Кремъл: Хакерска атака разпространи фалшиво радиообръщение на Путин за мобилизация и евакуация

Според независими руски медии съобщението е информирало населението на Ростовска, Белгородска и Воронежка област, които всички граничат с Украйна, че силите на Киев са пресекли границата с Русия

Обратно в новината

Коментари - Кремъл: Хакерска атака разпространи фалшиво радиообръщение на Путин за мобилизация и евакуация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винаги укропъ е в дъното на лайната .

Добре, че е поне Кремъл да ни уведоми кое как е най-точно, най-ясно, най-изчерпателно, просто Кремъл никога никъде за нищо не е лъгал! Има само еднаединствена истина и тя е придругарите от Кремъл!!! Ако не са те, ще има световно информационно не затъпмнение, а затъпяване... а другарите от Кремъл ни правят не само по-осведомени, но и по-умни, по-надарени, старите които случат само Кремъл, сега вече могат по-често да пръцкат... младите забравят за алкохола, цигарите и дрогата и се отдават на Чайковски и на неговото Лебедово езеро, или поне веднага сядат да четат от Гогол за Мъртвите Руски Души по безбрежните Украински поля....... а бе най-голямото и единствено щастие на тази Земя ни носи КРЕМЪЛ И ОБИТАТЕЛИТЕ МУ...., Както и най-големите нешастия и проблеми на този свят... Опссс... обърках се - това е друга тема, там плащат за центове, а не с копейки....

Соросоидната паплач няма читатели вече.....

Украйнски и западни помяри мрът и реват спрете да викате мрете тихо че плашите децата украйнска измет

Увеличаването на честотата на ракетните атаки се превърна в реална заплаха за въоръжените сили на Украйна, тъй като техните боеприпаси за контранастъпление постепенно се изчерпват под натиска на ударите. Обикновено местата, където се съхраняват такива оръжия, се пазят в най-строга тайна и само властите в Киев и техните съюзници в НАТО могат да имат информация за това, според анализатори от Китай. В публикуван материал от Baijiahao се предполага, че една от причините, поради които Русия е в състояние да удари толкова точно ключови военни обекти в Украйна, може да е, че Москва разкрива голямо количество класифицирана разузнавателна информация на НАТО. Москва може да има изключителни възможности за събиране и анализ на разузнавателна информация, които й позволяват успешно да открие и унищожи важни военни съоръжения в Украйна, пише в статията. Анализаторите подчертават, че подобни възможности може да се дължат на факта, че Русия е успяла да получи достъп до високо класифицирана разузнавателна информация на НАТО. Подобна тенденция, ако наистина съществува, може сериозно да усложни ситуацията за украинската армия, като изтощи ресурсите им и намали способността им за успешно контранастъпление.

Колко тъп трябва да си, за да пишеш една година едни и същи опорки, а именно, как руската армия всекидневно нанася съкрушителни удари и унищожава умопомрачителен брой техника и жива сила и....все отстъпват, или не напредват? Не отговаряй, няма смисъл. Тъпомерът ще се счупи.

Сорос лично ли ти го каза ???

Най достоверната информация идва от Кремъл

Много интересно как тези "руски партизани" са все с американско оръжие и бронирана техника, и говорят все по-често на полски...

Баш са си руснаци, се стига фейква

копиум

Ден 464 на моята военна операция. Гледам се днес по телевизията и съм впечатлен колко разумно говоря. Предложих всички да се изнесем от Украйна веднага. Чудесна идея която не ми беше идвала. Трябва да се замисля по въпроса Оставам велик стратег, спортист и просто прекрасен човек.

Ray McGovern Бивш агент на ЦРУ: "Между 12 и 14 хил. рускоговорящи украинци са били убити в Донбас от ВСУ преди началото на СВУ." https://www.youtube.com/watch?v=maFQL6ta-tE Интересувайте се хора! Това няма да го чуето по масмедиите!

A какво чуват руснаците по руските медии? "Специална Военна Операция"? Колко трябва да си под средното IQ ниво, за да го вярваш?

