в риълтайм сателитна връзка с производителя в УК. От там, до МИ6 да натисне клавиша и взриви двигателуте било фасулска работа. Казват го някои хора и то не от Русия. Да припомня, че така загина преди около 2 год. най-богатият чешки олигарх, П. Келнер в подобен самолет над Аляска. Той имаше политически мераци, нооо.... Някой да е чул, докъде доведоха разследването?

Петър Келнер падна с хеликоптер.

"Сикорски" ли беше хеликоптера?

Като версия за убийство не е за изключване но мотивите не са политически амбиции. Пригожин както писах имаше сериозни бизнес интереси в Африка, а негрите са си перманентен доставчик като започнеш оt диаманти та стигнеш до проституция и наркотици за Западна Европа. Наркоканалите са 2: През Турция и Италия и това е известен факт. А в Италия идват от Африка. Проститруцията в Германия се дuрzи от черни, например. Аз не случайно писах, че нападките на Прогожинх спрямо Руската Армия или Кремъл са доста зашити с бели конци. На момента дори без покроитие, но се използваше да се замаскира пред войниците му реалната му дейност. А, фактът че не пожела да сключи реален легитимен договор с РА, което означава в прав текст проверка на доходите само по себе си е сериозен сигнал за вина.

Дива Индия е по космическа страна от Русия :))) до къде стигнахте

А Кенеди, Садам, Кадафи са се самоубили по чуждо желание ;-)

вярвайте им на хората бе,някога да са излъгали ?

Ако кажат, че са ги убили по заповед на Путин, никой няма да им повярва, защото знаят, че винаги лъжат.

На това изявление само празноглав възрожденец или сходен нему комундел, путинофил би се вързал.

Че луна 25 се е разбила щото от руската техника нищо не става . От руската техника много неща стават -за старо желязо става , за консерви става , за боклук става...

Тези сериозно се подиграват с малоумниците, които им вярват. Нали казаха, че и война няма да има, че Крим се е "освободил" без руска намеса... лъжите им нямат край, както и глупостта на всеки, който им вярва.

Как си го набутахме с Путьо !!!!

Как ни го набута ПУТИН. А?

Я обясни :)))

На Биндерата пак са пътували активно в Роботино. Кво стана с Перемогата? И с Пригожин и без него укропитека мре за Вангардя. Зелето прави най-голямото гробище в света. 600 000 запазени места. Нещо по темата да ни споделите? А нещо за новите държави в Брикс? Едно редче нещо, две? Дотук 20 ноивини за Пригожин. Разбрахме, Путин е сатрапин, терорист, окото на злото. Байдън и Нюланд с ангелите на мира. Шолц, Бербок и Лайнен са техни пророци.

мина 19, изпускаш си дозата и пак почваш да блещиш несвързано

Хохоле, Бандера те очаква.:)

Роботино е освободен от руските фашисти. Перемогата е отлично.

Да бе, добре. Чекай Крим са да завземат. Утре е. Готови са.

Като говориш се чува само свинско грухтене... Убедителен си колкото прасе на Коледа.

Те и Украйна не са нападаюи...

Палатки нет . МОЧА пада

"Путин не е джудже, Русия няма войски в Украйна, а Земята е плоска."

"Само луди хора, лишени от морал, могат да допуснат, че Русия има намерение да нападне Украйна." Думи на говорителката на руското правителство Мария Захарова произнесени на 15.02.2022, точно една седмица преди Русия да нахлуе в Украйна...

и някакъв вгтзраждански трол ти е сложил минус при положение че това са документирани думи на Захарова

Притожин се е самоубил. Точка.

Вярвам на Кремъл. Никога не лъжат. Казаха, че няма да нападат Украйна. Значи не са. Вие в паралелна вселена ли живеете?

Най - голямата лъжа е, че ще нападнете Украйна, нали?

И да са го убили Пригожин, вие съжалявате ли за него? А очаквате ли Путин да излезе и да каже "Да ние го убихме"? А можете ли да дадете един пример когато държава е признала такова нещо? В същото време коя държава не прави такива неща?

Е що така с минусите? Нещо не ни харесва мнението ми ли? Или ви е жал за Пригожин? А може би мнението не е в съзвучие с "Правата линия" която трябва да следва Тролефермата.

