Мигранти опитаха да откраднат бебе в количка в Сърбия

Четирима мигранти нападнаха сръбкиня с три деца и опитаха да откраднат количката с бебето й.

Обратно в новината

Коментари - Мигранти опитаха да откраднат бебе в количка в Сърбия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мале-е-ей! Тия много са изгладнели!

вчера една такава маймуна черна тропа по прозореца в 4 часа сутринта.жена ми е бременна в 7 месец и въпреки че си бях вкъщи се изплаши достатъчно.ами ако не бях.пука ми и за меркел и хелзинки.на етика на ножа пише #нож за клање# на сръбски.това са свине казвам го от личен опит.ако се чуе да българин е заклал емигрант в сърбия то това ще съм аз

Тези четиримата ги пратете сега лично на Могелини и Меркел!

Да ги пратят, ама след като се вмиришат и подпухнат

защо не казвате истината?бебето бе отнето от мигрантите и те се опитаха да го върнат.не разбирам защо се мълчи!мигрантите биват използвани от наши ,за много неща.бебета се губят,мигранти изчезват.

Я стига!Ти гаранция си тролче.при това много нещастен!

Дирчоо, това че си тъпичък си е твой проблем...Иначе ситуацията която е на централната Ж.П. гара в Белград се случи на софийскат ж.п. гара българското правителство щеше да бъде изгонено с камъни!!!

тези роби никого, никога няма да изгонят.......по-добре е да си драскат, че и по някуй леф да зимат

Кой казва,че в днешно време когато всички тръбят за "ДЕМОКРАЦИЯ ",няма тоталитаризъм! Пример! Всички видяха ачик ачик,че МАМА,БАБА меркел нанесе толкова злини и няма кой открито да заяви.че е вредна и не трябва нито минута да стой на този пост! Значи ги е страх да гъкнат! И тя продължава да дирибейства и да дава вредни команди. Да не говорим,че у нас е същото ! Нищо не се е променило,само се сменят думи и формулировки!

Обявихте ме за военнопрестъпник а?

Опасните животни се държат в клетки.

В Сърбия имат 8000 и се оплакват, а в БГ сигурно са вече 80 000 и нищо не може да направим, защото управляващите ни са продажни слуги!

Стига дрънка глупости!

Ти са не си на кУрнеля солташака.Къде са тея хиляди хиляди Малоумник

Ако знаете какво ще им се случи на тия мигранти....!

Бесете ги бе, въже ли ви се свиди?!!!

В ислямска държава, главата ще му хвръкне преди да е дошла полиция или каквото е там. Муслимите оскверняват християските паметници и църкви в Европа, но я се опитайте да уринирате в/у оградата на някоя джамия (както те правят в Европа с църквите) и ще видите какво ще последва. Гнусното лицемерие и сатанизъм на исляма не знае граници, а безхаберието на европейските политици е потресаващо.

На сапун тяхната мамица!!!!!

Разгонени бежанци си спретнаха бурна оргия с монахини. През лятото на миналата година италиански женски манастир край Милано приютил петима мигранти от Африка. Те заживели заедно с младите монахини, а шест месеца по-късно станало ясно, че девет от момичетата, отдали се на аскетичен начин на живот, са бременни, съобщава Il Giornate Italiano. Когато попитали настоятелницата на манастира как е допуснала подобно нещо, тя се оправдала, че за известно време оставила Светата обител без надзор, защото майката игуменка била болна и трябвало да нощува в дома й. Бременните служителки на Бога пък категорично отричат да са правили секс с чужденците. Те твърдят, че става въпрос за чудо и се сравняват с Дева Мария. Мигрантите на свой ред признават, че са се забавлявали много зад стените на манастира и така са изразили благодарността си за подслона, който са получили.

А, сръбският "хелзинкски" комитет кво се изказа по случая. Нахокаха ли сръбкинята!? Казаха ли че сърбите са ксенофоби!? Ожалиха ли "горките" "мигранти"!?

РЕЖЕТЕ РЪЦЕ,ТАКА Е ПО ШАРИЯТА

Че в Сърбия няма ли камъни бе???

Ако беше в Булгаристан, сигурно околните само щяха да гледат!

ОТКАДЕ СА ТИЯ МИГРАНТИ ???ИМА СТРАНИ В АФРИКА ( СОМАЛИЯ , КЕНИЯ , И ДР. ) ,КАДЕТО КАНИБАЛИЗМА ВСЕ ОЩЕ СЪЩЕСТВУВА !!! В ЕВРОПА ЗА ТОВА НЕ СЕ ГОВОРИ , НО Е ИСТИНА !!! БИЛ СЪМ ТАМ ...

