Краят на войната: Според Шолц, когато Русия се изтегли, според Путин – когато ресурсите на Киев свършат

Аналена Бербок каза, че Берлин ще насърчи партньорите си да доставят наличните си системи за противовъздушна отбрана на Украйна за зимата

Обратно в новината

Коментари - Краят на войната: Според Шолц, когато Русия се изтегли, според Путин – когато ресурсите на Киев свършат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По принцип всичко е възможно, но е различно вероятно. Та, според мен по-вероятно е руснаците пак да влезнат в Берлин, отколкото да се изтеглят от земя, която са убедени че си е тяхна. И то от която някакви швабари с нацистки корени в родата си, вероятно от същите дето те са изтребвали из цяла Европа през Втората световна, им казват че рябва да се изтеглят. Поне доколкото познавам рснаците, де.

По принцип всичко е възможно. Само не е възможно да се върнеш точно там, откъдето си дошъл. Освен ако.....е ако някой не те прати на пичка ти майчина. Русия направи грешна преценка. И затъна в една безмислена война. От която няма излизане. Поне няма излизане с чест за Русия. Спомням си как руснаците напуснаха Афганистан. 10 години война, а накрая се изтеглиха с развети знамена. Всъщност те биха воювали още, но просто СССР фалира. И нямаше как да воюва повече. После СССР се разпадна. Разкапа се . Като лайно на дъжд. Същото ще се случи и с Русия. Дадоха се прекалено много жертви. Похарчиха се прекалено много пари. И единствения начин сега да се седне на масата на преговорите е Русия да загуби тази война. И да се изтегли от Украйна с развети знамена. От цяла Украйна. И от Крим включително. БВП на Русия е 50 пъти по малък от този на държавите срещу нея. Санкциите, технологичнотонизоставане у надпревара във въоръжаването допълнително щебизтощят ресурсите й. Тъй че фалитът на Русия е неизбежен. А после....може би разпад, репарации и съд за Путьо и путьовците около него.

Когато се говори за империализъм, за "завладяване", окупиране и други подобни определения за присъствие на военни бази на чужда територия, трябва да се вземе пред вид как всяка една от големите сили подхожда към въпроса. Русия - всяка една територия, на която стъпва руска войска бива присъединявана към територията и - изброявам - Нагорни Карабах, Ю.Осетия, Абхазия, Приднестровие, Донбас, Луганск, Запорожие, Крим. и т.н. САЩ - сега си представете какво би се случило, ако САЩ бяха присъединявали към себе си всяка една територия, на която имат военни бази. Злите /руските/ езици твърдят, че САЩ 600 военни бази по света. Нищо не би им коствало,ако във всяко место на което имат военни бази спретнат по едно референдумче на хвърчащи листчета /както това направиха в Крим руснаците под дулата на калашниците/ и присъединят тези територии към САЩ. В момента има една империалистическа държава в света и тя се нарича Русия, без значение дали това ви харесва или не. Новият световен ред, който те искат да наложат се изразява в едно кратко изречение - "Силен съм, въоръжен съм до зъби, вземам това, което ми харесва. Ще убивам, ще разрушавам, ще заплашвам целия свят с оръжието си докато ми даде това, което искам." Аз не искам да живея при такъв световен ред. А Вие?

Краварите просто пресъединяват по друг начин. Слагат марионетки в съответните територии.

А руснаците не слагат марионетки. Да бе.... Просто никой не ги иска руските марионетки. Никой нормален човек не иска да живее в Третия свят. Към който принадлежи Русия. И рано или късно, даже да успеят да сложат свои марионетки, накрая руснаците биват изгонвани. Държава, в която над 70 процента от населениетонходятбвъвжвъншнинтоалетни, демек кенефи, никой не я иска за ментор. Особено ако си свикнал да ползваш вътрешна тоалетна с тоалетна чиния . Родните руско съветски мекерета правят изключение.

