Кремъл: Германски офицери обсъждат удар по Кримския мост с ракети "Таурус" (аудио)

"Никой не знае защо федералният канцлер блокира тези доставки. Ние сега водим война, в която се използва много по-модерна технология от нашето добро, старо "Луфтвафе", казва един от участниците в запис, огласен от Русия

Обратно в новината

Коментари - Кремъл: Германски офицери обсъждат удар по Кримския мост с ракети "Таурус" (аудио) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И защо да не обсъжда германците. Тия руснаци какво искат. Да рушат и да убиват а те с перо да бъдат галени.

Само русия ли може да използва оръжие в Украйна?

Русия за първи път открива че не само руските военни разговарят професионално. Медведев: "Все пак нашите отколешни противници - германците, отново се превърнаха в наши заклети врагове". Какво откритие! Кой от коалицията, която на времето смаза Германия, не е враг на Русия? Германия и Япония са само добавка. Коя държава, включително Украйна няма право да изпозва оръжия на собствена теритирия. Какво каза Макрон НАТО в Украйна? Докато се наприказват посерковците, американеца повтори същото. Сега германца бил обсъждал цели. Какво друго да очаква Русия? Англичанина го каза преди година - до 5 години да има достаъчно запаси от оръжия за пълномащабна война с Русия.

Поредното доказателство, че денацификацията е повече от наложителна

Дааааа! И върви по план! Само дето с тия темпове , ще трябва цялата немска армия да занесе доброволно оръжието си в Масква и да го остави!

аку туй нату съ разраствъ само зарад руссия, то егати и узлубените бляди. русия е страдалъ ут вуйна и нямъ дъ почни свитовнъ първъ. а те затягъд обръджъ, аха , ... блядска му рабутъ

Росснацистките клоуни са жалка картинка! Кво ви дреме бе, олигофрени, нали имате безАНАЛОгвняно ПВО,С-300, 400, 500 И Т-1000!

на кораба имах украинци, много гадни мумченцъ, крадът, пудмазвът се, лъжат, вирнали нусувете, къпитанъ нищо не отбиръ, мнооого лож ънглийски, ни можи да разбире какво му гуворят пу радиостанциятъ, викаше дъ му привеждъми, тува съ муряците де. и сега най интереснуту: украинци и руснаци на пристанищету петергург, са си яки приятели гуворят си смеят се, нищу общу с вуйна и с не знам си къкво!

Ха дано!

Чудесна новина, щом германците са се заели с тази задача, много скоро Кримският мост ще стане подводен, въпрос на врем ;)

блядец, не се радвай! койту е дразнил "сибирския мичог" е ял хуркатъ, понял!

Защо след като руснаците бият с ирански ракети по Украйна украинците да не ударят цели в Русия с германски ракети? “Минус” означава само Русия може да прави каквото си иска.

иранските ракети са руски

Защото, не ти се отдава да мислиш. Спри и си остани бавномислещия Ленивец.Или по-добре да не ти пишем ,, Защо'' за да се чудиш цял живот,, Защо бе мам ка му''

Да бяха пъбликували "записа", вместо съчинения..

Вече 2 години има Специална,военна операция на Русия . Защо козяшко-соросоидната сган не заминава в Украйна,за да се бие с руснаците,а повръща по форумите ???

абе, когато навремето се разбра, че на баба Меркел 5 години са и слушали телефона от ЦРУ, защо не мъркахте? След това я изнудиха да почне да се дърля с Русия, последваха други неща, и малко след това Майдан. помнете, или не е изгодно?

някой да е виждал ДОГОВОР за връщане на ГДР към ФРГ?

само не ми казвайте, моля, 'референдум'...

Както са тръгнали скоро ще обсъждат и удари по атомните подводници

То хубаво да си тренират военни игри дойчовците, на чужда територия, далеч от фатерланда. Но не тренират ли и ответни удари в разнебитената Украйна. Пък и е време да помислят и за собствената си сигурност, че и стените вече имат уши в собствения им двор. То че ги подслушват янките, няма спор, но пък един нов Щирлиц ще им дойде в повече.

Немците признаха, че разговорът е истински. Чудят се как да излязат от положението.

куга признахъъъъ, и как съ ги фанали руснаците! как съ зъсекли???

И в Украйна, както и в България е пълно с предатели...И тук ако има някакви тайни разговори след 5 минути някой предател ще донесе всичко на бурлаците....

Сармат и Берлин капут!

Въпросът е дали ще стигне до Берлин въобще !

Ха ха, ще стигне и до Мюнхен и Вашингтон минавайки през Париж и Лондон.

