Информацията за кредитите в КТБ засекретена

В договора между синдиците на КТБ и международната компания “Аликс Партнърс“ има клауза за конфиденциалност на информацията, съобщи министър Владислав Горанов.

Обратно в новината

Коментари - Информацията за кредитите в КТБ засекретена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има време за всичко.

Това било, онова било... Какво да очакваме от "окумуш" тройкаджий и двойкаджий! Ама искат...

Ако не взимаме кредити лихварите и ЧСИ ще умрат от глад! ...а проблемите ни ще са с 90% по - малко ... Така че вземайте кредити само в краен случай - за лечение и за обучение. И никога не вярвайте на лихвари - най - вече на банки!

Защо пък, най-малко да вярваме на банки? Точно обратното, от всички кредитори, те са най-надеждните. Да не работиш като лихвар?

Пълен абсурд, с тъпи български политици. Разбира се, че трябваше да запазят тайната на влоговете, и да покажат кой е взимал от тези пари, не обратното. Нали банка се прави с тази цел. И не само Ц.В. е теглел кредити, цели 3 млрд... имал е съучастници.

"Влади Горанов ми е като дете. Дойде при мен и ми каза: Шефе, ти си на 55 и оттук нататък само с политика може да се занимаваш. Аз съм на 30, моите колеги станаха милионери, а пък аз стоя в тази зала за 2000 лева и дните ми минават безсмислено. Имам две деца, мисля за трето, как да ги издържам? Ако имаше поне политическа класа у нас, ако имаше смисъл като експерт да стоя в парламента, но сега в парламента няма нищо, свързано с политиката и експертността, заяви Борисов в интервю за в. "Преса".

...... си казвам единствено ....: Ох на мама 'Фараончето' , да си ми жуф и здраф йощ 1000-до години .... ние , че чекаме .... мама .....

Какво има да коментират и как така те ще решават колко и каква информация да разкрият!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

Дааа и защо ли си мисля, че "разследващите", са установили: 1. КТБ е била здрава и нормално работеща банка към момента на "удара" м.Юни 2014г. 2. Няма изтичане на пари извън България ... ... а това изводи, които не се харесват на групичка "управляващи"

мошеничествата на властта са винаги секретни

у тоя образ да решава такива сложни въпроси.

Защо кредитите са тайна? Защото те бяха използвани за финансиране на дс проектите бареков и волен и цялата русофилска сган.

Значи ... Правителството на Република България наема и възлага на чужда фирма да разследва аферата КТБ, т.е. плаща се от бюджета, т.е. плащаме ВСИЧКИ и ... накрая ЗАСЕКРЕТЯВАМЕ - е браво!? "Аз, като се върна, една банка ще фалира, а може и още една ... " - Бойко Методиев Борисов, Вашингтон, САЩ, м.Юни 2014г. ... та предлагам на "разследващите", да започнат разследването си от това изказване на Борисов!?

В България всичко е като в джунглата. Кой кого ще прецака. На никой не му пука за другия. Виновни естествено няма, ето затова всеки се спасява по единично. Затова и сме такава шибана нация. От КТБ пострадаха главно нормални хора, които просто са си сложили парите за малко по-добра доходност. Това беше 3 пъти банка на годината, а Ц.В. беше 2 пъти банкер на годината! Кой ги номинира и кой ги избра. Ако не вярваме на държавните институции, на кого да вярваме? Сега същите тези нещастници се опитват да кажат че хората са си виновни. Опомнете се докато е време. Скоро няма да има какво да обирате от народа. Хора които няма какво да губят са най-опасни и първо ще бъдат пометени политиците...

А и след годинка,две няма и да има вече възможност нещо"да се осветли",защото давностният период ще е...минал:)))!!! Така,че...честито,дето се вика на печелившите и да го ду.ат останалите!!!

Олигофрени,а след като нищо няма да се...знае и научи повече,то защо ние,данъкоплатците,т.е.малоумниците платихме за тази цел на братята хамериканци??? За да разберем само кои са си държали парите в КТБ ли??? Но по-важното за нормалните хора в Бантустаня би било да научат и кои са...блажили от кацата с мед,нали???

Братята хамериканци, хахаха. Братята руснаци къде стоят???? Троловете на варосания белоглав и на пияния пишат простотии

Е браво! "Разследващата" фирма да не би да е руска бе, НЕтроле!

Имаша една приказка - вятър брашно не връща, та и от КТБ само зрелищата ще ни останат. Кой крал - крал, кой изгорял - изгорял. У нас такива сложни неща като проблема с КТБ не могат да се решат.

Как е възможно жертвите от този пладнешки обир вложителите да бъдат обявени и да им се вменява някаква вина за това ,че са се доверили на банка която според институциите в страна към онова време е стабилна и действаща, а онези които я ограбват вземането на необезпечени или полуобезпечени кредити да се прикриват?!!

Всички си задаваме този въпрос...

За него е класифицирана, а за нас не е!Не може чиновник, пък бил той и Министър да вижда резултати от изследване, за които аз и Вие плащаме, а той да не плаща нищо. Плати и ще видиш! Кеш енд Кери. Поне осигуровките върху заплатата си плати. Така, че искаме резултатите по Е-мейл /може и секретен/- иначе няма заплата! :)

Разсекретиха депозитите и засекретиха кредитите! Хм...! Не трябваше ли да е обратното?

Не може кражба на данъкоплатци и разследване на фирма, платено пак от данъкоплатците да е засекретено с измислени доводи? Ние плащаме, за да се знае, ни плащаме, за да има осъдени, ние плащаме данъци и дългове, за окрадени пари и властта, която тръбеше, че дори виновните за източването на банки през 90-те ще накаже, сега прикрива и новите крупни крадци. Вечното търпение ще свърши в даден момент ...

