Крайната десница с Вилдерс начело печели вота в Нидерландия

Партията на свободата ще има с 10 депутати повече от социалдемократите и зелените, трета е формацията на Рюте

Обратно в новината

Коментари - Крайната десница с Вилдерс начело печели вота в Нидерландия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя има една пета от местата в парламента, тука почнаха да получават ерекция... :))) Другите десни партии викат, че им е тегав... Изобщо... приберете шампанското и извадете пак пърцуцата. :)))) И да, Холандия ще продължи да ни блокира за Шенген. :))) А Вилдерчо, нека намали плащанията към ЕС, нека да видим как ще стане. :))) Може и от ЕС да ги извади холандците... Тогава ще стане голям смях. :))))

Вилдерс ходи в Русия 2019 след като свалиха гражданския MH17, за да им каже че не се прави така. След инвазията в Украйна, Вилдерс каза че "това е грешка". Вилерс не подкрепя даването на оръжие за Украйна, не защото е фен на Русия, а защото е националист. С една дума Вилдерс не подкрепя Русия, не подкрепя и Украйна, подкрепя интереса на Холандия. За разлика от Копейкин, там критика срещу Русия няма.

След период на разюздана либерастия обикновено следва краен национализъм, който идва с крайната десница. Така е на теория. А на практика, не всичко зависи от холандците. И там има посолство.

Само че, този изобщо не е крайно десен, а нормален политик мислещ за интересите на държавата и гражданите й. :-)

Простолюдието не харесва комунисти. Не знам откъде се пръкна това, че простолюдието били комунисти. Напротив, селтаците още скимтат, че държавата им била взела кравата. Комунизма вирее в академичните среди най вече, на овчарите ни образование им трябва, ни здравеопазване - кой оцелее, оцелее.

като го слушам тоя селски олигофрен който явно е бил партиец само за да не работи и не е чел трудовете на тато се питам-селска подлого,ти като си писа аФтобиографията как започваше?В коя партия се записа и как се казваше недоклатен дебил мразещ всички които са по-умни от теб?Свърши "господството на пролетариата" и ще трябва да заминете там където още са на власт за да не цапате повече земята НИ долен предател!

Сус ве, селтак.

Още един човек на ционизма. Орбан призна ерусалим за столица на израел, което е в основата на всички конфликти

емиграция да но ограничение на разширението на ЕС че и привърженик на Орбан? много трудно е да скапеш холандия ... тоя може и да успее така като това направиха британците с Брекзит и Американците с Тръмп.

Тоз прилича на избягал от някоя нацистка лаборатория за развъждане на руси арийчета.

Ама туй е антисемитско :(

Най после започват да се пробуждат гейовете... Трябва и в Германия да се усетят.

Избори трябват!

Te така говореха и в Италия, пък после бързо обърнаха палачинката

Дами и господа добро утро ! Поемете си дълбоко дъх. И дишайте спокойно. Нищо особено не се е случило в Холандия. Един политик е яхнал вълната на недоволството на хората от наплива на бежанци от мюсюлманските държави. Който и да управлява Холандия, тя пак ще бъде на светлинни години от нас. Те просто обичат да работят, и са умни. Например всеки холандец, освен родният си език , говори и английски.

И укрофашистите мразят, обаче :)

Нищо подобно. Холандия е една от държавите в НАТО с най голям дял военна помощ за Украйна.

Било каквото било :)

Те и в Украйна хората освен майчиния руски говорят и укронацистки, че и още някой език, но това не значи, че са умни.

Ку ку. Ку ку. Много е рано за глупости

Кое е глупост, че говорят по 2-3 езика ли? Или че не са много умни, щом се поведоха по укронациска и американска пропаганда да се бият срещу Русия.

Просто, като се напият као свини, така завалват руския, че мяза на усраински :) Не, че го говорят :)

Путин взе да ги сменя като носни кърпички!

Лош Путин, лош :)

Да ве ! Виж в Аржентина какъв президент сложи Путин !