Много ми се ще, да настъпят котето в Сърбия - да я объркат с Германия. Ние тука сме разграден двор и разсипани отвсякъде, но сърбите още са читав народ.

Сърбите отдавна знаят какво да правят,но големите ,,демократи,, от НАТО и Еврогейския съюз пак ще ги изкарат...

Думата е "нашественици", ислямски. От третото поред ислямско нашествие след османското и арабското. Само този път дето са под прикритие на "бежанци".

А сърбите дори не са в ЕС. По-прецакани са и от нас. Бебето сигурно са искали да го откраднат за да мине някой от тях като баща... Явно са терористи и трябва да бъдат разпитвани до дупка.

абе сърбите нали уж били ''истински патриоти", не слушат Брюксел, а са с Путкин, защо пак са пълни с мигранти, дори повече от другите държави от ЕС ?!

Направо счупи тъпомера! Поздравления!

Що бе прав е. Уж са с русия, ама са пълни с мигранти и отвсякъде само голи обещания. Ние поне еврофондове имаме. И можем да си ходим където си искаме в ЕС.

Това е сръбското отмъщение за запада. Да им изпращат касапи и канибали от по света и у нас.

хибридки на омразата

Има ли още някой да се чуди защо Тръмп затвори границите на САЩ за тази сган?!

Да, бе Тръмп прави всичко в името на народа, ясно. :) Ще се разплача. :))

Ами за сега това прави, а пък по-нататък ще видим!

След като САЩ изнесоха демокрация за близкия изток трябва да си поемат вината и да приемат всички бежанци, ЕС няма вина за да се справя с този проблем още по малко пък България

За сега тази напаст е ПОКАНЕНА ЛИЧНО от Меркел и нека тя да им сърба попарата!

над 10000 деца-имигранти са изчезнали безследно, били продадени или на органи, или за секс роби. Щом налетяли на сръбкинята с три деца, ще налитат и тука, само че се съмнявам, че тука някой ще се притече на помощ, като знам какво племе са българи...

Пак вадиш изводи, като гледаш себе си и приятели си.

Гледай сега, аз ако видя няколко тъпири да се млатят подминавам и не ми дреме. Само че в такава ситуация не ще се притека на помощ, ами няма и да се замисля за риска за себе си. Много ни подценяваш нас, българите.

Не са случили на държава където да си разиграват коня тези талибани ,братята сърби хич не си поплюват с мюслите ,тях щатите и НАТО не можа да ги уплаши ,че някакви смрадливи джагали ,лошото е че каквито са люти националисти ще изпотрепят сумати миггранти.

Че какво му е лошото ??? Каквото повикало такова се обадило!

Тия изверги посягат сексуално и на бебета. Отврат. По-зле са от примитивните същества

Пак псевдо новини. За какво им е на тия сръбското чаве бе? Нямат си достатъчно техни.

Когато на една жена няколко човека опитат да и вземат детето , това е война. Ако са чужденци това пак е война. Иначе крайна необходимост и неизбежна отбрана, която настъпва в момента, в който тримата със сила задържат дете. Отвличането е тежко умишлено престъпление, но извършено от чужденци от държава, която е с граждани , обявили джихад това е ясно военно действие. На жена с дете се помага, после се мисли и се сече наред без мислост.

Не всички мюсли са терористи, но всички терористи, без изключение, са мюсли.

Брейвик и канадчето (Bissonnette), кога приеха исаляма?

Брейвик и канадчето са пичове, за разлика от теб!

Опс, чакай! Светна ми! Те са борци за справедливост и отмъстители, а ония са гадни терористи. :)))) п.п. Иначе за тези, които искат и да научат нещо, а не само да се заяждат да пуснат в гугъл top-10-white-christian-terrorists п.п.п. Не защитавам, черните, просто, не харесвам, когато някой се оставя толкова лесно да го хванат в лъжа. Това ни прави да изглеждаме некадърни белите.

Ако това е истина, да им отрежат дланите и да им присадят свински копита. Прочее, след месец ще се позатопли и пак ще плъзнат на тумби. Пазете си жените и дъщерите.

Сърбите както обичат мюсулманите..... На тия им е еана в гз

И на кого ще го продадат? Как ще го изнесат? Чудя се някой дали е виждал бебе от коментиращите. Щото аз имам едно у нас и или нещо липсва в новината или нещо липсва в главите на коментиращите.

В Япония проблема е решен отдавна. Исляма е забранен със закон.

