Президентът помилва ”Ромео от Близкия Изток”

30-годишният бежанец Рами Мохамед Хасан, осъден на 7 месеца затвор в България заради два опита да напусне страната незаконно през границата с Турция, е бил помилван от Комисията по помилванията при президентството през септември.

Обратно в новината

Коментари - Президентът помилва ”Ромео от Близкия Изток” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко трогателно. След сапунен репортаж по една некачествена и долнопробна телевизия. Егати евтиния ПР.

Тия нашите управници, да не са луди ??? Или имат излишни пари ??? Ако искат бежанци, да плащат от собстввените си заплати !!! А ако не искат, нека ги пускат да се махат от България !!!

Само орден за Ромео, за Жулиета един......... по-твърд свят.

Лош Плевнелиев!! Вместо да пусне крадци, убийци и изнасилвачи срещу някой лев (в брой, както Капута го представя), той взел да отказва. А какви пари падаха в предния мандат!! Направо благодат!! Комунистите са либерални хора. Този лошият грбаджия гледай как не дава амниситии стипцата! Лош Плевнелиев! Да подава оставка! Искаме си престъпниците на свобода!!!

Не мисля че някой може да има против тези помилвания,но така и така ги има,няма ли кой да помилва и бащите и маиките на нацията? `Щото умират като мухи осъдени на смърт.........в днешно време,да си пенсионер е направо тежка присъда.......

Някакъв идиот от десницата не разрешава на левите да имат родина. Това е проява на малоумието на нашите местни лумпени, деца на номенклатурата и на шофьорите им. Само един ренегат може да пише подобни дивотии. Абе, кретен, нали левите са най-градивната част от нацията? Кой ще ти строи, за да граби после построеното от тях? Вземи се върни в училище и си доучи, простако-

Левите са най-градивната част от нацията?!! На това ли те учиха 45 годни и ти като патка го инпринтна, та сега не можеш да го подмениш с истината? Никъде по света левите сили не са били градивни като десните. В частност навсякъде по света комунизмът е постигнал бедност и разруха. Така е в 26 комунистически държави и изключение е само Кирай, която прави капиталистическа икономика. Опитай да емигрираш натам. Не ти стиска ли? Защото е бая кофти в Китай :-) Тогава избери Северна Корея, за да разбереш прогреса от друга страна. Или отскочи до Куба, но остани да живееш там, за да се насладиш напълно не само на курвите, но и на 20-ната долара месечен приход. Вие сте тъпоумни, бе! Как можеш да повярваш, че лявото било градивно?!! БСП имат 3 управление преди егашното и 3-те правят икономическа криза. Те нямат друго постижение. И никоя дясна партия в България от четвърт век не е допускала икономически спад. Кретеноид. Все се чудя: луди ли сте, безнадеждно прости ли сте, или и двете заедно. Лявото било градивното, интелектуален запек.

А кой ще помилва Плевнелиев за валутните му далавери - от 15 до 20 години пандиз в Гърция? Иначе приветстваме момчето, чиято драма видяхме по телевизията наскоро. Да даде бог да са живи и здрави и да станат и те българи.

Гледането на ТВ 7 е вредно за Вашето здраве!!!

Президентът помилва Ромео от Близкия Изток Президентът правилно е постъпил , че иначе няма кой да "помилва" Жулиета.

:D

Ot Iztok na Zapad bejanci, ot Zapad na Iztok prestapnici!!!Ne moje6 da izbiaga6 ot Getoto na Demokraciata!!! Niakoga be6e obratnoto?!?!?

Много точен коментар!!!!! Браво!!!!

ОФШОРКО РОСКА .НЕЗАБАВЕН ИМПИЙЧМЪНТ ЗА НЕЗАКОННИ МНОГОМИЛИОННИ ДАЛАВЕРИ КАТО ПРЕДПРИМАЧ И МИНИСТЪР,А ВОЕНЕН СЪД ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО И ИЗМЯНА НА РОДИНАТА ЗА СЛУЖБА НА ЧУЖДИ И ВРАЖДЕБНИ ДЪРЖАВИ И ИНСТИТУЦИИ-КАТА САЩ,ТУРЦИЯ,ИЗРАЕЛ,ЦРУ,МОСАД,МИТ ......ДОЖИВОТНО И ПЪЛНА КОНФИСКАЦИЯ НА ЗАГРАБЕНИТЕ МИЛИОНИ В ОФШОРНИТЕ МУ СМЕТКИ И МОРСКИТЕ МУ ПАЛАТИ В ХАЛКИДИ/ГЪРЦИЯ И ЧЕРНОМОРЕЦ КРАЙ БУРГАС....

Ти като гласоподавател на ДПС/БСП нямаш право да споменаваш думата РОДИНА.

Ама ти още ли гледаш/слушаш/четеш псевдо-медиите на Пеевското прасе? И още им вярваш ?! Скоро ще има съд за клевета на смотаняшките медии, щото очевидно Пеевското прасе е доста отмъстително и злопаметно, затова, че го отбиха от яслата на ДАНС !!!

оставка на Плев-милионерски Никакви помилвани не искаме искаме оставка и нови избори за президент.

когато станишеф, доган и местан влязат в затвора.