Проблемът с убийствата на хора в Украйна, както и вчера някой писа, че имало 16 хиляди убити руснаци и 874 деца още преди 2014, за съжаление не беше отразен от Прокурора на МНС. Той бesh там и имаше право да разследва, но не бе издадена никаква заповед срещу украинец или украински било военен било политик боло виsшестоjasht или нисшестоящ офицер. Това за мен е още един аргумент, че заповедта за арест срещу президента на РФ е политически акт, целящ личностно преследване и наказание. Той всъшност повдига обвинение за изчезнали деца, които той, де факто не е и разпитвал. Отделно, свидетелски показания дори и на деца много често са неблагонадеждни. Например, при Трибунала v Югославия е било отменено сидетелското показание на 13 годишно дете по делото Kupreskic appeal judgement supra note 1, para 39: (i) Prosecutor vs Kupreskiuc, IT-95-16-A, 23.10.2001 (ii) D. Amann, Am. J. Int. law 96 (2002) 439-445. Не е могло детето да различи между двамата братя, единият заподозрян за убийство на баща му в Сребреница. Кога са разпитани тези деца, кога са направени психологическите тестове?! ясно е, че няма надеждни доказателства от 19540 деца. Тоест, вместо да се разследват реални случай на криминални деяния на украинци в Украйна, се издават политически заповеди като така се обвиняват невинни хора, а се прикриват истински убийци и престъпници. Отделно, че се подлагат на травма деца под 11 години. не мозех да се използват невинни хора и деца с политически цели. Третират ги като парчета месо с тези абсурдни обвинения и заповеди.

Пропаганда и контрапропаганда. Отдавна е измислено. Руснаците почнаха хибридната пропаганда преди 20 години.

С лопатите.

това ли е хакера.

Винаги, когато Западът го закъса военно, прибягва до най-обикновен бантустански тероризъм. Толкова си могат, ниска класа - западняците и лакеите им.

Руска проститутка си ти заработваш ли копейки?

Напротив, много е прав. Руснаците дръпнаха много и тези тук видяха, че ще ги издухат.

Ми то и това ще стане скоро та да пазят записите за бъдещо излъчване.

Путин за момента минаваше за хитър и находчив политик, но с Украйна "настъпи мотиката". Жал ми е за Русия, един малко по-силен противник и цялата истина лъсна. Ако целта на спецоперацията беше да се демонстрира решимост и твърдост пред запада, то както Каза пригожин се постигна тъкмо обратното.

Политиката им е повече от перфектна и напълно Законна. Покрай тези заповеди за арест прехвърлям всичко по МНС като дела. Трябва да се даде гласност, че са жертва на наистина терористична нациска групировка. Зеленски използва типични похвати от времето на нациската пропаганда на Гьобелс. Това е пропаганден подход. Не се търси истинност на информация, а неин прихологически ефект върху масите.

При популистичните нациски подходи, влиянието върху психиката на хората е основно оръжие. Трябва да са информирани хората, за да се избягва паника.

Нищо фалшиво няма, това си е Путьо само че апасрался....

Вероятно при атаката е използва изкуствен интелект.

Имай в предвид, че интелектуалното развитие и образование не е равномерно по райони никъде в света, независимо, че образованието е задължително и безплатно. Много хора особено по селскостопанските райони не обръщат внимание на образованието по простата причина, че работата им не го изисква в много голяма степен. Там хората са много податливи на такива масови психози. Това е психо-атака.

Бил си е самият Путин, но лъже, че уж са били хакери. Всъщност е вярно, но това са неговите лични хакери. Така подработва руското народонаселение да се записват в армията -- уж иначе онези ,,нацисти" ще ги окупират и ще ги направят насила украинци. След ,,Курск" и фалшивите ,,атентати", за които обвини чеченците, никой вече не му вярва. Дори да е истина, пак не му вярват. Така е с лъжливите ченгета...

рашките се спрът пред полската граница хакерите ше,се насерът

Мале що народ е прекосил Урал и се е изпокрил при мечките.

Едва кацна специалиста по дезинформации в Европа и вече печелим войната и Путин е в паника!

са се насрали от страх!

Тука вече ще замирише на печени хохли и руски предатели. КГБ вече няма да си поплюва.

Кое КГБ, на това дето му ловят агентите дори и у нас, хахаха

ти нали си досие от дс бе

Като на специална операция Песков, ще си понесете всички негативи. А още не сте видели дебелия край, карате я още като отпреди Аперацията.

То мина и замина, отшумя, повеселихме се, вече повърнахме даже, махмурлук ни тормози вече и хоп, на дирника му дойде разрешителното за акане … много сте бавни, кат накован Мравояд!