Бербок вместо оръжия да изпрати хуманитарна помощ за обикновенните хора,и да върнат тарикатите паралии които избягаха на запад,и оставиха Уромужиците да мрът там

Абе нямало споразумение в началото ама Путин го бил провалил? Абе барато, я да минеш бърз курс по лъгане у факултето щот съвсем се оплете.

Като чета коментарите, ми то за нашите форумни специалисти това отдавна е известно.

Вече и в Германия ли започнаха да се друсат?!? Сериозно питам. За онези в Брюксел е ясно. Те са неадекватни от край време, но и германците май не остават по-назад.

Няма един нормален лидер в тоя ЕС , всичките са или педали или импотентни или бездетни ..... алчни кариеристи !

на селекционерите отвъд океана това им е работата - да няма.

Русия никога не е печелила война в Европа. Каквото открадне по време на войната,това е. В политическо отношение винаги е валат.

lu4ka

Мдаааа, Наполеон и Хитлер са на същото мнение. Бисмарк също.

Вероятно сте жертва на сегашното образование. Русия е в Европа и като такава е печелила много войни в Европа, също така е губила такива. Но вас Русофобите ви обединява ниското образование и омразата. С други думи сте тъпак :-). Лека нощ.

От Карлуково ли събират кадрите за тролчета на посолството

Посланикът дори ходи лично там да си ги подбира

Я вземи прочети кога стигат до Париж. :-) Нещо Наполеон много ги нервира и му отиват на гости. :-) С Хитлер се случва същото, но там запада открива "втори фронт" за да ги спре иначе за втори път щяха да са в Париж.

Ей, тоя Шолц колко е умен само ? Такава жестока мисъл и на Айнщайн не може да му хрумне. Между другото, и магаре да питаш ще свърши ли войната ако Русия се изтегли, и то ще отговори да. А може и точно тогава да започне …..

"Според Шолц като основа на всеки мир "руското ръководство следва да осъзнае, че трябва да изтегли войските си". Тогава може да има преговори и украинското правителство ще участва в тях, убеден съм". Г-н Шолц не е в позиция да наставлява или съветва руското ръководство какво трябва да направи! Основа на всеки мир, на този етап, за съжаление е военна победа - нищо друго няма значение и затова украинците влязоха в този карвав филм с перемогата... а казаното от г-н Шолц обрича Украйна да воюва дотам докъдето може - умират руснаци, но умират и украинци - на г-н Шолц не му пука!

Само че, украинците не " влязоха" а бяха нападнати и при тях " влязоха" . Да питам, като ти влезне айдук в къщата,баница ли ще точиш, или хващаш балтията и по главата Справка - Чакър Войвода и др.български хайдути.

Тия ще си останат вечни фашаги. Тогава бой по тъпите им каски!

Ами Русия няма да се изтегли. Остават вариантите - война с НАТО, до последната Укра фашист, Путин да умре и Навални да стане президент. Избирайте си :-).

Русия няма да се изтегли? Т.е. всичките орки избити, разбрах те

Като свършат ресурсите, ще свърши войната. Но тогава вече няма да я има държавата. Толкова ли е трудно да се мисли в перспектива? Може би на никой не му пука за хората и техния опропастен живот!

Кой взривява германска собственост и чии войски окупират германия

Тя е готова сварена

Аааааа ,тоя Путин е ебати тъпото копеле. Слушах му речта в която казва че било грешка нахлуването в Унгария и Чехословакия. Нямате си представа колко глупости изговори...направо безумия. Този човек е изгубил всякаква връзка с реалността. Лично аз смятам че психически не е добре - да го кажа с една дума...ЛУД

Ким Чен-ун е готов да воюва с Украйна до последния руснак!

До последният бвндеровец ще воюва !!!!

Живота на Русия е войната. С всеки изминат ден воюват по добре Икономикта им сработи превъзходно на военни релси. И чиповете им не свършват и пералните също. Докато ние сме обратно. Европа де. Ние работим отлично в мирно време. Но във военно време издъхваме. Примери Наполеон Хитлер

В грешка са и двамата , Играта свършва когато картите свършат, В случая долара когато даде фира.