Който плюе по комунистите все едно плюе по Божият син Исус Христос

Комунисти с извадени чепове :)

Хм,интересното е, че самият Вилдерс е наполовина индонезиец.

Е, той и Фараж не е точно чист британец. Шкварек, Сидеров и Контрера, какви са? Траки? :)))) Копейката е първи ариец. :))) Ванчето и то... :))) Само Орбан си е унганрски текезесар. :))

кочината ЕС върви към разпад

Верно ли? Е, добре, поне, че си обърнал всичко в рубли и имоти. :))))

Този ако може да блокира и приемането на еврото , ще е супер

2099 г.за булгарити и мамалиги румунещи..тъй хортувал Вилдерс!! Краят на ЕС НАБЛИЖАВА...ИДВА ХОЛАНДСКИЯ ГУЛДЕН...УРАААА

Шенген!

Умно-красивите квичат яко. Безценно.

2023-11-23 06:51:51 Нямат човешки ценности (нерегистриран) Холандия, страната на проституцията, педерасите, наркотиците и садо мазното. ------------ 5 КОПОЕЙКИ Е ЧОВЕШКИЯТ ЖИВОТ ! . ПРЕДАЙС СЕ МОСКАЛ ! ХЕНДЕ ХОК, РУСИШЕ НАЙН !!

Свършено е с усраина :)

НАЛИ ИСКАХТЕ ДЕСНИ ВИ , ЩО НЕ Е РАДВАТЕ СЕГА, А ?!? . НА БЛЯДОВЕТЕЕ ЩЕ ИМ СТАВА ВСЕ ПО-ТЯСНО И ПО-ТЯСНО В ЕВРОПА ! . СЪЩО ВАЖИ И ЗА "ТАЙНИТЕ" САТЕЛИТИ НА БЛЯДАВЕТЕ ....ЯСНО Е ЗА КОГО СТАВА ВЪПРОС !

Тоя е неприкрит фен на Орбан.

jingiby

Според мен бъдещето на Европа няма да прилича на днешното положение, а на това през 1940 година. Въпросът е кога ще настъпи 1941 година и какво ще остане след 1945 г. Имам предвид след Третата световна....

Има да си почакаш..

да се опита да направи дясно правителство с Народната партия за свобода и демокрация и новосъздадената партия "Нов социален договор". Поредната популистка откачалка.

Комунистка откачалка....отиваш в Северна Корея или Русия

Холандия, страната на проституцията, педерасите, наркотиците и садо мазното.

1500000 пъти по развити от нас...и така като гледам явно и в България си имаме проститутки....всички вие на заплата в руското посолство....сте точно такива

Ходил ли си там та говориш? 1/2 от населението няма пари за градски транспорт и мръзне като беден китаец на колело.

Нормално. След всичките идиотщини на мършата Урсула и другите олигофрени от ЕК в цяла Европа настъпва национализма. Краят на ЕССР се вижда.

ТОЗИ ДА СЕ РЪКУВА С ПУТНИК ! . ХА ХА ХА !. . И ТОВА ЩЕ СРИНЕ КОЧИНАТА !

Тези не ползват ли жълтопаветните "демократични" машини за гласуването? Иначе грухтенето от жълтопаветните свине е забавно

Започна се ! Идва началото на края на евро-пе*ерастията.

УЖ ТОЗИ Е "ДЕСЕН", ПЪК НЕ ВИЖДАМ РАДОСТ И ФАНФАРИ СРЕД РЕДИЦИТЕ НА БЛЯДАФИЛИТЕ ! . Е СЕГА ВЕЧЕ ШЕ ВИДИТЕ ККАВО ЗНАЧИ "ДЕСЕН", ЩОТО ДОСЕГА С ВАС СЕ ЗАНИМАВАШЕ ЛЕВИЯТ ДЕМОКРАТ БАЙ ДЪН ...И СИ РЗИГРАВАХТЕ КОНЯ ! . КОЛКО ПЪТИ СЪМ КАЗАЛ, ЧЕ ИМЕННО "ДЕСНИТЕ" КАТО ДОЙДАТ В ЕВРОПА, ШЕ Е БАТ МАМАТА НА БЛЯДАВЕТЕ ! . . . ДЕСЕН ПЕДЕРАС - КАКВА КОМБИНАЦИЯ САМО ! НА ВСИЧКО ОТГОРЕ СИ ЛИЧИ, ЧЕ И МАЙ СМЪРКА - БЛЕД Е КАТО ПЛАТНО С БОЛНАВ ВИД!

