Магазин и бензиностанция ограбени в София

Два грабежа са станали в София в рамките на часове - на хранителен магазин и на бензиностанция.

Обратно в новината

Коментари - Магазин и бензиностанция ограбени в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо в статията не пише , кой е ограбил магазина и бензиностанцията- цегани или бажанци? Много добре се знае-ако бяха българи щяха да пишат.

А оня Андрешко О(йо)вчев къде е...дреме в парламента ли?

Йовчев е в оставка,оправяйте се сами,гебавче

Глад и мизерия.Все по-зле ще става.

София вече е едно престъпно гето ,пълно с чужденци -цветнокожи със нисък интелект и морал !

Ми седи си на село като не те кефи Софето.

А, НИЩО НЯМА ДА СПРЕ ВИСОКОЧЕЛИЯТ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР ЛАЗАРОВ ДА ЗАЛОВИ ОБИРДЖИИТЕ. БЛАГОДАРИМ НА БСП/ДПС, ЧЕ НИ ОСВОБОДИХА ОТ СТРАХА! ДАЖЕ ЗА ПАРИТЕ СИ В БАНКИТЕ ВЕЧЕ НЕ СЕ СТРАХУВАМЕ. ТЕ ПЕЕВСКИ И ВАСИЛЕВ ДОБРЕ СЕ ГРИЖАТ ЗА ТЯХ...

humfry

Този коментар, а и като цяло коментарите на този трол, изобщо не влизат в графата: "*Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам" Толкова за обективността тука!

.

humfry

Абе, Дир, не искам да ви обиждам, ама няма как да избягате от истината! Темата е за ширещата се престъпност в страната и причините. И ако сте толкова големи модератори, чудно е тогава защо "случайно" пропуснахте други подобни коментари.

Аз като сравнявам с други медии, май всички си пишат едно и също.

humfry

Ами както и тука, така и повечето от останалите медии са си директно наследство от комунизма, както обичат да пишат някои хора. Днеска е на работа Тони, а той е върл анти-комунист и съответно редактира според неговата гледна точка. Утре е на работа Дечо и така.

И какво са обрали на Черния кос? Тази бензиностанция е така скрита, че човек трудно може да я види. Дори щанда с цигари беше празен преди две седмици. То и никой не зарежда там. Любопитно е какъв оборот са гепили?!

Ще се самоизядем с парцалките... натам отиват нещата!

серГей ни освободи от страха, благодарим другарю. А пеевски нестрахува хората от борисов

Жми градо и циганьете краднат:) Лошото е,че вече не са само циганите.Ред трябва,железен.Пропуснатото за 25години трудно се наваксва.Да се натиснат лентяите по улиците да работят! Инак мислят само глупости.Само с кражби не става-трябва някой И ДА произвежда!

За съжаление все по лошо ще става, "материала", който е останал, като тая "охранителка" на държавна заплата, дето не се е обадила 5 часа на 112 за пребитата баба и не може да даде обяснение, до ромите, които не могат да говорят български и накрая крадливите ни политици с фалшиви дипломи, така ще бъде. Нищо хубаво не ни чака и нас и децата ни!

И глупав управител, дето държи 10 000 лв. в касата през ноща!

Точно така си е, лошо който остава тук...

Престъпниците ще бъдат заловени! След показните акции в Лясковец и други региони на страната, няма нещо, което да спре родната полиция. Те такива терористи, като баба Стефка и сина и обезвредиха, притова с минимални жертви, че с някакви си крадци ли няма да се справят? Въпрос на няколко часа....

Ау какъв успех на демокрацията! Е това е вече развита пазарна икономика. Пазарят диктува всичко - фалирала банка, няма за ядене, хайдер с ниж и пищов на бензиностанцията. Хвала на Костофф, хвала на НАТУ, Хвала на ЕС. Путин е виновен ! Санкциии..ии.иии. О-ставка!

Чакай малко. Те твойте хора все още управляват. Нещо май си се объркал а?

Споко бе, само преди една година бяха твоите. Твоите, моите, твоите, моите, и така вече 25 години се редуват.

Ограбването на народа до какво доведе.