Днеска една рускиня ми каза, че Путин е пълен боклук, отговорих и шшш тихо, че тука има едни "българи", влюбени в Путин, че като те чуят...

Войната се води между Русия и Украйна. Но ако някой си германец французин, или американец казва, кога ще свърши войната, то това значи че срещу Русия воюват Германия Франция и САЩ

Тези така наречени световни лидери не разбраха ли че не трябва да се ебават с Русия

За сега се вижда чии ресурси свършват - не е ли бункерният молец в момента на среща с фет ким за да му се моли за снаряди и ракети?

Хе...ми дъртата мумия кат се моли на Южните кореици забрави ли!?

фашага назмаченс

и българите ще подкрепяме Украйна ако трябва и с жива сила.... Путин е бил голям оптимист..ха.ха

Говори само за себе си манго. А Шолцито е немския Бай Пън

българите не сме -манго.. и вие безродници не сте българи

Защо не сте го направили досега-зеленчукът вече мобилизира и малоумните като вас,поне ще се отървем от част от боклука на тази територия....Поредният диванен Рамбо:))))))))))))))))))))))))

а от къде си сигурен че не коля с кеф руснаци

Българино слагай каската и тръгвай за Украйна,но не уреждай нас останалите българи

Ей, го е, полезния идиот.

Аз не искам да плащам за нечии войни!

На Киев ресурсите отдавна са прикючили, сега Киев харчи ресурсите на Европа.

Чуждите пари и жени най се тачат.

Внимателно наблюдавайте какво и как се случва . Русия била злото , А Сащ лъжата ! Сащ са по-лоши от Русия !

Правилно казва Вова! Отпусни балъка и го придърпай)

Чучелото Шолц унищожава Германия и Европа спод натиска на Сащ. Тоя нещастник съсипва всичко, но Русия ще му помогне и той да си отиде. Само Сащ иска слаба Европа.

Няма да се кротнат докато не ъпдейтнат танковете пред Райхстага с нови.

lu4ka

Щом се налага.

Украина се крепи на жива сила и западно оръжие. Последното едва ли ще свърши. Ще свършат обаче желаещите да убиват руснаци. Още максимум 200000 което като време вероятно е 2-3 години. Тогава американска Украина ще рухне, ще последва безусловна капитулация, проруско правителство и смъртни присъди за хунтата на зеленски. И това ще е краят на бандера, Русия повече няма да е уязвима, поне по тази линия

и последното е на свършване-страните от нато за месец произвеждат толкова снаряди,колкото Русия изстрелва за ден;)А всъщност военната промишленост на Западна Европа никак не е в цветущо състояние,най-вече поради факта,че особено след разпадането на Варшавския договор се оставиха на "грижите" на САЩ под прикритието на нато....И сега основната цел е да купуват американско оръжие,затова е и този напън да дават всичко на окраината,защото после единствено САЩ могат в някаква степен да предложат необходимото оръжие-срещу съответното "съюзническо" заплащане,разбира се;)

Кой ша ги чака две години? Още зимата ще почнат да затварят войната.

Чакайте сега...много бързате!!! Мечо ще е на ход след няколко седмици...Може пък и заради това да бързате де.

България сме с Германия и Украйна. Винаги когато сме били с Германия, България е била на три морета,нямало е македонска нация и руско робство.

И то тука горкото Анализира милото

Внуците на немските нацисти подкрепят настоящите неонацисти и бандеровци в Киев по заповед на Вашингтон, докато Германия е в рецесия и около 30 процента от немците подкрепят действията на Шолцнята. Какъв пример за западни ценности и евроатлантическа демокрация. Междувременно режимът на Еленски и азовците ще прати жените и децата на фронта, за да угоди на Вашингтон и прибере няколко милиона в сметките си. Мъжете свършват, дори отвличанията и насилствената мобилизация не събират нужните бройки за окопите.

Желаното не бива да се приема за реално . Украйна има възможност да мобилизира няколко милиона. Т.е. в път повече от сега.

