Коментари - Кремъл: Изоставеното мирно споразумение може да бъде основа за преговори с Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как така губещата страна поставя ултимативни условия, но печелещата не може? :-) Зеленски да не си мисли, че управлява САЩ и ЕС и с тях налага решения на Русия? Че те даже не смеят да се появят на бойното поле! Ултиматум пък правят, като извиват ръцете на глобалният ЮГ!

"Който нож вади и той от нож трябва да умре , и който е завеждал в плен и той в плен ще иде ."

пффф

Само да не се бяхте държали като животни в завзетите територии, всичко щеше да е пито платено преди година. Ама дивдите орди, кой да ги оварди...

Лично ли ги видя "дивдите орди" как се държат като животни или от омраза си изсмисляме вече истории? Кога ще напишеш нещо смислено, подкрепено от факти и смислен анализ?

Украйна и Европа са дебилни марионетки, войната против Русия се води от САЩ и Англия. И тъй като Англия е просто протеже на САЩ, преговорите трябва да се водят между Русия и САЩ.

Нещатат не са съвсем така, защото има руско население и по другите места в Украйна. Има, обаче и полско и част от скандинавско, унгарско, румънско наред с украиснкото. Статите официално помагат за запазване на украиникия етнос.

Зеленски не е против предлаганото от Путин... нали през 2019-а Зеленски в Париж, на срещата на норманската четворка, заяве че е съгласен да изпълни Минските договорки, а те са в основата на Истанбулските преговори.Явно някой друг говори от името на Зеленски.

Ти кафенце им правше тогава муахахаха

Хората от четворката направиха прескоференция и публично обявиха какво са се разбрали... или смяташ че Зеленски е излъгал журналята, а покарй тях и нас, какво смята да прави по въпросъ с кланетата над руснаци в Донбас.

Разговорите по мирното споразумение бяха прекратени след като руснаците бяха изтласкани от Буча и там се видя, че крепостната сган всъщност иска да унищожи украинският народ чисто физически. Допреди това се смяташе, че става въпрос за чисто военна операция и че за цивилните няма опасност, освен от инциденти. Дори украинците тогава все още мислеха, че уродливите ватници са им нещо като братя или поне братовчеди. Чак после разбраха, че орките въобще не са хора.

Пак простотии, лъжи, нула връзка с реалностите. Всичко написано от вас е отречено дори от главният Украйнски преговарящ, където си каза точно какво е ставало в Истанбул и са били напът да се разберат, но са ги накарали да не се съгласяват. Соросите сте баси нещастниците, лъжите са като въздих за вас. Украйна не може да победи Русия, ако не го разбираш, значи си тотален куку. Изборът е преговори или до последният Украинец. Ако смяташ, че трябва да се бият заминавай за Украйна!

Не е нужно Укрйана д а побеждава Русия , Русия сама ще се победи

В САЩ вече ясно им го казват на Украйнците. "Целите на Володимир Зеленски за връщане към границите от 1991 година са нереалистични. Украйна трябва да премине в отбрана и да седне на масата за преговори с Владимир Путин, твърди в статия за Дъ Ню Йорк Таймс американският сенатор от Охайо Джеймс Дейвид Ванс. Републиканецът казва, че математиката на Украйна не излиза." И сенаторът ли е Путинист?

Да, страдат предимно невинните в тая война, но защо само Путин да е виновен? Забравихте ли какво беше в Донбас през 14 та година!?

Кажи какво е било, ти нали си бил там! Или са ти казали от кремъл?

Я, козяшката дружинка, пак се е надървила, като млада балдъза за зет. Бяха им спрели паричките по едно време и се бяха укротили, ама явно пак има козяшко кихане. Напред козяци, напред! Центовете ви чакат! Кой предвари, той ще завари!