Лъжеш. Дали умишлено или от невежесвто е друг въпрос, но явно си получаваш инфото от коментарите в дира... Не е забранен. Дори имат и джамии там. Просто има много малко мюсюлмани.

Зaĸoнoдaтeлcтвoтo в cтpaнaтa зaбpaнявa paзпpocтpaнeниeтo нa иcлямa ĸaтo peлигия. Πpиcъдитe ca пoвeчe oт ĸpaйни зa вceĸи, ĸoйтo пpoпoвaядвa иcлямa. Πoнeчилият дa paзпpocтpaнявa тaзи peлигия e пoд бyĸвaтa нa зaĸoнa, тъй ĸaтo в Япoния тoвa e yглaвнo пpecтъплeниe; Знaeтe ли, чe в Cтpaнaтa нa изгpявaщoтo cлънцe нямa нитo eднo yчeбнo зaвeдeниe, нe caмo дъpжaвнo, нo и чacтнo, в ĸoeтo ce пpeпoдaвa apaбcĸи eзиĸ; Πpитeжaниeтo нa Kopaнa cъщo ce пpecлeдвa oт зaĸoнитe нa Япoния, зaщoтo cвeщeнaтa зa мюcюлмaнитe ĸнигa e зaбpaнeнa. Paзpeшeнa e eдинcтвeнo aдaптиpaнaтa нa япoнcĸи eзиĸ cъĸpaтeнa вepcия; ĸo вce пaĸ чoвeĸ, пpoпoвядвaщ иcлямa пoпaднe нa япoнcĸa тepитopия, имa пpaвo дa ce мoли eдинcтвeнo нa зaĸpити мecтa. Aĸo пoнeчи дa ocъщecтви pитyaлa cи пo тpaдициoннaтa мoлитвa нa oтĸpитo или пyбличнo мяcтo, тoй мoжe мoмeнтaлнo дa бъдe вĸapaн в зaтвopa. Heмиcлимo e в Япoния oт джaмия xoджaтa дa oглacявa c виĸoвeтe cи пoлoвинaтa гpaд; Aбcoлютнo и нeдвycмиcлeнo нe ce пoзвoлявa гoвopeнeтo нa apaбcĸи eзиĸ; Mюcюлмaнитe, пpeбивaвaщи в Япoния мoгaт дa бъдaт cлyжитeли eдинcтвeнo нa чyжди фиpми и ĸopпopaции. Mecтнитe ĸoмпaнии нe пpиeмaт нa paбoтa мюcюлмaни; Издaвaнeтo нa япoнcĸa визa нa пocлeдoвaтeл нa пpopoĸa Moxaмeд e дocтa тpyднo и ce извъpшвa изĸлючитeлнo pядĸo, дopи и дa cтaвa дyмa зa знaмeнитocти или yчeни, ĸoитo изпoвядвaт иcлямa; Πoчти във вceĸи ĸoнтpaĸт зa пocтoяннa paбoтa e зaпиcaнo, чe aĸo шeфът paзбepe, чe cлyжитeлят мy e мюcюлмaнин имa пълнoтo пpaвo дa гo yвoлни нeзaбaвнo; Hитo eдин мюcюлмaнин мoжe пoд ĸaĸвaтo и дa e фopмa дa пpидoбивa зeмя или имoт в Япoния; Bcяĸa япoнĸa или япoнeц, зa ĸoитo ce нayчи пo няĸaĸъв нaчин, чe имaт вpъзĸa c чoвeĸ, изпoвядвaщ иcлямa бивaт oтxвъpляни oт coциyмa имa cъщaтa cилa ĸaтo дa бъдeш yвoлнeн oт paбoтa в Япoния. Дo ĸpaя нa живoтa cи нe мoжeш дa cи нaмepиш дpyгa, тъй ĸaтo тoвa ce cмятa зa гoлям пoзop. Източник: link

Япония е единствената страна в света, която не дава гражданство на мюсюлмани Япония е уникална страна в много отношения. Японците са традиционалисти и държат на своето наследство и култура. Те не са особено гостоприемни към чужденците, в най-добрия случай просто се държат студено и пренебрежително. Но има една група хора, които японците не могат да понасят въобще и не го крият, нито отношението на обикновените хора, нито законодателството на страната. Това са мюсюлманите. ЯПОНИЯ И МЮСЮЛМАНИТЕ Япония е единствената страна в света, която не дава гражданство на мюсюлманите. Мюсюлманите нямат право на продължителен престой на територията на Япония. Японското законодателство забранява разпространяването на исляма. Всеки, който разпространява ислям се преследва от закона, а присъдите са доста строги. В Япония това се счита за углавно престъпление.

