Близо 5 млрд. лева лоши кредити в КТБ

Близо 5 млрд. лева са лошите кредити в Корпоративна търговска банка към края на март. Над 99% от кредитния портфейл на банката е класифициран като "нередовен".

Обратно в новината

Коментари - Близо 5 млрд. лева лоши кредити в КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето лъснаха всички далавери на Мустака ,после ми обяснявайте ,че КТБ не била пирамида!

Крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

и сега всички ние ще плащаме високите ви лихви.... ЗА ТОВА СЕ ПОЛАГА РАЗСТРЕЛ!

Двете лица - Лазар Илиев и Росен Ангелчев активно разрушават и разграбват банката. Пладнешкия грабеж започнал при синдиците на Иван Искров продължава с пълна сила. Не вярвайте на нищо написано или казанао от тях и БНБ! До пристигането на Лазар Илиев и Росен Ангелчев в КТБ имаше милиард и осемстотин милиона неразграбени и те дойдоха, за да ги "преразпределят" между управляващите. Този, който постоянно даваше указания по телефона на лицето представило се за частен съдебен изпълнител в ТВ7, беше мафиота Бойко Борисов. Той, Бойко Борисов, лично участва в грабежа извършван над КТБ.

С КТБ си отиде едно от малкото хубави неща в България. Поне даваха на обикновения човек високи лихви. Далавери има навсякъде спор няма. Сега ходете при Хампарцумян да видим какво ще ви даде !

Да се неначудиш тази банка как въобще е оперирала без капитал!?!?!? Важното е хора като Костов и Рашидов , че си прибраха парите.... Откраднаха 2 милиарда наши пари от фонда за гарантиране на влоговете и всичко това с благословията на ЕС.

А дали е така? Но кой да ни каже...какъв е сценарият на постановката... И май не ни е до подсвиркване.

Урааааааааааааа,тези двамата...преоткриха за...пореден път...топлата вода в Бантустаня:)))!!! Кредитният портфейл на КТБ продължавал да се...влошава:)))?!? Майко милаааааааааааа,каква изненада:)))!!! И то точно,когато всички си мислехме,че банката започна да...изплува:)))!!! Тези двамата веднага трябва да се предложат от Боко и Сие за Нобелова награда!!! Нобелова награда за...акъл!!!

КТБ е измамата на века проведена от ГЕРБ и с помощта на чужди служби.

Означава ли, че тези 99% от кредитите няма да се търсят! В момента КТБ банка ли е! Има ли достъп до нея, има ли служители в нея! Могат ли граждени да изплащат кредитите си!

Поредната "истина" за КТБ! Кога лошите кредити ще минат 100%! Според доклада на КПМГ от преди затварянето на банката, лошите кредити бяха около 2%.

Pesh0

Най - добрия банкер в страната , обявен от БНБ е допускал 99% брак в работата си :) а колко допускат не най - добрите :) Няма такива експерти , които проверяват .

Pesh0

99% от кредитния портфейл на банката е класифициран като "нередовен":))))))))))))))))) Айде позволете ми да се усъмня в експеритите , които проверяват портфейла :) Все пак банката няма интерес да раздава пари , които знае , че няма да събере . Още повече , да раздаде всичките си пари :)

За какво протестирахте толкоз много миналата година , за този дето духа ,оня дебелия е още в парламента ,а и стана още по зле отколкото беше , и още по зле ще става

да си ги събират,кактовзимат на бедните и апартаментите при дълг,какви са тия прошки за наглите богаташи-крадци?

Путин си източи Софийско-кремълската банка и се готви да обере активите. Вече си има нова и няма никакво съмнение, че след Х брой години ще направи същото и с нея. А простите избиратели, дето се пишат големите русофили и докараха малоумния Орех, да се приготвят да плащат сметката.

И какви активи ще събере ? То ако беше толкова изгодно за руските капитали този фалит (то има ли "изгоден фалит" ? ) нямаше толкова да се стараят да я бутнат тази банка. А се стараха - видимо - прокурори, качулки, изказвания на авторитетни хора ...

Някои за затвора ще има ли? Казвам "някои", а не "някой", защото няма как да има само 1 виновник. В нормална държава може да ти дадат 10-15г, ако има измама за милион. За 5 милиарда е нормално да има поне 5 доживотни присъди или всички от управлението на КТБ + Искров и заместниците му в БНБ по 20г. Това е нормалното - и няма нужда от 5 години дела за "доказване" на вината. Най-малкото може да влязат в ареста и да си чакат там - тогава да протакат делото колкото искат.

Само аз ли виждам това,което става в тази държава- сякаш всички са в първи клас и ако някой сбърка, класната казва: седни си, нека другарчето ти да те поправи! И...нищо!

Та какво виждаш чавдарче?

pompai

Господин Василев да дойде и да разкаже сега кои са виновните,иначе след като го осъдят да духа супата заедно с милионерите.