Глупости, не, ние не сме убивали: Евгени Пригожин, Анна Политковская, Александър Литвиненко, Наталия Естемирова, Борис Немцов, Сергей Юшенков, Борис Березовски, Станислав Маркелов, Орхан Джемал, Александър Расторгуев, Кирил Радченко, Сергей Скрипал, Никита Камаев.... И не сме нападали Украйна и никога няма да я нападнем.

Самоубивали са се. С по няколко изстрела, с отрови. Луди хора

Сами си говорят тук , англосаксите и холивудските им възпитаници и храненици :) А Путин е мек ! Какво ли ще е с някой друг ? :)

Според Ройтерс Путин разпоредил убийството на Пригожин. УБИЙЦИТЕ викат ДРЪЖТЕ УБИЕЦА!

че Ройтерс го е убил? Бах светкавиците имат тея репортери

Всички в Русия знаят че Путин уби Пирожката.

е , стига бе, самолетът е свален над москва от противовъздушна ракета и пак не са били те.. е кой разполага с ПВО система способна да свали самолет на 8000 метра над Москва ако не Кремъл.. от Кремъл как летите спокойно със самолетите ако има хора с ПВО системи които не са под ваш контрол... поне кажете, че самолетът е отказал да се идентифицира и затова се е наложило да го свалите, поне по-малка лъжа, за да и повярват повече хора...ей и на черното бяло ще кажете... ама това действаше по комунизма, вече никой не ви вярва

Русия и Кремъл винаги лъжат, това е всеизвестно.

“Най-верните хипотези са тези отречени от Кремъл. “

Браво TGR, Това са наистина "истините" идващи от Русия, от устите на дебили като Лавров, Песков, хроничния алкохолик Медведев и една "дама" с фамилно??? име Захарова!!! Жалкото е, че с подобни "истини" се "хранят" котилата на Копейкин, БСП, и разни там 'стотици' левици в България!!!

Плъх, ето това е Путин.

Кремъл: 1. Ние няма да нападаме Украйна. 2. Това не е война, а СВО. 3. За 3 дни сме в Киев. 4. Русия няма частни военни организации. 5. Пригожин не прави преврат. 6. Ние не сме убили лидера на Вагнер. Абе истина след истина от руснаците...

Когато Путин каза ,че няма да напада Украйна а е военно учение до границата и ,това пълна или слаба лужа е? Русия е тоталитарна и се управлява от престъпника ПУТИН.

Коментари - Кремъл нарече "пълна лъжа" твърденията, че Пригожин е бил убит по заповед на Москва | Днес.dir.bg

Кремъл нарече "пълна лъжа" твърденията, че Пригожин е бил убит по заповед на Москва

Песков отказа да потвърди окончателно смъртта на наемническия ръководител, най-малкото защото се чакат резултатите от пробите от телата

Обратно в новината

Коментари - Кремъл нарече "пълна лъжа" твърденията, че Пригожин е бил убит по заповед на Москва | Днес.dir.bg

Коментари

Тези които предават България и избират Русия няма да бъдат ценени от Русия. Предателите са 0!

“ „ Когато Чингис хан обсажда Бухара, той не може да го превземе с взлом, по тази причина написа на жителите на града: „ Който е на наша страна, е в сигурност “. Жителите на Бухара се разделилли на две групи. Първата група изрично отказала да се подчини на Чингис хан, а втората се съгласила. Чингис хан писал на тези, които се съгласили да му се подчинят: „ Ако помогнете в борбата с тези от вас, които отхвърлиха, ние ще ви поверим града ви “. Така те последвали заповедта му и сред двете групи избухнала война. В последна сметка „ последователите на Чингис хан “ победили, само че огромният потрес бил, че завоевателите взели оръжие и почнали да ги избиват. И тогава Чингис хан произнесъл думите: „ Ако бяха правилни, нямаше да предадат братята си поради нас, когато бяхме непознати за тях … “ Моралът на историята: Който съобщи един път, предава и втори. Ибн ал-Атир, прочут и авторитетен арабски историк и биограф”

SirBob

Очевидно е лъжа. Повече от ясно е, че не администрацията на Путин има интерес от ликвидацията на Пригожин. Отговорът най-вероятно е свързан с Африка и разклатените позиции на едни бивши величия там.

Да живее Пригожин! СМЪРТ НА ПУТИН! Свобода за Московия!

Това означава официално съобщение че Пригожин е мъртъв.