Май на самураите не са успели да промият мозъците, за разлика от германците:).

Това някак си не ме изненадва. Преди време излезе една статистика за Унгария - около 10 000 "деца на мигранти" са изоставени на грижите на унгарската държава! Просто "милите бежанци" знаят, че с дете по-лесно се минава граница - хората все още се трогват пред децата са склонни по-лесно да окажат съдействие на "семейства с деца"! Сега тия трябва да бъдат незабавно натирени обратно към дупката, от която са изпълзели!

Само да кажа, не са познали със сърбите, тези арабели. Живи ще ги дерат там. И ще ги еват у дупе, чисто голи!

И какво ще направят сръбските путки нищо няма да направят. Това не им е да избиват беззащитни български жени и деца. В Путиняшка сърбия е така в Европейска България това не може да стане.

Написаното от теб е жалък украински спам.

Ако някой ми обясни за какво им е бебето? Спрете да вярвате на всичко прочетено или поне, четете по-читави неща.

При случаи на нападение над българи от мигранти , бийте ги докато мърдат !

На български език думата се изписва Емигрант.

Мигрант, Емигрант и Имигрант. Значат различни неща.

И в крайна сметака са едно и също ! Означават нежелан " навлек " .

Винаги подробностите са в малките детайли,колега. Не става дума за грешка. В зависимост от манипулацията над масите ги наричат с различни имена - ту са бежанци,ту са мигранти,ту са емигранти....

хайде обратно в клас.

Грешиш драги. Емигрант е ако ти напуднеш България за българите си Емигрант. Когато се установиш в новата държава за местните ще си Имигрант.

А бе тия нали ги хранят сърбите... защо са искали да изядат детето... и човекоядци ли има между тях...

Пичове, ако това се случи на българка: първо спасявате детето и жената, а после хващате и задържате на място, ако оказва съпротива трепете на място! В тази ситуация се разчува как се реагира в държавата и мъжете колко струват. Затуй респектът е много важен. Затова ние сме българи , а те сърби. случаят е много важен и вече е време за мъже. Мисля, че с този акт се свърши с Конвенцията за правата на човека.

После ще ви изкарат престъпник,колега.

Когато на една жена няколко човека опитат да и вземат детето , това е война. Ако са чужденци това пак е война. Иначе крайна необходимост и неизбежна отбрана, която настъпва в момента, в който тримата със сила задържат дете. Отвличането е тежко умишлено престъпление, но извършено от чужденци от държава, която е с граждани , обявили джихад това е ясно военно действие. На жена с дете се помага, после се мисли и се сече наред без мислост.

А да си мислил, че може да е партенка, за да се вземат мерки за гонене на мигрантите, понеже в сърбия са наистина много?!? Защото за това също сме българи - трудно мислим и лесно се палим!

Ти май не си чул препоръките от бившия министър Бъчварова? Виж какво направиха нашите идиоти с Перата и Динко, разкарват ги по съдилищата.

БРАВО!

"След разюздани оргии на разгонени бежанци с италиански монахини в манастир, 9 от девиците вече са бременни!"

Момче, къде е този манастир да го посетим със сестрите?

В Италия,чедо,в Италия... Сполай ви и късмет.

1. какво е това животно "мигрант", терминът е "незаконосъобразно пребиваващи имигранти" 2. как така са блокирани, никой не ги е канил където и да било, та сега да имат права да преминават, закъдето са тръгнали. и там, където отиват, какво ще работят, кой ще ги храни, как ще се регистрират без документи и кой ще си ги припознае, за да си ги вземе обратно приятен ден.

Не сте прав. Аз искам да вляза у вас да се нахраня и подслоня,а Вие сте ме блокирали на стълбите пред вратата. Ще извикам НАТО да Ви бомбардира,мизантроп неден !!

и се пише "ниеден". иначе сте прав, дори и седнал.

разбрах само защо им е трябвало да крадат бебето?

откуп/органи.

За да го изядат!

Гледам и по наща БТВ в "Преди обед "лансират негрите от либериа.Мазният негър се превръща моментално в рападжия!Можел да пее,а не може да копа с мотика.8 братя и 2 сестри.Тоя манго една гьостерица и обратно в циганията му.Всичката тая измет не ни трябва в България!

Искали са да му подарят корана. Не са искали да го отвличат. Хора,нека не се мразим.... Те са перфектни любовници и специалисти по бомбите. Те са просто различни. Нека ги подкрепим.