пффф

Ми ти като се подмокриш, те се дъровят. Нормално. :)

Преведено на български, все едно на нас Русия да ни каже: България - от София до Велико Търново и до Стара Загора. Другото си го конфискуваме. Бургаско и Варненско със специален статут - може да посещавате, но се чувствайте на гости. Излизате от всякакви съюзи, предавате оръжието и смъквате гащите. От утре каквото ви кажем - това ще правите, колкото ви позволим - толкова ще имате, каквото поискаме - давате го. Това ли подкрепяте, русороби мили?

Ние не сме убивали или били нашите сънародници Бъкгарските Турци, не сме им забранявали да говорят Турски, не сме им правил Анти-терористични операции, не сме бомбили Хаскошо, Кърджали, все основни разлики. Виж комунистите го направиха и бяхме близо до война, добре, че сме по-умни от Украйнците и си признахме грешката. Тоест Турция няма за какво да ходи да прави спецоперация на наша територия и да си защитава Турското малцинство, за тях е по-изгодно да има мир, търговия. Опитът ви манипулирате нещата е смешен, поредната опорка в кофата.

Турция е само в твоята куха кратуна обаче. В коментара на който отговаряш Турция не присъства. Там е Русия. Откакто няма Османска империя, Турция не ни е закачала, за разлика от Русия която атакува Варна и Балчик по море през ПСВ и ни окупира през ВСВ, като избива целия елит на нацията. Разни неудобни факти за русофилите. Резултатите са видими днес.

Русофобията тотално ти е унищожила мозъка. Само лъжи и простотии, без анализ защо някой неща са станали така. България е била на страната на Хитлеристка Германия и е загубила. Хората набутали ни срещу Русия са си получили заслуженото. Сега пак ще така, Украйна не може да победи Русия, няма хора, отивайте да помагате! Може пак Русия да ви окупира :-). Вие сте типичен жълт дебил, нула връзка с главния мозък, важно е Руснаците да умрат.

Абе тия от 404, още ли не са разбрали, че са живи все още, само и единствено, благодарение на Владимир Владимирович? Непонятно за мен е, че не ги е натикал в мишата дупка, от която са изпълзели, но ... това е мое мнение.

Той няма с какво вече... Стои в бункерчето и гризе нокти с умиление.

Войната между Русия и Украйна е война между злото и доброто, война между източното православие /Украйна/ и исляма /Русия/. Не случайно приятел на Русия е Иран, а на Украйна - целия християнски свят.

Си заспал от години.

Товарищ, нещо си се объркал много дълбоко. Усрайна не е православна, греко-католическа, сатанистка с две думи. Укрофашистите преследват Православието, понеже го свързват с Русия. Ако си православен, значи си путинист. И да, чистата усраинска нация е съставена от 25 процента руснаци и останалото е сбирщина от татари, хазари, черкези, турци и цигани. Затва една по малка част са руси, а другите са мургавели.

Специалната военна операция върви по план! Ура!

Наркоманчето 6/35 ? Грешка е на Путин СВО. Трябваше пълномащабна война и Кийиф на пепел

Пропускаш да споменеш че македония беше създадена от георги димитров, тито и сталин. Все отбор комунисти.

Прав си. Трета руска армия вече е в Лисабон, а четвърта - на 300 км. западно от него. Вероятно търсят подводния крайцер "Москва".

25% от Укра е руска територия която даваше 80% от бюджета на Украйна.Желязи,антрацит,литий и пр.е там. Колко процента от Русия превзе Украйна? Сваляй гащите и на фронта за тор

За джуджака хората не значат нищо. Руснаците са ресурс. Той просто иска да го запомнят като оня с мустачките.

Интересно, защо Русия се интересува толкова много от "преговори" за мир? Иначе, решението е лесно. Русия отстъпва от окупираните украински територии и всичко ще се нареди, както е било.

Още утре се изнася от Укра

Нема начин.

Зеленият молец дойде на власт с лъжа. Излъга, че ще спре войната в Донбас и хората гласуваха….. те не гласуваха за него , а срещу Порошенко… сега ще изгуби, затова отмени и изборите. Самите усраинци излязоха ус статистика, че ако Зеленият молец не беше итменил изборите за президент в Март, то би загука от Залужний с 30%….. но той се отърва от него като го прати в Лондон, забрани изборите и всичко е Ок:)))))само че ще бъде очистен от колегите си след войната. Вероятно ще избяга в Албиона, където обикновено ги чистят. После ше кажат, че е Путин и всичко е наред . Няма как да оставят Молеца жив…. знае твърде много.