с тия сармати и искандери.......от години повтаряш като бит пееерас и папагал на пружина едно и също....едно и също какхв тая проста куха талашитена като трабант кратуна не успя да измисли нещо друго.....

не ни обиждай от пасолллство нас подбирают по интелигентност

"Служител на "Криминална полиция" е отвлечен и пребит в София" --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Козяшко-соросоидната сган да чете внимателно !!!

Крим е основната цел на запада а Украйна е буферен кървав плацдарм. Войната в Украйна е предварително планирана с помоща на запада естествено .......още преди 20тина години през 2000г. Просто това което никой не очакваше бе че руснаците ще си вземат безпроблемно обратно Крим без нито един изстрел и впоследствие с референдум ще приключат въпроса.........

И сега руснаците какво ще си помислят, че официално Шулц говори едно, а под сурдинка Германците се готвят да атакуват. другото което е очевдно, че има подобни разговори и в Германия и във великобритания, познаите какви разговри се водят в Русия, какво планират да бъде отгвора при подобна успешна атака....

Нищо ново няма да си помислят руснаците. Те отдавна знаят, научени от живота, че "партньорите" говорят едно, а правят точно обратното. Но пък дава да се разбере с кого си имат работа. Запис на висши офицери, това е жесток удар.

Пускайте 10 - тина ракети над раша и да се свършва с тая "империя" на злото !

Нападат ви руснаци? Дългата ръка на Кремъл ви настига? Ватенки разпространяват руска пропаганда? Путин иска да превземе Европа? --------------------------------------------------------------------- ЗАПАЗЕТЕ СПОКОЙСТВИЕ! -------------------------------------------------------------------- Психиатрична болница "Св. Наум" винаги е на ваше разположение За контакти; ул. "Любен Русев" №1 1113 София, БЪЛГАРИЯ Спешно отделение: +359/2/9702130

Като се знае от коя "медия" е дошла "новината" и аудио записа .......нещо не е наред !! Пропагандистката кучка Симонян отново участва в активно мероприятие на ФСБ!!

Шпигел: записът на разговора между войници от Бундестага е автентичен Германските медии започнаха да признават очевидното - че техните военни наистина са планирали атака срещу Кримския мост. Както пише Шпигел, след първоначалния анализ версията, че записът е фалшифициран с помощта на невронни мрежи, е практически изключена. По-рано таблоидът БИЛД също заяви, че записът вероятно е истински. Автентичността на този аудиозапис се подкрепя от факта, че германското контраразузнаване започна да търси изтичане на информация в германските военновъздушни сили.

Служители на Бундесвера потвърдиха автентичността на записа на разговора за атаката на Кримския мост Както Ди Велт пише, няколко военни потвърдиха, че записът е истински. Самият разговор се проведе на 19 февруари с помощта на софтуера за видеоконференции Уебекс. Вестникът отбелязва, че разговорът, изтекъл онлайн, е „политически много експлозивен“.

нещо да кажеш, въздухар?

значи скоро ще праснат моста

Друго си е грозев да го е казал. Тогава 100% е нашата " истина"

Има ли смисъл да сспоменавам, че снощният модератор е съветска курва или той сам си го знае? Сигурно и се гордее с това, вместо да се срамува.

е не може, всички като теб, достойни дърти мингили...

Оркски фейк е това

бой по путконацистите

Интересно, аз само да попитам, какво ще стане, ако изведнъж Хутите се сдобият с множество противокорабни ракети? Защо държавите от НАТО си мислят, че ще останат без отговор действията им?!?

Да се помисли върху това! Блатните от край време снабдяват всякакви терористични групи с оръжие.

Само с обсъждане не става. Трябва реални действия. Всички българи се надяваме това да стане и веднъж завинаги да се приключи с тази престъпна и сатанинска държава русия. При конфликт с НАТО от русия няма да остане камък върху камък.

поправи 'всички българи' с 'всички цигани'. и пак ще сбъркаш. не всички от вашите мразят Русия.

много проста логика - самите германци са допуснали разговора да изтече към руснаците. И те горките са наведени като наште и нагло саксонските кучки дето им взривиха газопроводите изискват от тях да си дадат цялото оръжие на Украйна, ако пук ги вкарат във война с Русия ония ще вдигнат банкет

Само с обсъждане не става. Трябва реални действия. Всички българи се надяваме това да стане и веднъж завинаги дас е приключи с тази престъпна и сатанинска държава русия. При конфликт с НАТО от русия мяна да стане камък върху камък.