2023-11-23 06:11:36 И защо да не влезнем (нерегистриран) Тоя какво пречи? ----------- ЦЯЛ СВЯТ ЗНАЕ И ВИЖДА, ЧЕ СИ ИКОНОМИЧЕСКИ И ПОЛИТИЧЕСКИ ЗАВСИМ ОТ МОСКАЛИТЕ - . ПУСНАТ ЛИ БЪЛГАРОП ИТЕЦИ , ЗНАЧИ ПУСКАТ БЛЯДОВЕТЕ ! . БЕЗ СЪБАРЯНЕ НА КОНЯ - НИКОГА НЯМА ДА СИ ЧАСТ ОТ ШЕНГЕН !

И пак нищо няма да се промени.

МОЖЕ ДА ЗАБРАВИ ЗА ШЕНГЕТН В БЛИЗКИТЕ 100 ГОДИНИ ! .

А не се държим като тролове. Холандия да излезне от ЕС е крайно нелогично и няма как да се случи понеже това означава сумати загуби за Холандия. Човека обаче е за Шенген и това значи че българските престъпници които се крият в България...а те хич не са малко, ще си ги арестуват и че ще разчистят боклуците от България.

Ми ако сега не влезем в Шенген, след като този стане министър председател мижем съвсем да забравим за Шенген...

Тоя какво пречи?

с нашето любеZно съдействие идват на власт ултра десни проZападни политици ..само чуйте кво ше прави новио десен преZидент на Аржентина : Избранный президент Аргентины Милей заявил о нежелании сотрудничать с автократами и коммунистами Второй тур президентских выборов в Аргентине привел к победе Хавьера Милея, который заявил, что на международной арене считает своими партнерами "либеральные демократии". Он подчеркнул свою поддержку тех, кто защищает свободу и мир, и верит в принципы либеральной демократии. В интервью телеканалу LN+ он также отметил, что не будет поддерживать авторитарные режимы и коммунистов.... ================================= превод : Новоизбраният президент на Аржентина Майли обяви нежеланието си да си сътрудничи с автократи и комунисти Вторият тур на президентските избори в Аржентина доведе до победата на Хавиер Майли, който заяви, че смята „либералните демокрации“ за свои партньори на международната арена. Той подчерта подкрепата си за онези, които защитават свободата и мира и вярват в принципите на либералната демокрация. В интервю за телевизионния канал LN+ той отбеляза още, че няма да подкрепи авторитарни режими и комунисти, но не уточни за кои точно държави става дума. Важно е да се отбележи, че Майли не планира да развива междудържавни отношения с Бразилия, Китай и Русия поради несъгласие с тяхната политика. Той обаче подчерта, че няма да пречи на частния бизнес да прави бизнес с тези страни. Майли нарича Израел и Съединените щати свои приоритетни съюзници. Външнополитическият съветник на Майли, Даяна Мондино, каза в края на октомври, че алиансът Freedom Comes не вижда необходимост Аржентина да участва в БРИКС, в който страната беше приета след срещата на върха на групата през август. Майли осъди диктатурата на президента на Венецуела Николас Мадуро и нарече изявленията му за него неуместни.

Пак приказват с гъза си. Да този човек е по консервативен НО ТОВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ще излезнат от ЕС. Вие тъпи ли сте или просто платени и затова се правите на тъпи?

Значи, значи, чети му програмата....всичко е написано - излизане от ЕС aко не се трансформира!

Цапа гащите и кара русофилите да реват

а какво лошо има пийналите русофета да раZговарят с моя буй със своите лакоми проруски дупета ?