Няколко милиона какво-бездомни кучета ли?????????????Можеш ли да преброиш дотук колко мобилизационни вълни минаха???Някакъв ефект,освен липсата на места в гробищата???Ако нещата продължават в същия дух,окраината до година ще приключи с боеспособното си население....можеш да забравиш,че избягалите в чужбина ще се върнат,особено доброволно,за да станат курбан заради зеленчука...Сега на ред са жените и тотално НГВС,а след тях кой,освен наемниците???Май ще излезе вярно,че за вас това е като компютърна игра и всички имат по няколко живота......

Събираш ги от улиците и с магическата пръчка стават НАТО нинджи? То бива малоумие ма вашето бие всички мерки и теглилки.

немците са боклуци. по-зле от тях са само рашистанците

Да чакаш да свършат ресурсите на златния милиард е голяма смешка. Живата сила с това темпо ще свърши след повече от 5 години. Дотогава Путин ще е свършил отдавна.

тези,които изсмукваха от Африка,Южна Америка и Източна Европа,вече свършиха.....Вземи прочети съседните статии за строителството и индустрията в Германия,че там нещо не споделят оптимизма ти;)

Шолци дали е коментирал нещо за ГАРАНТИТЕ по МИНСКИТЕ спораземения?! Путин днес обобщил УСПЕХИТЕ на КОНТРАНАСТЪПЛЕНИЕТО: 71.5 ХИЛЯДИ жертви на УКРОВОЕННИТЕ; 543 ТАНКА 18 000 БРОНИРАНИ машини.

Шолц е една мишка в световната политика! Бербок не може две думи да изговори на немски за да разберем какво иска да каже!! Главния главнокомандващ на военните сили на САЩ Е дементен и никой не се интересува от това!! После Путин бил опасен!!!

До АФФ. Да бе, ВСВ беше спечелена в Африка, Азия и на Дюнкер . Хемингуей превзе Париж ! Лошо стечение на обстоятелствата, Руснаците превзеха Берлин, срещата на Елба беше чай парти, хората честваха победата на Дегол. Стига бе, дръжте се сериозно.

Краят идва само и единствено когато: 1. 8 области от Източна Украйна станат руски 2. Никво нато и бази в останалата част 3. Руски военни наблюдатели че няма да има чуждо въоражение при Киев. Тва е. Друг вариант просто няма.

Йебен го у гъзен!

"Според Шолц като основа на всеки мир "руското ръководство следва да осъзнае, че трябва да изтегли войските си". Тогава може да има преговори и украинското правителство ще участва в тях, убеден съм". Трябва да си голям "шмайзер" да си вярваш че Руснаците ще ви вярват за каквото и да е било в следващите 20-30 години!

Шило

Немецът отново е като пръднал заек в люцерна! Нищо не са научили от собствената си история!

По-скоро Русия не си е научила урока. Забравиха как бяха ръка за ръка с Нацизка Германия до 41-ва... После Съюзниците ги спасиха, като Германия обърна бухалката. Пак с оръжия от лошите Британия и САЩ. Абе руснаци, често забравят. Простено им е.

Шило

Айде, айде... лош опит за манипулация! Който е прочел дори две книжки по темата,ще ти се смее

Колко мемски довизии унищожиха руснаците през втората световна и колко съюзниците, соросоид неграмотен?

На вашата планета така ли се случи? Защото на нашата двата нацистки режима в Германия и Полша си разделиха Чехословакия под бурните аплодисменти на Англия и Франция в Мюнхен. После Съветите ги спасиха, когато Германия обърна бухалката. И не се сещам Великобритания да е изнасяла за някъде оръжия, предвид че не можа да направи нищо приличащо на танк и едвам избута войната на вносни амеркански шърманчета.

го тамъниха 3 години и накрая изреваха на Сталин да натисне повече на Източния фронт,че иначе Ардените(сходни с нашата Средна гора) им изглеждаха като Хималаите и щяха да ги преминат след още 3 години:)))))))))))))))))))))))))))))))Затова хората казват,че е полезно да се чете,а не само да се гледат пропагандни филмчета по Нешънъл джиографик и Дискавъри;)