Разбита е българска група за измами с кредитни карти

Седем души са арестувани миналата седмица в Италия и България при операция по разбиването на българска мрежа за измами с кредитни карти, съобщиха от Европол.

Обратно в новината

Коментари - Разбита е българска група за измами с кредитни карти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ааааааа зна4и ние сме измамници? Тапанариииии, плащаите си тока на германци и др 4ужди фирми които не са мошенници и си траите!!!!! Всеки оцелява както може и прави това което може!!!!!

Във всякя престъпна дейност има замесени българи.Затова й не ни искат по света....

сега в бг ще казат че са колекзионери на ск. устроиства и затова не могат да ги судят.всеки има право да си колекзионира устроиства,клучове за отваряне на коли и орузя,нали?

ХА! Че аз щях да се учудя ако бяха разбили група за източване на кредитни карти, които да не са българи! Напишете в Гугъл някаква фраза, включваща източване на карти да видите какво ще ви се появи! Българи, българи, и пак българи!!! Прославихме се по света - после да не се чудите защо тъпия американец може да не знае къде е България, да не е чувал кой е Джон Атанасов или Георги Иванов, но за българските хакери е наясно!

1. Руснаците не можеш ги стигна и в тая област; 2. Ако още не си схванал - отдавна Гугъл гледа откъде е търсещият и подбира резултатите. Така че щом си в България е много по-вероятно да намериш новини за българи.

образованата и работна младеж напусна страната

Абе,някакси не ми е съвестно. Да не би колонизаторите и други окупатори по целия свят да са действали законно при ограбване на народите.Нас колкото са ни точили..... Малко да пострадат и други

Хаха тия идиоти не се научиха

ганьо друго освен измами и кражби дали знае???едва ли...

Ти си Ганьо, ти трябва да кажеш.

svetoslav11111@abv.bg

като питаш ще ти кажа-не сте способни на нищо повече.

Ако дори и един американец да е сред жертвите да ги изпращат в Америка-и България и Италия имат споразумения за екстрадация - да съдят хубаво с акумулиране на присъдите годините могат да надхвърлят 100.

Ако не са цигани - крадци, ще са българи - измамници .........

какви е деца раждала, раждала, ражда и сега българска майка юнашка; какви е момци хранила, хранила, храни и днеска нашата земя хубава!

И все в чужбина ги ракриват? Брей, този гаден запад как разкрива българските мошенници!

Борисов сега го е яд, че арестувал той, както го е яд, че не е вечерял в Виетнам в бг ресторант хахахаах

лооол пак ли бе? Не вярвах, че сме чак толкова много по света играчи с банкови карти лооол

само така! всичката сган дето ни излага по света - в затвора!

само дано да ги съдят в чужбина, най-добре в Америка. да им лепнат акумулирани по 100-150 годинки.. :-)

Важното е, че на свобода са комунистическите свине които неколкократно ограбиха хората с пирамидите на виденов след като убиха Луканов и Младенов за всеки случай..

То с друго не можем да се прочуем.

Ами направи нещо по въпроса де.