Крайната десница се готви за власт в Швеция, премиерът Магдалена Андершон прие поражението си

Резултатите от изборите все още трябва да бъдат официално потвърдени - нещо, което вероятно ще стане през уикенда

Обратно в новината

Коментари - Крайната десница се готви за власт в Швеция, премиерът Магдалена Андершон прие поражението си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На 2 за 14!!!!!

Работния кон на ЕС, Германия си умира! Няма кой да финансира еврофондовете, няма и ЕС! Амин!

С 20 процента партията била "на път да придобие влияние". Бовоговор уважаеми зрители. За сравнение в България с 20 процента партията ще управлява. :-)

На няколкото поръчкови коментатора все едно се връщам по времето на комунизма. По същия начин там едни дето им викаха пропагандатори не обясняваха какъв е прекрасен световният комунизъм и как ей сега ще се разпадне гнилия капитализъм. Пък на края взе че се разпадна съветския съюз а пък най-верните руски слуги и заклети комунисти изведнъж се оказаха най-големите капиталисти и моментално се изнесоха в гнилия и отвратителен запад. Същата работа е и със сегашните пропагандатори-гадната европа гадния запад ама не искаме да седим в гадната европа и гадния запад не ще ме в свободна русия.

Заради безумната политика на ЕС , националистите печелят изборите. Либерално-джендърската политика втръсна на всички. То не бяха мигранги, ограничения за ковида, зилени планове, икономии заради войната и накрая инфлация и несигурно бъдеще. ЕС върви към срив. Обединението май стана разединение. ЕС се приравни идцяло с интересите на Германия и това е повече от явно.

Фашистите превзеха Европа. Зеленски даде тон.

Италия, Швеция.. ние ще сме на 2.10! Единствено и без алтернатива Възраждане!

Само според мечтите на ваксинираните антиваксъри и митрофанова.

И В БЪЛГАРИЯ ОПОЗИЦИЯТА ЩЕ СЧУПИ ГЛАВАТА НА РАЗНИ п.п.-та И СБЪРКАНИ дб -та !

А още не е дошла зимата. Какво ли ще стане когато коренното население на Европа почне да мръзне а дошлите му на гости почнат да крякат че имат право да получават каквото си пожелаят

Те "гостите" ако се ограничат само с крякане - добре, ама ще почнат направо да влизат и да си взимат - както ги научиха...

това ще бъда резултата от тъпата еврогейска политика и в други страни на ЕС...

Беше очаквано. След като разни емигрантски ислямско-цигански банди се развилняха в Гьотеборг и Малмьо, на шведите просто им писна да се страхуват да излязат на улицата в собствената си държава. Наред е Италия. И там десницата набира скорост. Просто има хора в Европа, които не искат да се оставят на близкоизточните цигани да им определят живота.

идват благодарение на толерастите в Европа - онези с цветните паради

Е ми на скандинавките е нужен здрав к*ур!

Да проверят Петров и Баширов дали не са били на риболов в Швеция последните три седмици! И още един пакет санкции за Русия - ВЕДНАГА!

В Швеция циганския е приет за официален език.

Няколко платени руски трола се размечтали за пореден път:))) Колкото повече десни печелят толкова по-зле за вашата русия бе смешници. И аз се погледайте така-дали шведите много обичат руснаците??? Дали ще искат напускане на европейския съюз и присъединяване към руската федерация? Или смятате че крайната десница ще иска да се присъедини към азиатския съюз??? Не знам кой ви изпуска опорните точки от руското посолство ама явно е бил много пиян.

Те така и "Демократите" в Швеция си мислеха, ама... ;)

Как е моето момче копейкин ще си купува ли нова къщичка? А вие бустер сложихте ли си вече?

"Копейкин" изпълни 1/3 от обещаното лично ние ще му купим къща. А ваксинацията е по желание, никой не забранява да се бодете, никой от Възраждане не иска да ви насилва да го правите. Аман от тъпи седесари

Строежа на концлагерите? Задължителна ваксинация? Излизане от европейския съюз и присъединяване към руската федерация? Кое по-точно ще изпълни?

Хората се радват, понеже политиката на ЕС последните години е самоубийствена, а повечето от нас набедени за "русофили" само защото критикуват малоумщините в Брюксел искаме силна и независима от чужди сили Европа, в това число влизат и Русия и Китай, и САЩ.

Такива, като вас русофилите - марш в Масква... на топло....

Я излезте с портретите на путин на площада да ви видя кои сте и колко сте? Защото много обичате да се хвалите в интернет колко сте много ама носът не смеете да си покажете навън.