и от нас няма да остане камък върху камък, всички сороски свине сте свободни да се снаряжите и да отивате на фронта да наказвате орките

Точно това казва човекът, че от вас няма да остане камък върху камък.

Някакъв тип

Това, че вземаш пари от руското посолство, не те прави извор на акъл. Означава, че не ставаш дори за хамалин. Ако имаше акъл, нямаше да станеш съветска курва.

Мостът го пишете бегАл...

фашистката кремълска хунта!

Това е най-малкото,което може да се случи на фашистка Россия.

не знам ама като гледам какви олигофрени управляват Европа и какви идиоти взимат решения, нищо добро не ни очаква, целия тоя цирк ЕС няма да изкара много май

Шпигел: записът на разговора между войници от Бундестага е автентичен Германските медии започнаха да признават очевидното - че техните военни наистина са планирали атака срещу Кримския мост. Както пише Шпигел, след първоначалния анализ версията, че записът е фалшифициран с помощта на невронни мрежи, е практически изключена. По-рано таблоидът БИЛД също заяви, че записът вероятно е истински. Автентичността на този аудиозапис се подкрепя от факта, че германското контраразузнаване започна да търси изтичане на информация в германските военновъздушни сили.

Украинские военные мастерски уничтожают не только живую силу врага, а и их самолеты. Только за одни сутки 29 февраля удалось сбить 3 российские воздушные суда. Говорится об истребителях-бомбардировщиках Су-34. В России считают, что им якобы «нет аналогов». Поэтому у врага сейчас нет самолетов А-50 и, соответственно, возможности получать такую информацию. Они не знают о наличии украинских судов в воздухе, поэтому фактически остались «слепыми». Отстрел российской авиации идет нон-стоп – 12 летаков за 2 недели Утром 24 января в воздушном пространстве России был сбит военно-транспортный Ил-76. При этом до сих пор так и не известно, кто именно уничтожил этот самолет в небе над Белгородской областью РФ. А вот в феврале начался просто отстрел российской авиации в режиме нон-стоп. -17 февраля сбили два Су-34 и 1 Су-35С. -18 февраля – еще один Су-34. -На утро 19 февраля были сбиты один Су-34 и один Су-35. 21 -февраля – один Су-34, -а 23 февраля вишенка на торте – опять А-50… НЕ ПОМОГЛА ИКОНКА ! -29 февраля – еще два Су-34… а день еще не законччильсся.

Украина и Нидерланды подписали соглашение о гарантиях безопасности. Среди стран, которые подписали с Украиной соглашение о гарантиях безопасности: Британия; Канада; Германия; Франция; Дания; Италия. Что предусматривает соглашение Соглашение закрепляет решение Амстердама продолжать сотрудничать с целью дальнейшего предоставления и расширения помощи Украине в защите от российской агрессии столько, сколько будет необходимо. В частности зафиксировано предоставление со стороны Нидерландов военной помощи на 2 млрд евро в 2024-м и продолжение поддержки в течение следующих 10 лет А Северная Корея приостановила поставки боеприпасов в Россию 1.03.2024 СМИ: Северная Корея приостановила поставки боеприпасов в Россию Прекратились перевозки между морскими портами двух стран

Китай предупредил РФ о последствиях ядерной атаки 1.03.2024 МИД КНР отреагировал на ядерные угрозы российского президента другим странам. Об этом заявила представитель Министерства иностранных дел КНР Мао Нин Таким образом она прокомментировала заявления Путина о возможности применения ядерного оружия.

Че скоро и нея ще забранят и ще ни сложат джендер март

к?

Годината е 1945 г. СССР и БЛАГОДАРЕНИЕ на неговите съюзници и ЛЕНДЛИЗА печелят войната с Германия. Годината е 1990 г - Германският Червен кръст, от името на НАТО в Москва, раздава хранителни пакети на граждани на СССР, страдащи от недохранване и глад. 1945 г. Германия лежеше в руини, нацията беше победена и унизена. Имаше случаи на глад в страната. Държава под външен контрол. Катастрофа. 1965 Германия е водещата икономика в Европа. Третата икономика от кап. държави Високо качество на живот. Индустриализирана страна. 1945 Япония лежеше в руини и ядрена пепел. Нацията е победена и унизена. Държава под външен контрол. Хората са в бедност, болест и страдание. 1965 Япония е втората икономика от кап. държави Висок стандарт на живот, медицина, образование. Високотехнологична, развита мощност. Путин имаше 25 години време! 25 години пропуснати възможности , КРАЖБИ и МЕГА КОРУПЦИЯ!