Шамар за Урсула и джендърите и....сега брюкселските плъхове ще видят кон боб яде ли....Нидерландия ще направи постъпки за излизане от ЕС!

Добре че сте платени, че да си вярвате на глупостите. Когато Нидерландия излезне от ЕС, всички ще станем трамваи

Време е за промяна! Циганизацията на Европа трябва да спре!

Добре дошли в Катуна!

Тов е питал Шиши...явно

Този е спечелил избори, по същият начин както неотдавна Слави. Даже дългия имаше по-голям процент. 24%. И с 65 депутати от 240, си помисли, че може да командва, без да се съобразява с другите. Но някак не му се получи. А иначе македонците най-после щяха да си имат космонавт. Жалко !

Няма как да се сравняваме с холандците. Те страшно много работят. Освен това упражняват правото си на глас. Около 60 % от имащите право са гласували. Ние има няма35-40. На останалите не им пука. Колкото до сензационното заглавие. Нещата не са чак толкова лоши. Крайната десница всъщност печели 34 места в парламента от 150 , или 22.7%. Но е истина че най много хора са гласували за нея. Лидера и открито заявява омразата си към всички мисюлмани. Как ви се струва ? Мирише ми на фашизъм.

Населението на Нидерландия е над 16 млн., 150 депутати. Спрямо 240 БГ депутати и около 7 мнл. българско население.

Какво да се прави. Така пише в българската конституция, която е върховен закон в държавата. Да бъдат 240. А тя е гласувана пак от българи. Не от чужди граждани , или извънземни.

Вилдерс е от малкото политици, които си казва директно нещата. Той не иска ислямизирана Нидерландия и Европа. За него интегрирането на толкова различни индивиди е невъзможно и с годините се доказа това негово твърдение. Явно и на холандците им омръзна от огромната мароканска престъпност, безспирните потоци имигранти.

Джендъри, вие загубихте. Възмездието е закъсняло, но неизбежно.

все по често ще виждаме такива конферансиета на небосклона , урсулчето е в дъното..... Но , разбира се в България не е така , тук се цени повече диалогичност и ценен опит ! ааа и хиперактивност .

Това демокрация ли е или просто няма посолство там?

Ще прави ,защото има акъл, за разлика от вас, както и Холандците имат акъл,които го направиха първа политическа сила, за разлика от нас Българите, които си избираме Турците да ни управляват-ДПС ГЕРБ,че малко ни бяха 500 год

ама какъв бил, ама онакъв бил.........ТОВА Е ПЪРВТАТА ПОЛИТИЧЕСКА сила в Холандия......... Това желаят народа на Холандия, вие какви сте да коментирате? Вие сте едно долни педерастчета с комлекси, наркомани и мангали.....Какво можете друго не ми е ясно, освен да драката бавноразвиващите си глупости !

Нещо не схващам сценария. Уж рижим чейндж щеше да прави Нюландовицата, паметник в Крим да и вдигат а то кво? Европейската ролетка за смяна на миндили не се спря да се врътка. Ма поне в едно уцели тая еврейско-бандерска вещица: ФЪЦК ДЕ ЕУ.

и да се прибира в кочинята

Stanko

Е честито.Тоя е фашист.Далеч по краен от Орбан.Забравяме за Шенген и толкоз.

не знам какъв е , ама е 1 политическа сила в ХОЛАНДИЯ, а ти си просто един мангал -гей , който пише само и едно нищо си ти !

Той е обратното на фашист, няма проблем с евреите. Той е анти-ислямист.

Детройте, Идвай във Флорида Ще ловиме риба в океана и ще гониме стари богати баби Знаеш ли го Румен от Пловдив? Беше там .преди 15 Тина години дойде в Орландо??

късю пишкин , даже и физиологично си приличат !

Не баце ти си нашия Азис с прегорелия анус :))

Stanko

Имат противоположни виждания.Коцето е руско прокси а Вилдерс е фашист/националист.

това е техния Делян Пеевски , ама рус и строен , със сини очи !

Що за глупост.Този е точната противоположност на Пеевски. Единия е протеже на ДПС, другия не понася привържениците на исляма...