Руското разузнаване,тогава няма да си признаят,а ще кажат че е имало технически проблем или птица е влязла в двигателя на самолета.Ако обаче е атентат от украинското разузнаване,тогава руснаците ще направят всичко възможно,за да заловят и оповестят всички замесени лица.Въпрос на време е,да се разкрие ,ако са замесени украинците.

зеленото говно мрази много Пригожин, щото вагнеровци еваха таковата на много укрофашаги ! 100% тва е негова работа!

Голата истина обикновено е елементарна. Гената Пригожин(царствие ему небесное, да будет ему земля пухом) заедно с още 6 негови най-близки сътрудници, бяха убити с терористичен акт извършен от укро ГУР-службите и наглосаксонското MI-6. А CIA им предоставяше разузнавателни данни включително и от шпионски спътници. От смъртта на Пригожин най-голям интерес има точно колективния Запад начело с Кравария. ЧВК "Вагнер" много ги плаши тия капути. Сигурно франсетата са ходили да реват, щото нещата за тях в Нигер всеки ден силно се сговняват. Нищо чудно малкият френски Баболюб-Бабоеб да е ходил тайно да реве за помощ про дедо си Байпън. Друга цел на тази операция е да дискредитират Путин по света и в самата Русия, надявайки се че вагнеровците ще свалят Путин от власт. Един вид всяване на интрига между Путин и вагнеровците. Винаги при такива събития се задава въпросът Cui prodest/Cui bono - от латински: кой е облагодетелстван от това?

Когато Кремъл каже, че нещо е ПЪЛНА ЛЪЖА, целият цивлизован свят знае, че става дума за 100%-ва ИСТИНА. И обратното....

Кой тоз цивилизован свят, ЕС и САЩ са само 1 милиард, останалите 6 милиарда са с Русия или неутрални !

ние всички вярваме на кремъл! Няма по правдива информция от тази която казва кремъл. От кремъл винаги са казвали истината! Така че до хората от кремъл, вярваме ви)))))

Самолета не е свален с ракета на ПВО,а е взривен от вътре.Една от стеордесите е казала,на нейна близка по телефона,че щяло да се забавят с излитането,заради някакъв непланиран ремонт по самолета.Явно тогава е сложен взривателя,но дали е от ФСБ или от украинското разузнаване,така и няма да се разбере скоро.

Погледни на другата статия - има нещо като следи от изстрел отдолу, който не е могъл да пробие. Оградено е в кръгчета - червени. Това моzе да направи всеки. След, което при капково изтичане на гориво се взривява. Това обаче би трябвало да се засече в кабината на пилота. Освен ако дупкуте са малки...абе не зная бразилци да могат правят самолеtи, но....

В Кремъл има само фашисти, убийци и лъжци

Си има мотив, тук мотива е ясен да се гушнат милярдите на пирожкин. Заради тези пари някои скачаха от прозорците, други се гръмваха. Трябват му пари на садиста путкин за войната

Ах тази светла сияйна личност на Пригожин. Ликвидиран от "мръсника" Путин!

Хитро е да убиеш Пригожин и да набедиш Путин, не ли?

Пирожката си беше пич От тия, дето одеските вагабонти от времето на Илф и Петроф ги наричаха "Вор в законе".

Ама чакайте сега! Нали Пригожин беше престъпник и щяхте да го предавате на Международния съд в Хага? Забравихте ли? Забравихте ли какви ги вършеше в Украйна? Сега май ревете за него? Което за мен е необяснимо! Ако все пак от Кремъл са очистили Пригожин би трябвало да похвалите Кремъл и Путин, а не да го обвинявате за което! Каква е идеята? Да бъде реабилитиран Пригожин ли?

Не само е пълна лъжа , но би трябвало да заведете дела за уронване на престижа ви. ´Dе факто тoj е бизнесмен, чиито услуги кетъринг на храни са били ползвани от Кремъл. Като собственик на въоръжена охранителна фирма Прогожин е работил с PА до влизане в сила на наредба за задължителна регистрация и сключен договор с РФ, които той отказва, така правейки дейността на фирмата му вече незаконна за РФ. А това, че той се опита по много долен начин да руши имиджа на Кремъл и на Руската Държава с предишно познанство и ползвани услуги (пак пиша кетъринг) до 2014 е една от фундаменталните му грашки наред с въоръжения бунт. РФ са водеща вoнне сила, и политически фактор; над 150 милиона души население, и такъв тип поведение е недопустимо а и не се среща често дори и в бананови републики. Истински самозабравил се човек. В БГ има поговрока: Пази Боже сляпо да прогледа.