къде бехме къде сме и къде отивеаме

русия е 100 процента фашистка държава : . РАШИЗМЪТ Е В ПЪТИ ПО-ОПАСЕН И МРАСКОБЕСЕН ОТ ФАШИЗМА. За хитлеро-фашистите е било достатъчно да убият човека. За рашистите това не е достатъчно – те искат да унищожат и душата и съзнанието му. НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ОБОРИ ДОРИ И ЕДНА ТОЧКА ОТ ДОЛНОТО. ВСИЧКО Е ИСТИНА. . ФАШИЗМЪТ, като обществено-политическо явление, ИМА 5 ХАРАКТЕРНИ ЧЕРТА: . 1. Великодържавен шовинизъм. 2. Сливане на всички власти – изпълнителна, законодателна и съдебна с правоохранителните органи, медиите и бизнес елита. 3.Агресия срещу съседни държави и анексиране на съседни територии.!!! . 4. Преследване на инакомислещите и политически убийства. В Русия всяка обществена критика на властите е наказуема със затвор. 5. Идолопоклонничество на фюрера. Фашизмът, като синоним на националсоциализма, трябва да притежава всички изброени характеристики изцяло и едновременно. Всички тези знаци се случват в съвременната ПУТИНОВА Русия и Беларус. Всъщност руснаците са подобни на нацистите по това, че също пренаписват историята в своя посока и превръщат се в специална раса. /// ОТДАВНА РУСНАКЪТ СИ ГО Е ПРИЗНАЛ : „Руската държава се държи като циганско племе, за което е по-лесно да се премести на нова територия, отколкото да въведе в ред своята собствена. Василий Ключевски (1841-1911). ………. НАЦИСТИ – Неорашистите надминаха нацистите. Валенки, като гледам подобни зомбита като вас - дива азиатска орда, направо започвам да съжалявам, че Хитлер не ви е избил и превърнал в сапун през войната... Вие не заслужавате да съществувате , след това което направихте в Украйна.

Русия ке падне.

Тоя виц се изтърка

Русия ке падне Русия ке падне.

Кой би си помислил през 1942 г., че 80 години по-късно Германия ще помага на Украйна да смаже фашистката гадина. … Слава богу, че путинска Росия повече не може нищо „да повтори‘‘ ......даже дръжката от Гелендвагена не е в състояние да произведе ! /// Антифашистка коалиция СРЕЩУ ФАШИСТКА РУСИЯ - вече 54 държави (това са онези, които вчера в Рамщайн говориха за по-нататъшна демилитаризация и денацификация на Русия) . 800 американски компании се съгласиха да произвеждат оръжия за Украйна 800 американски компании са представили 1300 предложения на Министерството на отбраната на САЩ относно иновативни оръжия, които могат да произвеждат за Украйна. /// Самите руснаци живеят в калта и се опитват да удавят в калта онези, които не живеят в калта, просто от завист

Абе, нещо лошо си взел бе, чакай да ти мине, че бахти глупостите дращиш. Ти вярваш ли си ?

И тебе ли като мене та ибът Луизианските негри ?

Нацизма в Германия и Украйна наново ще се възроди след 80 години?

Германия будет производить больше боеприпасов для Украины Германия нарастит производство боеприпасов, а также мощности по ремонту оружия, чтобы лучше поддержать Украину в борьбе с вторжением России. Об этом заявил канцлер Германии Олаф Шольц 1 марта на пресс-конференции «Постоянная поддержка Украины в течение года также принесла нам знания, которые позволяют нам обеспечить достаточное снабжение запасными частями, что мы создали ремонтные мощности для оружия, используемого в войне, в местах за пределами Украины», – сказал Шольц.

Абе, вие много смешни вицове си разправяте в гей-клуба !

Германските офицери могат да обсъждат всичко, от как да сготвим запъртък, до ну заяц ну погоди, това е свободна демократична държава в която всеки може да говори свободно каквото му е на сърце, за разлика от диктаторският режим в руската Северна Корея.

И ти ли като мене лапаш на негри ?

Последния път когато швабен тъпакос бомбиха руски мостове нещата завършиха доста зле за тях. Сега ше е още по-зле ми са струва.

Дори на сън не бих посетил Русия.

аз и Булгаристан вече...

Като не си излизал никога от миризливата люлинска панелка.

И защо да не обсъждат? Путкин плаши всеки ден с ЯО. Ще обсъждат каквото си решат. Мурзилките да свикват.

12 седмици и складовете на Вова и мостът му ще паднат.Броим от днес и СЛАВ УКРАИНА РУСИШЕ КАППУТ!