Окупирана България гък не може да каже. СССР купуваше компоти, консерви, гащи и боклуци.Изплсщаше се с петрол.Продавахме го и тук влизаше 600% печалба. Имахме 200000 души армия Кой създава такава армия на колония жълтясал тъпако? Западът ликвидира армията до бутафорнатс 20000 души. Робовладелците въоръжени влязоха в цеха Оризаре и робите по очи на земята. Според българския закон ли предателю?

200.000 души армия на баба си в оная работа. Душевно болен тъпунгер на руска издръжка.

4000 танка, 712 летателни бойни еденици, най модерни ракети за времето си които вие предателите нарязахте. Руска в грешката.Императорът не е чел законите на хан Крум за да мир ясно за какво Долно племе са писани. Американците обаче са ги чели. За самолети Ф 16, едномоторни парите 100% ,с 30% по висока цена от тази за Ф 35 Посланнукът влиза в стаите на партиите в НС което не е ставало по света. Губернатор 100%

Ти явно си зомбирано възражданче. За това и плещиш глупост след глупост.

Колегата пише точно и вие предателите роби на кравите квичите на умряло

Сп.Богатствата на Колумбия Класира на първо място за 2023 г. ноздрите на Зеленски

Има един виц за българина, французина и англичанина, които били хванати от едни човекоядци. И българинът, като най-голям тарикат почти изял торбата със сол, почти изял един як бой и накрая го опънали. Обаче хохлите ще излязат още по-големи тарикати, и накрая ще ги избият, та няма да има кой да преговаря с рашките!

явно още не си разбрал, че руснаците опъват украинците отпред, а тях самите друг ги опъва отзад (ама няма да ти кажа кой).

Български език е забранен в училищата. С Решение на Радата от Октомври/2023 г.са забранени всички малцинства и има само един коренен народ украинци В конституцията го записаха бе фашист скапан През февруари гледах паспорт на българина от Одеса Петър Владее Пише националност украинец Петро Владовски Затвор за рютеб предател български

мирно се споразумяхме да водим война до припадък.

За пореден път ви се казва че руските войски щяха да влязат в Киев още април 2022 и всичко приключваше с пълна капитулация !!! Но бяха излъгани/подведени че ще има сключен мир в Истанбул !!! След това започнаха манипулациите и т.н. !!!

Мечо здраво друса бандеровските глупаци.

мечо Пух (и Прах) ли?

От друсане ми окапа козината.

на твоя мечо само му се привижда, че друса някого. Погледнат отстрани, само се клати напред-назад без да има някой около него.

"Изоставеното през 2022 г. мирно споразумение между Русия и Украйна може да бъде основа за нови преговори... заяви в петък говорителят на Кремъл Дмитрий Песков" С коя част на тялото си четат "журналистите" на дирника? Песков каза точно обратното - изоставените споразумения НЕ могат да бъдат основа на бъдещия мир, защото междувременно много неща са се променили.

Няма никакъв начин Песков да е предложил точно това мирно споразумение за основа на ново такова заради това, че Русия за пореден път беше излъгана с това мирно споразумение преди 2 години. Онова мирно споразумение предвиждаше изтеглянето на Русия от Украйна, с изключение на Крим. Сега Русия няма да направи такова нещо.

Шилo

Крим е на Украйна бе!

А украина на кого е?

А ти на кого си?

Българското малцинство.Смени им имената с украински.В паспортите им са записани украинци В императорски и съветско време са били българи в български имена в паспортите Подкрепящите Украйна българи са национални предатели. Съд и затвор

Ти вкара цялата жълтопаветна сган в затвора. Правилно.

