Край на извънредното положение в Турция, но с нов закон реално то ще продължи

Над 77 000 души са били задържани след опита за преврат, десетки медии са закрити

Обратно в новината

Коментари - Край на извънредното положение в Турция, но с нов закон реално то ще продължи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой заема местата на уволнените? Турция е уникум. Или за държавната баница има лапачи. Ще ги видим и ще чуем каква я вършат.

Каква е разликата между това 1 човек (Ердоган или Путгин) плюс още 50-100 свои поддръжници, да взема решенията, и това 500 души (Конгресът и Сената) в САЩ да вземат решенията, без да се съобразяват с никого, дори с президента си? И в двата случая никой не пита народа за нищо. В Европа никой не пита народа иска или не да влиза в НАТО - примери: Грузия, Черна гора, България, Украйна, и т.н. Единственият референдум беше този за Брекзит и те го ореваха след това като "вреден". С ДВЕ ДУМИ, СПРЕТЕ ДА МИ ГОВОРИТЕ ЗА НЯКАКВА ДЕМОКРАЦИЯ.

В Турция да си държавен служител е равностойно на богопомазан.Невероятна сладка работа,съпроводена с клатене на крака и с възползване на всички възможно благинки.Дават се в пъти по-високи заплати от частния сектор с периодично актуализиране на заплатите.Може да се приеме и за анекдот, но ако даден ерген е държавен служител то няма жена, която да му откаже на предложение за брак.Постоянно се провеждат псевдо изпити и посевместни конкурси за кандидатстване на свободни позиции,които масово се заемат от свои хора, разбира се!!!Абе, да са живи и здрави хорицата, който както го може се урежда в крайна сметка.

Kalin

При това обезценяване на лирата и обедняване на турците сам чрез репресии и релитиозен фанатизъм Ердоган може да се задържи извесно време на власт.

Защо всички в света поздравиха Ердоган с победа? Не бяха ли наясно, чевсъщност, тй не е допуснал всички равностойно и отдавна е направил Султанат? На практика пред очите на Европа , САЩ, с поддръжката на НАТО - Ердоган , също както през 1974 година показа, че Турция си е старата Османска империя.Тоест за трети път пред очите на света се допуска турска инвазия

Ама то преврата си се осъществи. Защо всички все още му казват 'опит' ?