Всичко краде ли краде ...

Как да каже кой е крал, като герб са крали и сега са оакани.

Много сте прости тва българето. И кво като знаете кои са. Ще викате "вие сте льоши, много много льоши" и те ще се изчервят. Па даже и безплатно гласувате !

Крийте крадците и товарете народа с нови данъци и глоби! Докъде ще я докарате така? До пълна ЛИКИВДАЦИЯ. Защо, защо, защо искате да ликивидирате българския народ?

...затова.

Ама има ли нещо компрометиращо да не е засекретено в България? Така и всички енергиини договори за концесии и прочие за засекретени.

От публикуваните списъци се вижда, че само БТК е държала в банката над 1.2 милиарда лева! Случилото се с КТБ е обир не само на дребни вложители, а и на сериозни играчи в българската икономика!

Те защото са 'големи' играчи си държаха там парите и ....ги загубиха. Сценарио, байчо, сценарио. Работата нагласена и изпълнена с активното съдействие на 'държавните' институции - Прокуратура, ДАНС, БНБ и т.н.

Тази информация трябва да бъде оповестена ако искате да сте честни с НАРОДА който гласува за вас!!!! Вие решавате!!! Идват избори!

И какво като се разбере че Руски олигарх е получил парите на Българските граждани?

деер

Честита ви демокрация!!!

върнете социализма и ще се оправите.

Преди няколко дни оповестиха имената на вложителите, които са налели пари в банката. Но когато се стигне до онези, които са източили - тогава мълчим. Що така бре, Гури?

Защото тези които са точили имат империя зад гърба си! А тази империя обича да праща протестни нотки!

Въпросът? Кои да покажат ,и кои да НЕ покажат!

Информацията за кредитите в КТБ засекретена- да ама не за бивола -------------- така че колко да се тръшкат -ад ; пеевски , цоко и боко -ясно сега спешно да се организира цирк за да не пита повече никои за ктб

щом не искат да ги кажат , единственият извод (логичен) , че цялото правителство е замесено в ограбването на BG !!!

Как няма информацията да е конфиденциална, като там вътре са само наши хора - сини, зелени, червени, пембени - всички цветове на дъгата , представители на родните ни политически партии.

Не се разсейвайте сега с 4-те милиарда, дето глътнаха от КТБ. По-важно сега е да се занимаваме с 20-те заплати на полицаите и с театрото на Болен! Бате Бойко ще се оправи по секретен начин с КТБ, вервайте Му, не се разсейвате с квото не трябва!!

"каква информация може да бъде предоставена на обществеността." Цялата, истинската, длъжници сте ни! Престанете да криете и хитрувате. И вие ли сте вътре в кашата?

въпросът ми е към всички бг "овци " : не ви ли омръзна това "демократично" отношение на бг "елит", който ви прави на маймуни пред света ?!!?

И що бе, Владко;о)) В крайна сметка целокупния бг народ плати масрафа и той хич не е малък - само на първо четене 3,7 милиарда ни изтръскахте! Дет' се вика - за тез' пари не само трябва да ги знаем кои са, ами и катрана и перушината са им малко!

като е секретно кой изяде баницата, що взимате от тия дето не са яли да плащате вересиите?

Конфиденциална е заплатата на Иван Искров!!! Правят същия номер! Остана същия управителен съвет на БНБ!

по добре 4 млд. да покриеме кредитите на нашите вместо да даваме за полиция и армия. Аре и за кметовете да си поръчат возила по каталогче

Любимият министър на премиера Бойко Борисов, Владислав Горанов скоро ще е горд собственик на частна резиденция. Имотът ще струва между 1-1,5 млн лв, смятат брокери на недвижими имоти, които помолихме за експертна оценка. Обзавеждането можело да вдигне цената още.

Усещате ли скоро как пак ще Ви изклатят под предлога конфиденциалност:))0

Абсолютни мишоци. Всичко да е скрито,че иначе....

Сега ако имаше парламентарни избори прогнозите на Червен Кольо, щеха да са верни. Но да не забравяме как се правят избори напоследък

Значи,... СКРИТО-ПОКРИТО.

за теб и отвореното ти общество съм сигорен че си за панделата,да се надщваме че и този ден ще дойде....

Как ще е секретно като го ПЛАЩАМ аз ? Както "97 г. ще изнесат списъците след 156 год.

Само за това ако сме народ трабва да излезем и прогоним мафията от държавата. Румънците започнаха!

Съгласен съм.Почваме от Атака.Трябва да бъдат изметени и ликвидирани всички руски подлоги

ОК, и руските и американските и соросоидите и "красивите и умните" и всички свързани с октопода.

..колкото прогонихме турците, а след тях руснаците ли? ;)) Имате твърде високи очаквания. Народецът се надява мафията да го включи персонално в далаверката, а не да се налага да се бори против нея, извън, естествено, кръчмарските революционни комитети ;))

като почнеш от горанов и неговото приятелче пеевски, минеш през иван костов и цацаров ,и накрая доган и радан кънев който уж не знаел че ДСБ имала пари в банката.всички тези хора плачат за раирани дрехи .

И кво викаш само Волен е читав - само да не му разпорат пръдния канал в панделата

какво ти пречи на теб лично сидеров ??? ако не говорехте постоянно за него , BG сигурно нямаше да знае , че съществува !

И сега кво?Изкараха вложителите виновни.Да си вложиш парите,след това да ти ги откраднат и най нагло да те обявят за престъпник и да те изтипосат в разни списъци