Кой е Получил Кредити от КТБ ??? ГЕРБ+РБ Укриват хората и Фирмите получили Кредити от КТБ !Защо ? Искаме Списък със Длъжниците на КТБ !!! Искаме списък със Активите на КТБ ! Баланса ще си го направим сами , и ще разберем кой ЛЪЖЕ , и КОЙ Граби Милиарди !!!

Боко фалира КТБ. Всички знаят. ОСТАВКА!!!

Кредитите са лоши щото не се обслужват. А как да се обслужват като БНБ изключи КТБ от разплащателната система. Първо КТБ бе изключена така, че да не може да се тегли от семтки, но можеше да се внасят вноските по кредитите. Тогава банката започна да се пълни и се видя, че така няма да могат да я фалират, затова я изключика напърно - спряха и възможността да се внася. Този факт сам по себе си говори за умисъл в действията на БНБ, за да направи кредитите "лоши"

bobsyn@

Еми много ясно. Каквито прихващания са правени са станали сигурно седмица-две непосредствено след затварянето на банка. Тези сделки трябва да се обевяват за нищожни заедно със сделките по покупко-продажба на заложено имущество, фирмени дялове и прочие. Освен това трябва да се криминализира и опитите за правене на такива сделки след затварянето на банката. Това разбира се само ако държавата реално иска да си събере парите де, защото аз поне не съм сигурен в това.

Ако посочите фирмите длъжници по лошите кредити българина ще си направи бързо сметката, защо фалираха банката. А правят ли се опити да се събират тези кредити???

нищо чудно парите имат своиство да изчезват. в молдова изчезнаха 1 милярд долара в посока руски банки, в балгаря малко повече - все пак балгаря е по голяма...

В отчета за първото тримесечие синдиците Лазар Илиев и Росен Ангелчев посочват, че кредитният портфейл на КТБ продължава да се влошава, предаде БНР. Щях да бъда много изненадан ако кредитния портфейл се подобряваше.

Искаме данни за прихващанията след 19 щни 2014 г., за да видим кой точно лица и как са си взели парите, като са ощетили нас- данъкоплатците .... Или и синдиците са купени.... А Фонда къде е- или и шефа на Фонда е техен човек.... Е нищо, поне сметката за плащане ще е наша!

Това с 99% звучи абсурдно. Дори и тогава могат да върнат парите, дори и не в пълен размер. Да не говорим за заложеното. Реално могат да върнат повече. Въпроса е накрая дали парите ще отидат във вложителите или някъде другаде. Изглежда че просто искат да изкарат, че няма възращаемост от КТБ и някой да си събира парите (около 5 милиарда) следващите години.

Общо кредити 4 милиарда, от тях лоши 5 милиарда !? Един банков отчет е сложно нещо, не е редно да се подхвърлят някакви си цифри, извадени от текста.

Стига бе! Стига с тази на никому ненужна информация: колко милиарда имала банката, колко били лошите и добрите кредити, колко ще плаща държавата, законите били такива, че друго освен да се говори не може да се направи! Аз искам да знам: 1.Кой е взел парите? 2.Кой колко е взел? 3. Кога ще ги върне? 4. Кога и колко ще лежи в затвора за престъплението? ПОИМЕННО!

Кратки и точни въпроси, но ....

БОРИСОВ СЕ ГОТВИ ДА РАЗПРОДАДЕ АКТИВИТЕ НА БЕЗЦЕНИЦА И СИ РАЗПРЕДЕЛИ С ДПС ЧАСТИ ОТ ТЯХ ,КАКВОТО ВЗЕМЕ ОТ АКТИВИТЕ И КАКВОТО ПОСТЪПИ В ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ ЩЕ БЪДЕ ПРЕВЪРТЯНО В МАГИСТРАЛИ И ТАКА ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ ДВОЙНА КРАЖБА И ПРИКРИВАНЕ НА СЛЕДИТЕ

Василев - затвор, съд, нещо

КТБ притежава АКТИВИ за повече от ...УЖ изчезналите пари !! Медиите разпространяват пълни идиотщини за тази банка от близо година !? Тон за това даде Борисов, препоръчвайки на всеки и всички да си Изтеглят парите от КТБ ???? Пригласяха му така нареченият президент Роско Пл. , РБ ...! Целта : Да се Превземе Властта с Измама !!! ГЕРБРБ..го постигнаха , Завличат ни с 16 Милиарда + превзеха КТБ ! А НИЕ Плащаме !Всички !

колко от тези "Близо 5 млрд. лева са лошите кредити в Корпоративна търговска банка към края на март. Над 99% от кредитния портфейл на банката е класифициран като "нередовен" " са част от държавната хазна вкарана в тази банка (КТБ) от Станишев по време на управлението на тройната коалиция БСП, НДСВ и ДПС?

Самата структура на тази банка по дизайн е като на пирамида-бушон. Създадена, за да бъде източена. Там търговските правила нямат смисъл.

Големи разбирачи!!!