17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Така заседналият кораб беше провлачен към пристанище Варна. Очаква се пътят да отнеме около 18 часа." Ха де-вече е провлачен, ама пътят ще отнеме 18 часа, което означава, че не сме пристигнали....Ох език ти мой...

Наистина се забавиха много. Трябваше бързо, като Боко с либийския танкер. И после пак да обявят България за пиратска държава.

Вчера имаше много негативни писанки относно изтеглянето на кораба. Днес изтеглен. Колко хара са се заблудили? Колко хора са им повярвали?

36 дни е добър срок. На фона на двегодишната борба на Боко с един камък около Рилския манастир. И след това пак падна.

Само дето другите го направиха за три дни. Ама те си нямат най-великото правителство създавано някога в България:)))

Нали поканиха тук едни велики нидерландци. Казаха, че ще има подходящи условия чак април и се ометоха. А датчаните спасяваха техен кораб в техни води и не се е налагало да се съобразяват с международни регулации

В момента правят странни маневри. Спряха да го теглят и го бутат назад. Да не би да са решили да го върнат обратно на Камен бряг!!!

Ще го паркират пред Евксиноград. Да дразнят Боце-4, като се скрие там от следващите протести.

Ще го слагат като паметник на най-великия успех на служебното правителство и Радев.

Сега ще дойде сметката за плащане. Щото цял месец си питаха ушите. А трябваше още първите 24 часа, брегова охрана заедно с разследващи да се качи на борда, както правят В другите държави и да провери екипажа за алкохол и наркотици и да направи копие на корабния дневник. А сега собственика на кораба с чиста съвест може да обвини българските власти да заведе дело и най-вероятно да го спечели.

Пу Двойку бюрЮСУФску 2020година Продадоха за 274 800 лв. спасителния кораб „Перун“ Според стария морски вълк, обявата за продажба е компрометирана и има редица груби нарушения, сред които е публикуваната мощност на двигателите на кораба, твърдението, че надстройката е с корозирали елементи, която е изработена от специална алуминиева сплав... В тръжните документи пише, че помпите са две, а аз знам, че бяха 10. Къде са другите осем помпи?! Параметрите са умишлено занижени, за да спечели фирмата, която се явява на търга“, коментира Герчев. „Перун” е произведен в Русия през 1977 година и освен като спасителен кораб и влекач, е бил използван за гасене на пожари и като ледоразбивач, тъй като общивката му е с голяма дебелина. От 2012 година плавателният съд е без валидни документи за регистрация и е извън експлоатация, а през 2017 година е заличен от регистъра на корабите. „Много е вероятно след няколко години да видим вече ремонтирания „Перун“ да извършва спасителни дейности, но вече като собственост на частна фирма. Само Господ ни пази от сериозен морски инцидент, защото, ако се случи такъв, няма добър спасителен кораб, с който адекватно да се реагира“, каза синдикалистът.

Противопожарния кораб каква работа щеше да свърши в конкретния случай? Далеч по-умни от тебе и при това занимаващи се с точно такива дейности а не с писане на коментари по поръчка, казаха Какво е необходимо. Баржа, шнек за насипни товари и най-обикновен влекач. Разбира се и правителство което да си свърши работата.

В момента гледам как го теглят във варненския залив.

Ами сега -- хейтърите на Боко Тиквата останаха без работа...??

Президент Радев ще бъде преизбран пак, отново!

Замърсяването на водата е брутално. Браво на сегашната власт!

Провлачен или изтеглен?

нали го обяви з апотънал собственика кой ще плати? кога ще накажат некадърниците отговорни за бедствието с коритото?

на сагата "Зелени Чорапи"

Президентът Радев ще бъде преизбран отново!

Ами сега? Нали това щеше да е финалната игра на "Игри на волята"? :))

Със същинската работа Дания се справи по-бързо от нас, но малко по-бързо. Но все пак те са и доста по-богата държава, така че това е нормално. Обаче не е нормално у нас да мине един месец до започване на същинската работа. При тях отне един ден. Това вече не е до пари, а е до уреденост на държавата.

А,да те питам, тази държава кой я "урежда" последните 10 години?

козяк както и последните 30 без козяк и селски кмет не се назначава.

Работата изобщо почна като махнаха едни калинки от една администрация

Леле, още една опорка ми замина! Какво да спускам сега на гладните ми тролчета! Пътищарите и те спряха протестите! Ананас и той е малко женствен! Лоша работа!

Много елегантно го изтеглиха. Браво! Без бързане и надпреварване!

Само 36 дни? Мунчо е бърз като светкавица!

Бравооо. Това ако беше още Тулупа на власт щеше кораба още да е в морето и да стане екологична катастрофа. На гнусният Тулуп не му пукаше за природата, а само за чекмеджето и вилата в Барселона.

Ааа, всякакъв може да е, но нямаше така да стане. Веднага щеше да се задейства. Човека си има имидж. Свикнал е и да действа. Лично аз не виждам как ще се върне, като премиер.

Бързата работа, срам за майстора!

Поставихме световен рекорд по бавно спасяване на кораб!!!БРАВО на рекордьорите .

Бързата кучка, слепи ги ражда!

Браво Руменее !!!

Некадърната радева хунта проспа 36 дни, през това време морето размиваше и разнасяше химикалите по северно черноморската брегова ивица. Това е екокатастрофа която тепърва ще се проявява. Съд за некадърната, безотговорна хунта.

Лелче, тиквата катастрофира държавата,ти взе за ивицата да ревеш! Чак пък екокатастрофа! Защо не рева, когато плажа край Варна беше залят от фекалии?!?!?!

Сега за какво ще пишат и съощават по 50 пъти на ден ...масово уволнение на журналисти -експерти .....сигурно за поскъпването на дървата и студената зима

Значи, боклука зад борда и кораба изплува!

Ами едно голямо Браво за добре свършената работа.

Колко да е добре?

Държавата няма нищо общо с изваждането на кораба. Освен да спира изваждането на торта и преместване на кораба. Псевдо еколози всяваха паника и спираха работата.

Браво колеги!

Ама кораба ако е пробит къде мислите че може да се съхраняван освен на сух док.

Нали запушиха пробойни те няма дупки.

След като се опитаха да разтоварят гранулирания тор със зъбатия грайфер наистина ми е любопитно откъде се взе този внезапен изблик на акъл?

Като му платят застраховка няма и да чуем за него. Сега трябва да го пазим.

Браво момчета!

Спокойно, България няма нищо общо с изтеглянето му.

Да стане паметник , на мунчолизъма този скраб

То и последната подводница е паметник.

Паметник на глупостта са такива постове, в които скрап е написано с б в края поради неграмотност.

Герберасти сър, какво да ги правши... неграмотни тикви:)

Три деня национален празник !! хора се вият по всички мегдани!!! Мунча най отпред

Х ха ха ,яко в здравето ви бърка Радев, мм...

И сам не знаеш, колко си прав...

Президентът Радев ще бъде преизбран отново!

Ма за Софийския :)

Тепърва трябва да започне - съд за всички замесени!

АМИН !!!!