Ние знаем, че те лъжат. Те си знаят, че лъжат. Те знаят, че ние знаем, че лъжат. Ние знаем, че те знаят, че ние знаем, че те лъжат. И все пак те продължават да лъжат. -- Ал. Солженицин Това е удачно да го изпишат на знамето им.

Те не лъжат. Пригожин и групировка Вагнер работиха с Украйна срещу интересите на РФ, като това дори не мисля, че е напълно ясно и на сътрудниците на Прогожин във фирмата. Понеже Украине не могат да победят РФ се опитват да гио дестабилизират вутрешнно чре подклаждане на неверен имидж: Пробваха с авторитаризъм, царизъм, престъпен имидж и т.н. и т.н. Кремъл имат връзка с бизнеса на Пригожин колкото президенството в БГ със СИК на Бойко: Никаква!

Ахахаха :) Да, нищо общо нямат. Само Пригожин снабдява войската и училищата в Рудия, а самият Путин каза публично, че са налели милиарди във Вагнер. Но тя късата памет си е част от руската душа. Иначе не би оцеляла. https://webcafe.bg/international/putin-vagner-beshe-na-palna-darzhavna-izdrazhka-dali-sme-86-mlrd-rubli-za-tyah.html

И на синята, и на жълтата част.

Честна пионерска. Не сме ние.

и аз не вярвам московията и путанин да са наредили да убият престъпника пригожин! московията и путанин убиват хора като немцов и политковская , а не изроди като пригожин!

Сред няколкото версии за взрива в самолета на Пригожин има една, която малко коментатори споменават: Двигателите на бразилския "Ембрайер" са "Ролс Ройс". Било задължителна практика, когато се лети, двигателите да са в риълтайм сателитна връзка с производителя в УК. От там, до МИ6 да натисне клавиша и взриви двигателуте било фасулска работа. Казват го някои хора и то не от Русия. Да припомня, че така загина преди около 2 год. най-богатият чешки олигарх, П. Келнер в подобен самолет над Аляска. Той имаше политически мераци, нооо.... Някой да е чул, докъде доведоха разследването?

Петър Келнер падна с хеликоптер.

"Сикорски" ли беше хеликоптера?

Като версия за убийство не е за изключване но мотивите не са политически амбиции. Пригожин както писах имаше сериозни бизнес интереси в Африка, а негрите са си перманентен доставчик като започнеш оt диаманти та стигнеш до проституция и наркотици за Западна Европа. Наркоканалите са 2: През Турция и Италия и това е известен факт. А в Италия идват от Африка. Проститруцията в Германия се дuрzи от черни, например. Аз не случайно писах, че нападките на Прогожинх спрямо Руската Армия или Кремъл са доста зашити с бели конци. На момента дори без покроитие, но се използваше да се замаскира пред войниците му реалната му дейност. А, фактът че не пожела да сключи реален легитимен договор с РА, което означава в прав текст проверка на доходите само по себе си е сериозен сигнал за вина.

Дива Индия е по космическа страна от Русия :))) до къде стигнахте

А Кенеди, Садам, Кадафи са се самоубили по чуждо желание ;-)

вярвайте им на хората бе,някога да са излъгали ?

Ако кажат, че са ги убили по заповед на Путин, никой няма да им повярва, защото знаят, че винаги лъжат.

На това изявление само празноглав възрожденец или сходен нему комундел, путинофил би се вързал.

Че луна 25 се е разбила щото от руската техника нищо не става . От руската техника много неща стават -за старо желязо става , за консерви става , за боклук става...

Тези сериозно се подиграват с малоумниците, които им вярват. Нали казаха, че и война няма да има, че Крим се е "освободил" без руска намеса... лъжите им нямат край, както и глупостта на всеки, който им вярва.

Как си го набутахме с Путьо !!!!

Как ни го набута ПУТИН. А?