Къде да дойда, на умрелия протест против руския газ пред Булгаргаз, там ли са "вашите хора"? Фанатиците от вашия лагер са тези дето се крият, кажи само къде ще си и ще обменим опит не се притеснявай. С цялата си истерия и омраза, просто всичко кеото не споделя налудничевите ви виждания лично духат всяка сутрин на Путин. Русия не ми влизая в работата, живея в Европа и имам право на глас за това как Европа се управлява, понеже директно влияе на моя живот. Ако има чужда агентура в България, нека я осветят и без значение от държава и принадлежност да бъде изгонена, ще го подкрепя веднага. Ама такива като вас гонят разни вятърни мелници и си мислят, че всички са срещу тях. Потърсете помощ, спрете с интенета за малко, че не ви се отразява добре.

Айде сега и ние на 2.10, да се вземем в ръце и да изберем Възраждане, че другите пеят в един хор, за еврогейските ценности, и се надупват на американците, та да ги ощастливят!

"Възраждане" - новото ВМРО. Ти само ги избери

На никой не съм му изтрябвали твоите ваксинирани антиваксари от възраждане. Освен на руснаците.

Те пък руснаците, направо си разплитат чорапите за нас. Защо не отговарят от Газпром на писмото на нашия министър - защото много ги интересуваме сигурно. Имат си по-важни зодачи от това да ни бършат нашите посрани задници!

Руснаците много обичат предателите. Затова толкова са се загрижили за вас и затова 99% от платените руски тролове хвалят възраждане. Само че зимата ще мине, това копейкин ще прибере поредните парички пък ти пак ще седиш с скъсаните гащи и ще викаш-ей ама и тоя ме излъга.

Кое сега се нарича "крайна десница"? Всичко което не е хомо ли?

Шведската цЕцка цАчева, доста озадачено и изненадано гледа на снимката, че шведите не й щат "демокрацията".

Крайната десница.....какви са тези болшевически лепенки от времето на комунизма бре и то превзети от ббс и Ройтерс..... А през си Ко беше крайната десница ли? Светът на либералите (Нео комунистите) изчезва..... радвам се че за сега мирно....

Ама Вие да нямате някакво ОКР ,на тема комунизъм,та само Вие се привиждат леви комунисти,десни комунисти,либерало комунисти, архаични комунисти, анархо комунисти ,болшевико комунисти,имперо комунисти, глобо комунисти,зелени,жълти,кафяви, лилави,,черни, сини, бели комунисти и т.н ,всякакви други комбинации на тема комунизъм

ЕДИНСТВЕНО ГАДЕН И ПРОТИВЕН КОЛКОТО РУСОРОБА ПУТИНОФИЛ Е И ЕКО-ДЖЕНДЪРЪТ СОРОСОИД.

Тумора обединена ЕС трябва да се отреже един ден. И той наближава. Идат избори в почти всички страни и соросоидите треперят.

ТЪПАК, ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА ЩЕ Я БЪДЕ, КОЛКОТО И НА РАШКИТЕ ДА НЕ ВИ СЕ ИСКА РАЗБИРА СЕ ,НЕОБХОДИМО Е ДА СВАЛЯТ РАЗНИТЕ МУ ТАМ ЗЕЛЕНИ , СОРОСОИДНИ И ПРОЧИЕ ДЖЕНДЪРАСТКИ ПРАВИТЕЛСТВА, КОЕТО ВЕЧЕ И СТАВА В РЕДИЦА СТРАНИ . СКОРО ЕВРОПЕЙСКАТА ДЕСНИЦА ОТНОВО ЩЕ ПОЕМЕ УПРАВЛЕНИЕТО НА ОБЕДИНЕНА И СИЛНА ЕВРОПА И ТОГАВА ЖАЛНА ВИ МАМА И НА СОРОСОИДИТЕ И НА ПУТИНОЛЮБЦИТЕ.

Обединена Европа не е лошо. Но в случая имаме подчинена Европа, на интересите на американските глобалисти, които насъскват ЕС срещу Русия, та да ги владеят.

"Крайната десница", разбирай, данъкоплатците, които не щат да ги управляват джендари, за да хрантутят "сирийски" "бежанци" от посвета и у нас, та да могат онея да ги еват, колят, газят, стрелят, взривяват... да им разипват хубавата страна. Не щат и да стоят на студено и мизерия за американския кеф.

Тия "патреоте" ще си покажат номерата и на следващите избори ще са като наш'те герои със синя каска

Ами естествено е десните да спечелят. Левите анархисти съсипаха държавите си, вечно някои друг е по-важен и с повече права от нормалните работещи хора . И инфлация, харчене на луди пари за измислени програми и проекти, за въоръжаване и за помагане на кои ли ну. А дано и в Канада ....

Така е, в Швеция е мноооооого зле. В модър раша е истината и пътя и какво там още беше

предупреждаваше. Чак сега го чуха.

Оня изрод уби стотина човека, при това беше норвежец. Та си оправи географията малко

в която еврогейското правителство губи мнозинството си.. МАКАРОНЧО повлече крак.. И веч не са обажда през ден на Путин..

На хората им писна чернилки да колят из Европа и ЛГБТ да командва парада. Айде чао !

Ми се струва, че шмудите първи ще поведат националистическата върна в ЕС и този зловреден тумор ЕК ще бъде премахнат скоро.