Шилo

Ми не е вярно бе, цървул! Българите в Украйна учат български в училищата и никой не им пречи да бъдат българи! На българите е забранено да бъдат българи само в окупираните от Рашистан територии. Да ева нещастните вгъзрожденци, поне един път кажете истината бе!

Мечо здраво друса бандеровските глупаци.

Тръмп е съгласен с парите за Покрайна Като заем,

Вчера в Москва спец службите на Украйна са взривили предател бивш офицер на Украйна който критикува властите на Украйна. Това очаква предателите на Украйна и на България.

Кийиф да стане Хирошима

Е, руснаците не са като хамериканите...

Доброто решение е следното - Русия запазва Крим, Донецк и Луганск стават територии със смесен статут - специални икономически зони. Украйна не се присъединява към НАТО, но държи сериозна армия, знаем защо. Същата страна оправя нещата с демокрацията си, които не са на добро ниво, а Русия започва постепенни демократични промени (след прочистване на олигархата!) в замяна на западни инвестиции.

На теория добре - на практика невъзможно.

Западът е лицемерен. Иска винаги да доминира. Мирът за него означава те да диктуват условията за да си запазят доминацията. Още си мислят, че са колониална сила и гледат на нас като на туземци. Готови са да преговарят само когато смятат, че са в слаба позиция. Когато решат, че са в силна военна позиция, те водят войни. Използват времето за водене на преговори само за да засилят позициите си. Войната в Украйна ще я водят, докато това е изгодно на Блек рок, Вангард груп, Фиделити ивнвестментс , Банката за международни разплащания (БИС) и други дискретни финансови хищници.

Така поставени условията от Русия изискват невъзможното от Украйна. Украйна в този вариант ще остане без никаква армия, без възможност да се защитава от бъдеща агресия, била тя от страна на НАТО или от самата Русия.

Преведено на български, все едно на нас Русия да ни каже: България - от София до Велико Търново и до Стара Загора. Другото си го конфискуваме. Бургаско и Варненско със специален статут - може да посещавате, но се чувствайте на гости. Излизате от всякакви съюзи, предавате оръжието и смъквате гащите. От утре каквото ви кажем - това ще правите, колкото ви позволим - толкова ще имате, каквото поискаме - давате го. Това ли подкрепяте, русороби мили?

300%

Кой те пита какъв си,бе сельо?

Ние сме по-добри.Отпускаме ви до Ямбол.Наше е само 100 км навътре от Черноморието

Никой не желае мир, затова няма да има такъв. Може ли да има мир със страна в която вкарват в затвора, ако напишеш или кажеш думата МИР!? Както винаги едни умират а други правят пачки.

Русия трябва да бъде напълно унищожена и разчленена. Това не е държава, а територия терорист превзета от нацисти и подлоги на Чечня. Това там е Украйна и Китай, свиквайте!

Полюциите от Козяк Удави се бе гьотверен

От 7-годишен слушам как Запада ще се разпадне всеки момент. 50 години по късно Русия се сви с няколко милиона квадратни километра, НАТО се разшири. Май Русия ще се разпада а не Запада

Трудно ще се получи траен мир без ликвидирането на рашистката хунта в Блатная.

Бачи-бочу тамбоооо! Чики-чики-тааа! К*Р ЗА ЖЪЛТИТЕ УКРИ, И НАЙ-ВЕЧЕ ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГАРИ ПОДПРЕПЯЩИ ТЕЯ ИЗРОДИ!!! ДУАЙТЕ ГО!!! Бачи-бочу тамбоооо! Чики-чики-тааа!

Шилo

Хапчетата!!!

Ще се наказват руските военнопрестъпници?

За Путин се готви специален трибунал

Зеленски уби Украйна! И продължава да я убива.. останаха ли млади хора там?! Май само бабичките не са се изнесли от там.

русия не е в положение да иска каквото и да е

То и майкаааа ти не е е била, ама е била надупена набързооо!

никакви преговори с фашистите/нато а са ги олабили а са се напълнили с химическо и ядрено оръжие лъга запада за разширение на нато лъга в Минск и готви война.. та само пълна зачистка и изчезване на усрайна от картата!