Страха го нема вече Свободни сме

След комунизъм е така. Не че го няма навсякъде по света, но в нормалния свят е малко, а в комунизма твърде много. Диктатура, която като болест разбива държавата, след което изповръща разврат, бандитизъм за десетилетия. И най-лошото - простотия. Защото комунизъмът унищожава болшинството от интелигенцията и оставя нациите в простотия. Задушлива, агресивна, пропиваща поколенията и доунищожаваща нацията повече, отколкото може д аси представи човек. Простотията е най-страшното от всичко, което комунизмът докарва. От това страданието на нацията е като на човек без разум. Стоте милиона жертви на комунизма са едно, но последствията за поколенията са онова, което продължава столетие... може би и повече.

Много, ама много точно.

По наглостта те познавам, че си УСА платен драскач. След 24 години демокрация=капитализъм се видяха много от уродливите лица на дивашкия американски капитализъм насилствено наложен в България. УСА троловете имат за задача най-нагло да вият в хор, че за това е виновен някакъв имагинерен "комунизъм". Да но кървави обири, грабежи и превъртяли тинейджъри, дядовци и бивши военни които избиват по 20-на човека са ПАТЕНТ НА НАЙ-РАЗВИТАТА ДЕМОКРАЦИЯ В СВЕТА - УСА !!! По време на комунизма имаше обири - по един на 10 г., хората си оставяха къщите отключени, а децата ходеха сами на училище от 1-ви клас. Не е страшно, че това което ни казваха за комунизма излезе неверно, СТРАШНО Е ЧЕ ТОВА КОЕТО НИ КАЗВАХА ЗА КАПИТАЛИЗМА ИЗЛЕЗНА 100 ПРОЦЕНТОВА ИСТИНА !!!

Нищо не си видял - 24г управляват все още комунистите. Когато и последният умре - тогава ще тръгнем в подем.

ХАХАХАХА ЛУСТРАЦИЯ

А и забравих - ти си неграмотен. Виж дори името си си сбъркал. Пише 90, а то е 15 х 15.

Странно защо обаче, всеки емигрира или в САЩ, или в западна Европа и не иска и да чуе да се върне тук. Никой не ни е виновен, че усвоихме най-отвратителното от т.нар. демократични общества. И причината за това е посочена от Истината, на когото опонираш - това, което жънем сега е посято през любимия ти комунизъм. Ако не беше така нямаше за нула време да рухнем като общество. Не е нужно човек да е американска подлога за да ви мрази!

Ако комунизма докарва разврат, то страх ме е да си помисля какво докарва капитализма и демокрацията... Я нека да се сетим за всички меки китки, обратни и прочие, и техните ежегодни паради. И щом след комунизъм е така, защо в САЩ е още по-лошо? И там ли са имали комунизъм? И разбирам довчера да е било комунизъм, ама вече минаха 25 години, а оправданията са все едни и същи. С всяка година все по-лошо става.

НЯМА ЗАКОН БЕЗ ВРАТИЧКА НА ВРЕМЕТО ИЗНАСИЛВАЧ ОСЪДИ ПОЛИЦАЙ ЗА БЕЛЕЗНИЦИ ТЪРСИ СИ ПРАВАТА НА ЧОВЕКА ДА ВЪРНЕМ БЕЛЕНЕ

Личи се, че БСП е на власт. СТРАХЪТ го няма...

като извадят отчета от касовия апарат и знаят парите,ако са законни де

Казва се магазин за хранителни стоки, а не "хранителен магазин", драги ми писачо. До кага вие журналистите ще опошлявате българския книжовен език? Един мой професор казваше "Да те пази Господ от учил-недоучил".

Или от журналист - небурналист, както е е нашия случай ;)

журналил-недожурналил

А как се пише правилно думата: датаджия.

КНСБ: 100 хил. остават без заплати заради КТБ

Всеизвестно е че рибата се вмирисва от главата Но струва ми се че нашата съвсем се е здухала чак до опашката Хиляди не могат да си получат заплатите заради кражбите в банките и какво става?-Ефекта на пеперудата! Тежко ни братя!!!

това са типични събития по време и след управление на т.н. социалисти, а у нас просто тъпи комунисти...

Стига бъркахте най-големите капиталисти в България (социалистите) с комунисти. Щото ако комунистите бяха на власт, нямаше да има ни грабежи, ни де да ги плюеш :)))))) Сега щеше да си в Белене заедно с крадеца ;)

Истинските пари са другаде натамънени. Да грабят от мошениците с костюми и папки. А то на какво прилича бедняк да граби от бедняка.

точно така. глад.