Я обясни :)))

На Биндерата пак са пътували активно в Роботино. Кво стана с Перемогата? И с Пригожин и без него укропитека мре за Вангардя. Зелето прави най-голямото гробище в света. 600 000 запазени места. Нещо по темата да ни споделите? А нещо за новите държави в Брикс? Едно редче нещо, две? Дотук 20 ноивини за Пригожин. Разбрахме, Путин е сатрапин, терорист, окото на злото. Байдън и Нюланд с ангелите на мира. Шолц, Бербок и Лайнен са техни пророци.

мина 19, изпускаш си дозата и пак почваш да блещиш несвързано

Хохоле, Бандера те очаква.:)

Роботино е освободен от руските фашисти. Перемогата е отлично.

Да бе, добре. Чекай Крим са да завземат. Утре е. Готови са.

Като говориш се чува само свинско грухтене... Убедителен си колкото прасе на Коледа.

Те и Украйна не са нападаюи...

Палатки нет . МОЧА пада

"Путин не е джудже, Русия няма войски в Украйна, а Земята е плоска."

"Само луди хора, лишени от морал, могат да допуснат, че Русия има намерение да нападне Украйна." Думи на говорителката на руското правителство Мария Захарова произнесени на 15.02.2022, точно една седмица преди Русия да нахлуе в Украйна...

и някакъв вгтзраждански трол ти е сложил минус при положение че това са документирани думи на Захарова

Притожин се е самоубил. Точка.

Вярвам на Кремъл. Никога не лъжат. Казаха, че няма да нападат Украйна. Значи не са. Вие в паралелна вселена ли живеете?

Най - голямата лъжа е, че ще нападнете Украйна, нали?

И да са го убили Пригожин, вие съжалявате ли за него? А очаквате ли Путин да излезе и да каже "Да ние го убихме"? А можете ли да дадете един пример когато държава е признала такова нещо? В същото време коя държава не прави такива неща?

Е що така с минусите? Нещо не ни харесва мнението ми ли? Или ви е жал за Пригожин? А може би мнението не е в съзвучие с "Правата линия" която трябва да следва Тролефермата.

Глупости, не, ние не сме убивали: Евгени Пригожин, Анна Политковская, Александър Литвиненко, Наталия Естемирова, Борис Немцов, Сергей Юшенков, Борис Березовски, Станислав Маркелов, Орхан Джемал, Александър Расторгуев, Кирил Радченко, Сергей Скрипал, Никита Камаев.... И не сме нападали Украйна и никога няма да я нападнем.

Самоубивали са се. С по няколко изстрела, с отрови. Луди хора

Сами си говорят тук , англосаксите и холивудските им възпитаници и храненици :) А Путин е мек ! Какво ли ще е с някой друг ? :)

Според Ройтерс Путин разпоредил убийството на Пригожин. УБИЙЦИТЕ викат ДРЪЖТЕ УБИЕЦА!

че Ройтерс го е убил? Бах светкавиците имат тея репортери

Всички в Русия знаят че Путин уби Пирожката.

е , стига бе, самолетът е свален над москва от противовъздушна ракета и пак не са били те.. е кой разполага с ПВО система способна да свали самолет на 8000 метра над Москва ако не Кремъл.. от Кремъл как летите спокойно със самолетите ако има хора с ПВО системи които не са под ваш контрол... поне кажете, че самолетът е отказал да се идентифицира и затова се е наложило да го свалите, поне по-малка лъжа, за да и повярват повече хора...ей и на черното бяло ще кажете... ама това действаше по комунизма, вече никой не ви вярва

Русия и Кремъл винаги лъжат, това е всеизвестно.

“Най-верните хипотези са тези отречени от Кремъл. “

Браво TGR, Това са наистина "истините" идващи от Русия, от устите на дебили като Лавров, Песков, хроничния алкохолик Медведев и една "дама" с фамилно??? име Захарова!!! Жалкото е, че с подобни "истини" се "хранят" котилата на Копейкин, БСП, и разни там 'стотици' левици в България!!!

Плъх, ето това е Путин.

Кремъл: 1. Ние няма да нападаме Украйна. 2. Това не е война, а СВО. 3. За 3 дни сме в Киев. 4. Русия няма частни военни организации. 5. Пригожин не прави преврат. 6. Ние не сме убили лидера на Вагнер. Абе истина след истина от руснаците...

Когато Путин каза ,че няма да напада Украйна а е военно учение до границата и ,това пълна или слаба лужа е? Русия е тоталитарна и се управлява от престъпника ПУТИН.