Най-разумното. Ако НАТО успява да направи нещо, то е благодарение единствено и само на лъжи и манупулации!!!

Напомням че НАТО още не е пуснало дори един куршум в посока Русия ... :) А 500 000 руски орки торят ли , торят ...

По-големи утрепки от българските русофили няма.

Българските русофоби

Докато имаше реален шанс да бутнат консервативната държава в лицето на Путин, западняците участваха в неистова еуфория. Играта си струваше - безкрайните ресурси на Русия, с един нов Елцин. Грабеж за поне 100 години напред. Сега е ясно, че Украйна не може да постигне тази задача. Сега победата значи друго - украинците да си върнат някви региони в забравената от бога безкрайна степ. Това си е проблем основно на украинците. Това не значи нищо за западняците. Западът загуби интерес. Трябва да си много наивен, за да вярваш, че ще европейците ще изпразнят хазните си, за да може т.нар. украински президент да продължава да си играе на стратегичска риъл -тайм игричка. Западът винаги е обичал да разпалва междуособни войни сред славянските народи, защото се страхува от тях. Сега ще искат да замразят конфликта и да милитаризират за десетилетия напред Западна Украйна. Чака ни ледена епоха, не студена война. Поне 50 години ще минава тая грозна желязна завеса през сърцето на славянската цивилизация. И всичко това заради шепа наркомани като Зеленски и Макрон и онзи налудничав англичанин с перчема.

Вие сте точно като чайката - нейде надолу по еволюционната верига, гледайки собствения си търбух. Човече , вие сте като кон с капаци - не виждате голямата картинка. А тя е - не може да съществува в 21-ви век раково образувание като Руската империя!

5660, пий си хапчетата, чичов!!! Живееш в ХХ век!

Много си заблуден.

Днес руската армия е освободила Богдановка … реалностите продължават да се движат на запад. Мечтата на НАТО се сбъдва, границите на НАТО се приближават към Русия.. само че в обратна посока.

Жителите на източна украйна избраха да са част от Русия. Зеленски трябва да се съобрази с волята на хората. В този смисъл свобода за Тексас и Калифорния

зеления спазва други инструкции, от неговия етнос...

jingiby

Изоставеното мирно споразумение може да започне да се отпечатва на тоалетна хартия и тя да се продава в Украйна. А, забравих! На гъзз-папира следва да се отпечата и мутрата на Путтлерр...

Украйна трябва да бъде напълно унищожена и разчленена. Това не е държава а територия терорист превзета от нацисти и подлоги на САЩ и Обединеното Кралство. Това там е Русия, свиквайте!

jingiby

Предричаш бъдещето на Мордор?

до вчера ви бяха братя и се биеха за вас и за света,а сега изведнъж-уроди???;)

Руснаците си изпълняват задачите.Накрая нищо няма да остане от Украйна.

По мое скромно мнение Путин пак се мисли за суперстратег и накрая ше го отнесе Русия. Кой го дърпа за езика сега? Какво мирно спорзаумение? За какво му е сега? Па трай си бе дебил, инак пак ше те "излъжат" за 1001ви път ше ти е. Слабоумен. Русия я спасява само това че срещу нея играят слабоумни калинки. Деградацията на западния "елит" е тотална. Ако западняците имаха адекватен елит, то руснаците сега щяха да бягат зад Урал.

Ами тъп си, затова ти е и такова мнението.

Как започнха да крият , че дебелакът борис джонсън отиде в бандеристан и заповяд на зеления наркоман да не приема споразумението и да продължи войната... зелената марионтка няма да свърши добре, осъди на смърт над милион украинци за да задоволи мераците на западняците да воюват с Русия.

Украйна е свършена, заедно със всичките и фашисти. Едно се надявам - да пратят тези подлоги тук във форума на фронта да се бият за украинците.( пардон, за изкуфелия рептил във Вашингтон) Там ви е мястото. Ще емигритрате перманентно.